Политика
+8
Крагујевац
Гробари Железник
CasualMente
syndesmos
навијачкаСвест!
Београд
Паранормал
consigliere
12 posters
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
Re: Политика
7/5/2012, 10:51
7/5/2012, 12:35
Поштовани саборци, пријатељи и добротвори,
Направили смо велики и озбиљан резултат широм Србије. Прошли смо на локалном нивоу у више градова.
Рушење Двери на прламентарном нивоу испод цензуса траје целу ноћ као и рушење нашег сајта да не можемо да објавимо резултате. Довољно је да Вам кажем да смо у Чачку освојили 15 посто, у Краљеву 12, покрајини Војводини и Новом Саду преко 6, Београд преко 5, и наш узорак говори да смо генерално преко 5 посто. Избацили су нас из свих емисија и медија, анализа и помињања и хоће да у потпуности потисну наш резултат. Почели смо ноћас медијску борбу, јутрос правну борбу против бројних неправилности, данас идемо са ванредном конференцијом за медије и смишљамо друге видове борбе. Ништа није готово, имамо три дана до коначних резултата РИК-а.
Молим Вас све да се сконцентришемо на ширење ове истине.
Ускоро добијате ... саопштење од ноћас и од тога полази наша борба. Сајт нам и даље руше и морамо алтернативно да обавештавамо људе.
У току дана следи више информација. Нећемо се предати, немојте ни Ви. Победа је наша!
У име Старешинства Двери,
Бошко Обрадовић
Направили смо велики и озбиљан резултат широм Србије. Прошли смо на локалном нивоу у више градова.
Рушење Двери на прламентарном нивоу испод цензуса траје целу ноћ као и рушење нашег сајта да не можемо да објавимо резултате. Довољно је да Вам кажем да смо у Чачку освојили 15 посто, у Краљеву 12, покрајини Војводини и Новом Саду преко 6, Београд преко 5, и наш узорак говори да смо генерално преко 5 посто. Избацили су нас из свих емисија и медија, анализа и помињања и хоће да у потпуности потисну наш резултат. Почели смо ноћас медијску борбу, јутрос правну борбу против бројних неправилности, данас идемо са ванредном конференцијом за медије и смишљамо друге видове борбе. Ништа није готово, имамо три дана до коначних резултата РИК-а.
Молим Вас све да се сконцентришемо на ширење ове истине.
Ускоро добијате ... саопштење од ноћас и од тога полази наша борба. Сајт нам и даље руше и морамо алтернативно да обавештавамо људе.
У току дана следи више информација. Нећемо се предати, немојте ни Ви. Победа је наша!
У име Старешинства Двери,
Бошко Обрадовић
7/5/2012, 13:23
Малопре сам причао са доста људи, ја не могу да верујем да двери нису прешле цензус, у мом окружењу, сви живи су гласали за двери, ово је или нека тешка муљавина, или лажу људи да су гласали за двери.
7/5/2012, 14:36
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/320738/Dacic-se-odrekao-vodje-Alkatraza-Snosice-posledice-odgovorni-za-bezbednost-u-SPS
Овај човек се спрда са нама свима, сере народу у уста, али тако нам и треба, треба нас јебати.
Овај човек се спрда са нама свима, сере народу у уста, али тако нам и треба, треба нас јебати.
7/5/2012, 15:05
На локалном нивоу Двери убедљиво највише имају у Чачку - око 15%. Пређен је цензус и у Новом Саду, Краљеву, Бачкој Паланци и по неким информацијама и у Београду. На општинским у Београду за сад само Звездара 5.4%, за остало не знам.
Ал ових 16% од слобиног говнета је стварно човек да се запита јел овај народ нормалан. Нек нам динар скочи на 200 кинти, литар чорбе на 300, нек нас опет дрмне једна инфлација и нек сви редом поцркамо од глади кад смо тако бирали.
Ал ових 16% од слобиног говнета је стварно човек да се запита јел овај народ нормалан. Нек нам динар скочи на 200 кинти, литар чорбе на 300, нек нас опет дрмне једна инфлација и нек сви редом поцркамо од глади кад смо тако бирали.
