ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- pancevac88Корисник
- Број порука : 145
Локација : pancevo
Регистрован : 04.11.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
27/11/2008, 00:42
ludnica je bila veceras u pioniru, ja sam izgubio glas i nemam pojma kako cu sutra da izdrzim na standardu...ali sve to nije bitno jer sta - mi smo grobari najjaci smo najjaci!!!
- PFC4ever!Корисник
- Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008
27/11/2008, 09:18
Навијање феноменално,као и увек,о томе не треба трошити речи....
Слике:
Више слика на http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=40&page=1
Слике:
Више слика на http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=40&page=1
- PFC4ever!Корисник
- Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008
28/11/2008, 08:01
Партизан - Стандард:
Више на http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=41&page=1
Више на http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=41&page=1
- pancevac88Корисник
28/11/2008, 13:56
do jaja je bilo, jeste da je bilo hladno ali ne zalim se...e a ko je onaj lik na atletskoj stazi sto je govorio da se barjaci ne pomeraju sa mesta, mnogo smara covek?
- fAnStEКорисник
- Број порука : 151
Локација : belgrade
Регистрован : 18.08.2008
28/11/2008, 17:04
pa brate rekao sam samo onako kako jeste...nista nisam izmislio...ceo zivot nam puna usta naseh fazona koji furamo kao englezi ovo ono...pljujemo cigane kao klovnovi ovo ono kese itd...a brate mi idemo sad ka tome...nazalost jedno pricamo drugo radimo...nemam nista protiv koreo,lepsa tribina ljudi se naloze! ali onda treba da cutimo i da ne kakimo sa oprostenjem...
https://www.youtube.com/watch?v=bQzYY10NP-Q
https://www.youtube.com/watch?v=bQzYY10NP-Q
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
28/11/2008, 20:09
Koreografija je bas do jaja bila...
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
28/11/2008, 20:56
do jaja je zamisljena ali nije dobro odradjena...nazalost
- Milos_011Одстрањен
29/11/2008, 00:23
Meni je sasvim ok da se prave koreografije ali ne tako cesto. Najvise godivim bakljade i dimove, i to ostavlja veci utsak na mene nego koreografija i tada pocnem da navijam ko budala.
- Milos_011Одстрањен
29/11/2008, 00:26
Mislim da bi ova koraografija uz bakljadu mnogo bolje izgledala, ali sta je tu je... UEFA nas je unistila sa tim kaznama, i sada nam tribina bez baklji mnogo losije izgleda. Od sledece sezone, kada se ukine "Uslovna kazna" za Partizan i navijace bice stvarno ludnica.
- fAnStEКорисник
- Број порука : 151
Локација : belgrade
Регистрован : 18.08.2008
29/11/2008, 01:07
pa to i ne spada pod klasicnu koreografiju
- Milos_011Одстрањен
29/11/2008, 19:53
Rekao je da se zastavice ne nose sa mesta, jer kada bi svako ko predje na neki drugi deo tribine poneo sa sobom zastavicu zamisli nasta bi to licilo...pancevac88 ::do jaja je bilo, jeste da je bilo hladno ali ne zalim se...e a ko je onaj lik na atletskoj stazi sto je govorio da se barjaci ne pomeraju sa mesta, mnogo smara covek?
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
29/11/2008, 21:37
Какво је то натезање било????????видим на сликама нешто се дешавало па ако може неко да објасни?
- Milos_011Одстрањен
29/11/2008, 21:53
Evo posta od jednog lika sa foruma grobara. Procitaj tu sta se sve desavalo
Za mene je meč završen nerešeno...
ali ajmo redom..
još na dan pred meč kada sam video podlogu terena u Humskoj,bilo je jasno da je pred nama nemoguća misija,ali zarad malera uz kog pivdjana sve sam dočekao lakše...jebeni minus na termometru je doneo gangrenu i raspad i ovako starog kljuseta ali je sa druge strane vredelo kao i uvek doći u Hram...koreo i barjaci i više nego OK
-ostaju još samo sa se stotine Simpatizera izedukuje (pogotovo deo desno od semafora-do zapada da uz mlaćenje istima grlo služi i da se "ponekad"pusti glas u korist VOLJENOG KLUBA-i kad ide((a išlo je u 1.minutu))-i kad nejde(( u 90-tom))i ova priča imala bi 100% sretniji kraj.
Polako ulazi u ludilo da nam je po mele potreban jedan Francuz(M*Š*L)i pomena "musave"krvi da bi se neki razdrmali,ali ostaje uteha da će nas u Čačku opet biti dovoljno da uživamo bez "evrotifoza"
a sada o detaljima sa kontra strane JUG--a...
tifozi iz Belgije,sa obzirom na brojnoj(po mom ličnom utisku)posle Rumuna su ekipa koja je u dugom nizu godina unazad navijala više nego ok-uz hiljade grudvi koji su im završile po lobanjama,delovali su sasvim ok.
ono Grobara što je zaposelo kontra tribinu JUG-a(autor ovih redova nemože da otkuca tu stranu sveta na računalu da isti nebi završio na podu)"oduševili su me na poluvremenu sa poznavanjem reportoara narodne(e da je to narodna)muzike i ispevavanjem stihova istih...uz svaku čast jednom normalnijem delu te tribine...
i DA priča o "dresu"
neke stvari OČIGLEDNO- nemogu se ljudima objasniti ni pojasniti-sati rada truda napora jebavanja ala i gmizavaca padaju u vodu zbog par pijanih budala željnih dresova i preskakanja u teren-NEKIMA JE IZGLEDA NEJASNO PA DETALJE SA KRAJA I PO ZAVRŠETKU MEČA,SEM "LEPOM REČJU"VIŠE NEVREDI OBJAŠNJAVATI...
UMALO ZA ZABORAVIM MALOUMNIKE SA ZAPADA...
na 357 objavu sa razglasa-o mogućem prekidu meča zbog"zasipanja "klupe gostiju"zimskim čarolijama-društvo iz"veselih varošica malih gradova"sa sve kapama "a la cirkus champions league 03/04"-nije se dvoumilo da nam i ovako malo fali da zaboravimo kad nam je neko došao u HUMSKU 1- pa dokle!?
Pozdrav Paokarama i navijačima CSKA..ova opijanje vode u alkoholizam-neko od "lečenih"mi je izgovorio misao veka...
i to je to...igra -klizanje u prvom delu 0- u drugom sedi 4.....
navijanje-ufff....GDE GOD TI DA IGRAŠ.....
- pancevac88Корисник
30/11/2008, 11:46
Гробар1970 ::Rekao je da se zastavice ne nose sa mesta, jer kada bi svako ko predje na neki drugi deo tribine poneo sa sobom zastavicu zamisli nasta bi to licilo...pancevac88 ::do jaja je bilo, jeste da je bilo hladno ali ne zalim se...e a ko je onaj lik na atletskoj stazi sto je govorio da se barjaci ne pomeraju sa mesta, mnogo smara covek?
ne matori to stoji, to je bio u pravu...ali iz tekme u tekmu se kurci dole na atletskoj stazi, pocinje da mi ide na nerve...
- Milos_011Одстрањен
30/11/2008, 19:21
Preskoci pa mu objasni par stvaripancevac88 ::Гробар1970 ::Rekao je da se zastavice ne nose sa mesta, jer kada bi svako ko predje na neki drugi deo tribine poneo sa sobom zastavicu zamisli nasta bi to licilo...pancevac88 ::do jaja je bilo, jeste da je bilo hladno ali ne zalim se...e a ko je onaj lik na atletskoj stazi sto je govorio da se barjaci ne pomeraju sa mesta, mnogo smara covek?
ne matori to stoji, to je bio u pravu...ali iz tekme u tekmu se kurci dole na atletskoj stazi, pocinje da mi ide na nerve...
- mareee PFCКорисник
- Број порука : 509
Регистрован : 01.10.2008
30/11/2008, 19:39
mnogo dobar klip
30/11/2008, 19:41
da al moze li nekako da skinem samo ovaj pocetak PARTIZANE TI SI NAJBOLJIII
- mareee PFCКорисник
- Број порука : 509
Регистрован : 01.10.2008
30/11/2008, 19:43
nadji onaj klip de je samo ta pesma, skini youtube downloader, i skinuce ti klip, ako ocesh u mp3-u onda skini josh video to mp3 converator i preko njega prebacis iz videa u mp3.....
- pancevac88Корисник
30/11/2008, 20:23
Гробар1970 ::Preskoci pa mu objasni par stvaripancevac88 ::Гробар1970 ::Rekao je da se zastavice ne nose sa mesta, jer kada bi svako ko predje na neki drugi deo tribine poneo sa sobom zastavicu zamisli nasta bi to licilo...pancevac88 ::do jaja je bilo, jeste da je bilo hladno ali ne zalim se...e a ko je onaj lik na atletskoj stazi sto je govorio da se barjaci ne pomeraju sa mesta, mnogo smara covek?
pa sledeci put i hocu... pozdrav za surcin
- 76Корисник
- Број порука : 4
Регистрован : 30.11.2008
30/11/2008, 20:46
Pošto sam radio ovaj Grobarski klip mogu ga poslati na mail ako nekomu treba. Imam dvd im wmv fajl. Kontakt na PM ko želi!
pozz
pozz