ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
1/4/2009, 03:26
Sve pohvale grobarima za ona 2 crteza veceras na cska, sad sam video sliku, odusevio sam se, kako je crtano tako da plavi deluju grubi a zrtva stvarno uzasnuta i ojadjena, + parola svaka cast...
1/4/2009, 10:25
Свака част за паролу!
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=63&page=1
Moже ли неко од гробара да исприча нешто о оној застави BBB Sisak?
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=63&page=1
Moже ли неко од гробара да исприча нешто о оној застави BBB Sisak?
1/4/2009, 13:08
na tekmi grobari imali i specijalnog gosta...navodno neki cigani akcijali oko arene grobari izasli i navatali jednog i doveli ga, cak je liku dat i mikrofon i receno mu je da pocne grobarsku pesmu (i da mi ponude)inace lik sav krvam murija i redari sve vreme gledali a li bez reakcije, toliko o grobarima
Е сад,занима ме да л` је ово тачно и колико...
п.с. молим неког ко је упознат са ситуацијом да ми каже нешто о томе
- blok strahaКорисник
- Број порука : 18
Регистрован : 19.12.2008
1/4/2009, 13:13
prvo nije navatan ispred arene nego u areni....blejao je i snimao grobare radi skidanja zastava i sacekusa....izvaljen je i dovucen sa gornjeg prstena u kop gde je vodio malo navijanje(i zvezdu da mi ponude)....
1/4/2009, 13:15
blok straha ::prvo nije navatan ispred arene nego u areni....blejao je i snimao grobare radi skidanja zastava i sacekusa....izvaljen je i dovucen sa gornjeg prstena u kop gde je vodio malo navijanje(i zvezdu da mi ponude)....
Хвала за одг...
- blok strahaКорисник
1/4/2009, 13:18
nema na cemu....mogu ti reci da taj mucenik ima dosta potencijala za vodjenje navijanja
1/4/2009, 13:32
Одакле ова застава,јел то нешто скоро скинуто...иначе свака част на томе...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
1/4/2009, 21:45
Толико о ширењу лажи... Иначе, кретенима које је мрзело да подигну заставице свака част! Џабе смо се мучили да их постављамо! Парола "НАПРЕД ПАРТИЗАН" је брутална. И још да честитам господину који није видео утакмицу, па је почео да скида слику на којој дротови убијају Зарића! :upset:na tekmi grobari imali i specijalnog gosta...navodno neki cigani akcijali oko arene grobari izasli i navatali jednog i doveli ga, cak je liku dat i mikrofon i receno mu je da pocne grobarsku pesmu (i da mi ponude)inace lik sav krvam murija i redari sve vreme gledali a li bez reakcije, toliko o grobarima
- predratni.zavodnikКорисник
- Број порука : 11
Регистрован : 03.01.2009
1/4/2009, 23:10
inache bio sam na drugoj utakmici u Moskvi
prosto ne mogu da verujem da na tako vaznu utakmicu, kod prijateljske grupe
u zemlji za koju nam ne trebaju vize, ne ode skoro niko, i sve ostane na plecima desetak mladjih grobara iz moskve koji su manje vise uspesno okusali da dignu 200stotinjak gastabajtera,
pa islo se na glupi Bamberg a sad ne..
prosto ne mogu da verujem da na tako vaznu utakmicu, kod prijateljske grupe
u zemlji za koju nam ne trebaju vize, ne ode skoro niko, i sve ostane na plecima desetak mladjih grobara iz moskve koji su manje vise uspesno okusali da dignu 200stotinjak gastabajtera,
pa islo se na glupi Bamberg a sad ne..
- blok strahaКорисник
3/4/2009, 16:26
braco,dodjite sutra u velikom broju u HRAM fudbala da podrzimo nase momke koji to zasluzuju....da napravimo dobru uvertiru pred derbi sa sekundarcima!!!!
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
3/4/2009, 20:28
blok straha ::prvo nije navatan ispred arene nego u areni....blejao je i snimao grobare radi skidanja zastava i sacekusa....izvaljen je i dovucen sa gornjeg prstena u kop gde je vodio malo navijanje(i zvezdu da mi ponude)....
чега се паметан стиди,будала се поноси.
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
3/4/2009, 20:31
Cega da se stidi? Sto je neki cigan dosao malo da "akcija" pa je provaljen? Ko mu jebe mater kada je glup.
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
3/4/2009, 20:38
Мајке ми, чега да се стиди? Наведи 1 добар разлог... А за момка који је рекао да је био сав крвав и да су га редари и полицајци само гледали (толико о нама, Гробарима), ево линка, да види да се збунио. Иначе, ко нема Фесјбук, неће моћи да види ово, и сад, јбг, ако немате особу којој се ово налази и профилу у пријатељима, могуће да нећете моћи да видите, али опет, не мора да значи!
https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1134779008438&ref=nf
https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1134779008438&ref=nf
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
3/4/2009, 20:41
ПАОКАРА ::
buduci vodja nema sta
- византКорисник
- Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008
4/4/2009, 01:47
https://www.youtube.com/watch?v=XGbQl49zKKY
sa youtuba
sa youtuba
- blok strahaКорисник
4/4/2009, 23:51
Kad igra Partizan u halu krenem ja,da glasno bodrim te hrabre momke sve, iz Humske ulice dok hrabro bore se,za nove pobede za nove titule...
Sad dobro slusajte sa Juga Grobare,sto glasno pevaju i kada ne ide,okace salove na grudi junacke,podignu dlanove,ludnica pocinje...
O Partizan ole,ole ole ole,o Partizan ole,ole ole ole...
O Partizane moj za tebe ginemo,za uspeh molimo,ludo te volimo,jer ti si najbolji u srcu jedini i zato pevajmo sve ovo ponovo...
