Забрана навијачких група и Инсајдер
+42
KB_DS
Србин+
Ултрас КВ
bratori
Uzi
Blitzkrieg
Ultra Violenza
cyber
навијачкаСвест!
Casuals
ultra nastrojeni
Burrbery-lampa
Лудзило
Old school
А.Ц.А.Б.
Хедониста
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Steal
Crazy
Casual-018
Само ти...
Role Model
ушкее1512
milenkopg
Triger
Инвалид
KiLa
ПАОКАРА
Паранормал
Београд
Милош цзв
TB_BANDIT
CasualMente
Gambler
medakbedak
mrznja
Преторијанац
psyhomaster
Arcaine
Хашишар
ГробарНС
consigliere
46 posters
Re: Забрана навијачких група и Инсајдер
5/12/2009, 16:37
Инсајдер није напад на навијачки покрет? Кажу тема емисије су навијачи и насиље на спортским приредбама, а овамо представљају нешто што нема везе са тим и криминал поистовећују са навијачким покретом.Na ovom forumu možda ne,ali je moj utisak da generalno na svim navijačkim forumima i u javnosti svaki napad na kriminal predstavljen kao napad na navijački pokret.Da li je neko osudio kriminal u svojim grupama i da li postoji želja za takvom akcijom?
Кажеш да већ дуже време не залазиш на стадионе, самим тим не можеш да говориш о тренутном стању за шта се види да ниси довољно упућен. Делујеш ми као да си остао залеђен у том времену када је страначка политика итекако била присутна на стадионима, када је то било опште расуло. Али тај фамозни 5. октобар је био у интересу већине српског народа, за шта и ја данас сматрам исправном одлуком. Тренутно стање у држави нам само говори колика су готово сви политичари говна, и надам се да је свако од нас богатији за то искуство што би представљало отежавајући пут било које партије у покушају неког вида манипулације над навијачким групама.Dakle ti smatraš da je moralno od strane pojedinaca,koji su članovi političkih partija bivše opozicije,da sole pamet ljudima o 'patriotizmu' iako su oni upravo ove idiote sa B92 doveli da nam ispiraju mozak.Reći ću ti jednu stvar: ako je sever pun plaćenih članova DS-,DHSS-a,SPO-a...odnosno jug SPS-a i radikala (koji nisu toliko bitni u ovoj priči),sasvim je nelogično da će takvi da seku granu na kojoj sede.Navijači jesu iskorišćeni da ruše Miloševića 90-ih,međutim i pored 'patriotskog busanja' ja čisto sumnjam da može da se stvori kritična masa koja će da ruši ovaj režim,jer nema interesa za tako nešto.
Било би лепо када би наставили дискусију држећи се теме, јер овако само дајемо поводе разним инсајдерима да нашу причу истумбају у своју корист.
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
6/12/2009, 02:11
Steal,о каквом рушењу власти причаш?Готово сам сигуран да је сваком,ко у себи осећа иоле мало српства у себи,у интересу рушење власти.О каквим личним интересима разговараш,како уопште мислиш да је тако нешто изводљиво без подршке читавог народа као што је то био случај 5. октобра?80% народа у србији су замазане очи,и ми сами смо сведоци медијске манипулације и прљаве кампање режимских медија!Једно од ретких места на ком се осећа пркос и бес према неправди су трибине где се навијачи окупљају.Ми смо им једна од ретких препрека на њиховом путу,и учиниће све да нас елиминишу а један од новијих корака је емисија инсајдер.Уосталом наведени поступци из емисије су у току,само што они као по обичају унапред дају пресуде.Конкретан пример је случај татона,а није ни доказано како је он убијен.Сличан пример везан за уроша мишића...прво је осуђен за покушај убиства,затим је та пресуда укинута да би се предмет вратио на поновно суђење.Затим је у полиграфу,утиску недеље(и то од стране ђиласа) споменуто како је мишић гурао трајковићу бакљу у уста.Очигледно да они којима то иде у корист могу да причају шта хоће.
- ArcaineКорисник
- Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009
6/12/2009, 12:43
Јел наставак Инсајдера у следећи четвртак?
- KiLaКорисник
- Број порука : 230
Регистрован : 19.03.2009
6/12/2009, 13:03
Да.
7/12/2009, 23:27
Свака част за клип,право у центар.Скидам капу.
