TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
Go down
ултра
Корисник
Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР - Page 25 Empty Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

25/1/2009, 13:30
Званично саопштење:

Поводом ситуације у КК

Поводом најновијих дешавања у КК Црвена Звезда, ми, Делије, желимо да изнесемо свој став.

Годинама већ траје агонија у нашем клубу и не видимо да било ко од људи који су водили клуб има намеру да нешто промени. Ми смо бојкотовали утакмице не би ли скренули пажњу и тргли исте због катастрофалних резултата којима су срзали углед и пљунули на име клуба, као и због неразумљивог учешћа у јадранској лиги која нема такмичарски значај какав су нам они на почетку представљали. Много је људи дало животе за стварање својих земаља у региону да би они тек тако прешли преко тога и играли се кошарке (финала на православни Васкрс) и продали најјачи српски бренд Словенцима.
Говорили су нам да првак тог такмичења иде у Евролигу и да на тај начин желе да зауставе доминацију Партизана због чега смо прве године масовно били пристуни, а и национални набој је учинио своје. Нису успели ни у чему, осим да упропасте клуб, иако су били врло утицајни у друштву, што значи да су појединци сигурно остваривали личну корист.

Због тога сматрамо да ниједан члан бивше управе, као и људи који су било како учествовали у раду клуба не смеју да буду у клубу. Одговарало им је овакво летаргично стање, због чега смо им саопштили да треба да иду на нормалан начин, а не да правимо циркус око тога када почне првенство. Рекли смо им да никкаве њихове опције не долазе у обзир и да тотално подржавамо Милана Гуровића и његов план. Гуровић је спортска величина којој верујемо и мислимо да може да врати клубу стари сјај. Да би се то десило, поред финансија, играчког кадра, инфраструктуре коју Гуровић у свом плану, заједно са Човићем, може да пружи, клуб мора да има срце, душу, као и навијаче због којих се и игра кошарка, што претходна управа није имала.

Позивамо све чланове Радне групе, чији састав је врло дискутабилан због толиког присуства чланова бивше управе, да подрже Гуровићеву опцију. Они не треба да буду ни близу Калемегдана, а не да опет одлучују ко ће водити клуб. Доста нам је њихових одлука, нека иду и не коче друге, којима целокупна Звездашка јавност верује да могу да дигну клуб из пепела. Ми сигурно нећемо подржати било коју њихову опцију и нећемо дозволити да се то догоди, надамо се да ће разум победити и да ће бар на крају донети праву одлуку. Због срозавања клуба свих ових година идите мирно, у суротном ћете у хали имати пар хиљада противника више.

Звезда је живот, остало су ситнице.
Делије север.

И не треба се више враћати на ову тему!
Sub_Zero
Sub_Zero
Корисник
Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008

25/1/2009, 17:35
ogi ::Videces 7 na derbiju kakva ce podrska biti iako je bojkot nema bubnjeva,barjaka itd. ali svejedno ce da grmi hala ja mislim da mozemo do titule ove godine lagano dobru smo ekipu napravili kad se osvoji titula verovatno ce se prekinuti bojkot

Тад је Партизан домаћин, тако да за Делије и не би било картата... А и онако бојкотујемо тако да им то одговара!!! И као што је неко споменуо, ако би прекинули бојкот погазили би своју реч!!!
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

26/1/2009, 15:26
Nema veze sa Zvezdom, ali ovo cenim, GAJ LEGENDA !

Ibrahim Gaj: Vraćam se u Zvezdu...kad oni odu

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР - Page 25 V122501p0

Senegalac Ibrahim Gaj razmišljao je o tome da fudbalsku karijeru završi u Crvenoj zvezdi, ali...(Ne)očekivano, Gaj od ove zime više neće nositi crveno-beli dres, ali poručuje da će se vratiti kad odu oni koji sada vode klub!

"Do dolaska novog rukovodstva, bilo mi je sjajno u Zvezdi, kao u bajci. Dobio sam sve od Zvezde i mislim da sam vratio pošteno na terenu...Odlazim zbog presednika-konobara Dena Tane i (sportskog direktora) Ilije Ivića!", ogorčen je Gaj.

U poslednjoj izjavi za beogradske sportske medije uoči odlaska u Saudijsku Arabiju, na potpisivanje ugovora sa Al Ahlijem, senegalski defanzivac ističe da su Den Tana i Ivić "jedini krivci za njegov odlazak iz Zvezde".

Međutim, ni on ne može da objasni zašto je to tako i zašto mu se direktor Ivić nikada nije obratio posle "večitog derbija" protiv Partizana (0.2) i njegovo sukoba sa Portugalcem Moreirom posle kojeg je isključen.

"Kad je došao (Ivić u Zvezdu) samo je rekao 'ćao' i ništa više. Sa njim nisam pričao od derbija do sada. Da li to zbog derbija ili je nešto drugo u pitanju stvarno ne želim da razmišljam. Znam samo da sa tim čovekom ne mogu da sarađujem i ne želim više nikada da ga vidim u životu! Kada je došao u klub javljali smo se jedan drugom, a onda je on digao nos. U poslednje vreme sam gledao da idem desno kad on krene levo i obrnuto", kaže Gaj.

Lepše mišljenje nema ni o predsedniku Crvene zvezde Den Tani. "Zvezda može da ima boljeg predsednika od njega, on kao da nikada nije igrao fudbal. Čovek se ne razume u fudbal i smešno je sve što priča o tome. Više sam ga gledao na televiziji nego uživo i uvek mi je izgledao kao veseli, pijani čovek koji nije upućen u fudbalska zbivanja".

Ipak, ako zanemari ta dva imena, Gaj kaže da će mu Zvezda uvek ostati u srcu i da bi voleo da se vrati jednog dana. "To što su pojedinci odlučili da nisam više potreban, ne može da izbriše lepe trenutke koje sam doživeo u Crvenoj zvezdi. Iskreno, osećam se kao da me majka rodila u Zvezdi, toliko mi je bilo dobro. I dalje želim da završim karijeru u Zvezdi. Kada bi njih dvojica otišla iz kluba, dan kasnije bih se vratio. Zato verujem da je ovo do viđenja, a ne zbogom".

(MONDO)
ултра
Корисник

26/1/2009, 16:09
Иако у овом делу се прича искључиво о навијачким темама, треба напоменути да је стварно срамота од стране наше ''управе'' за овај потез! Гај је један од ретких странаца у историји клуба, можда и једини, који је показао велику љубав према клубу и како се оставља срце на терену, што се јако ретко виђа чак и кад причамо о домаћим играчима!
''Управу'' не вреди ни спомињати, ово обећава да неће бити ништа бољи од претходних. А Гају желим све најбоље у наставку каријере и хвала му за све!
Sub_Zero
Sub_Zero
Корисник
Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008

26/1/2009, 17:59
Кад су и странци видели шта се дешава у клубу и то што су само пар година овде... Све вам је јасно!!!
boy
Корисник
Број порука : 594
Регистрован : 28.09.2008
http://sport.4rumer.com

28/1/2009, 00:38
veceras posle basketa Zvezda - Pamesa izboden je covek koji se vracao sa detetom sa tekme, klinac je imao Zvezdin sal. Izbola su ga trojica grobara mladjih od 18 godina! Dokle?!! Ako niste u stanju da edukujete svoje klince kojima roditelji ocigledno nisu autoritet ugasite grupu jebala vas ona. Dokle ce ljudi vise da ginu!
Inace, covek je u teskom stanju, rekose da ce biti operisan veceras...

Jel zna neko vise o ovome, ako je uopste istina...
маестрално
маестрално
Корисник
Број порука : 123
Регистрован : 01.12.2008

28/1/2009, 00:48
Извор?
boy
Корисник

28/1/2009, 00:53
Druga tribina!
boy
Корисник

28/1/2009, 11:52
Navijači izboli oca koji je branio sina

Grupa od osam mladića od oko 15 godina sa navijačkim obeležjima kluba Partizan teško je povredila Zorana Milenkovića (44) u utorak uveče nešto posle 20 časova, na uglu Ivankovačke i Ulice kneza Danila.

Nesrećni čovek, koji je sa teškim ubodnim ranama prevezen u Urgentni centar, povređen je kada je pokušao da pomogne sinu Dušanu (19) koga su huligani napali jer je nosio šal kluba Crvena zvezda.

Jedan od napadača izvadio je nož kojim je teško ranio Milenkovića. Huligani su se zatim podelili u dve grupe i pobegli, a čovek je, sa ubodnom ranom u desnom plućnom krilu, prebačen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Pretpostavlja se da se Dušan vraćao sa utakmice, kada su ga, na ulazu u zgradu u kojoj stanuje, napali partizanovci koji su se tu nešto ranije okupili. Posle kraće svađe, počeli su da ga tuku.

Dušanov otac, koji je izašao da baci đubre,videvši šta se događa, pritrčao je da pomogne sinu, ali je tada izboden nožem.

Policija se odmah dala u potragu za huliganima, a kako se nezvanično saznaje jedan od napadača, petanestogodišnjak sa fantomkom, već je priveden, javljaju beogradski mediji.

(MONDO)

Sve vise gubim volju i zelju za stadionom i utakmicama...
Embarassed Embarassed :nosad:
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

28/1/2009, 12:00
Manje droge, Manje droge, Vise svesti, Vise svesti....
ултра
Корисник

30/1/2009, 20:14
Zbog neizmirenih obaveza prema bivšim fudbalerima, klubu s Marakane mogla bi da bude uskraćena licenca za takmičenje u prvenstvu i Kupu

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-30-01-2009/zvezdi-preti-izbacivanje
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

30/1/2009, 20:41
трибинасрб ::
Zbog neizmirenih obaveza prema bivšim fudbalerima, klubu s Marakane mogla bi da bude uskraćena licenca za takmičenje u prvenstvu i Kupu

Друга лиго ево нас!
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

30/1/2009, 22:15
Da li je ovo neka zvaka da se lako proda klub ili stvarno lose finansijsko stanje, ne znam, ali treba da lupite sakom o sto, strasno da se zvezdi preti drugom ligom... Makar ste vi znali da podbodete upravu i igrace raznoraznim parolama, i koreografijama Yes
Crazy
Crazy
Корисник
Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008

30/1/2009, 22:45
to je samo bacanje prasine u oci siroj javnosti,kako bi se pojedinci sto lakse i za sto manje para docepali naseg voljenog kluba! A da pri tom kad se mi pobunimo,imaju podrsku od te iste slepe javnosti, Jer pobogu oni su ustvari spasioci,koji donose pare u klub...a mi koji za taj klub zivimo,smo samo gomila divljih huligana kojima treba zabraniti da dolaze na stadion :upset:

Ali gospodo,malo ste se zajebali!!! Nikada se necete docepati naseg kluba!!!
Bar ne bez prethodne zestoke borbe!!! Mamu vam prokletu j***m!!!
ултра
Корисник

30/1/2009, 23:09
Потписао Мирнес Сеад Шишић. Scare
фики_кершме
Корисник
Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008

30/1/2009, 23:52
трибинасрб ::

извор - курир, све ми је јасно.
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

31/1/2009, 00:05
Опустите се људи, ови из Курира само лажу, као и сви новинари...
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

31/1/2009, 00:09
Ма јебеш курир...то се увек причало прете нам избацивањима па ништа...него мене брине овај Шишић!Они ко да нису чули за Кикановића,па нам у СД доводе још муслимана!А и овај прелазни рок...све исто ко пре,за ситне паре се доведе "двадесет" играча и на крају ништа!

а и ово:
Ибрахим Гај: Враћам се у Звезду...кад они оду 26. јануар 2009. у 07.59
Сенегалац Ибрахим Гај размишљао је о томе да фудбалску каријеру заврши у Црвеној звезди, али...(Не)очекивано, Гај од ове зиме више неће носити црвено-бели дрес, али поручује да ће се вратити кад оду они који сада воде клуб!

„До доласка новог руководства, било ми је сјајно у Звезди, као у бајци. Добио сам све од Звезде и мислим да сам вратио поштено на терену...Одлазим због преседника-конобара Дена Тане и (спортског директора) Илије Ивића!”, огорчен је Гај.

http://www3.serbiancafe.com/cir/vesti/22/57281/ibrahim-gaj-vracam-se-u-zvezdukad-oni-odu.html
Crazy
Crazy
Корисник

31/1/2009, 00:31
ма јебеш новинаре у 99,9% случајева нема ни грам истионе у њиховим писанијама! Али нажалост то слепци не виде-кад су им мозгови испрани од стране медија,па верују у оно што им се путем тих истих медија сервира!
А ови гадови то користе...и покушаће да се представе као спасиоци!
А нас да оцрне што је могуће више!