Sad dobro slusajte sa Juga Grobare,sto glasno pevaju i kada ne ide,okace salove na grudi junacke,podignu dlanove,ludnica pocinje...
O Partizane moj za tebe ginemo,za uspeh molimo,ludo te volimo,jer ti si najbolji u srcu jedini i zato pevajmo sve ovo ponovo...
- blok strahaКорисник
4/4/2009, 23:55
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=64&page=1
OD MENE DOSTA ZA DANAS!!!!
OD MENE DOSTA ZA DANAS!!!!
- pancevac88Корисник
- Број порука : 145
Локација : pancevo
Регистрован : 04.11.2008
6/4/2009, 20:02
jel ima klip sa subotnje tekme???
- DROBI-PFCОдстрањен
- Број порука : 12
Локација : na tribini
Регистрован : 19.03.2009
7/4/2009, 20:07
Retko kad ima izvestaja navijackog sa utakmica partizana(mislim na video klipove)??zasto izaberi partizan nesnima ove manje utakmice jedino snima kad je veciti derbi ili kad partizan igra sa vojvodinom!!
- YAКорисник
- Број порука : 9
Локација : Jug
Регистрован : 07.04.2009
7/4/2009, 23:29
Posle derbija koji se odrzava 8.5.09. ide se na vaterpolo, gde gostuje Dubrovachka Juga i ulaz ce biti besplatan,tako da svi na Banjicu da bodrimo Partizan u final for !
Shto se tiche derbija ,ako Partizan pokaze slichnu igru kao u predhodnom derbiju mogli bi da ochekujemo 3 boda i osiguramo titulu.Ako ne igramo se
Shto se tiche derbija ,ako Partizan pokaze slichnu igru kao u predhodnom derbiju mogli bi da ochekujemo 3 boda i osiguramo titulu.Ako ne igramo se
- YAКорисник
8/4/2009, 15:16
Acropoli ::na tekmi grobari imali i specijalnog gosta...navodno neki cigani akcijali oko arene grobari izasli i navatali jednog i doveli ga, cak je liku dat i mikrofon i receno mu je da pocne grobarsku pesmu (i da mi ponude)inace lik sav krvam murija i redari sve vreme gledali a li bez reakcije, toliko o grobarima
Е сад,занима ме да л` је ово тачно и колико...
п.с. молим неког ко је упознат са ситуацијом да ми каже нешто о томе
Evo vam postavljen je klip tako da svi oni shto se prave pametni da nije bio ciganin,tj. vecina anti grobara i svojim lazima i ponosom ,bio je !Inache tachna je informacija da je hteo da slika likove koji su zaduzeni za zastavu kako bi ih snimio za otimachinu.
https://www.youtube.com/watch?v=kh4OB7Tjn9o
- Korida-NSКорисник
- Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009
8/4/2009, 15:28
a kako tako neko moze da snima iz kopa to mi nije jasno,mislim da je to totalno pogresno! do sada je jako puno upozorenja bilo u vezi toga ali nista nije preduzimano!
- YAКорисник
8/4/2009, 15:34
Ovo je snimala prva ekipa koja moze u ovakvim sluchajevima da snima tako da oko toga nema rechi.
Snimanje kopa i slikanje je zabranjeno,a ovo je obichno snimak dogadjaja koji i treba da se pokaze kako ne bi neki mlatili gluposti i pushtali milion razlichitih pricha i tako stavili tachku ovim snimkom.
Snimanje kopa i slikanje je zabranjeno,a ovo je obichno snimak dogadjaja koji i treba da se pokaze kako ne bi neki mlatili gluposti i pushtali milion razlichitih pricha i tako stavili tachku ovim snimkom.
- Korida-NSКорисник
- Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009
8/4/2009, 15:47
ako je prva ekipa kojoj se to moze onda je ok, ali skroz je odvratno kada se vidi da vise mase sa juga snima bakljadu nego sto peva...
- YAКорисник
8/4/2009, 16:11
Za to se inache lomi telefon jer ima ko to radi i zaduzen je izaberi partizan tako da nema shta ko da se pravi pametan i lepi materijal na netu.
Tako da obo nije bilo snimanje tribine i likova na njoj nego dogadjaja kako ne bi bilo trla baba lan i ostale priche koje mogu da se obrcu na hiljadu nachina u fazonu rekla,kazala.
Prva ekipa je provalila tog lika i dovela ga da malo pevushi i moze da prodje na operaciji trijumf.
Liku nishta nije uradjeno i kuci je otishao samo sa ruznim secanjem ,ali tako i treba kada se pravi frajer,chak je i najbolje proshao i treba da bude razuman za sledeci put kad neshto radi da razmisli.
Tako da lepo od nas shto smo pokazali da nismo manijaci i neke usijane glave pa da ga odma sada nosimo po kopu,tako da se vidi da je svima svest u glavi i da nije kako se misli.
Tako da obo nije bilo snimanje tribine i likova na njoj nego dogadjaja kako ne bi bilo trla baba lan i ostale priche koje mogu da se obrcu na hiljadu nachina u fazonu rekla,kazala.
Prva ekipa je provalila tog lika i dovela ga da malo pevushi i moze da prodje na operaciji trijumf.
Liku nishta nije uradjeno i kuci je otishao samo sa ruznim secanjem ,ali tako i treba kada se pravi frajer,chak je i najbolje proshao i treba da bude razuman za sledeci put kad neshto radi da razmisli.
Tako da lepo od nas shto smo pokazali da nismo manijaci i neke usijane glave pa da ga odma sada nosimo po kopu,tako da se vidi da je svima svest u glavi i da nije kako se misli.