- ХедонистаКорисник
8/12/2009, 00:15
Порука за бранкицу и судове,да могу само к***ц да нам попуше!
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
8/12/2009, 16:30
http://www.blic.rs/hronika.php?id=124383
- А.Ц.А.Б.Корисник
- Број порука : 5
Регистрован : 18.10.2009
8/12/2009, 19:05
http://www.mondo.rs/news/vesti/text.php?vest=155014
9/12/2009, 20:49
ДЕБИЛИ!!! Та реч их најбоље описује! Пропадните у земљу, дебили ограничени! Ово је стварно врхунац њихове глупости!!!„I MI SMO Brankica Stanković – STOP NASILJU!“
koja će se održati u četvrtak 10. decembra 2009. godine u 13 časova ispred zgrade RTV B92 u Bulevaru dr Zorana Đinđića 64.
Svojim telima ćemo formirati živi zid ispred medijske kuće u kojoj je zaposlena novinarka Brankica Stanković. Tako ćemo poslati poruku solidarnosti kojom želimo da odbranimo pravo na život, pravo na slobodnu reč i pravo na rad koji se dovode u pitanje pretnjama smrću i neodlučnošću države da se sistematski obračuna sa nasilnicima koji te pretnje upućuju.
Koalicija mladih protiv nasilja pozdravlja hapšenje nekoliko nasilnika koji su pretili novinarki Brankici Stanković i druge korake koje preduzimaju državni organi ali smatra da obračun sa nasiljem i govorom mržnje mora da bude brži i efikasniji jer ako vlast i javnost dozvole da u tom obračunu pobedi ideologija nasilja i smrti, demokratske i slobodarske tekovine u Srbiji biće ozbiljno dovedene u pitanje.
9/12/2009, 21:00
Ово постаје све невероватније из дана у дан,колико сам чуо ухапсили су неке момке због претње оној караконџули,ваљда су сви малолетни.
Сад као неке протесте одржавају,зашто стока није изашла на протест кад су убили Зарића,када су ухапсили човека који се моли и још много пута!?
И они себе називају Демократама,па ово је класичан комунизам,не знам зашто се основала опет КП-ја.Стварно не могу да верујем да немају ни зрно здраве свести,па да ли је могуће да су толико заглупљени и заслепљени?
Сад као неке протесте одржавају,зашто стока није изашла на протест кад су убили Зарића,када су ухапсили човека који се моли и још много пута!?
И они себе називају Демократама,па ово је класичан комунизам,не знам зашто се основала опет КП-ја.Стварно не могу да верујем да немају ни зрно здраве свести,па да ли је могуће да су толико заглупљени и заслепљени?
9/12/2009, 21:02
Стока није погрдна реч... Ми смо стока, којој нема краја, и немој да сврставаш ове ретарде у исти кош са нама...
- ArcaineКорисник
9/12/2009, 21:16
mrznja ::http://www.blic.rs/hronika.php?id=124383
Ау па сви знамо да су пола ових што "угрожавају безбедност" углавном клинци који лупетају преко нета.....
- StealОдстрањен
- Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009
9/12/2009, 21:43
Ултрахоличар ::Инсајдер није напад на навијачки покрет? Кажу тема емисије су навијачи и насиље на спортским приредбама, а овамо представљају нешто што нема везе са тим и криминал поистовећују са навијачким покретом
Ne čitaš pažljivo.Insajder jeste napad na navijački pokret,to smo svi konstatovali.Pitanje za tebe je - zašto napadaju navijački pokret,tj. koja je namera?Hoću da čujem tvoje mišljenje u vezi toga.
Кажеш да већ дуже време не залазиш на стадионе, самим тим не можеш да говориш о тренутном стању за шта се види да ниси довољно упућен. Делујеш ми као да си остао залеђен у том времену када је страначка политика итекако била присутна на стадионима, када је то било опште расуло. Али тај фамозни 5. октобар је био у интересу већине српског народа, за шта и ја данас сматрам исправном одлуком. Тренутно стање у држави нам само говори колика су готово сви политичари говна, и надам се да је свако од нас богатији за то искуство што би представљало отежавајући пут било које партије у покушају неког вида манипулације над навијачким групама.
Било би лепо када би наставили дискусију држећи се теме, јер овако само дајемо поводе разним инсајдерима да нашу причу истумбају у своју корист.
Što si ti naivan... ili se praviš da ne razumeš o čemu se radi.
To što ne zalazim na stadione ne znači da ne viđam ljude koje sam sretao na utakmicama i uglavnom imam relevantne informacije.Dakle zaleđeni Volt Dizni (Steal) zna skoro sve šta se dešava na našim većim tribinama,ali nema nameru da glumi mesiju koji treba da ukazuje ljudima na ono što je lako uvideti.Pošto si i sam delimično napravio uvertiru o tome da su ovi post 5.oktobarci zahvaljujući navijačima došli na vlast,ja ću da stavim tačku na to i reći da mi je jako drago da su se sponzori i njihovi plaćeni juršni odredi posvađali.Nek se govna istrebe.Jako mi je žao samo klinaca iz pojedinih grupa,koji će u celoj situaciji da ispaštaju,a jedan jedini dinar nisu videli od navijanja.To su jedini pošteni momci u celoj priči i biće naravno nasankani.
Ti samo nastavi sa svojom pričom,neću da ti kvarim koncept predstave.
- StealОдстрањен
- Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009
9/12/2009, 21:53
Хедониста ::Steal,о каквом рушењу власти причаш?Готово сам сигуран да је сваком,ко у себи осећа иоле мало српства у себи,у интересу рушење власти.О каквим личним интересима разговараш,како уопште мислиш да је тако нешто изводљиво без подршке читавог народа као што је то био случај 5. октобра?80% народа у србији су замазане очи,и ми сами смо сведоци медијске манипулације и прљаве кампање режимских медија!Једно од ретких места на ком се осећа пркос и бес према неправди су трибине где се навијачи окупљају.Ми смо им једна од ретких препрека на њиховом путу,и учиниће све да нас елиминишу а један од новијих корака је емисија инсајдер.Уосталом наведени поступци из емисије су у току,само што они као по обичају унапред дају пресуде.Конкретан пример је случај татона,а није ни доказано како је он убијен.Сличан пример везан за уроша мишића...прво је осуђен за покушај убиства,затим је та пресуда укинута да би се предмет вратио на поновно суђење.Затим је у полиграфу,утиску недеље(и то од стране ђиласа) споменуто како је мишић гурао трајковићу бакљу у уста.Очигледно да они којима то иде у корист могу да причају шта хоће.
Nikakve revolucije neće biti na žalost,jer ako si bio na protestima video bi da se 10% navijača koji dolaze na utakmice ne skupi u dogovoreno vreme.Sve se svodi na par stotina mlađih ljudi koji nikavu pretnu ne predstavljaju za državu.Gde su sve te silne Delije,Gorbari,UF,BU,TB,Mrekalije,Despoti,Đavoli...itd?! Nema ih na skupovima,a ti se zapitaj zašto.
Inače baš lepo što si se javio,jer vidiš meni se ne dopada što se tvoja grupa zove ''Niški Kartel'',a drugo ne sviđa mi se ono što sam video jednom prilikom na drugom forumu srpska.tribina gde je jedan od vaših članova stavio kesicu gudre,utoku,neku palicu i pištolj.E to je vidiš problem.
9/12/2009, 23:34
Које су њихове намере везане за навијачки покрет је већ широка тема за дискусију. Али један од конкретнијих примера је приватизација клубова. Зашто би допуштали навијачима, који стоје испред својих клубова, да ремете посао неким моћницима чији су основни циљеви да од фудбала и клуба направе себи бизнис? Самим тим, не само код нас, већ и широм европе навијачи постају непожељни у спорту... Гађају нас разним срањима, почевши од од ових са Б92, Инсајдера, Бранкице, па све до овог заглупљеног народа који доживљава врхунац своје глупости. Конкретно у емисији Инсајдер се сво време баве о неколико појединаца иако прве две споменуте групе броје до 5.000 глава на својим трибинама, затим нас у неколико наврата све етикетирају и генерализују ствари... Од навијачке групе направе највећу криминалну организацију на балкану, и производе предрасуде о навијачу и шаљу их у јавност.Steal ::Ne čitaš pažljivo.Insajder jeste napad na navijački pokret,to smo svi konstatovali.Pitanje za tebe je - zašto napadaju navijački pokret,tj. koja je namera?Hoću da čujem tvoje mišljenje u vezi toga.
Не мислим уопште да за фамозни 5. октобар веће заслуге треба да приме навијачи, јер је то првенствено била воља целокупног српског народа са циљем да се комунистички фосил коначно сруши након 50 година. Нажалост данас смо свесни чињенице да иза политичке сцене и даље вршља гомила Слобиних гована са циљем уништења свега Српског, што значи да су навијачи само искоришћени за "операцију 5. октобар". Као што сам навео у коментару који си цитирао, убудуће се не треба ослањати на политичаре без обзира на то да ли се њихови ставови поклапају са нашим јер након свега овога би свима требало да буде јасно да 99% онога што кењају на конвенцијама пред изборе је само зарад изборних поена... ничег другог. Не занимају ме информације које купиш са стране, јер ми се, између осталог, уопште не свиђа што је тема отишла у политичком смеру.Steal ::Što si ti naivan... ili se praviš da ne razumeš o čemu se radi.
To što ne zalazim na stadione ne znači da ne viđam ljude koje sam sretao na utakmicama i uglavnom imam relevantne informacije.Dakle zaleđeni Volt Dizni (Steal) zna skoro sve šta se dešava na našim većim tribinama,ali nema nameru da glumi mesiju koji treba da ukazuje ljudima na ono što je lako uvideti.Pošto si i sam delimično napravio uvertiru o tome da su ovi post 5.oktobarci zahvaljujući navijačima došli na vlast,ja ću da stavim tačku na to i reći da mi je jako drago da su se sponzori i njihovi plaćeni juršni odredi posvađali.Nek se govna istrebe.Jako mi je žao samo klinaca iz pojedinih grupa,koji će u celoj situaciji da ispaštaju,a jedan jedini dinar nisu videli od navijanja.To su jedini pošteni momci u celoj priči i biće naravno nasankani.
Ti samo nastavi sa svojom pričom,neću da ti kvarim koncept predstave.
- ХедонистаКорисник
10/12/2009, 00:18
Видиш,ја имам неки осећај да се теби управо диго кад си видео налепницу...него ти се не допада нешто друго са слике.Нећу даље од овога,испоштоваћу нови закон о дискриминацији...Само да знаш,много ми ти смрдиш.Посебно ми смрди онај део како си се самовољно повукао са трибине...јер комуњаре и наше трибине су ми некако два међусобно неспојива појма.Па си се сад из неког посебног разлога дохватио политике,5-ог октобра,политичких плаћеника,и осталих разних бајатих прича...зајеби нас тога,тема је инсајдер.Steal ::Хедониста ::Steal,о каквом рушењу власти причаш?Готово сам сигуран да је сваком,ко у себи осећа иоле мало српства у себи,у интересу рушење власти.О каквим личним интересима разговараш,како уопште мислиш да је тако нешто изводљиво без подршке читавог народа као што је то био случај 5. октобра?80% народа у србији су замазане очи,и ми сами смо сведоци медијске манипулације и прљаве кампање режимских медија!Једно од ретких места на ком се осећа пркос и бес према неправди су трибине где се навијачи окупљају.Ми смо им једна од ретких препрека на њиховом путу,и учиниће све да нас елиминишу а један од новијих корака је емисија инсајдер.Уосталом наведени поступци из емисије су у току,само што они као по обичају унапред дају пресуде.Конкретан пример је случај татона,а није ни доказано како је он убијен.Сличан пример везан за уроша мишића...прво је осуђен за покушај убиства,затим је та пресуда укинута да би се предмет вратио на поновно суђење.Затим је у полиграфу,утиску недеље(и то од стране ђиласа) споменуто како је мишић гурао трајковићу бакљу у уста.Очигледно да они којима то иде у корист могу да причају шта хоће.
Nikakve revolucije neće biti na žalost,jer ako si bio na protestima video bi da se 10% navijača koji dolaze na utakmice ne skupi u dogovoreno vreme.Sve se svodi na par stotina mlađih ljudi koji nikavu pretnu ne predstavljaju za državu.Gde su sve te silne Delije,Gorbari,UF,BU,TB,Mrekalije,Despoti,Đavoli...itd?! Nema ih na skupovima,a ti se zapitaj zašto.
Inače baš lepo što si se javio,jer vidiš meni se ne dopada što se tvoja grupa zove ''Niški Kartel'',a drugo ne sviđa mi se ono što sam video jednom prilikom na drugom forumu srpska.tribina gde je jedan od vaših članova stavio kesicu gudre,utoku,neku palicu i pištolj.E to je vidiš problem.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
10/12/2009, 01:02
Ултрахоличар :: између осталог, уопште не свиђа што је тема отишла у политичком смеру.
Pa "Insajder" nije nista drugo do politika i interes. Insajderova specijalnost je da sve price moze da ubaci u njihov politicki, interesni, film.
Takodje mislim da su pretnje autorki insajdera besmislene, jer su i njoj nametnute teme o kojima ce da se vodi rec u insajderu. Ovaj serijal "Insajdera" je na uspesnom putu da ostvari ciljeve b92, oko 20-30 "navijaca sa kriminalnim iskustvom" je napravilo veliku uzbunu, hapse se fejsbuk korisnici koji su "pretili", onu glumicu Bojanu Maljevic su navodno napala neka dvojica zbog kisobrana b92, narod je pomislio da se "insajderom" moze smanjiti nasilje, a drugi deo naroda nije dovoljno slozan da protestvuje na adekvatan nacin.
10/12/2009, 01:03
Једно питање само,Стил зашто си напустио трибину,ако сме да се зна разлог.(нисам нигде видео да си написао разлог,или сам превидео)
Извињавам се за офф,може одговор и на пп да не давимо више овде.
Извињавам се за офф,може одговор и на пп да не давимо више овде.
10/12/2009, 20:11
Знаш ти добро шта сам хтео да кажем.Gambler ::Ултрахоличар :: између осталог, уопште не свиђа што је тема отишла у политичком смеру.
Pa "Insajder" nije nista drugo do politika i interes. Insajderova specijalnost je da sve price moze da ubaci u njihov politicki, interesni, film.
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
10/12/2009, 22:56
Молим вас и мени линк али само за други део, нисам стигао да одгледам. Хвала.
10/12/2009, 23:03
''Ово је скандилозно!''
Ни овог пута нису изостали Холивудски ефекти.Снимак трибине и песма са протеста,тема навијачи-слика Кристијан.Снимци туча а музика у позадини као нови део Конана!Необавештеност(или нешто друго) поново на нивоу,почевши од ''вођа'' подгрупа и група,преко имена група (попут Ирицуцибили) и Јунајтед Форс-а као подгрупе све до намештених снимака као рецимо када је била туча на геј паради и таман када треба жандар да извади пиштољ и крене да пуца снимак се сече (исти случај за Уроша).Цитирају изјаве Трајковића које су прво прошле 2-3 пута кроз руке разних преводилаца и тумача да не би дошло до чувених реченица попут ''Ставља ми се бакља у капуљачи...'' и ''...да улазимо на Северу.''
Светла тачка данас је био портпарол Звезде Николовски,баш јој је лепо зачепио уста у пар наврата.Само ме занима где је сада чувени закон о информисању,по ком фазону он функционише,очигледно да за У92 то не псотоји!
Ни овог пута нису изостали Холивудски ефекти.Снимак трибине и песма са протеста,тема навијачи-слика Кристијан.Снимци туча а музика у позадини као нови део Конана!Необавештеност(или нешто друго) поново на нивоу,почевши од ''вођа'' подгрупа и група,преко имена група (попут Ирицуцибили) и Јунајтед Форс-а као подгрупе све до намештених снимака као рецимо када је била туча на геј паради и таман када треба жандар да извади пиштољ и крене да пуца снимак се сече (исти случај за Уроша).Цитирају изјаве Трајковића које су прво прошле 2-3 пута кроз руке разних преводилаца и тумача да не би дошло до чувених реченица попут ''Ставља ми се бакља у капуљачи...'' и ''...да улазимо на Северу.''
Светла тачка данас је био портпарол Звезде Николовски,баш јој је лепо зачепио уста у пар наврата.Само ме занима где је сада чувени закон о информисању,по ком фазону он функционише,очигледно да за У92 то не псотоји!
- ArcaineКорисник
10/12/2009, 23:11
Ја нисам могао да верујем кад сам ово видео....Ирицуцибили) и Јунајтед Форс-а као подгрупе
а што се Уроша тиче Ј*БАО их закон који чак и за покушај убиства даје 10 година затвора, а видели смо колико су неки и за убиства кажњавани...
Штета што није дошао нико из Партизана баш бих волео да чујем њихово мишљење...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
10/12/2009, 23:13
А туча хулигана Бежаније и Чукаричког?