TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ГРОБАРИ ЈУГ

+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Stra&#353ni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
Go down
Sub_Zero
Sub_Zero
Корисник
Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008

ГРОБАРИ ЈУГ - Page 27 Empty Re: ГРОБАРИ ЈУГ

1/3/2009, 11:42
Ајде доста... Свако следеће прозивање ће бити обрисано..
маестрално
маестрално
Корисник
Број порука : 123
Регистрован : 01.12.2008

1/3/2009, 12:22
Паокара,ти са 16 година причаш о стварима које су десиле пре 20 година као да си био сам учесник тих дешавања,а не као што јеси читао приче по форумима и то само једне стране,твоје гробарске...Стварно супер.

Остале пароле су заиста у најмању руку смешне а неке богами и жалосне(како крадемо народ на Космету).Затим о ''20 година Српству за камере'' не желим овде да тргујем са жртвама,али Север је у задњем рату изгубио доста својих чланова,као и Југ уосталом...Затим разне акције,концерти су доказ да бар покушавамо за разлику од вас пређемо са речи,парола,песама(које итекако значе нашем народу) на дела.Што се тиче бојкота кошарке став Севера је да не брани својим члановима да иду али искључиво као појединци међутим ти појединци су само кап у мору симпатизера који уосталом и пуне хале.Да смо долазили само нпр. на дерби(као што сте ви радили у време свог бојкота,''две године празан југ'' хмммм) можда би и могли да причамо о недолседности овако,џаба сте кречили,такође друга је прича што Зека и даље ведри и облачи по партизану,ал' није то тема...Што се тиче Конобара,то је тек врхунац дебилизма,он је ту тек можда два-три месеца,притом Делије га не терају,већ само изражавају незадовољство његовим начином вођења Звезде,међутим буде ли у Звезди кренула кола низбрдо Јенки ће богами летети јаче него у оној игрици,па бар терање функционера на Северу никад није проблем.Оно за Уроша искрен да будем нисам скапирао,а и кад се већ нисте солидарисали са проблемом који погађа директно цео навијачки покрет у Србији,онда је боље да ћутите...Е да,замало да заборавим цртеж где пацови у црвено белим дресовима наоружани до зуба чекају једног гробара шмекера,лудилоLOL
Korida-NS
Корисник
Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009

1/3/2009, 12:23
da li ce neko okaciti slike?
Lud rodjen!
Lud rodjen!
Корисник
Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008

1/3/2009, 12:46
Pa imas slike na vrhu ove stranice. Biggrin
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

1/3/2009, 13:12
маестрално ::Паокара,ти са 16 година причаш о стварима које су десиле пре 20 година као да си био сам учесник тих дешавања,а не као што јеси читао приче по форумима и то само једне стране,твоје гробарске...Стварно супер.

Остале пароле су заиста у најмању руку смешне а неке богами и жалосне(како крадемо народ на Космету).Затим о ''20 година Српству за камере'' не желим овде да тргујем са жртвама,али Север је у задњем рату изгубио доста својих чланова,као и Југ уосталом...Затим разне акције,концерти су доказ да бар покушавамо за разлику од вас пређемо са речи,парола,песама(које итекако значе нашем народу) на дела.Што се тиче бојкота кошарке став Севера је да не брани својим члановима да иду али искључиво као појединци међутим ти појединци су само кап у мору симпатизера који уосталом и пуне хале.Да смо долазили само нпр. на дерби(као што сте ви радили у време свог бојкота,''две године празан југ'' хмммм) можда би и могли да причамо о недолседности овако,џаба сте кречили,такође друга је прича што Зека и даље ведри и облачи по партизану,ал' није то тема...Што се тиче Конобара,то је тек врхунац дебилизма,он је ту тек можда два-три месеца,притом Делије га не терају,већ само изражавају незадовољство његовим начином вођења Звезде,међутим буде ли у Звезди кренула кола низбрдо Јенки ће богами летети јаче него у оној игрици,па бар терање функционера на Северу никад није проблем.Оно за Уроша искрен да будем нисам скапирао,а и кад се већ нисте солидарисали са проблемом који погађа директно цео навијачки покрет у Србији,онда је боље да ћутите...Е да,замало да заборавим цртеж где пацови у црвено белим дресовима наоружани до зуба чекају једног гробара шмекера,лудилоLOL
Хмммм, долазили само на дерби. То си вероватно нешто измислио, зато што се за време тоталног бојкота није ишло ни на дерби, а то што ти кажеш је било када смо ишли само у госте, након тоталног бојкота, где су утакмице на домаћем терену биле бојкотоване! Добро ти је ово за кола низбрдо. Ви сте сад на узбрдици иначе?!
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник
Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009

