Бејаше некад давно
+24
Durlanac
Xepoj
Мајор Милан Тепић
Калдрма
Реакција
Garnisla
consigliere
syndesmos
Хедониста
Барјактар_БЛ
Ултрас КВ
urosh
psyhomaster
Old school
Крагујевац
Usijana Glava
Београд
Ultra' Style
Casuals
EvoksPGD
Gambler
навијачкаСвест!
CasualMente
Паранормал
28 posters
Re: Бејаше некад давно
17/2/2012, 09:32
То сам одувек хтео да имам, а никад нисам имао.
Цртао сам као блесав кад сам био мали.
Цртао сам као блесав кад сам био мали.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
17/2/2012, 16:29
Крејонов кофер са бојицама су имали само 3-4 њих у одељењу и то оних најбогатијих ја сам волео ђиотове фломастере само то
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
17/2/2012, 17:05
17/2/2012, 20:36
Дааааа, па си могао да их бришеш, па они што мењају боју кад пређу једни преко других, ајааао, мислим да их и даље имам у фијоци.Gambler ::Крејонов кофер са бојицама су имали само 3-4 њих у одељењу и то оних најбогатијих ја сам волео ђиотове фломастере само то
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
17/2/2012, 21:12
На ове мислите ?
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
17/2/2012, 22:07
реци ми да ово ниси намерно написаоПаранормал ::Дааааа, па си могао да их бришеш, па они што мењају боју кад пређу једни преко других, ајааао, мислим да их и даље имам у фијоци.Gambler ::Крејонов кофер са бојицама су имали само 3-4 њих у одељењу и то оних најбогатијих ја сам волео ђиотове фломастере само то
- GarnislaКорисник
- Број порука : 303
Локација : curva
Регистрован : 06.05.2011
23/2/2012, 23:01
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
27/2/2012, 19:52
Паранормал ::Мирисао је на јабуку! Прва дрога основне.
хахахаха а кад ти се скори лепак на овом штапићу па мораш неке друге предмете да узимаш да разливаш лепак која глупост је ово била, ја сам после узимао у туби лепак
28/2/2012, 00:15
- syndesmosКорисник
- Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011
12/4/2012, 12:40
Колико сам ово пута чуо као клинац то је невероватно,а због ове слике ми се толико једу трешње,да ћу полудети.
- syndesmosКорисник
10/5/2012, 21:47
Јел радио ово неко са врхом краставца?
- РеакцијаКорисник
- Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012
10/5/2012, 23:02
syndesmos ::Јел радио ово неко са врхом краставца?
Ма јок ето није!
11/5/2012, 00:22
Од тога шатро престаје глава.syndesmos ::Јел радио ово неко са врхом краставца?
А иди царе, ал си ме насмејао сада, тотално сам заборавио на врх од краставца и чело.
Ко клинац сам навлачио кутије од јафе типа, на руку и трипово робота или шта већ. И кад ме смори онда је ставим на превој код лакта и савијем руку како би је исцепао, много сам јак био и то.
11/5/2012, 00:26
Паранормал ::Од тога шатро престаје глава.syndesmos ::Јел радио ово неко са врхом краставца?
А иди царе, ал си ме насмејао сада, тотално сам заборавио на врх од краставца и чело.
Ко клинац сам навлачио кутије од јафе типа, на руку и трипово робота или шта већ. И кад ме смори онда је ставим на превој код лакта и савијем руку како би је исцепао, много сам јак био и то.
https://www.facebook.com/pages/Svi-mi-koji-smo-kao-mali-stavljali-praznu-kutiju-od-jaffe-na-ruku-xD/318021319190
Видим да си члан
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
11/5/2012, 09:46
Сви смо чланови
- syndesmosКорисник
11/5/2012, 20:48
Паранормал ::Ко клинац сам навлачио кутије од јафе типа, на руку и трипово робота или шта већ. И кад ме смори онда је ставим на превој код лакта и савијем руку како би је исцепао, много сам јак био и то.
Ау не верујем,радио сам потпуно исто то,али потпуно,само што сам ја мислио да кутија одбија метке и урарце
Мислим да је и глупо чак да питам јел сте волели да једете "корен" из купуса кад вам кева ил баба спремају,ако знате
на шта мислим
Леба вам,јел зна неко где могу да се купе оне бомбонице као но проблем само што су биле у другачијем паковању,
дугуљастом као ваљак?
11/5/2012, 22:12
Корен ми је био омиљени део купуса јебо те. Ааааааа!
Те бомбоне више не виђам, барем не од тог произвођача (или су променили паковање ). Код мене то има у свим већим маркетима.
Те бомбоне више не виђам, барем не од тог произвођача (или су променили паковање ). Код мене то има у свим већим маркетима.
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
11/5/2012, 22:24
Код локалног дилераsyndesmos ::Паранормал ::Ко клинац сам навлачио кутије од јафе типа, на руку и трипово робота или шта већ. И кад ме смори онда је ставим на превој код лакта и савијем руку како би је исцепао, много сам јак био и то.
Ау не верујем,радио сам потпуно исто то,али потпуно,само што сам ја мислио да кутија одбија метке и урарце
Мислим да је и глупо чак да питам јел сте волели да једете "корен" из купуса кад вам кева ил баба спремају,ако знате
на шта мислим
Леба вам,јел зна неко где могу да се купе оне бомбонице као но проблем само што су биле у другачијем паковању,
дугуљастом као ваљак?
11/5/2012, 22:41
Ко то теби ваља у ваљцима, леба ти?навијачкаСвест! ::Код локалног дилераsyndesmos ::Паранормал ::Ко клинац сам навлачио кутије од јафе типа, на руку и трипово робота или шта већ. И кад ме смори онда је ставим на превој код лакта и савијем руку како би је исцепао, много сам јак био и то.
на шта мислим
дугуљастом као ваљак?
Ал знаш неки пут да испаднеш глуп, свака ти част.