ФИРМА
+50
Internet hool
Uzi
Shmit.
Red or Dead
УлтраСрбија
Паранормал
Blitzkrieg
РАЗОР
Korida-NS
Паок*
ПацијентиВФК
consigliere
istoricar
minja
Futozan
DS_1989
20SSF06
Мегафон
Old school
Crazy
Lud rodjen!
ogi
Gambler
фики_кершме
_JuZnI_Fr0nT_1990
boy
маестрално
Балканац
Mentalita Ultras
зло и наопако
slaninar1989
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
KEPA
Andy
LimunNS
diego maradona
Sub_Zero
BR91
!НФК Ултрас!
Foster
zox
CasualMente
laki
Детелинара
Milos_011
Hilfiger
ФкБАЧКАпаланка
GRU-PFC
ултра
Косово је Србија
54 posters
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
Re: ФИРМА
2/2/2009, 14:10
Dokle vise???
- CrazyКорисник
- Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008
2/2/2009, 15:14
Hordas ::Dokle vise???
дотле,док сами себе не истребимо...док не нестане и последњи навијач на овим просторима :nosad:
Јбт,ми смо сами себи највећи непријатељи...
НИ ЈЕДАН СРПСКИ ЖИВОТ НИЈЕ ВРЕДАН НАВИЈАЧКОГ РИВАЛСТВА!!!
СТОП ОРУЖЈУ!!!
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
2/2/2009, 15:21
Hvala bogu, da takvi napadi nisu cesti u Srbiji... Ne znate vi sta se desava u Juznoj Americi... Bogami i u Poljskoj, uhvatili momci iz Arke lika iz Gornika, prebili ga, polili benzinom, i zapalili... E to je brutalno i morbidno! Naravno da ne odobravam tako nesto, to je potpuni DEBILIZAM!
NI JEDAN SRPSKI ZIVOT NIJE VREDAN NAVIJACKIH OBRACUNA !!!
STOP ORUZIJU !!!
STOP ORUZIJU !!!
- Lud rodjen!Корисник
2/2/2009, 15:29
Ali kako je pocelo...Samo da nepreraste u nesto ozbiljnije...Klinci imaju da se naloze i da se ugledaju na ove starije... Onda ce biti zajebano...
2/2/2009, 15:39
POLICIJA RASVETLJAVA PUCNJAVU U NOVOSADSKOM GRADSKOM AUTOBUSU
Kako je "Dnevnik" nezvanično saznao, novosadska kriminalistička policija je gotovo u potpunosti rasvetlila pucnjavu na liniji 7 u gradskom autobusu na Bulevaru Jaše Tomića, koja se dogodila u petak, nekoliko minuta pre ponoći. Po svoj prilici, događaj se odigrao tako što su četvorica ili petorica pijanih navijača jednog novosadskog i jednog beogradskog fudbalskog kluba naišli u vozilu na mladića koji je na sebi imao šal drugog novosadskog kluba.
Tada su, verovatno, počele provokacije usmerene ka navijaču koji je bio sam. Moguće da su pripiti navijači tražili od vršnjaka koji navija za drugi klub da skine sportska obeležja sa sebe. U trenutku kada se autobus našao na rakrsnici s Ulicom Pariske komune, mladić koji je sedeo sam, izvadio je iz pojasa pištolj kalibra 7,65 i ispalio više hitaca. Dva hica su tom prilikom pogodila Branislava I. (21) s Novog naselja, koji je zadobio prostrelne rane na nozi. On se 17 sati kasnije javio u Klinički centar Vojvodine da bi mu se ukazala medicinska pomoć. Jedan hitac je prošao pored glave još jednog navijače iz grupe. Bilo je i rikošetiranja po vozilu. Hici su prošli kroz prezadnje bočno staklo i kroz vrata, a ima još tragova pucnjave na podu. Policija je identifikovala aktere i na tragu je osobi koja je pucala, saznajemo nezvanično.
Takođe, prema našim saznanjima, nije isključena ni mogućnost da su mladići koji su ušli s velikim pivskim flašama u gradski autobus –navijači FK "Novi Sad" i "Partizana", dok je mladić koga će krivična prijava teretiti zbog pucanja, navijač "Vojvodine".
Da podsetimo, kako je "Dnevnik" već pisao, po rečima vozača autobusa Radoslava Kopanje (1959), na njegovoj poslednjoj vožnji tog dana na kružnoj liniji od Limana ka Novom naselju preko Futoške pijace, na stajalištu kod Železničke stanice u autobus je ušlo nekoliko pijanih mladića s velikim plastičnim flašama piva.