1/3/2009, 13:38
по ономе што сам могао на тв-у да видим,слабо навијање је било и са једне и друге стране. што се тиче кореографија и пиротехнике,јако богат дерби у навијачком погледу.
овде ћу гробаре да коментаришем. сјајна шеталица и димови,и пред крај дужа бакљада је била заиста одлична,лепо распоређене бакље по целом југу.
е сад пароле... као што је неко изнад већ рекао,исказали су велико непоштовање према групи која је сигурно највише допринела људима на космету што је за свако поштовање. ово за заставу Делије нећу да коментаришем,јер не знам ток праве и истините приче. једни причају једну,други друго.
и ово са ових 5 пацова који чекају једног гробара,лепо осмишљено,али јако лицемерно. заборављате скорашњи догађај,кад је отац оног звездиног навијача био избоден.
Suki Grobar
Suki Grobar
Одстрањен
Број порука : 175
Локација : Београд
Регистрован : 03.09.2008

1/3/2009, 13:42
УлтраСрбија ::по ономе што сам могао на тв-у да видим,слабо навијање је било и са једне и друге стране. што се тиче кореографија и пиротехнике,јако богат дерби у навијачком погледу.
овде ћу гробаре да коментаришем. сјајна шеталица и димови,и пред крај дужа бакљада је била заиста одлична,лепо распоређене бакље по целом југу.
е сад пароле... као што је неко изнад већ рекао,исказали су велико непоштовање према групи која је сигурно највише допринела људима на космету што је за свако поштовање. ово за заставу Делије нећу да коментаришем,јер не знам ток праве и истините приче. једни причају једну,други друго.
и ово са ових 5 пацова који чекају једног гробара,лепо осмишљено,али јако лицемерно. заборављате скорашњи догађај,кад је отац оног звездиног навијача био избоден.
Само једно питање да ли су уопште у неким медијима спомињали да су то гробари били који су напали оца и сина?
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник

1/3/2009, 13:53
Suki Grobar ::
УлтраСрбија ::по ономе што сам могао на тв-у да видим,слабо навијање је било и са једне и друге стране. што се тиче кореографија и пиротехнике,јако богат дерби у навијачком погледу.
Само једно питање да ли су уопште у неким медијима спомињали да су то гробари били који су напали оца и сина?

Група од осам младића са навијачким обележјима клуба Партизан тешко је повредила Зорана Миленковића (44)
очигледно да јесу. Wink
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 14:00
Ја сам исто прилично сигуран да јесу. Али опет, о томе нема потребе коментарисати каквих кретена све има! Е, колики дебил треба да будеш да неком због шала одузмеш живот?! А за паролу, тачније слику, остајем нем, не знам у вези чега је...
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник

1/3/2009, 14:12
ПАОКАРА ::
Ја сам исто прилично сигуран да јесу. Али опет, о томе нема потребе коментарисати каквих кретена све има! Е, колики дебил треба да будеш да неком због шала одузмеш живот?! А за паролу, тачније слику, остајем нем, не знам у вези чега је...
да је стварно та слика и имала повод за неки догађај какав је описан на слици,опет је лицемерно од стране вас што сте је истакли,јер врло добро знате да се и то вама скоро десило.
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 14:49
УлтраСрбија ::да је стварно та слика и имала повод за неки догађај какав је описан на слици,опет је лицемерно од стране вас што сте је истакли,јер врло добро знате да се и то вама скоро десило.
Можда се и није мислило стриктно на то, али откуд знам, све је могуће, има много комбинација... Roll
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 15:30
Ево, па нека се процени ко је био гласнији! Ако смо били гласнији и у току вашег поготка, онда смо били и током целе текме!

ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 15:53
ХАХАХАХАХА, ево и друге стране! LOL

Припремљено је било 220 бакљи. Е сад у моменту колико је било не знам, зато што су се палиле и после голова и на завршетку утакмице.
Видим да се често у последње време износи податак како су име "Делије" Гробари користили пре нас.
Истина је да је вече пре састанка када су све заинтересоване групе и њихови чланови дошли на уједињење (7.Јануар 1989.) , организован и један мини састанак од 20ак људи на коме су присуствовали представници тада најважнијих група: Ред Девилс, Ултрас, Зулу, Винерс, Нови Београд,...
На том мини састанку се разговарало о свим важним детаљима везаним за главни састанак , па се тако повела прича око имена јединствене групе. Било је неколико префдлога , а онда је један истакнути члан из екипе са Новог Београда (Д...) рекао, "А зашто се једноставно не би звали ДЕЛИЈЕ?".
Одмах је уследила расправа око тога и неко је поменуо гробарски транспарент са натписом "Делије" , да не буде како смо то видели од њих. Гробари су заиста имали транспарент црни са натписом "Делије" у бојама српске тробојке. Транспарент се први пут појавио неколико месеци раније на гостовању у Загребу. После тога је виђен још можда највише 2 пута. То је указивало да није редован и да иза њега не стоји организована група, већ га је неко спонтано направио и доносио. У то време Гробари нису имали никакав континуитет у ношењу транспарената. Врло је тешко било разумети шта код њих представља транспарент неке групе која има тежину , а шта нешто направљено од стране клинаца или навијача друге категорије. Заиста, догађало се то да се размишљало да им се отме неки транспарент, али се није знало који би транспарент могао да има вредност , јер се ништа није појављивало редовно. Тек касније је Командо (па онда Антачиблс, па Маринес, па Фронт,...) почели су да имају неку вредност.
Због такве ситуације, пошто транспарент "Делије" није био смишљени плод њихове екипе, већ неког појединца, као аргумент је изнето то да они немају тапију на томе име јер ми реч "Делије" користимо пре њих (није нам било јасно зашто се уопште неко од њих определио да направи транспарент са тим именом , ваља је то требала да буде искључиво провокација упућена Хрватима).
Мисмо већ редовно певали "Делије, Делије, Делије смо ми, најјачи смо , најлуђи, плаше нас се сви!".
Истина је да су и они доста раније имали песму на мелодију "Друже Тито ми ти се кунемо", са текстом "Партизане београдски сине, Ми делије са тобом идемо, Српски народ с тобом ће да гине, Партизане ми ти се кунемо,...".
Али и ми смо имали још пре њих песму "Навијачи Звездини, Београдске делије, постаћемо шампиони целе Југославије" на мелодију "Сиви соколе".
Песму "Играле се Делије" прво смо ми певали, док су они почели да певају први "Ужичко коло". Такође на пример ми смо први почели и више форсирали "Ој Војводо Синђелићу", док су они "Тамо далеко", а за "Марш на Дрину" најпоштеније је да кажем да не могу да се сетим ко је први почео да пева.

И овако се правда старија господа са ваше трибине?! LOL И да, онај транспарент "А по Звечану од Срба крадете" намењен је онима који су на бедан начин узели заставу "Гробари Звечан". Иначе, за акције што се тиче Косова капа доле...
ултра
Корисник
Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008

1/3/2009, 16:13
Ма шта ми има да се пред вама правдамо? Одакле вам бре образа да кажете тако нешто? Ко сте ви уопште да се пред вама правдамо, о стварима из историје наше групе?
Тај пост је са форума делије.нет, и написан је много пре овог дербија. Иста прича се налази и у часопису Епицентар Лудила:
Постављало се питање око предлога Делије, јер се знало да су Гробари имали црни транспарент са натписом Делије у бојама српске заставе. Још на састанку, вече раније, вођена је расправа око тога. Тај транспарент није представљао никакву групу, већ је био транспарент који не значи ништа и ко зна ко га је донео, можда 2-3 пута највише на трибину. Но, то није ни битно, битно је да смо ми много пре тог транспарента певали ''Делије, делије, делије смо ми, најјачи смо, најлуђи, плаше нас се сви'', а много година раније и ''Навијачи Звездини, Београдске Делије, постаћемо шампиони целе Југославије''.

Пошто нисам као већина, да поверује у све што чује на интернету или у новинама, и пошто нисам у то време био на Северу, питао сам свог ћалета који је у то време пратио Звездине европске утакмице и потврдио ми је да су се те песме певале много пре 1989 године, и исто тако да се реч Делије много пре тога везује за навијаче Црвене Звезде.
И шта је теби смешно? Ти са 16 година се смејеш нечему што је било пре 20?

Тако да вам та прича око нашег имена пада у воду, јер немате никакaв добар аргумент.
Што се тиче заставе из Звечана, ја лично најоштрије осуђујем отимање тог транспарента и једино вам је та парола била на месту.

