ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- fAnStEКорисник
- Број порука : 151
Локација : belgrade
Регистрован : 18.08.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
6/10/2008, 00:20
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Ma jok...Alcz su vodile sve proteste za kosovo,tj grobare,smisljaju vam pesme,njihov transparent na sredini kopa uvek,stalno oni vode navijanje,smisljaju koreografije...ovi drugi su tu njih da slusaju....cak su oni bili i na onom dokumentarcu engleskom...
koji si ti qrac na ovoj temi???ne razumem si dosao ovde da kenjas ili da pametujes?brate idi kod cigana pa spamuj...sto se tice derbija sta reci ko je bio zna sta je doziveo ko nije ima za cim da zali...Koreo na mestu,navijanje dosta dobro...najveci detalj derbija GROBARI ISTOK ! NEPROCENLJIVO !
6/10/2008, 00:21
fAnStE ::ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Ma jok...Alcz su vodile sve proteste za kosovo,tj grobare,smisljaju vam pesme,njihov transparent na sredini kopa uvek,stalno oni vode navijanje,smisljaju koreografije...ovi drugi su tu njih da slusaju....cak su oni bili i na onom dokumentarcu engleskom...
koji si ti qrac na ovoj temi???ne razumem si dosao ovde da kenjas ili da pametujes?brate idi kod cigana pa spamuj...sto se tice derbija sta reci ko je bio zna sta je doziveo ko nije ima za cim da zali...Koreo na mestu,navijanje dosta dobro...najveci detalj derbija GROBARI ISTOK ! NEPROCENLJIVO !
Мислиш на оно довикивање са истоком :confuse:
- GRU-PFCОдстрањен
- Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008
6/10/2008, 00:24
jedva cekam sledeci derbi.
6/10/2008, 00:27
_BOKI_PFC_ ::DAJ NE SERI NE KVARI NAM DERBI BRE!
Pokidali smo ih!
Vise grobara na jugu nego njih na severu!
A ti brate ne kenjaj da su se jace culi u prvom poluvremenu,jebali smo ih celu tekmu,nisu se ni culi pacovi maleni!
Sabani svaki derbi nesto cute,to im savija narkoman naredi...
ALCZ i K i K su kraljevi,prave vodje,jug je o5 najjaci!Ako tebi smeta koreografija,zabole me,ko si ti uopste da pricas o tome kad vas ima 20???Ne smaraj na nasoj temi,imas vasu temu,vitezove,pa tamo pricaj sa ostalim vitezovima(kojih tako puno ima)
Kidanje bre,gde ste bili cigani>?< buaxaxaxaxaxaxaxaxa
0-2!
-13
zima
TITULA
znam da si jos uvek napaljen zbog derbija ,ali OCEKUJEM POSTOVANJE I KULTURU ...ja samo pitam lepo sto ste napravili koreografiju koja nista ne znaci,i konstatovao da grobari ne postoje vise,da se zovete sad po Americkim zatvorima (?????) a tebi je lako da navijas za najjace,to je lako ,a treba izdrzati kad vas ima 100...tu se vidi da li si odan ili ne....
- fAnStEКорисник
6/10/2008, 00:28
БачкаПаланка ::fAnStE ::ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Ma jok...Alcz su vodile sve proteste za kosovo,tj grobare,smisljaju vam pesme,njihov transparent na sredini kopa uvek,stalno oni vode navijanje,smisljaju koreografije...ovi drugi su tu njih da slusaju....cak su oni bili i na onom dokumentarcu engleskom...
Мислиш на оно довикивање са истоком :confuse:
da na to mislim....ako mislimo na isto...mislim na pesmu koju smo pevali svi zajedno... :cheers:
- GRU-PFCОдстрањен
6/10/2008, 00:29
jbg budite i vi najjaci.
- fAnStEКорисник
6/10/2008, 00:30
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::_BOKI_PFC_ ::DAJ NE SERI NE KVARI NAM DERBI BRE!
Pokidali smo ih!
Vise grobara na jugu nego njih na severu!
A ti brate ne kenjaj da su se jace culi u prvom poluvremenu,jebali smo ih celu tekmu,nisu se ni culi pacovi maleni!
Sabani svaki derbi nesto cute,to im savija narkoman naredi...
ALCZ i K i K su kraljevi,prave vodje,jug je o5 najjaci!Ako tebi smeta koreografija,zabole me,ko si ti uopste da pricas o tome kad vas ima 20???Ne smaraj na nasoj temi,imas vasu temu,vitezove,pa tamo pricaj sa ostalim vitezovima(kojih tako puno ima)
Kidanje bre,gde ste bili cigani>?< buaxaxaxaxaxaxaxaxa
0-2!
-13
zima
TITULA
znam da si jos uvek napaljen zbog derbija ,ali OCEKUJEM POSTOVANJE I KULTURU ...ja samo pitam lepo sto ste napravili koreografiju koja nista ne znaci,i konstatovao da grobari ne postoje vise,da se zovete sad po Americkim zatvorima (?????) a tebi je lako da navijas za najjace,to je lako ,a treba izdrzati kad vas ima 100...tu se vidi da li si odan ili ne....
brate slusaj da ti kazem 1 stvar...ja nisam klinac pa da budem napaljen!!!imam bar jedno 30 derbija u nogama...a sto se tice koreografije ona znaci svasta ali ti to ocigledno ne znas a i ne treba da znas...oni koji trreba da ukapiraju ukapirali su veruj mi...ja ne navijam za najjace vec za NAJBOLJE !!!