7/5/2012, 18:14
На локалном нивоу Двери су прешле цензус у Новом Саду, Ужицу, Чачку, Краљеву, Бачкој Паланци, Пожеги, Љигу и Сечњу као и на београдској општини Звездара и нишким општинама Палилула, Медијана и Пантелеј. Неизвесни су цензуси у Апатину и Пријепољу и читавом нивоу покрајинске листе (тренутно 5.06%).
- syndesmosКорисник
- Број порука : 386
Регистрован : 01.06.2011
7/5/2012, 22:29
Ја могу руку да дам да је намештено гласање опасно,почевши од тога како су на појединим
местима људи добијали по пар хиљада динара ако гласају за одређене странке(читај демократе),
преко кршења предизборне тишине слањем смс порука на свачије мобилне,до нерегуларности у бројењу
гласова. НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДА НИШТА НЕ ЗНАЧИ ТОЛИКИ БРОЈ ЉУДИ НА ШЕТЊАМА У СВИМ ГРАДОВИМА,ПОСЕБНО
ПРЕСТОНИЦИ,И СВАКО ОД НАС КОЛИКО ЗНА ЉУДИ ДА СУ ГЛАСАЛИ ЗА ТЕ ИСТЕ ДВЕРИ!
Са друге стране,ако ништа од овог није истина што сам написао,онда овај народ не заслужује ништа боље до
коначног истребљења са овог света,јер ја стварно не знам коме све ове године ништа не значе,отимање територије,
кршење устава,хапшење народних јунака,деструкција економије и војске,и многе остале ствари које могу да набрајам
до сутра!
Нек нам је драги Бог у помоћи Срби,ако још постојимо.
местима људи добијали по пар хиљада динара ако гласају за одређене странке(читај демократе),
преко кршења предизборне тишине слањем смс порука на свачије мобилне,до нерегуларности у бројењу
гласова. НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДА НИШТА НЕ ЗНАЧИ ТОЛИКИ БРОЈ ЉУДИ НА ШЕТЊАМА У СВИМ ГРАДОВИМА,ПОСЕБНО
ПРЕСТОНИЦИ,И СВАКО ОД НАС КОЛИКО ЗНА ЉУДИ ДА СУ ГЛАСАЛИ ЗА ТЕ ИСТЕ ДВЕРИ!
Са друге стране,ако ништа од овог није истина што сам написао,онда овај народ не заслужује ништа боље до
коначног истребљења са овог света,јер ја стварно не знам коме све ове године ништа не значе,отимање територије,
кршење устава,хапшење народних јунака,деструкција економије и војске,и многе остале ствари које могу да набрајам
до сутра!
Нек нам је драги Бог у помоћи Срби,ако још постојимо.
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
8/5/2012, 02:08
8/5/2012, 18:43
И поред преласка цензуса (5.5% гласова на основу 90% обрађеног материјала) Двери на покрајинским изборима у Војводини, постоји могућност крађе и манипулације како би се онемогућио улазак Двери у сазив скупштине Војводине. Све више круже приче како су Двери жестоко покрадене на републичком нивоу, негде сам чуо да су прешли цензус са 6-7% и да су заједно са СРС оборени испод цензуса јер жутима свакако није у интересу да се они нађу у скупштини. Најављена је ванредна конференција Двери за 17:30, међутим још ништа тако да је треба очекивати сваког часа.
едит: Двери ушле у парламент и у Сремским Карловцима: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/sremski-karlovci.php
Један занимљив податак, број неважећих листића:
2012 неважећи 170.365
2008 парламент
Број неважећих гласачких листића 88.148
Председнички 2. круг 2008
укупан број неважећих гласачких листића је 78.806
Председнички 1. круг 2008
укупан број неважећих гласачких листића 78.462
Парламент 2007
Број неважећих гласачких листића 65.468
Председнички 2. круг 2004
укупан број неважећих гласачких листића 42.975
Председнички 1. круг 2004
укупан број неважећих гласачких листића 38.047
Парламент 2003
Број неважећих гласачких листића 49.755
Обично се укупан број неважећих листића кретао око 2%, а овај пут их има нешто више од 4%! Што значи да су бар 80.000 неважећих листића сумњиви.
Бранимир Нешић
Драги пријатељи и саборци,
Иако нас прећуткују медији, обавештавам вас да су Двери прошле цензус на покрајинском нивоу!
Данас ћемо имати конференцију за медије.
Такође, све је више података да смо покрадени на републичким изборима.
Тражићемо увид у све, али све неважеће листиће, као и ново пребројавање наших гласачких листића.
Хоћемо да прегледамо сваки неважећи листић и да видимо на колико неважећих листића је заокружен број 8.
едит: Двери ушле у парламент и у Сремским Карловцима: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/sremski-karlovci.php
Један занимљив податак, број неважећих листића:
2012 неважећи 170.365
2008 парламент
Број неважећих гласачких листића 88.148
Председнички 2. круг 2008
укупан број неважећих гласачких листића је 78.806
Председнички 1. круг 2008
укупан број неважећих гласачких листића 78.462
Парламент 2007
Број неважећих гласачких листића 65.468
Председнички 2. круг 2004
укупан број неважећих гласачких листића 42.975
Председнички 1. круг 2004
укупан број неважећих гласачких листића 38.047
Парламент 2003
Број неважећих гласачких листића 49.755
Обично се укупан број неважећих листића кретао око 2%, а овај пут их има нешто више од 4%! Што значи да су бар 80.000 неважећих листића сумњиви.
Бранимир Нешић
Драги пријатељи и саборци,
Иако нас прећуткују медији, обавештавам вас да су Двери прошле цензус на покрајинском нивоу!
Данас ћемо имати конференцију за медије.
Такође, све је више података да смо покрадени на републичким изборима.
Тражићемо увид у све, али све неважеће листиће, као и ново пребројавање наших гласачких листића.
Хоћемо да прегледамо сваки неважећи листић и да видимо на колико неважећих листића је заокружен број 8.
9/5/2012, 01:55
ХИТНО!!!
ПОЗИВАЈТЕ СВЕ ЉУДЕ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ ОРГАНИЗОВАНОМ ПРОТЕСТУ ПРОТИВ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ У ЧЕТВРТАК У 18Ч ИСПРЕД БИВШЕГ РЕПУБЛИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У УЛИЦИ КРАЉА МИЛАНА!
ПОЗОВИТЕ СВЕ ЉУДЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ДИГНУ СВОЈ ГЛАС ПРОТИВ ОВЕ ПРЕВАРЕ!
Људи, небитно је за кога сте гласали, ако сте прави српски националиста, крајње је време да се изађе на улице и да се протествује против оних који уништавају Србију! Оваква крађа и превара није била ни за време Слобе!
ПОЗИВАЈТЕ СВЕ ЉУДЕ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ ОРГАНИЗОВАНОМ ПРОТЕСТУ ПРОТИВ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ У ЧЕТВРТАК У 18Ч ИСПРЕД БИВШЕГ РЕПУБЛИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У УЛИЦИ КРАЉА МИЛАНА!
ПОЗОВИТЕ СВЕ ЉУДЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ДИГНУ СВОЈ ГЛАС ПРОТИВ ОВЕ ПРЕВАРЕ!
Људи, небитно је за кога сте гласали, ако сте прави српски националиста, крајње је време да се изађе на улице и да се протествује против оних који уништавају Србију! Оваква крађа и превара није била ни за време Слобе!
10/5/2012, 13:39
ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ !
четвртак, 10. мај, у 18 часова испред РИК-а.
На конференцији за новинаре, Бошко Обрадовић испред Управног одбора Двери позвао је све патриотске странке које имају доказе о изборној крађи, као и све бираче којима није омогућено да гласају на протеклим изборима због бројних нерегуларности, у четвртак 10.маја у 18 часова, дођу на протест испред зграде Републичке изборне комисије (Краља Милана 14) и изразе своје незадовољство и револт оваквим понашањем режима
Лидери СВМ и СНС су потврдили да су наводи Двери о изборној крађи тачни, а представници Двери су данас лично приликом процеса прегледавања тзв. «неважећих листића» у просторијама Републичке изборне комисије пронашли бројне неправилности.
Због свих изборних манипулација, нерегуларности, неправилности и крађе које је организовао Тадићев режим,
Двери сазивају протесни скуп у четвртак, 10. маја у 18 часова испред Републичке изборне комисије у Београду (улица Краља Милана 14, зграда бившег републичког парламента преко пута Председништва Србије).
Четвртак у 18 часова, испред РИК-а!
Сви на протест против крађе гласова! Не дамо наше гласове режиму!
Покрет Двери за живот Србије
четвртак, 10. мај, у 18 часова испред РИК-а.
На конференцији за новинаре, Бошко Обрадовић испред Управног одбора Двери позвао је све патриотске странке које имају доказе о изборној крађи, као и све бираче којима није омогућено да гласају на протеклим изборима због бројних нерегуларности, у четвртак 10.маја у 18 часова, дођу на протест испред зграде Републичке изборне комисије (Краља Милана 14) и изразе своје незадовољство и револт оваквим понашањем режима
Лидери СВМ и СНС су потврдили да су наводи Двери о изборној крађи тачни, а представници Двери су данас лично приликом процеса прегледавања тзв. «неважећих листића» у просторијама Републичке изборне комисије пронашли бројне неправилности.
Због свих изборних манипулација, нерегуларности, неправилности и крађе које је организовао Тадићев режим,
Двери сазивају протесни скуп у четвртак, 10. маја у 18 часова испред Републичке изборне комисије у Београду (улица Краља Милана 14, зграда бившег републичког парламента преко пута Председништва Србије).
Четвртак у 18 часова, испред РИК-а!
Сви на протест против крађе гласова! Не дамо наше гласове режиму!
Покрет Двери за живот Србије
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
10/5/2012, 23:04
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
11/5/2012, 01:24
Добра бројка људи, по неким мојим проценама неколико процената је сигурно покрадено, јер се не подударају чак ни са кладионичарским предвиђањима
А ово за неважеће листиће сам знао да ће бити огромна бројка неважећих листића ове године, мноштво фора са дописивањем, пантелом, и осталим зајебанцијама, не знам тачан проценат али сигурно око 3 посто неважећих листића, можда и више, не могу да лупам главу колико то дође
А ово за неважеће листиће сам знао да ће бити огромна бројка неважећих листића ове године, мноштво фора са дописивањем, пантелом, и осталим зајебанцијама, не знам тачан проценат али сигурно око 3 посто неважећих листића, можда и више, не могу да лупам главу колико то дође
11/5/2012, 02:51
Око 4.3% неважећих листића. Ја капирам да је доста људи шкрабало та срања, ал јебем му матер за скоро 100.000 више неважећих листића у односу на претходне изборе све говори да се нешто дебело муљало. Разумео бих негде до 100 хиљада, ал ово је стварно претерано. Као што се види у претходних 10 година тај проценат је углавном био 1-2%, и сад одједном испаде преко 4%. Радикалима је наводно фалило око 16.000 гласова за прелазак цензуса, Дверима између 20 и 25 хиљадаGambler ::Добра бројка људи, по неким мојим проценама неколико процената је сигурно покрадено, јер се не подударају чак ни са кладионичарским предвиђањима
11/5/2012, 09:06
Данас у 7 је протестна вожња по Београду, а вероватно ће бити и окупљање, јавиће се касније место окупљања највероватније.
- Ултрас КВКорисник
11/5/2012, 18:19
11/5/2012, 19:39
Добро је београђанине , питам зато што сам чуо да је забрањен скуп и да су Двери позвале да се не долази јер ће људима бити угрожена сигурност.Београд зна! ::Данас са протеста... Ово ти је код београђанка иначе...
Игром случаја сам био у граду тај дан и видео сам са свих страна групице људи од по 30 како иду према скупштини.
12/5/2012, 00:58
http://www.vaseljenska.com/drustvo/pismo-beogradskog-sindikata-pokretu-preokret/
Може и овде.
Може и овде.
- Ултрас КВКорисник
12/5/2012, 01:26
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/demoliran-stand-ds-a-u-knez-mihailovoj-ulici/39880.phtml
18/5/2012, 09:03
Хиљаде људи на протесту Двери против изборне крађе!
https://www.youtube.com/watch?v=2bQLY3lL_-E&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=2bQLY3lL_-E&feature=related
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3