Политика
+8
Крагујевац
Гробари Железник
CasualMente
syndesmos
навијачкаСвест!
Београд
Паранормал
consigliere
12 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
Re: Политика
20/5/2012, 22:09
Тома предсеник,коалиција дс-снс,о крађи гласова се ништа неће говорити и наравно настављамо путем јевропских интеграција
- Гробари ЖелезникКорисник
- Број порука : 194
Регистрован : 07.05.2011
20/5/2012, 23:45
Неће бити та коалиција..Биће ДС са Дачићем и Динкићем
21/5/2012, 03:11
Моје процене СНС-СПС-ДСС. Могућа и врло вероватна коалиција. Коначно да је пао највећи издајник Србије и српског народа, мука ми је од њега била.
21/5/2012, 06:47
Мени је вала драго што је отишао овај говнар, нек је Николић говно исто, али је барем другачија фаца коју ћу гледали, од оног прошлог сам дијареју добијао кад га видим.
Иначе нисам ни излазио на други круг.
Иначе нисам ни излазио на други круг.
21/5/2012, 17:50
Ево једне лепе вести после избора, надам се да ће и остале бити оваке.
http://www.vaseljenska.com/svet/putin-poziva-nikolica-na-tesnju-saradnju/
http://www.vaseljenska.com/svet/putin-poziva-nikolica-na-tesnju-saradnju/
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
19/6/2012, 11:58
Средином следеће седмице на киосцима ће се наћи специјални темат број часописа „Двери српске“ о изборној крађи!
- Гробари ЖелезникКорисник
- Број порука : 194
Регистрован : 07.05.2011
28/6/2012, 23:29
Формираше ови владу. Само ме чуди како је Коштуница извисио..Занимљиво је да је Динкић у влади такође, а зна се да су њега доста прозивали напредњаци у кампањи.
19/11/2012, 20:59
Синоћ у утиску недеље пало упишавање у фацу Чеде Јовановића. Јово Бакић му је сваку поклопио, Чедица није дао прави одговор ни на једно његово питање. Питао га за Фиделинку, а на то ће овај, ни пет ни шест, "не бавим се ја бизнисом већ моја жена". Па да, сирота жена води фирму а Чеда броји паре. Па му рекао да је ненормално да један посланик има своју фирму, на шта је Чеда мртав ладан одговорио "извините, од чега да живим?" Поштени Чеда, човек је смешан као виц. До пре 15 година је шетао у старкама, а данас фура скупоцена одела, вози се у џиповима, живи у луксузној вили... Ја не знам шта он мисли да смо пали са крушке, па зашто је та Фиделинка уништена - да би је неко могао купити за бедне паре, у овом случају је он био купац.
http://www.teslavision.tv/video/diaspora-broadcast-network/utisak-nedelje-18112012.html цела емисија.
- МантекиљаКорисник
- Број порука : 112
Локација : Myrtle Beach, SC
Регистрован : 21.10.2011
19/11/2012, 22:52
Ма он се само добро удао , шта ти је...Бре жена змај , где да ја нађем једну такву да чува четворо деце, да се бави бизнисом а ја само да уживам и пењем се на Аконкагву као Чеда.
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
20/12/2012, 18:59
Данас када сам био код сестре на слави, прилазим поред Келенић Пијаце где се налази графит Гаврила Принципа и натпис БУНТ, и видим да су Гаврилу Принципу ишаране очи зеленом бојом и преко целе фаце нацртан лист марихуане. И сад се ја питам ко би то могао да уради? Графит јесте цртао десничар националиста, али Гаврила Принципа глорификују и левичари с обзиром да се овај јасно декларисао као борац за ослобођење јужнословенских народа на кога су имале утицај анархистичке идеје. Дакле, то нису могли да ураде левичари, то је искључено! Једино што ми пада на памет су либералски наркомани и та акција ми највише на њих личи. Каква је то структура људи и шта је у њиховим главама када могу тако нешто да ураде? Има ли ту бар имало националног поноса, достојанства и слободарског духа? Либерали су обични девијантни мазохисти и зато им треба јебати матер у свакој прилици јер се ложе на бол.
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
20/12/2012, 19:57
Графит Гаврила Принципа се налази у истоименој улици, изнад Аутобуске станице... он је већ давно ижврљан, али без тог листа марихуане.
Не знам где си ти код Каленића видео тај графит... у близини се налазио само Цар Николај, али та зграда је порушена...
Не знам где си ти код Каленића видео тај графит... у близини се налазио само Цар Николај, али та зграда је порушена...
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
20/12/2012, 21:44
CasualMente ::Графит Гаврила Принципа се налази у истоименој улици, изнад Аутобуске станице... он је већ давно ижврљан, али без тог листа марихуане.
Погрешио сам, видео сам у Гаврила Принципа из таксија графит који је сад ишаран и на њему се налази лист марихуане сада. У сваком случају, нисам зашао у тај део града доста дуго па је то за мене била новина.
А што се тиче Каленић пијаце ту сам хватао такси па сам зато утриповао.
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3