Последњи изменио трибинасрб дана 1/3/2009, 16:28. измењено укупно 1 пута
маестрално
маестрално
Корисник
Број порука : 123
Регистрован : 01.12.2008

1/3/2009, 16:35
ПАОКАРА ::Хмммм, долазили само на дерби. То си вероватно нешто измислио, зато што се за време тоталног бојкота није ишло ни на дерби, а то што ти кажеш је било када смо ишли само у госте, након тоталног бојкота, где су утакмице на домаћем терену биле бојкотоване! Добро ти је ово за кола низбрдо. Ви сте сад на узбрдици иначе?!

Ако хоћеш нек' буде да сам и измислио,не знам и не занимају ме те ваше фазе бојкота тотални и ти фазони,поента је глупост ваше пароле у вези нашег бојкота кошарке...

Која фаза бојкота је била кад сте дошли на дерби на јна,па кад сте качили оне силне пароле Зеко одлази и слично?
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 16:43
маестрално ::
ПАОКАРА ::Хмммм, долазили само на дерби. То си вероватно нешто измислио, зато што се за време тоталног бојкота није ишло ни на дерби, а то што ти кажеш је било када смо ишли само у госте, након тоталног бојкота, где су утакмице на домаћем терену биле бојкотоване! Добро ти је ово за кола низбрдо. Ви сте сад на узбрдици иначе?!

Ако хоћеш нек' буде да сам и измислио,не знам и не занимају ме те ваше фазе бојкота тотални и ти фазони,поента је глупост ваше пароле у вези нашег бојкота кошарке...

Која фаза бојкота је била кад сте дошли на дерби на јна,па кад сте качили оне силне пароле Зеко одлази и слично?
То сам нагласио у посту који си цитирао!
трибинасрб: Пази, ова рапсрава, колико видим, никуда не води! Певали ви нешто или не, нисте били званична група! А за ову нашу заставу "Делије" уопште не мора да значи да је донесена 2- 3 пута, можда је и више! У осталом, ти кажеш да си питао ћалета, тако и ја могу да питам неког старијег да ми каже нешто друго, стога, ова распраава не води никуда...
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 16:46
трибинасрб ::Што се тиче заставе из Звечана, ја лично најоштрије осуђујем отимање тог транспарента и једино вам је та парола била на месту.
А "На трибина ћирилица, на огради латиница"?
ултра
Корисник

1/3/2009, 16:53
ПАОКАРА ::трибинасрб: Пази, ова рапсрава, колико видим, никуда не води! Певали ви нешто или не, нисте били званична група! А за ову нашу заставу "Делије" уопште не мора да значи да је донесена 2- 3 пута, можда је и више! У осталом, ти кажеш да си питао ћалета, тако и ја могу да питам неког старијег да ми каже нешто друго, стога, ова распраава не води никуда...

То се знало на почетку одма да не води никуда. Нисмо тада били званична група, то стоји. Али исто тако не стоји да смо за име групе искористили ону вашу заставу из Загреба. Јер се име ДЕЛИЈЕ још од раније везивало за навијаче Звезде, већ и постало синоним за навијача Црвене Звезде. Логично је да се на састанку 7.1.'89 изабрало име ДЕЛИЈЕ и на то додало Север.
Очигледно је да, како сама прича каже, није постојала никаква намера да се ваша застава искористи за наше име групе, већ је сам повод тога био тај да се још од раније ДЕЛИЈЕ спомињало међу навијачима Звезде, па и у песмама.
Као што и сам кажеш, ова расправа не води никуда. Ако сте већ толико оптерећени нама, па сте после 20 година решили да нам кројите нову историју, о настанку имена групе, нек вам буде тако, ако вам је тако лакши живот... И ја сам будала што сам нашао пред вама да се правдам.

Последњи изменио трибинасрб дана 1/3/2009, 17:24. измењено укупно 1 пута
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 17:23
На крају си се тако искењао, да човек неверује, док ти је цела поруке пре тога била у реду. Али ОК, ако ти тако кажеш, нека буде тако... А управо си рекао да када једни друге прозивамо значи да смо оптерећени једни другима.
ултра
Корисник

1/3/2009, 17:26
ПАОКАРА ::На крају си се тако искењао, да човек неверује, док ти је цела поруке пре тога била у реду. Али ОК, ако ти тако кажеш, нека буде тако... А управо си рекао да када једни друге прозивамо значи да смо оптерећени једни другима.