- GRU-PFCОдстрањен
6/10/2008, 00:36
ovima iz BBRS-a je jasno sta znaci.
- fAnStEКорисник
6/10/2008, 00:39
Eo 1 slika
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=24&page=1
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=24&page=1
- _BOKI_PFC_Одстрањен
- Број порука : 114
Локација : Nova Pazova
Регистрован : 13.08.2008
6/10/2008, 18:30
Sta bre sere onaj opasni vitez da GROBARA nema???Alcz je samo prva ekipa,u cemu je problem???Svi imaju na tribini prvu ekipu,a to sto vas ima 10 pa vam najjaca grupa broji 3 coveka,to je vas problem...
Pali sa nase teme,menjaj nick,ne dolazi na forum,samo se brukas sa tom smejurijom od vitezova...
Pali sa nase teme,menjaj nick,ne dolazi na forum,samo se brukas sa tom smejurijom od vitezova...
6/10/2008, 18:34
_BOKI_PFC_ ::Sta bre sere onaj opasni vitez da GROBARA nema???Alcz je samo prva ekipa,u cemu je problem???Svi imaju na tribini prvu ekipu,a to sto vas ima 10 pa vam najjaca grupa broji 3 coveka,to je vas problem...
Потпис... 8-)
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
6/10/2008, 20:42
Ne znam imas na mts mondu pogledaj tamo ima klip
- Milos_011Одстрањен
6/10/2008, 20:42
Gurali su nekom liku baklju u usta
- fAnStEКорисник
7/10/2008, 12:14
https://www.youtube.com/watch?v=9PprldzkCNY
- Milos_011Одстрањен
7/10/2008, 22:44
evo ona tuca na jugu ne razumem zasto jebene tuce sve moraju da sjebu
- GRU-PFCОдстрањен
7/10/2008, 22:47
uvek ima indijanaca koji se kurce na tribini
- fAnStEКорисник
8/10/2008, 00:50
Mislim da je vreme da se stavi katance na temu...jer derbi je prosao sve sto je imalo da se kaze rekli smo...vreme je da i ovaj derbi ode u istoriju...!!! a siguran sam da ce ga se grobari rado secati... tako da katance
- Milos_011Одстрањен
8/10/2008, 11:11
Evo slike
- Milos_011Одстрањен
10/10/2008, 10:48
Цуди ме сто су Гробари дошли у малом броју против Крке
- Milos_011Одстрањен
10/10/2008, 10:58
Ubedljiva pobeda u derbiju josj jedanput je uverila sve u ovoj zemlji da je Partizan trenutno ubedljivo najkvalitetniji tim i da je u svakom pogledu daleko ispred svih. Laganom pobedom, koja je uz malo vise sudijske pravde trebala da bude i ubedljivija, dokazali smo da smo na pravom putu i da ce nam pravi protivnici biti tek ekipe u Ligi UEFA.
U nedelju je ceo tim disao kao jedan, tako da bi bilo nezahvalno izdvojiti bilo koga. Ono vazno je da imamo pravi Grobarski tim, skup igraca koji znaju ciji dres nose i kako se za njega mora boriti. Sve ostalo je manje vazno, a najmanje vazno obazirati se i komentarisati onu drugu stranu. Sto neko rece - ne moze niko da opravda svoje ime kao sto to cigani mogu. Pametnom dosta!
A na jugu ludilo. Sjajna koreografija na pocetku meca, parole, bakljada...odlicno ispunjen Jug i ekipa raspolozena da pokaze kako se navija...pa jos potpomognuta istokom u ekstazi, nicim izazvanim...sve u svemu, jedna od najlepsih Grobarskih prica! Do sledece prilike i novog lecenja kompleksa...
U nedelju je ceo tim disao kao jedan, tako da bi bilo nezahvalno izdvojiti bilo koga. Ono vazno je da imamo pravi Grobarski tim, skup igraca koji znaju ciji dres nose i kako se za njega mora boriti. Sve ostalo je manje vazno, a najmanje vazno obazirati se i komentarisati onu drugu stranu. Sto neko rece - ne moze niko da opravda svoje ime kao sto to cigani mogu. Pametnom dosta!
A na jugu ludilo. Sjajna koreografija na pocetku meca, parole, bakljada...odlicno ispunjen Jug i ekipa raspolozena da pokaze kako se navija...pa jos potpomognuta istokom u ekstazi, nicim izazvanim...sve u svemu, jedna od najlepsih Grobarskih prica! Do sledece prilike i novog lecenja kompleksa...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
14/10/2008, 13:31
Да, админе, стави у галерију неке сличице са дербија и ако нађеш на ''Изабери Партизан'' и слике са текме против Славије из Источног Сарајева...
- GRU-PFCОдстрањен
partizan-javor 18.10.2008 15:30h SVI NA JUG
17/10/2008, 20:02
mora da nas dodje sto vise da nastavimo da gazimo sve redom.
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
17/10/2008, 23:54
Тако је бре! Ајмо Гробари!
- GRU-PFCОдстрањен