ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- GRU-PFCОдстрањен
- Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
3/10/2008, 02:36
sta hoces da kazes da nismo grmeli?
- fAnStEКорисник
- Број порука : 151
Локација : belgrade
Регистрован : 18.08.2008
3/10/2008, 11:44
u pojedinim trenucim da ,ali to je daleko od cele utakmice...
- GRU-PFCОдстрањен
3/10/2008, 12:41
pa dobro jeste,ali ovo je najbolje izdanje posle fenera.
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
3/10/2008, 23:55
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=22&page=1
Evo vam slike mene mrzi da kacim vise slike.
Evo vam slike mene mrzi da kacim vise slike.
- Milos_011Одстрањен
Grobari na predstavljanju KK Partizana
4/10/2008, 00:02
- Milos_011Одстрањен
4/10/2008, 00:02
Lepa atmosfera nekoliko bakljada i lepo navijanje... Bravo
- Milos_011Одстрањен
4/10/2008, 00:04
evo jos koji klip
4/10/2008, 17:22
Pozivamo sve Grobare da dodju u baštu stadiona Partizana u 14:30 u nedelju (2 i po sata pre utakmice) odakle ćemo svi zajedno krenuti na derbi.
- Milos_011Одстрањен
4/10/2008, 17:36
Do jaja. A gde je ta basta?
- fAnStEКорисник
- Број порука : 151
Локација : belgrade
Регистрован : 18.08.2008
4/10/2008, 20:32
au brate....sto yes yes docicu tamo u 3 i ima da blejim 2 sata na tribini kao lud ma jok bre kreecem u pola 4 iz kraja pa polako
IDEMOOOOOOO GROBARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi
FUDBALSKI TO JE HRAM STADION JNA NA NJEMU IGRA PARTIZAN TIM ZA KOJI ZIVIM JA !!!!!
IDEMOOOOOOO GROBARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi
FUDBALSKI TO JE HRAM STADION JNA NA NJEMU IGRA PARTIZAN TIM ZA KOJI ZIVIM JA !!!!!
4/10/2008, 22:42
ajmo svi grobari lepo da se okupimo i da se zezamo da pevamo.da grmi pesma do marakane i na markani isto da grmimo,ajmo grobari da napravimo lidilo.svi u bastu kod stadiona jna u 14:30 svi da se okupimo.
- Milos_011Одстрањен
5/10/2008, 20:59
Bravo Grobari fenomenalno zdanje bravo. Jug je bio dobro ispunjen u odnosu na prosli derbi. Imali smo koreografiju fenomenalnu bakljadu na pocetku drugog poluvremena. Svaka cast. Navijanje takodje dobro. Prvo poluvreme su se Cigani koliko toliko jace culi ali zato u 2. smo ih zgazili. Bravo.
- Suki GrobarОдстрањен
- Број порука : 175
Локација : Београд
Регистрован : 03.09.2008
5/10/2008, 22:04
Ц.з. - Партизан 0-2, стављен поклопац на септичку јаму
У утакмици која се некада називала дербијем, фудбалери Партизана су савладали комшије из Љутице Богдана са 2-0 и тако им на најбољи начин показали где је чије место у српском фудбалу. Игра је била прилично нервозна а у томе су предњачили домаћини. После првог полувремена у којем су наши ривали имали више прилика, зналачки смо их докусурили у другом полувремену. Прво је Ламин Диара одржао обећање и постигао гол у 56. минуту на сјајну асистенцију Мореире, а завршни ударац домаћину задао је Жука у 90. минуту после акције у три потеза - испуцавање Божовића, пријем и асистенција Богуновића и реализација Жуке. Морамо поменути лоше суђење Мажића и његових помоћника. Прво је суђен непостојећи офсајд Партизану у првом полувремену, а затим је у финишу, после дивљачког насртаја Гаја и његовог дављења Мореире, судија доделио црвени картон обојици играча, уместо само играчу домаћих! Ипак, ни то није било довољно примадонама из комшилука за нешто више. Егзекуција Жуке у финишу значила је и укуцавање последњег ексера на ковчег комшија. Опет су предњачили у неспортским изјавама пре утакмице и у дивљаштву на самом терену. Оставимо их да мисле како су им и за овај пораз криви Толе Караџић, судија Спасић (нема везе што није судио), ЦИА и Ватикан...
Похвале стручном штабу Партизана и свим играчима за сјајну и паметну партију! Што се тиче навијача, опет је одржан јавни час навијања у извођењу Гробара, који су потукли у навијању домаће навијаче, попут њихових љубимаца који су то урадили на терену. Ако се све може сажети у једну реч која би најбоље описала вечерашњи меч - довољно је рећи: УРНЕБЕС!
:jump:
У утакмици која се некада називала дербијем, фудбалери Партизана су савладали комшије из Љутице Богдана са 2-0 и тако им на најбољи начин показали где је чије место у српском фудбалу. Игра је била прилично нервозна а у томе су предњачили домаћини. После првог полувремена у којем су наши ривали имали више прилика, зналачки смо их докусурили у другом полувремену. Прво је Ламин Диара одржао обећање и постигао гол у 56. минуту на сјајну асистенцију Мореире, а завршни ударац домаћину задао је Жука у 90. минуту после акције у три потеза - испуцавање Божовића, пријем и асистенција Богуновића и реализација Жуке. Морамо поменути лоше суђење Мажића и његових помоћника. Прво је суђен непостојећи офсајд Партизану у првом полувремену, а затим је у финишу, после дивљачког насртаја Гаја и његовог дављења Мореире, судија доделио црвени картон обојици играча, уместо само играчу домаћих! Ипак, ни то није било довољно примадонама из комшилука за нешто више. Егзекуција Жуке у финишу значила је и укуцавање последњег ексера на ковчег комшија. Опет су предњачили у неспортским изјавама пре утакмице и у дивљаштву на самом терену. Оставимо их да мисле како су им и за овај пораз криви Толе Караџић, судија Спасић (нема везе што није судио), ЦИА и Ватикан...