Нисам то рекао, ал' нема везе... Далеко смо скренули са теме, и време је да се вратимо истој.
boy
Корисник
Број порука : 594
Регистрован : 28.09.2008
http://sport.4rumer.com

1/3/2009, 17:33
А шта представља она парола "Узалуд вам срство, кад вам је име Турско"?.

Како сте само лицемерни...Embarassed

Ево један копиран пост са нашег форума у вези пароле о Косову и Звечану.

Везано за паролу из претходног поста ..
Не могу а да се не насмејем на саму помисао избацивање ове пароле и да све ово што пишем пишем,са одређеном дозом смеха и туге према истима у себи..
Давно је наш народ рекао ''У добру се не понеси,у злу се не понизи''.
Кажем,људима који читају ово а желели би да знају..У средини која има 6000 становника а од тих 6000 99% посто дише и навија за Звезду.
У сваком житу има кукоља,па тако и у нашем..
Двојица људи који су имали ту заставу,наши другари,познаници,мала је средина,причали су о томе са нама,би је договор да се не износи,да им стоји овде као неки стимуланс и да нема проблема јер су симпатизери а не навијачи и нису група.
Када се на једном од дербија појавила,постали су ''ѓрупа'',а појавила се тада једина на југу.
Речено,учиње.Кад се појави биће узета и узета јесте.
После неког њиховог баскета.
АКо неко није за тучу,а истиче обележије у први план,оставља га на ''изволте'',онда без тога без сумње и остаје.
Напомињем,од њихових људи који живе овде,са којима се сусрећемо сваког дана,ко треба да зна зна,и са нама у разговору нема замерки али очигледно о томе,тамо,прича на други начин и из неког другог угла.
Зашто и због чега просудите сами.
То опет говори о њима,не о нама.
И још да додам,гледано из неког глобалног навијачког угла,изгледа су неком комплекси опасно продрадили видевши другу стране,па су срозавањем другог хтели себе да дигну.
Да то банално објасним,као кад вам фрајер скине рибу јер је фрајер и у неким сегментима свакако бољи од вас а ви то и сами видите.
Уместо да се потрудите да мало порадите на себи,да ојачате свој его,средите фризуру,ви не радите ништа већ само седите и измишљате бившој небулозне приче о њеном новом фрајеру покушавајући да га што више срозате у њеним очима не би ли се тако његова величина смањила и тако на неки начин ви порасли у њеним очима.
А хоћете ли тако да остварите свој циљ?Сумњам...
Хтедох рећи..Лажима се ништа постићи не може.Јер тај који лажима хоће да срозава другог и ако и сам зна да о лажима говори само себе спутава и спушта.
А то најбоље зна и осећа када сам са собом размишља о тим стваримма.
Нико себе није успео да слаже а ми смо сами себи највеће судије.
И да,додао бих овде још једну ствар када је већ о крађама реч,да они најбоље знају ко овде краде и бија трафике.И што је најбитније..када.
Док су неки марта 2004 године свом народу помагали на начин на који су помагали и који је народу био најпотребније други се одмагали обијајући трафике.
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 18:42
трибинасрб ::
ПАОКАРА ::На крају си се тако искењао, да човек неверује, док ти је цела поруке пре тога била у реду. Али ОК, ако ти тако кажеш, нека буде тако... А управо си рекао да када једни друге прозивамо значи да смо оптерећени једни другима.

Нисам то рекао, ал' нема везе... Далеко смо скренули са теме, и време је да се вратимо истој.
Па тако испада, могу да докажем, али боље да ћутим, јер ако ја кажем онда ћеш морати и ти да одг, па опет ја, па се још неко умеша, па тако нека остане на овоме...
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

1/3/2009, 18:43
boy ::А шта представља она парола "Узалуд вам срство, кад вам је име Турско"?.

Како сте само лицемерни...Embarassed
Смешан си...
boy
Корисник
Број порука : 594
Регистрован : 28.09.2008
http://sport.4rumer.com

1/3/2009, 18:52
Прави аргумент... Biggrin

Ал разумем те, незнаш ни ти шта значи.
Korida-NS
Корисник
Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009

1/3/2009, 19:03
da li neko zna koliko traju one ogromne baklje i iz koje drzave se nabavlaju? jer su stvarno dobro.
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics