ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- pancevac88Корисник
- Број порука : 145
Локација : pancevo
Регистрован : 04.11.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
8/4/2009, 20:22
DROBI-PFC ::Retko kad ima izvestaja navijackog sa utakmica partizana(mislim na video klipove)??zasto izaberi partizan nesnima ove manje utakmice jedino snima kad je veciti derbi ili kad partizan igra sa vojvodinom!!
to je jadno, treba da bude izvestaja sa svake tekme...
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
8/4/2009, 21:56
nije jadno. tako treba da bude. Ako te zanima sta je bilo idi na utakmicu. Klipovi budu u dvd izdanju koje se prodaje. Plati pa se klati, jbgpancevac88 ::DROBI-PFC ::Retko kad ima izvestaja navijackog sa utakmica partizana(mislim na video klipove)??zasto izaberi partizan nesnima ove manje utakmice jedino snima kad je veciti derbi ili kad partizan igra sa vojvodinom!!
to je jadno, treba da bude izvestaja sa svake tekme...
Sto se tice derbija, na tribinama smo pokidali cigane. Pale su nam 2 zastave, jbg. Malo sam razocaran zbog toga, ali sta je tu je. Lepa koreo i bakljada.
8/4/2009, 22:01
Sto se tice derbija, na tribinama smo pokidali cigane. Pale su nam 2 zastave, jbg. Malo sam razocaran zbog toga, ali sta je tu je. Lepa koreo i bakljada.
Једно питање само,(ово није прозивка)како сте их покидали ако су вам пале 2 заставе..?
- PrijedorОдстрањен
- Број порука : 89
Регистрован : 14.11.2008
8/4/2009, 22:03
A jbt. saban. Pa navijanjem, nisu se culi likovi, jesi gledao utakmicu??? I vizuelno mi je jug prelijepe izgledao
- ultrasmdКорисник
- Број порука : 3
Локација : Семендриа
Регистрован : 30.01.2009
8/4/2009, 22:06
Vizuelno jug nikad lepsi!Prijedor :: I vizuelno mi je jug prelijepe izgledao
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
8/4/2009, 22:06
ГЕНОЦИД! Нису се чули, оно је срамота за њих... Исток је био гласнији од Севера за два копља!
8/4/2009, 22:07
Нисам скапирао на шта је мислио када је рекао ''покидали''...Prijedor ::A jbt. saban. Pa navijanjem, nisu se culi likovi, jesi gledao utakmicu??? I vizuelno mi je jug prelijepe izgledao
И имам пар питања за тебе,јеси ли икад био на Северу ЈНА,да ли ти оцењујеш навијање по преносу са ТВ-а???
Јеси ли можда размислио да је екипа која је снимала утакмицу била ближе Гробарима па се су се зато можда јаче чули?
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
8/4/2009, 22:09
Прави геноцид сигурно,заставе су право мерило а не ко се јаче чуо...!
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
8/4/2009, 22:12
Mislio sam na to ko se jace cuo, a ne na zastave.LimunNS ::Прави геноцид сигурно,заставе су право мерило а не ко се јаче чуо...!
- PrijedorОдстрањен
8/4/2009, 22:13
@acropoli
Na sjeveru nisam nikad bio, na jugu sam svaki put kad dodjem. Ovo je 1. derbi od bojkota na kojem nisam bio... A sto se tice deranja u navijanju, cuo sam se sa prijateljima koji su bili i kazu da gani se nikad nisu losije culi...
Na sjeveru nisam nikad bio, na jugu sam svaki put kad dodjem. Ovo je 1. derbi od bojkota na kojem nisam bio... A sto se tice deranja u navijanju, cuo sam se sa prijateljima koji su bili i kazu da gani se nikad nisu losije culi...
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
8/4/2009, 22:15
докле намеравате да идете са овом дечијом расправом,о томе ко се јаче чуо? овде не може нормално да се води расправа,уз то да се не спомене противничка екипа?
- PrijedorОдстрањен
8/4/2009, 22:17
Slazem se. Pretjerujemo
8/4/2009, 22:18
Па пошто ниси био на северу ништа онда...све једно не може се оцењивати навијање преко ТВ-а...Prijedor ::@acropoli
- PFC4ever!Корисник
- Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008
8/4/2009, 22:49
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=65&page=1
- УлтраСрбијаКорисник
- Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009
8/4/2009, 22:51
овај транспарент ''Парни ваљак нека меље'' је бруталан!
- PanaaОдстрањен
- Број порука : 113
Локација : Prijedor, RS
Регистрован : 31.07.2008
8/4/2009, 23:17
Brate, proshli derbi su se Delije bar malo chuli preko TV-a, ali ovaj derbi ih uopshte nisam chuo...Acropoli ::Нисам скапирао на шта је мислио када је рекао ''покидали''...Prijedor ::A jbt. saban. Pa navijanjem, nisu se culi likovi, jesi gledao utakmicu??? I vizuelno mi je jug prelijepe izgledao
И имам пар питања за тебе,јеси ли икад био на Северу ЈНА,да ли ти оцењујеш навијање по преносу са ТВ-а???
Јеси ли можда размислио да је екипа која је снимала утакмицу била ближе Гробарима па се су се зато можда јаче чули?
- ГостГост
8/4/2009, 23:47
ПАОКАРА ::Ја мислим да треба да избацимо политику са трибине... Политика је за митинге, а не за утакмице... И избацио бих дебиле који долазе на Југ и седе до Истока или Запада и гледају уткмицу, као у фазону, јефтинија карта, јебеш карту, ја ћу да им купим само да не долазе на Југ ако неће певати...
U pravu si trebalo bi politiku izbaciti vise politike nego normalnog navijanja
- Korida-NSКорисник
- Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009
8/4/2009, 23:59
Nemozes da navijanje poredis preko tv-a to je sigurno!
- ГостГост
9/4/2009, 00:22
Panaa ::Brate, proshli derbi su se Delije bar malo chuli preko TV-a, ali ovaj derbi ih uopshte nisam chuo...Acropoli ::Нисам скапирао на шта је мислио када је рекао ''покидали''...Prijedor ::A jbt. saban. Pa navijanjem, nisu se culi likovi, jesi gledao utakmicu??? I vizuelno mi je jug prelijepe izgledao
Nije fora da cujes preko TV-a nego da odes na tekmu pa da vidis sta je navijanje
9/4/2009, 00:29
Колико пута треба рећи?
УлтраСрбија ::докле намеравате да идете са овом дечијом расправом,о томе ко се јаче чуо? овде не може нормално да се води расправа,уз то да се не спомене противничка екипа?
- ГостГост
9/4/2009, 00:33
Na 136. derbiju tribine:
Sever
Nisu se culi veci deo meca koreo nije lose
Jug
Pevali ceo mec dobra koreo i bakljada samo one dve zastave sto su ukradene to je bilo jedino lose na jugu na celom derbiju
Sever
Nisu se culi veci deo meca koreo nije lose
Jug
Pevali ceo mec dobra koreo i bakljada samo one dve zastave sto su ukradene to je bilo jedino lose na jugu na celom derbiju
- ГостГост
9/4/2009, 00:33
навијачка свест! ::Колико пута треба рећи?УлтраСрбија ::докле намеравате да идете са овом дечијом расправом,о томе ко се јаче чуо? овде не може нормално да се води расправа,уз то да се не спомене противничка екипа?
Malo smo preterali u pravu si
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
9/4/2009, 00:56
Parola fantazija, izgled savrsen, sad sam konacno skontao da treba da bude 2-0 da bi svi pevali( Kod Delija je bilo 0-2 pa pola nije pevalo) e u tome je stvar, a zastave ? Sta sa njima ? Jel uopste bilo okacenih zastava na jugu sem parole ?
- oypa 7Одстрањен
- Број порука : 5
Регистрован : 06.04.2009
9/4/2009, 00:58
Svaka vama cast bolje ste navijali od nas a i to je normalno realno ko igra kuci taj mora da navija bolje najpre zbog ozvucenja sa jebenim megafonom je zajebano...
Ali sto se tice akcija van stadiona posle tekme i ukradenih zastava tu samo vas razneli ja sam gledo kad su vam zakinuli zastavu zebre bila je maltene okacena na jugu bila je na istoku al to je skoro jug a i one parole su obe na mestu bile....
Ali sto se tice akcija van stadiona posle tekme i ukradenih zastava tu samo vas razneli ja sam gledo kad su vam zakinuli zastavu zebre bila je maltene okacena na jugu bila je na istoku al to je skoro jug a i one parole su obe na mestu bile....