Похвале стручном штабу Партизана и свим играчима за сјајну и паметну партију! Што се тиче навијача, опет је одржан јавни час навијања у извођењу Гробара, који су потукли у навијању домаће навијаче, попут њихових љубимаца који су то урадили на терену. Ако се све може сажети у једну реч која би најбоље описала вечерашњи меч - довољно је рећи: УРНЕБЕС!
:jump:
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
5/10/2008, 23:34
Биши, буши, ХАХАХАХАХА!
Згазили смо их као најгоре бубашвабе!!!
У рану зору, зору, зору,
Кад сване дан,
ЈЕБАЋЕ ЗВЕЗДУ НАШ ПАРТИЗАН,
ЈЕБАЋЕ ЗВЕЗДУ НАШ ПАРТИЗАН!!!
Згазили смо их као најгоре бубашвабе!!!
У рану зору, зору, зору,
Кад сване дан,
ЈЕБАЋЕ ЗВЕЗДУ НАШ ПАРТИЗАН,
ЈЕБАЋЕ ЗВЕЗДУ НАШ ПАРТИЗАН!!!
- GRU-PFCОдстрањен
5/10/2008, 23:42
ja sam se tek sad vratio sa derbija jbt kako je do jaja bilo zgazili smo cigane.
pa evo na koreografiji je seljak u dresu na kome pise BBRS,a oko njega su ovce iznad njega pise beograd 250 km,i poruka:s namerom podjoh u veliki grad.
pa evo na koreografiji je seljak u dresu na kome pise BBRS,a oko njega su ovce iznad njega pise beograd 250 km,i poruka:s namerom podjoh u veliki grad.
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
6/10/2008, 00:04
Веруј ми да ни ја немам појма... Ма то је АЛЗЦ нешто одвалио, само они знају због чега...
6/10/2008, 00:08
Mislim S NAMEROM DOJOH U VELIKI GRAD je iz one narodne pesme...ali skroz je glupo napraviti koreografiju a da nema smisla... :confuse:
- GRU-PFCОдстрањен
6/10/2008, 00:12
pa to znaci da su ovi BBRS seljaci,nesto u tom fazonu.I uopste nije ALCZ=GROBARI
6/10/2008, 00:14
Ma jok...Alcz su vodile sve proteste za kosovo,tj grobare,smisljaju vam pesme,njihov transparent na sredini kopa uvek,stalno oni vode navijanje,smisljaju koreografije...ovi drugi su tu njih da slusaju....cak su oni bili i na onom dokumentarcu engleskom...
- _BOKI_PFC_Одстрањен
- Број порука : 114
Локација : Nova Pazova
Регистрован : 13.08.2008
6/10/2008, 00:16
DAJ NE SERI NE KVARI NAM DERBI BRE!
Pokidali smo ih!
Vise grobara na jugu nego njih na severu!
A ti brate ne kenjaj da su se jace culi u prvom poluvremenu,jebali smo ih celu tekmu,nisu se ni culi pacovi maleni!
Sabani svaki derbi nesto cute,to im savija narkoman naredi...
ALCZ i K i K su kraljevi,prave vodje,jug je o5 najjaci!Ako tebi smeta koreografija,zabole me,ko si ti uopste da pricas o tome kad vas ima 20???Ne smaraj na nasoj temi,imas vasu temu,vitezove,pa tamo pricaj sa ostalim vitezovima(kojih tako puno ima)
Kidanje bre,gde ste bili cigani>?< buaxaxaxaxaxaxaxaxa
0-2!
-13
zima
TITULA
Pokidali smo ih!
Vise grobara na jugu nego njih na severu!
A ti brate ne kenjaj da su se jace culi u prvom poluvremenu,jebali smo ih celu tekmu,nisu se ni culi pacovi maleni!
Sabani svaki derbi nesto cute,to im savija narkoman naredi...
ALCZ i K i K su kraljevi,prave vodje,jug je o5 najjaci!Ako tebi smeta koreografija,zabole me,ko si ti uopste da pricas o tome kad vas ima 20???Ne smaraj na nasoj temi,imas vasu temu,vitezove,pa tamo pricaj sa ostalim vitezovima(kojih tako puno ima)
Kidanje bre,gde ste bili cigani>?< buaxaxaxaxaxaxaxaxa
0-2!
-13
zima
TITULA
- GRU-PFCОдстрањен
6/10/2008, 00:17
pa oni su prva ekipa.pesmu moze da smisli ko hoce,ako je dobra pevace se.sta kao ciganima nevodi svako navijanje savija?
- _BOKI_PFC_Одстрањен
- Број порука : 114
Локација : Nova Pazova
Регистрован : 13.08.2008
6/10/2008, 00:18
Pa u cemu je problem????Najjaca grupa na jugu,i brate sada je extra,grobari su opet najbolji,i sto ne bi bilo tako???ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Ma jok...Alcz su vodile sve proteste za kosovo,tj grobare,smisljaju vam pesme,njihov transparent na sredini kopa uvek,stalno oni vode navijanje,smisljaju koreografije...ovi drugi su tu njih da slusaju....cak su oni bili i na onom dokumentarcu engleskom...
Realno nisu oni jedini na jugu,imas tu jos vecih zastava,JF...Alcz predstavljaju grobare 1970,i to je JF i sve se radi zajedno...