Ubrzo zatim, u zadnjem delu zglobnog vozila koje se zaustavilo, došlo je do pucnjave. Oko 40-50 putnika je zaleglo ili se razbežalo, a i pomenuti mladići su potom napustili autobus, kazao nam je vozač. U prvi mah se mislilo da nema povređenih, jer nije ostalo tragova krvi. Ipak, tog dana oko 17 časova lekarsku pomoć zatražio je ranjeni Branislav, jedan od aktera događaja, i klupko je počelo da se odmotava.
Zvanično saopštenje o događaju iz novosadske Policijske uprave očekujemo danas. E. D.
Kako je "Dnevnik" nezvanično saznao, novosadska kriminalistička policija je gotovo u potpunosti rasvetlila pucnjavu na liniji 7 u gradskom autobusu na Bulevaru Jaše Tomića, koja se dogodila u petak, nekoliko minuta pre ponoći. Po svoj prilici, događaj se odigrao tako što su četvorica ili petorica pijanih navijača jednog novosadskog i jednog beogradskog fudbalskog kluba naišli u vozilu na mladića koji je na sebi imao šal drugog novosadskog kluba.
Tada su, verovatno, počele provokacije usmerene ka navijaču koji je bio sam. Moguće da su pripiti navijači tražili od vršnjaka koji navija za drugi klub da skine sportska obeležja sa sebe. U trenutku kada se autobus našao na rakrsnici s Ulicom Pariske komune, mladić koji je sedeo sam, izvadio je iz pojasa pištolj kalibra 7,65 i ispalio više hitaca. Dva hica su tom prilikom pogodila Branislava I. (21) s Novog naselja, koji je zadobio prostrelne rane na nozi. On se 17 sati kasnije javio u Klinički centar Vojvodine da bi mu se ukazala medicinska pomoć. Jedan hitac je prošao pored glave još jednog navijače iz grupe. Bilo je i rikošetiranja po vozilu. Hici su prošli kroz prezadnje bočno staklo i kroz vrata, a ima još tragova pucnjave na podu. Policija je identifikovala aktere i na tragu je osobi koja je pucala, saznajemo nezvanično.
Takođe, prema našim saznanjima, nije isključena ni mogućnost da su mladići koji su ušli s velikim pivskim flašama u gradski autobus –navijači FK "Novi Sad" i "Partizana", dok je mladić koga će krivična prijava teretiti zbog pucanja, navijač "Vojvodine".
Da podsetimo, kako je "Dnevnik" već pisao, po rečima vozača autobusa Radoslava Kopanje (1959), na njegovoj poslednjoj vožnji tog dana na kružnoj liniji od Limana ka Novom naselju preko Futoške pijace, na stajalištu kod Železničke stanice u autobus je ušlo nekoliko pijanih mladića s velikim plastičnim flašama piva.
Ubrzo zatim, u zadnjem delu zglobnog vozila koje se zaustavilo, došlo je do pucnjave. Oko 40-50 putnika je zaleglo ili se razbežalo, a i pomenuti mladići su potom napustili autobus, kazao nam je vozač. U prvi mah se mislilo da nema povređenih, jer nije ostalo tragova krvi. Ipak, tog dana oko 17 časova lekarsku pomoć zatražio je ranjeni Branislav, jedan od aktera događaja, i klupko je počelo da se odmotava.
Zvanično saopštenje o događaju iz novosadske Policijske uprave očekujemo danas. E. D.
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
2/2/2009, 21:25
ChiliDS ::Hvala bogu, da takvi napadi nisu cesti u Srbiji... Ne znate vi sta se desava u Juznoj Americi... Bogami i u Poljskoj, uhvatili momci iz Arke lika iz Gornika, prebili ga, polili benzinom, i zapalili... E to je brutalno i morbidno! Naravno da ne odobravam tako nesto, to je potpuni DEBILIZAM!
STOP ORUZIJU !!!
Матори, у питању су Рух Хорзов и Горњик, али нема везе поента је то што си написао, и ја се у потпуности слажем.
- Косово је СрбијаКорисник
- Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008
2/2/2009, 23:04
Чему ово!Да ли ви стварно верујете да је ово навијачки сукоб?Па данса према медијима сваки сукоб је навијачи!Нетреба веровати свачему,данас медији пушу оно што им други диктирају!Они једва чекају да се нешто овако догоди,и одма да пљују по навијачима!
2/2/2009, 23:21
E sad jbg...mozemo da predpostavljamo...
Mada tamo su kokteli i bombe padali na kuce navijaca, tako da me nebi ni cudilo da je ovo istina.
Навијач пуцао у аутобусу
Нови Сад - Новосадска криминалистичка полиција индентификовала је мушкарца који је прошлог петка пуцао у аутобусу ГСП-а, притом ранивши двадесетједногодишњег Бранислава И. са два хица.
Према још увек неслужбеним информацијама, све указује на то да је позадина читавог догађаја заправо обрачун међу присталицама фудбалксих клубова "Војводине" и "Новог Сада". Претпоставља се да је момак који је пуцао припадник навијачке групе "Фирма" која подржава ФК "Војводину". Детаљан сценарио догађаја још увек није потпуно разјашњен, али сумња се да непосредно након уласка у аутобус на стајалишту на Булевару Јаше Томића, код Железничке станице, уочила на задњем делу аутобуса младића са истакнутим шалом ФК "Војводина" и почела с провокацијама.
Два сата касније, у улици Париске комуне, забележен још нови инцидент у којем су учествовали навијачи, а који би се могао довести у везу с обрачуном у аутобусу ГСП-а.
Особа која се тренутно сумњичи за рањавање и изазивање опште опасности покушала је на следећем стајалишту да напусти аутобус, али је тада избила чарка и одјекнули су хици. Након што је новосадска полиција индентификовала једног од актера овог инцидента, врло брзо ће бити утврђен и идентитет осталих лица.
Mada tamo su kokteli i bombe padali na kuce navijaca, tako da me nebi ni cudilo da je ovo istina.
Навијач пуцао у аутобусу
Нови Сад - Новосадска криминалистичка полиција индентификовала је мушкарца који је прошлог петка пуцао у аутобусу ГСП-а, притом ранивши двадесетједногодишњег Бранислава И. са два хица.
Према још увек неслужбеним информацијама, све указује на то да је позадина читавог догађаја заправо обрачун међу присталицама фудбалксих клубова "Војводине" и "Новог Сада". Претпоставља се да је момак који је пуцао припадник навијачке групе "Фирма" која подржава ФК "Војводину". Детаљан сценарио догађаја још увек није потпуно разјашњен, али сумња се да непосредно након уласка у аутобус на стајалишту на Булевару Јаше Томића, код Железничке станице, уочила на задњем делу аутобуса младића са истакнутим шалом ФК "Војводина" и почела с провокацијама.
Два сата касније, у улици Париске комуне, забележен још нови инцидент у којем су учествовали навијачи, а који би се могао довести у везу с обрачуном у аутобусу ГСП-а.
Особа која се тренутно сумњичи за рањавање и изазивање опште опасности покушала је на следећем стајалишту да напусти аутобус, али је тада избила чарка и одјекнули су хици. Након што је новосадска полиција индентификовала једног од актера овог инцидента, врло брзо ће бити утврђен и идентитет осталих лица.
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
3/2/2009, 13:17
Косово је Србија ::Чему ово!Да ли ви стварно верујете да је ово навијачки сукоб?Па данса према медијима сваки сукоб је навијачи!Нетреба веровати свачему,данас медији пушу оно што им други диктирају!Они једва чекају да се нешто овако догоди,и одма да пљују по навијачима!
jeste,navijacki je sukob...
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
6/2/2009, 11:59
hahahahah kakve gluposti pisu ovi novinari pa to je strasno...
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
8/2/2009, 15:31
Vojvodina - Cibona
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
11/2/2009, 14:54
Са ким игра Војводина прво коло?
- 20SSF06Корисник
- Број порука : 40
Локација : Ниш
Регистрован : 13.01.2009
11/2/2009, 19:05
u kupu radivoja koraca prvu utakmicu vosa igra protiv partizana
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
11/2/2009, 21:23
Мислио сам на фудбал?
А кад смо већ код купа Кораћа, не би било лоше кад би Фирмаши дошли у Ниш Иако неће бити већина екипа из БГ-а... Фин би то навијачки меч био
А кад смо већ код купа Кораћа, не би било лоше кад би Фирмаши дошли у Ниш Иако неће бити већина екипа из БГ-а... Фин би то навијачки меч био
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
11/2/2009, 21:27
Sub_Zero ::Са ким игра Војводина прво коло?
Са Напретком, у Крушевцу.
1/3/2009, 11:27
Пошто сам јуче био на утакмици НФК-Воша, могу да вам кажем да је Фирма приказала изванредно издање. На утакмицу су стигли са закашњењем од десетак миннута, неки кажу да су стигли на време, али да су имали проблема при уласку (полиција им није дала да унесу неке барјаке). Око 10 минута је почела песма, и могу да кажем да су ГРМЕЛИ. Било их је, по мојој процени око 150 (сјајна бројност кад погледате удаљеност два града). Навијали су перфектно цело полувреме, али најјачи утисак је - грудвање. Прво су гађали Бинића који је изводио корнер испред њих, а онда и публику на истоку (претпостављам да су их Крушевљани провоцирали, јер су пре тога певали: Крушевац да јебемо...). На полувремену су почели да броје, ја сам се прво чудио, а онда сам видео како су у исто време засули исток грудвама!!! На почетку другог полувремена су развили прелепо одрађену паролу: 1989. После другог напретковог гола навијање је пало.
Слике са РФ сајта:
Слике са РФ сајта:
- DS_1989Одстрањен
- Број порука : 41
Регистрован : 01.03.2009
1/3/2009, 16:34
Skromno odradjeno...Mada :nosad:
- FutozanОдстрањен
- Број порука : 22
Регистрован : 17.02.2009
1/3/2009, 21:51
da se nadovezem na onu pricu za pucanje u autobusu, ja sam dobar s tim likom sto je pucao, on je stvarno dobar decko, ali ima jako kratke zivce...
Kada su usli u bus navijaci partizana, on je sedeo u zadnjem delu autobusa, poceli su da ga prozivaju jer je nosio obelezje Firme, decko je ustao i krenuo da izadje na sledecoj stanici, rekavsi da ga ne prozivaju da bi moglo da bude svasta, medjutim oni su nastavili sa prozivkama, i on je uradio to sto je uradio.....
Po meni je idiotizam sto se brani "ime"grupe, i sto se sva ova sranja oko nas desavaju, ne moyes da prosetas sal kroz grad a da ti neko ne kenja.....To je po meni idiotizam cisti...LJUDI PA MI SMO SRBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bio sam nedavno na protestu ya kosovo, sa mojom grupom"Firmom" i kada smo dosli tamo na trg, priduzila nam se grupa"NSCZ", ynaci nismo se ni posvadjali.....E to je po meni "navijacki", jer mi smo SRBI!!!!!
Kada su usli u bus navijaci partizana, on je sedeo u zadnjem delu autobusa, poceli su da ga prozivaju jer je nosio obelezje Firme, decko je ustao i krenuo da izadje na sledecoj stanici, rekavsi da ga ne prozivaju da bi moglo da bude svasta, medjutim oni su nastavili sa prozivkama, i on je uradio to sto je uradio.....
Po meni je idiotizam sto se brani "ime"grupe, i sto se sva ova sranja oko nas desavaju, ne moyes da prosetas sal kroz grad a da ti neko ne kenja.....To je po meni idiotizam cisti...LJUDI PA MI SMO SRBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bio sam nedavno na protestu ya kosovo, sa mojom grupom"Firmom" i kada smo dosli tamo na trg, priduzila nam se grupa"NSCZ", ynaci nismo se ni posvadjali.....E to je po meni "navijacki", jer mi smo SRBI!!!!!
- minjaКорисник
- Број порука : 24
Регистрован : 29.01.2009
1/3/2009, 22:20
SLAZEM SE SA TOBOM FUTOZAN:)
- Lud rodjen!Корисник
1/3/2009, 22:34
Za taj protest ste imali iste interese a sada vise ne...Razmisli o tome...Meni se cini kao da su i salovi postali neki navijaci trofeji,debilno skroz da neko nastrada zbog sala...
- FutozanОдстрањен
- Број порука : 22
Регистрован : 17.02.2009
1/3/2009, 22:39
Imali smo iste interese, ali kad pogledas nekog ko ti je razbio glavu predhodno vece?????I da mu ne kazes nista.....aj ti sad malo razmisli o ovome.....????
Zato smo mi futozani napravili grupu koja se zove"ХОРДА-ФУТОГ" i brate sad lepo kroz futog mozes da ides sa tim obelezjem, a da ti niko ni rec jednu ne kaze, tako se mi borimo protiv debila koji sebe nazivaju navijacima, a dodju na stadion da bi skrnavili....ili ponesu noz ili utoku i idu lepo da skidaju salove....
Zato smo mi futozani napravili grupu koja se zove"ХОРДА-ФУТОГ" i brate sad lepo kroz futog mozes da ides sa tim obelezjem, a da ti niko ni rec jednu ne kaze, tako se mi borimo protiv debila koji sebe nazivaju navijacima, a dodju na stadion da bi skrnavili....ili ponesu noz ili utoku i idu lepo da skidaju salove....
- Lud rodjen!Корисник
2/3/2009, 15:01
Trebao si ti njemu da razbijes glavu a ne on tebi...Pa da je neko na tom protestu gledao da vrati neki stari dug to bi ispalo opste rasulu...Tog dana smo svi bili kao 1... I kraj o ovome.
- istoricarОдстрањен
- Број порука : 31
Локација : Tamo gde treba
Регистрован : 21.02.2009
3/3/2009, 14:47
Firma je extra dobra grupa pogotovo sto je gostovanje sa propusnicom 100din a bez 200din!
Morate imati u vidu da je KS daleko 280km
Morate imati u vidu da je KS daleko 280km