стадиони, терени, ливаде...
+21
JAHAC
ULTRAstyle
syndesmos
Калдрма
lazarevac
Casuals
Usijana Glava
KiLa
Balthazar
consigliere
Ултрас КВ
Симпатизер
Крагујевац
Old school
KB_DS
nucleo013
Београд
Gambler
навијачкаСвест!
Паранормал
CasualMente
25 posters
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: стадиони, терени, ливаде...
14/12/2011, 17:47
Мука ми је више од баскова, бскова и доњих сремова, тимова које прати по 1 члан уже родбине играча на терену.
- КалдрмаКорисник
- Број порука : 187
Регистрован : 11.08.2011
14/12/2011, 17:53
Раднички Ниш и Нови Сад би били пун погодак за Суперлигу.
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
14/12/2011, 19:14
Нови Сад ? Онај стадион је распад система !
- lazarevacКорисник
- Број порука : 102
Локација : Lazarevac
Регистрован : 22.04.2010
14/12/2011, 19:22
Da se ne lazemo ovde Sloga jedina pored Nisa zasluzuje super ligu, ili ovaj Banat mada su i oni neki mufljuzi teski
- КалдрмаКорисник
14/12/2011, 21:46
Casuals ::Нови Сад ? Онај стадион је распад система !
Мислио сам зато што има навијаче и зато што није село као нпр. Пећинци.
- syndesmosКорисник
- Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011
14/12/2011, 22:08
Калдрма ::Casuals ::Нови Сад ? Онај стадион је распад система !
Ај само ми реци какве везе има што су из села? Ако већ немају ни стадион, ни навијаче, онда им још више
свака част на томе што играју фудбал из љубави и што га играју срцем. Ако овако наставе, заслужују да уђу у
прву лигу више него било који други тим, и боли ме уво што ће то бити досадно и незанимљиво гостовање.
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
14/12/2011, 22:48
syndesmos је из Пећинаца
- КалдрмаКорисник
14/12/2011, 22:50
syndesmos ::Калдрма ::Casuals ::Нови Сад ? Онај стадион је распад система !
Ај само ми реци какве везе има што су из села? Ако већ немају ни стадион, ни навијаче, онда им још више
свака част на томе што играју фудбал из љубави и што га играју срцем. Ако овако наставе, заслужују да уђу у
прву лигу више него било који други тим, и боли ме уво што ће то бити досадно и незанимљиво гостовање.
Контао сам због занимљивости сцене, новосадски дерби и тако то... и не знам баш да ли га они играју из љубави.
14/12/2011, 23:03
Синдезмос лупа глупости као и 90% вас овде. Никада у животу вам тим није играо ту лигу и не знате како то иде ту.
У прву лигу улази тим који највише плати, тим који има јаког човека иза себе. Јако се ретко деси да уђе добар тим са јаким човеком иза себе. Као што је Раднички КГ имао и доказао да играју прави фудбал. Реалност нижих лига је да ма колико добро играо фудбал без кинте не можеш ништа. Ни тај Раднички не би постигао оволики успех да није градска управа стала иза њих и подржала их. Исти је случај и са Радничким из Ниша. Па погледајте какви су клубови пропали бре. Обилић је имао ненормално добре играче у тиму и продавао их за велике паре па сада тавори у неким бетон лигама. Земун који је избацио играче попут Кежмана, Станковића, Милијаша, Стојковића итд. сада игра трећу лигу и бори се за опстанак. А зашто?
Зато што је управу болео курац за тим, зато што им је клуб користио за прање пара. Док су нас карали БАСК-ови и остали мафијашки клубови њих је болео курац да се побуне и дају сами мало пара. Е тако је и у Доњи Срем ушла нека буџа, надркао резултате за први део сезоне и сад ће мирно продавати утакмице за велике паре у другом делу тимовима којима то треба, као например Радничком из Ниша, за који се зна да мора да иде више. То је тактика свих мафијашких клубова. Тактика телеоптика задињх 5 година.
У прву лигу улази тим који највише плати, тим који има јаког човека иза себе. Јако се ретко деси да уђе добар тим са јаким човеком иза себе. Као што је Раднички КГ имао и доказао да играју прави фудбал. Реалност нижих лига је да ма колико добро играо фудбал без кинте не можеш ништа. Ни тај Раднички не би постигао оволики успех да није градска управа стала иза њих и подржала их. Исти је случај и са Радничким из Ниша. Па погледајте какви су клубови пропали бре. Обилић је имао ненормално добре играче у тиму и продавао их за велике паре па сада тавори у неким бетон лигама. Земун који је избацио играче попут Кежмана, Станковића, Милијаша, Стојковића итд. сада игра трећу лигу и бори се за опстанак. А зашто?
Зато што је управу болео курац за тим, зато што им је клуб користио за прање пара. Док су нас карали БАСК-ови и остали мафијашки клубови њих је болео курац да се побуне и дају сами мало пара. Е тако је и у Доњи Срем ушла нека буџа, надркао резултате за први део сезоне и сад ће мирно продавати утакмице за велике паре у другом делу тимовима којима то треба, као например Радничком из Ниша, за који се зна да мора да иде више. То је тактика свих мафијашких клубова. Тактика телеоптика задињх 5 година.
- ULTRAstyleОдстрањен
- Број порука : 122
Локација : Краљевина Србија
Регистрован : 05.11.2011
15/12/2011, 00:23
Човек је све објаснио.
- lazarevacКорисник
- Број порука : 102
Локација : Lazarevac
Регистрован : 22.04.2010
15/12/2011, 06:53
Kolubara od 2004 u svakoj sezoni namesti po par utakmica
I mnogo sam srecan zbog toga :D
I mnogo sam srecan zbog toga :D
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
16/12/2011, 04:03
Паранормал ::. Земун који је избацио играче попут , Стојковића
Који лолингер. Да је поштен човек па да га и присвајају, него оно псето...
16/12/2011, 06:25
Причам о квалитету фудбалера, а не о квалитету човека. Он је показао да је говно оног тренутка када је отишао из Земуна, када га је заборавио као и говнар Лекић и многи други.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
16/12/2011, 13:20
Паранормал ::Причам о квалитету фудбалера, а не о квалитету човека. Он је показао да је говно оног тренутка када је отишао из Земуна, када га је заборавио као и говнар Лекић и многи други.
Показао је да је говно на екскурзији у осмом разреду када је са још једним ретардом сексуално злостављао другарицу!
- JAHACКорисник
- Број порука : 23
Локација : VALJEVO
Регистрован : 23.07.2010
18/12/2011, 14:14
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/827/4344962.jpg/
Stadion park pecina
FK Buducnost Valjevo
Svake godine kazu da treba da se pokrije tribina i da se urade stolice ali nista od toga
Stadion park pecina
FK Buducnost Valjevo
Svake godine kazu da treba da se pokrije tribina i da se urade stolice ali nista od toga
- ULTRAstyleОдстрањен
- Број порука : 122
Локација : Краљевина Србија
Регистрован : 05.11.2011
9/2/2012, 00:25
Стадион Пролетер-а Теслић
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
17/3/2012, 00:02
Напредују радови на стадиону Вождовца
25/3/2012, 15:25
Чаир, слике са сајта Мераклија.
Колико сам чуо, ове године неће бити постављан кров. Завршиће се три започете трибине са неким пословним садржајем на истоку и столицама. Поставиће се нови семафор и направиће се гаража на три нивоа, с тим што ће простор код истока и даље служити као паркинг. У вези са западом, још увек не постоји договор о томе да ли да се и запад уради са комерцијалним садржајем или не. Запад и кров би требали да се раде у следећој фази изградње.
Реконструкција стадиона (без западне трибине) биће завршена крајем јула или почетком августа, и након тога стадион ће имати 18.151 место за гледаоце.
Колико сам чуо, ове године неће бити постављан кров. Завршиће се три започете трибине са неким пословним садржајем на истоку и столицама. Поставиће се нови семафор и направиће се гаража на три нивоа, с тим што ће простор код истока и даље служити као паркинг. У вези са западом, још увек не постоји договор о томе да ли да се и запад уради са комерцијалним садржајем или не. Запад и кров би требали да се раде у следећој фази изградње.
Реконструкција стадиона (без западне трибине) биће завршена крајем јула или почетком августа, и након тога стадион ће имати 18.151 место за гледаоце.
25/3/2012, 15:26
Око 18.000 са ове 3 трибине, још кад се запад реновира требало би око 24.000
25/3/2012, 15:37
Нови Пазар, северна трибина у изградњи.
Планирају и изградњу југа као и рефлекторе до краја године. Све ми смрди да како су ушли у лигу, да ће тако и остати у њој. Не граде им ови џабе стадион.
Планирају и изградњу југа као и рефлекторе до краја године. Све ми смрди да како су ушли у лигу, да ће тако и остати у њој. Не граде им ови џабе стадион.
- Ултрас КВКорисник
30/5/2012, 00:02
Једна од новијих слика стадиона Вождовца
- PlaygroundКорисник
- Број порука : 68
Локација : Беочин
Регистрован : 22.04.2009
30/5/2012, 20:44
Хоће неко мени да да 100 динара за улазницу, водићу га да гледа стуб испред мог улаза? Није округао ал' је идентичне ширине...
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
31/5/2012, 07:49
Јесу сјебали ствар са овим стубовима.
- Ултрас КВКорисник