А ко је бре тај шишић??? одакле је??? за кога је бре потписао???
Да ли су они нормални??? :upset:
CasualMente
CasualMente
Корисник

31/1/2009, 01:15
Ivic je jedina svetla tacka u ovoj sadasnjoj upravi, i verujem da zna sta radi sa pojacanjima...
Jugovic nije za taj posao uopste.... Ostalo sve banda...

Evo ga taj Sisic

https://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c

Meni se svidja kako igra, bar po snimku, ima osecaj, ima dribling, brzinu... Decko kida....
Inace nastupao je za dosta Grckih timova, medju kojima je i Olimpiakos... Igra za Sloveniju, a rodjen je u Mostaru
Crazy
Crazy
Корисник

31/1/2009, 09:32
ма и Ивић је изгледа иста багра! клошари мисле да ће ако доведу потурицу нас удаљити са стадиона,па да они могу да раде шта хоће!
Маму им ј***м алаву!!! треба их јебати оно најжешће! и потурици дати до знања да овде није добродошао! ма,да игра ко марадона...он је балија и није му место у Звезди!!! Deveous
ултра
Корисник

31/1/2009, 12:01
ChiliDS ::Ivic je jedina svetla tacka u ovoj sadasnjoj upravi, i verujem da zna sta radi sa pojacanjima...
Jugovic nije za taj posao uopste.... Ostalo sve banda...

Evo ga taj Sisic

https://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c

Meni se svidja kako igra, bar po snimku, ima osecaj, ima dribling, brzinu... Decko kida....
Inace nastupao je za dosta Grckih timova, medju kojima je i Olimpiakos... Igra za Sloveniju, a rodjen je u Mostaru
Ово је навијачки део, кога брига како он игра? Ова управа као да није чула за Елмедина, не треба нам још један у Звезди, па макар био нови марадона.
И не бих се сложио са тобом да је Ивић једина светла тачка у управи, он да зна свој посао, не би довукао 10 играча у једном дану.
фики_кершме
Корисник
Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008

31/1/2009, 16:21
што се тиче овог турчина, чиста провокација од стране управе и америчког конобара, како би даље имали повода да нас нападају. треба зајебати овог шишића и чувати свој кредибилитет за борбу против приватизације нашег клуба, јер деловање против њега може изазвати медијску хајку, након чега ће доћи та приватизација, управа ће нас прозвати бандом нациста која ништа не треба да се пита поводом клуба, а јавност ће наравно стати иза тога.
Crazy
Crazy
Корисник

31/1/2009, 20:29
медијска хајка на нас је одавно почела! који ми имамо кредибилитет?
једино где имамо углед је свет навијача,и само до тог угледа треба да
нам је стало! Ово довођње потурице је тестирање нас пред приватизацију!
у фазону,ако дивљаци са севера пређу преко овога...прећи ће преко
свега! Или мисле да ћемо престати да долазимо на стадион...па ће им и у
том случају бити омогућено да од Звезде направе своју прћију од које ће
да раде шта год хоће!? Треба их јебати најжешће могуће,ударити јако и у
кост, најјаче и најчвршће него икад пре бранити своје ставове и свој
клуб!!!
МИРНЕСЕ ШИШИЋУ ЈЕБЕМ СВЕ НАЈМИЛИЈЕ ТЕБИ,И ОНОМ КО ТЕ ЈЕ ДОВЕО!!!
МАРШ ИЗ НАШЕГ КЛУБА СТОКО ПРЉАВА!!!
CasualMente
CasualMente
Корисник

31/1/2009, 20:40
Meni iskreno nije toliko vazno sto je Bosanac, verujem da cete sada svi da se okomite na mene.
Ne smeta mi sto je doveden igrac druge vere, i nece mi smetati sve dok to ne predje neku granicu,
i dok ne krenu sa masovnim dovodjenjem muslija. Decko je sportista, profesionalac, i ovde je da da svoj maksimum i ostavi srce na terenu.
Isto mi tako ni nesmeta Kikanovic. Ja jesam nacionalista, ali treba razgraniciti politiku od sporta.
Decko igra za Sloveniju, igrao je za mnoge Grcke timove, ukljucujuci i nas bratski tim. Oni su isto pravoslavci, jel da? Pa su opet aplauzom ispracali njegove dobre poteze...
Mrzim ustase, balije, ali ovo je sport, treba decka pustiti da igra, i da radi ono zasta je zaduzen.
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics