Забрана навијачких група и Инсајдер
+42
KB_DS
Србин+
Ултрас КВ
bratori
Uzi
Blitzkrieg
Ultra Violenza
cyber
навијачкаСвест!
Casuals
ultra nastrojeni
Burrbery-lampa
Лудзило
Old school
А.Ц.А.Б.
Хедониста
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Steal
Crazy
Casual-018
Само ти...
Role Model
ушкее1512
milenkopg
Triger
Инвалид
KiLa
ПАОКАРА
Паранормал
Београд
Милош цзв
TB_BANDIT
CasualMente
Gambler
medakbedak
mrznja
Преторијанац
psyhomaster
Arcaine
Хашишар
ГробарНС
consigliere
46 posters
Б92 емисија: "Инсајдер"
30/11/2009, 00:15
Кренуло је полако, почиње са емитовањем у четвртак.
Инсајдер: Слобода упркос 20 пријава
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=29&nav_category=16&nav_id=395337
Инсајдер: Слобода упркос 20 пријава
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=29&nav_category=16&nav_id=395337
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Re: Забрана навијачких група и Инсајдер
30/11/2009, 00:45
Очекивано...
Памет у главу, и срећно!
Памет у главу, и срећно!
- Role ModelКорисник
- Број порука : 38
Локација : Somalija
Регистрован : 08.10.2009
30/11/2009, 01:04
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1113
Nadam se da cu imati dovoljno zivaca da pratim ovo...
Nadam se da cu imati dovoljno zivaca da pratim ovo...
30/11/2009, 01:34
Е ово ће бити зајебано,семити покрећу лавину.Мислим да је била грешка што су правили срања на дербију,због свих нас.
Надам се да ће до следеће сезоне све бити у нормали,као прошлих пар пута.
Никад нису више притисли него сад,донето 2-3 нова закона,10 година за Уроша,гашење 3 групе...
Њима није битно да ли ће људи да долазе на стадион докле год од њих не добијају 90% примања,зато ја и подржавам шпански модел приватизације.
Што рече КежуалМенте: ''Памет у главу и срећно!''.
:nosad:
Надам се да ће до следеће сезоне све бити у нормали,као прошлих пар пута.
Никад нису више притисли него сад,донето 2-3 нова закона,10 година за Уроша,гашење 3 групе...
Њима није битно да ли ће људи да долазе на стадион докле год од њих не добијају 90% примања,зато ја и подржавам шпански модел приватизације.
Што рече КежуалМенте: ''Памет у главу и срећно!''.
:nosad:
2/12/2009, 20:49
Дуле Савић синоћ у емисији код муфљуза Југослава. Тема навијачи, закон о спорту, уставни суд, Косово и збивања у цркви...
Ово је само увод у оно што нас чека у Инсајдеру, али га је Дуле поклопио у сваком одговору!
Ово је само увод у оно што нас чека у Инсајдеру, али га је Дуле поклопио у сваком одговору!
- CasualMenteКорисник
2/12/2009, 20:58
Дуле легенда, поклапа га искусно, свака част!
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
2/12/2009, 21:25
Ne mogu do kraja da gledam,stigao sam do 20-og
minuta,i vec imam neodoljivu zelju da ovom majmunu voditelju,
j***m i cerku i kevu i zenu i sestru...!!! :upset:
minuta,i vec imam neodoljivu zelju da ovom majmunu voditelju,
j***m i cerku i kevu i zenu i sestru...!!! :upset:
2/12/2009, 22:34
Ako ste pravi navijaci vas ovo nece dapogodi,ovo pogadja one koji koriste navijacki pokret za dilovanje i ostalo i nemojte da se pravimo mutavi kao sta je sad ovo kad dobro znam osvi kako stoje stvari(nazalost)
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
3/12/2009, 00:35
како му се испишао по фаци... како ми је драго !
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
3/12/2009, 01:15
Ma nije tu kriv Jugoslav Cosic, on je jednostavno stvoren covek da nekoga baca i podbada u svojoj emisiji, njemu namecu koga ce da dovodi na intervju, ali Insajder ima moc da sabije sve, kao sto su do sad sabili i fudbalsku mafiju, i deljenje nekretnina i gradjevinsku mafiju, i otkopali neke zavrzlame o ratu 90-ih, tajnu sluzbu, itd... Insajder moze da dovede do jos ostrijeg zakona i tako da navijaci koji navijaju srcem za klub da ispastaju., ne vezano za to da li ce da "kriminalci u grupama" da zavrse u zatvorima... I da, jos jedan dokaz koliko je B92 stvarno jaka televizija, sto se tice manipulativnosti
- CasualMenteКорисник
3/12/2009, 23:03
Није страшно колико сам очекивао, треба разграничити криминалце, и навијаче... Не може се армија од једно 10.000 активних навијача у Србији етикитирати због преступа 10ак људи... Oнај судија и тужилац су коректни били скроз....
А ове кривичне пријаве, типа, туча и расна и верска нетрпељивост, па ј****е... Свако се потукао у животу баремо 5 пута, ј****е масовне туче крајева, школа, навијача, туче на сплавовима... Па ко то није доживео?! Не мислим само на навијаче, него на целу мушку популацију...
А ове кривичне пријаве, типа, туча и расна и верска нетрпељивост, па ј****е... Свако се потукао у животу баремо 5 пута, ј****е масовне туче крајева, школа, навијача, туче на сплавовима... Па ко то није доживео?! Не мислим само на навијаче, него на целу мушку популацију...
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
3/12/2009, 23:07
слажем се скроз....мало су превише генерализовали ствари....криминалцима дефинитивно није место на трибини, а када би сви били као нпр. многи искуснији навијачи(нису ни они цвећке али добро размишљају)то би био спас за наше трибине...
- mrznjaКорисник
3/12/2009, 23:17
па брате у данашње време то је нормално и за девојке што је скроз болесно али јбг.
- CasualMenteКорисник
3/12/2009, 23:20
А сутра очекујте
Један од вођа навијача Црвене Звезде, Халид Шоловић, опужен за више кривичних дела, а даље се налази на слободи...
- Просјачење
- Насилничко понашање
- Расна нетрпељивост
Један од вођа навијача Црвене Звезде, Халид Шоловић, опужен за више кривичних дела, а даље се налази на слободи...
- Просјачење
- Насилничко понашање
- Расна нетрпељивост
- mrznjaКорисник
3/12/2009, 23:20
свакако...
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
3/12/2009, 23:28
Отац му је био официр у ЈНА, а он је бивши радовац и велики фан хитлера.....
3/12/2009, 23:38
Сваког ко има кривичну они унапредише у вођу. Ако ништа,бар су се поштено потрудили да визеулно све изгледа лепо... опасни су им они ефекти.
- psyhomasterКорисник
- Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009
4/12/2009, 01:32
A poruka za Brankicu i sudove...
Evo za one koji nisu gledali I deo...
Evo za one koji nisu gledali I deo...
- CrazyКорисник
- Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008
4/12/2009, 16:50
Jel i ovde pada cenzura?
- CrazyКорисник
- Број порука : 150
Локација : увек тамо где треба
Регистрован : 14.12.2008
4/12/2009, 19:46
обрисан ми је пост. само не знам због чега
- StealОдстрањен
- Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009
4/12/2009, 21:35
Crazy ::обрисан ми је пост. само не знам због чега
Zbog toga što mnogo s*reš!
Ja stvarno ne znam odakle ljudima pravo,ali ODAKLE IM PRAVO,da kritikuju B92 i političke elite kada sarađuju sa svima njima i usput dobijaju ili su dobijali gomilu keša.Kriminala ima u navijačkim grupama i to svi vrlo dobro znamo.Da li treba da se ogradimo od takvih ljudi? Trebamo! Da li su oni navijači? Nisu!
Jasno je da B92 ima nameru da ugasi navijači pokret jer je on potencijalna pretnja za vladajuće krugove.Međutim,treba svi da se podsetimo ko je stajao u prvim borbenim redovima sa Čedom,Đinđićem,Batićem,Draškovićem...itd 5.oktobra.Treba li da se podsetimo na čijim tribinama su se vijorile zastave SRSa,Otpora i ostalih političkih organizacija?Treba li da se podsetimo na čijim tribinama su stajali nosonja Batić,Žika pauk,Vesić,Dačić i Vučić?Jel treba da se podsećamo da su se takozvani ultrasi učlanjivali i danas se učlanjuju u DS,SRS,DSS? Koga navijači u Srbiji pljuju,jel pljuju sami sebe i svoje pokrovitelje?
Naravno da mislim sve najgore o Brankici i B92,naravno da cela ova halubuka ima za cilj da eliminiše navijači pokret i ugasi sve organizovane grupe,ali ne zbog samog fudbalskog huliganizma kako mnogi misle.Pozadina je političko-kriminalne prirode.Gledao sam sinoćnu emisiju i vidim da se akcenat baca na to što su ljudi optuženi za ubistva i kriminalne radnje (pljačke,provale,nanošenje teških telesnih povreda...) pa i pored toga se šetaju slobodno ulicom.Ej bre ja viđam lika koji je pre par godina ubio dečka zbog dresa,neću da mu spominjem ime,koji se šeta po Adi Ciganliji i šmeka ribe u kupaćim kostimima.I sad mi treba da branimo koga...kriminalce,dilere,hoštaplere ili navijački pokret kao takav?Odavno sam se povukao sa tribine baš zbog toga što sam nisam hteo da učestvujem u svemu tome,da se uvlačim u bulju i da budem topovsko meso onima kojima je navijanje profesija,koji će sutra tražiti da im se uplaćuje penzijsko i invalidsko osiguranje jer bre nisu nikad ništa radili u životu.Dakle da razjasnimo,treba braniti navijački pokret i grupe,ali ne i pojedince koji tu ne pripadaju i koji su sve obesmisilili.
A što se plašljivih sudija tiče, ja stvarnom ne znam koji moj su se zaposlili na tom mestu ako nemaju m*da da svima nama pomognu da očistimo navijački pokret?!Stavljao sam svoju glavu u torbu zbog toga što sam pričao javno o nečemu što predstavlja kancer na našim tribinama,ne očekujem da budete heroji,ali bar ignorišite ljude koji nisu zaslužili da nose grb voljenog kluba i šal...i nemojte da im ljubite zadnjice jer na kraju ispada da ljubite zadnjice i B92 i svim političarima.
Ne apostrofiram nijednog pojedinca niti neku grupu posebno...apostrofiram SVE koji imaju zle namere prema ljudima koji nisu tu zbog lične koristi! Ultrase probudi se!!!
4/12/2009, 22:00
А ко на овом форуму уопште чини исто? Не можеш поредити 5. октобар са тренутном ситуацијом... Поруке у периоду владавине Милошевића немају никакву политичку позадину, јер је то било у националном интересу. Сматрам да су заставе СПО-а, Отпора и осталих политичких организација истицане искључиво због опозиције према режиму. Кажеш и дан-данас појединци су део разних страначких партија... Па какве то везе има? Свако има право да буде страначки опредељен, али под условом да се суздржава исказивања истог тамо где му није место.Steal ::I sad mi treba da branimo koga...kriminalce,dilere,hoštaplere ili navijački pokret kao takav?
- StealОдстрањен
- Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009
5/12/2009, 04:26
А ко на овом форуму уопште чини исто?
Na ovom forumu možda ne,ali je moj utisak da generalno na svim navijačkim forumima i u javnosti svaki napad na kriminal predstavljen kao napad na navijački pokret.Da li je neko osudio kriminal u svojim grupama i da li postoji želja za takvom akcijom?
Сматрам да су заставе СПО-а, Отпора и осталих политичких организација истицане искључиво због опозиције према режиму. Кажеш и дан-данас појединци су део разних страначких партија... Па какве то везе има? Свако има право да буде страначки опредељен, али под условом да се суздржава исказивања истог тамо где му није место.
Dakle ti smatraš da je moralno od strane pojedinaca,koji su članovi političkih partija bivše opozicije,da sole pamet ljudima o 'patriotizmu' iako su oni upravo ove idiote sa B92 doveli da nam ispiraju mozak.Reći ću ti jednu stvar: ako je sever pun plaćenih članova DS-,DHSS-a,SPO-a...odnosno jug SPS-a i radikala (koji nisu toliko bitni u ovoj priči),sasvim je nelogično da će takvi da seku granu na kojoj sede.Navijači jesu iskorišćeni da ruše Miloševića 90-ih,međutim i pored 'patriotskog busanja' ja čisto sumnjam da može da se stvori kritična masa koja će da ruši ovaj režim,jer nema interesa za tako nešto.
Ovde se radi pojedincima koji se kriju iza grupe,a maloumnici će naravno stati da ih štite.Vrlo je važno da se sačuvaju navijačke grupe,a za krimose me baš boli lakat.
5/12/2009, 11:58
@ Steal
100 % si u pravu ...kriminalce u zatvor , navijace na stadion !
100 % si u pravu ...kriminalce u zatvor , navijace na stadion !