TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ГРОБАРИ ЈУГ

+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Stra&#353ni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
Go down
cadjo
Корисник
Број порука : 11
Регистрован : 09.03.2009

ГРОБАРИ ЈУГ - Page 33 Empty Re: ГРОБАРИ ЈУГ

9/4/2009, 15:01
ja nikada nisam video onu zastavu "zebra"na jugu ili istoku...ali svedno svaka cast,ako ste je uzeli sa juga...
Mrdja_GrobaR
Корисник
Број порука : 17
Локација : Zemun
Регистрован : 04.11.2008
http://www.prisonbreak-serbia.getforum.org

9/4/2009, 15:03
jel ima nekih klipova,da vidimo kako smo izgledali? :D
Panaa
Panaa
Одстрањен
Број порука : 113
Локација : Prijedor, RS
Регистрован : 31.07.2008

9/4/2009, 18:32
Korida-NS ::Nemozes da navijanje poredis preko tv-a to je sigurno!
Nije, jednostavno uporedjujem Delije proshli derbi i sada... Mikrofon svaki derbi postave na isto mjesto....
YA
YA
Корисник
Број порука : 9
Локација : Jug
Регистрован : 07.04.2009

9/4/2009, 20:47
oypa 7 ::
Ali sto se tice akcija van stadiona posle tekme i ukradenih zastava tu samo vas razneli ja sam gledo kad su vam zakinuli zastavu zebre bila je maltene okacena na jugu bila je na istoku al to je skoro jug a i one parole su obe na mestu bile....

Te na istoku su bile pod prismotrom redara pametnih ,josh od 04 godine nisu sklonili kada im je recheno iz uprave tj.vodece figure obezbedjenja stadiona "Zivka Shljukica" koji je i dalje u upravi i ne misli da mu je vreme da ode i da okrene ledja "svojoj" sramoti.Delije su pod fazon bukvalno proshetale i skinule zastavu,i tu nema shta da se pricha vishe,palo je !

Utakmica u svakom sluchaju jedna od lepih izdanja i navijacha i igracha.Jedina glupost je to shto se dozvolilo onakvo bahacenje posle utakmice i paljenje stolica "vrelih mozgova" koji ne razmishljaju o posledicama i unishtavanju finansija svog kluba tako da nekom ne mozesh to objasniti(i te stadione su placali penzijama nashi tako da rushe i svoje pare jer drzava tako funkcionishe)
Паок*
Паок*
Одстрањен
Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009

10/4/2009, 12:00
https://www.youtube.com/watch?v=bJxPprzV4Jw&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esrpskatribina%2Enet%2Fforum%2Fviewtopic%2Ephp%3Ff%3D3%26t%3D41&feature=player_embedded
Partizan-Jug vaterpolo
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

10/4/2009, 12:06
Ја заиста остајем нем ако овде постоји и један човек који мисли да су нас надјачали. Другар је седео на Западу и рекао ми је да смо били далеко гласнији. Што се мене тиче, ни не занима ме, ја ћу и овако и онако дати све од себе. Што се тиче заставе "Зебре", јесте пала смешно, али је пала и за то нема изговора... Бар имамо школу за други пут. Тако и на прошлом, за мало да падне застава "Нова Пазова", а опет смо урадили исто...
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник
Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009

10/4/2009, 14:46
https://www.youtube.com/watch?v=tyaKiWp9x1w
Паок*
Паок*
Одстрањен
Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009

11/4/2009, 13:33
https://www.youtube.com/watch?v=8jJLlOyh-Lo
novi klip sa derbija
Andy
Andy
Корисник
Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008

12/4/2009, 20:55
https://www.youtube.com/watch?v=L1n2rHr4MMI
Suki Grobar
Suki Grobar
Одстрањен
Број порука : 175
Локација : Београд
Регистрован : 03.09.2008

12/4/2009, 21:00
Andy ::https://www.youtube.com/watch?v=L1n2rHr4MMI
Ментолу промашио си тему овај клип је за фирмаше то је прозивка за горбаре само се ти труди да говориш да гробари немају навијачке свести.

TИ СИ ПРОМАШИО ФОРУМ!
АДМИНИСТРАЦИЈА
blok straha
Корисник
Број порука : 18
Регистрован : 19.12.2008

13/4/2009, 16:12
POSTO SE VODI ORGANIZOVANA HAJKA NA GROBARE S SVIH STRANA,A PRITOM VLADA VELIKA ZASLEPLJENOST I POLTRONIZAM PREMA ODREDJENIM GRUPAMA OSETIO SAM POTREBU DA I OVDE OKACIM OVAJ POST!!!

Grobari su uvek bili navijačka grupa u čije se dvorište najviše gledalo, nije se gledalo kako to rade, već šta rade. Na našu sreću, mi smo u velikoj većini slučajeva, bili "pioniri" navijačkih dešavanja, ta naša razularenost, neki je nazivaju "anarhijom", večito je davala neke akcije koje su se graničile sa ludilom. A to ludilo je upravo davalo rezultate da Grobari dobiju etiketu po kojoj će ih mnogi pamtiti i prepoznavati. Grobari su uvek bili sirovi i bahati navijači, retko kad su poštovali autoritet, ali slušaju kad im se kaže. To imamo i dan danas, tako da ko kaže da žali za ranijim vremenima, greši.

Kao što rekoh, mnogi vole da gledaju šta grobari rade. Međutim, Grobari su večito bili omalovažavani navijači iako su uvek bili na vrhu. Svi su se pravili pametni da pljuju po Grobarima, a da pritom nisu ni smeli da pogledaju u svoje dvorište. Javljali su se za glas svakojaki likovi koji su sebi dali za pravo da pljuju po Grobarskim akcijama, a da pritom oni takve akcije, koje su Grobari izvodili, neće nikada doživeti u svojoj "navijačkoj" karijeri. Npr. Grobari odu nekoliko puta u Zagreb, ne valja, Grobari naprave akciju za pamćenje nedavno u Đenovi, ni to ne valja, kao akcijali smo nebitnu zastavu, odradimo neku do jaja koreografiju, svi nađu zamerke, uteramo mnogima kurac, ni to im ne valja, nismo im gurnuli jaja, objasnimo nekima stvari na ulici, ali tu su internet i parole da bi se sakrila istina. Grobari naprave neko čudo, to se napljuje, ali posle nekoliko meseci i godina neko uradi isto. I tako godinama... A nas nikad nešto nije ni zanimalo da piskaramo i veličamo svoje akcije, kao ostali. Uglavnom je sve to bilo u nakom od naših kutaka...

Pošto smo godinama bili pljuvani i omalovažavani, a mi po našem starom srpskom običaju samo smo odmahivali rukom na gluposti, svima je postalo legitimno da prozivaju i da pljuju Grobare kako stignu. I takve budalaštine su uglavnom ispadale neoboriva istina, svi otrče kući, sednu za komp i onda bum-tras po tastaturi i udri po Grobarima, bla-bla-truć. Ne kažem, imali smo i "kikseva" i "grešaka", ali za razliku od drugih mi smo uvek imali muda da to priznamo, dok su ostali o svojim kiksevima ćutali i trpali sve što im se ne svidi pod tepih i čekali da zaborav uzme svoje. I onda je ispadalo da oni nemaju minuse, a ako im se malo osveži sećanje, opet će ćutati.

Ajde da mi ovde malo obnovimo gradivo, pošto se ova tema oko ovih parola nas tiče:

Koja je navijačka grupa u Srbiji izbacivala parole sa pokojnim Grobarima koji su stradali u navijačkim sukobima!?

Cigani skndirali uvrede na račun Lonca, ogradili se i sve u redu, Firma se nije ni oglasila povodom parole G-3. Sa pokojnim Loncem se, nažalost, desilo šta se desilo i mi smo trpeli i ćutali dok nas nisu čačnuli onom parolom o osveti. Pa čekaj, bre, oni prete osvetom, a znamo šta reč "osveta" u ovom slučaju znači!!! Zar mi trebamo da očekujemo svaki put kad idemo u NS da će neko iz Firme da izigrava šerifa sa prangijom!?

I šta sad, kad su Grobari uzvratili, opet ispadamo grbavi, opet drvlje i kamenje po nama. A o osveti niko ne priča. Šta, Grobarski život je jeftiniji od drugih!? Ili ako neko iz Firme, ne daj Bože, ubije nekog Grobara to će biti opravdanje za Lonca?

Uzvratili smo za đon kojim su krenuli na nas, a navijački svet i život nisu demokratija, niti su imalo tolerantni. Smatram da nije trebalo da se skandira ubici Lonca, jer ne treba da se identifikujemo sa nekim ko je oterao mnoge dobre Grobare na robiju zajedno sa njim. A Lonac neka počiva u miru

A parole... Neukusne isto koliko i njihova... Pa ako smo mi mogli da progutamo, neka gutaju i oni

NIKAD NIKOM IZVINI
Mentalita Ultras
Mentalita Ultras
Одстрањен
Број порука : 156
Регистрован : 02.11.2008

13/4/2009, 18:21
Svaka cast Biggrin Vecinom je tako..
Korida-NS
Корисник
Број порука : 110
Локација : Novi Sad Detelinara
Регистрован : 04.02.2009

13/4/2009, 18:23
da li neko od grobara moze da mi objasni zasto je doslo do prozivanja sa sipke na severu,te provokacije su bile upucene jednom od vodji grobara, mislim da li neko zna sta se desava izmedju njih dvojice???
Prijedor
Одстрањен
Број порука : 89
Регистрован : 14.11.2008

13/4/2009, 20:07
Nemam pojma, ali znam da su i grobari spremili neku parolu za tog vodju, ali je policija odmah oduzela jedan dio parole na ulazu, tako da je i nisu izbacivali...
Xepoj
Xepoj
Корисник
Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009

13/4/2009, 20:26
како те није срамота да пишеш текве гупости...уопште се не слажем са тим текстом...

као прво ви сте требали да урадите нешто поводом те смтри(као што су делије ураделе),а не да ћутите и правите се као да ништа није било...

а они су у праву што вам прете и треба да вам прете...не могу они да ћуте,ипак одузет је нечији ЖИВОТ...то је њихов друг са трибине...шта сте очекивали сад од њих?да вам ништа не кажу у вези овог...ма како да не...

боље би вам било да се не оглашавате у опште и да вас више не видим!!!!!!!! свака част изузецима(што су пошли са југа,а и нечије постове сам прочитао да их је срамота због тога)
KiLa
KiLa
Корисник
Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009

13/4/2009, 20:34
Xepoj ::како те није срамота да пишеш текве гупости...уопште се не слажем са тим текстом...

као прво ви сте требали да урадите нешто поводом те смтри(као што су делије ураделе),а не да ћутите и правите се као да ништа није било...

а они су у праву што вам прете и треба да вам прете...не могу они да ћуте,ипак одузет је нечији ЖИВОТ...то је њихов друг са трибине...шта сте очекивали сад од њих?да вам ништа не кажу у вези овог...ма како да не...

боље би вам било да се не оглашавате у опште и да вас више не видим!!!!!!!! свака част изузецима(што су пошли са југа,а и нечије постове сам прочитао да их је срамота због тога)

У потпуности се слажем са овим, треба да их је срамота!!!
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

13/4/2009, 20:45
Нећемо се на 2 места расправљати, прича је започета овде, овде је и наставите:
http://www.tribinasrb.net/forum-f31/topic-t1030.htm
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

14/4/2009, 02:35
Xepoj ::како те није срамота да пишеш текве гупости...уопште се не слажем са тим текстом...

Пост за очекивати за некога који није чуо обе стране...
Xepoj
Xepoj
Корисник

14/4/2009, 10:32
ПАОКАРА ::

Пост за очекивати за некога који није чуо обе стране...

чуо сам ја добро обе стране...вас више не може ни дунав да опере...
Sub_Zero
Sub_Zero
Корисник
Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008

14/4/2009, 12:26
Чули сте! Хвала!

навијачка свест! ::Нећемо се на 2 места расправљати, прича је започета овде, овде је и наставите:
http://www.tribinasrb.net/forum-f31/topic-t1030.htm
Panaa
Panaa
Одстрањен
Број порука : 113
Локација : Prijedor, RS
Регистрован : 31.07.2008

14/4/2009, 14:27

Shta ste vi uradili? Pjevali ste proshlu tekmu u NS-u jebo vas lonac! Pushi mi KURAC ciganshturo! Jedva si dochekao ovakav ispad, samo da bi grobare isprozivao!

ОДСТРАЊЕН СА ФОРУМА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник

14/4/2009, 14:29
Panaa ::Shta ste vi uradili? Pjevali ste proshlu tekmu u NS-u jebo vas lonac! Pushi mi KURAC ciganshturo! Jedva si dochekao ovakav ispad, samo da bi grobare isprozivao!

То су заборавили већ...
Xepoj
Xepoj
Корисник

14/4/2009, 14:59
Panaa ::

Shta ste vi uradili? Pjevali ste proshlu tekmu u NS-u jebo vas lonac! Pushi mi KURAC ciganshturo! Jedva si dochekao ovakav ispad, samo da bi grobare isprozivao!

1.молио бих админе да реагују за овај пост

2.ова тема је започета на другом месту

3.као сто је наглашено то су певали појединци који су врло брзо добили пар шамара од вође и смирили су се...одмах је донет став групе око ове смрти и зна се какав је...

4.добро се зна које су транспаренте изнеле делије на дербију и да су ћутали пола полувремена...зашто ви то нисте урадели?

5.
blok straha ::Ne kažem, imali smo i "kikseva" i "grešaka", ali za razliku od drugih mi smo uvek imali muda da to priznamo, dok su ostali o svojim kiksevima ćutali i trpali sve što im se ne svidi pod tepih i čekali da zaborav uzme svoje.

па зашто сад не признате грешку него се правите паметни? могу само да ти кажем да ви први нисте признавали своје грешке и да сте их гурали под тепих,али вам је сад тепих пун и немате како да сакријете грешку!!!
Ултрас
Ултрас
Корисник
Број порука : 58
Локација : Северно стајање
Регистрован : 04.03.2009

14/4/2009, 16:59
Oће бити слика из НС и са дербија?
Паок*
Паок*
Одстрањен