TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ВОЈВОДИНА

+28
Крагујевац
ultra munze
сицилија
dzeparos
Плава крв
Паранормал
УлтраСрбија
grobar93
СИМО УЦФ
фики_кершме
LimunNS
mareee PFC
Мегафон
кр1за
sukru
визант
GRU-PFC
boy
Milos_011
CasualMente
зло и наопако
STEFAN!!!
Косово је Србија
ФкБАЧКАпаланка
Grobar_____VS
Gravediggers_1970
ПАОКАРА
ултра
32 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

ВОЈВОДИНА - Page 3 Empty Re: ВОЈВОДИНА

21/10/2008, 22:49
Jeботе, треба да се оде тамо, и да им се јебе кева Мађарска !
sukru
sukru
Корисник
Број порука : 19
Регистрован : 28.09.2008

21/10/2008, 22:52
Ако то Курир каже онда је то вероватно истина...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен
Број порука : 918
Локација : Бачка Паланка,Србија
Регистрован : 05.09.2008
http://fkbacka.forumsclub.com

21/10/2008, 22:54
Па ево пошто живим у војводини знам стање,меније у БП ок јер нема ни 2 % Мађара али пштина изнад рецимо Бач тамо има доста Словака и Мађара,Словаци су ипак мирнији али су потајно један део за независност а један део је лојалан,све северније Мађари се курче невиђено,најгора нација у војводини,веорватно јер сматрају да је ово њихово,раде шта хоће,било је и пар графита против Срба али РТС и РТВ се нису удостојили то да прикажу
визант
визант
Корисник
Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008

21/10/2008, 22:57
ФкБАЧКАпаланка ::Па ево пошто живим у војводини знам стање,меније у БП ок јер нема ни 2 % Мађара али пштина изнад рецимо Бач тамо има доста Словака и Мађара,Словаци су ипак мирнији али су потајно један део за независност а један део је лојалан,све северније Мађари се курче невиђено,најгора нација у војводини,веорватно јер сматрају да је ово њихово,раде шта хоће,било је и пар графита против Срба али РТС и РТВ се нису удостојили то да прикажу

Ništa strašno. Sa strojevcima ih smirite :srbinudara:

Косово је Србија:ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ!!! имаш 3 поена!!!
sukru
sukru
Корисник

21/10/2008, 23:01
ФкБАЧКАпаланка ::Па ево пошто живим у војводини знам стање,меније у БП ок јер нема ни 2 % Мађара али пштина изнад рецимо Бач тамо има доста Словака и Мађара,Словаци су ипак мирнији али су потајно један део за независност а један део је лојалан,све северније Мађари се курче невиђено,најгора нација у војводини,веорватно јер сматрају да је ово њихово,раде шта хоће,било је и пар графита против Срба али РТС и РТВ се нису удостојили то да прикажу

Добро није баш тако јбг!Наравно да има изузетака али не треба бити параноичан! Овде у Суботици има стварно много Мађара али веруј ми да више Срби мрзе Мађаре него што Мађари мрзе Србе!
ултра
Корисник
Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008

21/10/2008, 23:02
sukru ::

Добро није баш тако јбг!Наравно да има изузетака али не треба бити параноичан! Овде у Суботици има стварно много Мађара али веруј ми да више Срби мрзе Мађаре него што Мађари мрзе Србе!
Слажем се.
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

21/10/2008, 23:06
Па нормално да има,нико није реко,неможе се целој нацији судити али износим неке чињенице
CasualMente
CasualMente
Корисник

21/10/2008, 23:08
Pa koga mi sem Rusa ne mrzimo :kraljevina:

Realno je od zemlji sveta gotivim Rusiju, Grcku, Venecuelu, Kubu, Brazil, Jamajku, Iran ( zbog onog predsednika sto jebe Amere u mozak ), Cesku i Fidzi Biggrin

Косово је Србија:ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ!!! имаш још 3 поена!!!
sukru
sukru
Корисник

21/10/2008, 23:14
ФкБАЧКАпаланка ::Па нормално да има,нико није реко,неможе се целој нацији судити али износим неке чињенице

ок,само не треба правити неку лажну атмосферу,као овде се спрема рат,обучавају се терористи...за мене су то глупости!
Већини домаћих Мађара пуца за велику Мађарску и за остале глупости!!!
визант
визант
Корисник
Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008

21/10/2008, 23:16
:mad:

Последњи изменио визант дана 7/7/2009, 15:02. измењено укупно 1 пута
sukru
sukru
Корисник

21/10/2008, 23:20
Славиша ::
ФкБАЧКАпаланка ::Па нормално да има,нико није реко,неможе се целој нацији судити али износим неке чињенице

ок,само не треба правити неку лажну атмосферу,као овде се спрема рат,обучавају се терористи...за мене су то глупости!
Већини домаћих Мађара пуца за велику Мађарску и за остале глупости!!!

Сваку претњу, фашистичких организација треба узети озбиљно!!!

Слажем се али мислим да тај покрет 64 жупаније не ужива подршку Мађарског становништва у Војводини!
ПАОКАРА
ПАОКАРА
Корисник
Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008

22/10/2008, 20:41
Ја НЕ мрзим немам предрасуде, па тако и не мрзим никога без разлога! Ја мрзим само оне који желе лоше нашој земљи и народу! :kraljevina:
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

22/10/2008, 21:44
Тако је брате,ево данас су делили на улицама војводине неке информативне новине о нацрту војводине,кад сам прочитао шта тај нацрт све доноси није ми било добро ово је горе него онај титов устав 1974 па војводина је по томе држава 100 % фали јој само благослов Америке да иступи из Србије,чак и у уставу Србије неће стојати војводина је саставни део Србије него војводина је у саставу Србије што није ни слично...
БРУКА ЉУДИ!!!
Баш сам некидан чуо песму хрватску ој србијо из 3 дела никад нећеш бити цела опет ће те хватат мука бићеш мања од пашалука
јебо матер тако је!
кр1за
кр1за
Корисник
Број порука : 51
Локација : NIS

22/10/2008, 22:27
задњи пут кад сам био у Суботици,гађали нас маторци јајима из неких солитера...једва сам се очистио LOL LOL LOL

што се тиче ових прдежа ,они постоје одавно само што се о томе не прича у јавности
а оно да ли ми више мрзимо мађаре или они нас ,лако може да се закључи
како може неко да те не мрзи ,а жели да ти отме територију?
CasualMente
CasualMente
Корисник

22/10/2008, 23:35
Био сам у Суботици пар пута, много леп град, нисам имао проблема... А кад сам био у Бечеју, са клубом, док смо играли текму, разбили нам стакло на бусу, и скинули нам БГ таблице
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

22/10/2008, 23:53
Да аутономаши и мањине много мрзе вас београђане
јебем им матер
sukru
sukru
Корисник

23/10/2008, 21:58
кр1за ::задњи пут кад сам био у Суботици,гађали нас маторци јајима из неких солитера...једва сам се очистио LOL LOL LOL

што се тиче ових прдежа ,они постоје одавно само што се о томе не прича у јавности

Наравно да постоје и такви али већина Мађара не подржава...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

23/10/2008, 22:11
кр1за ::задњи пут кад сам био у Суботици,гађали нас маторци јајима из неких солитера...једва сам се очистио LOL LOL LOL

Наравно да постоје и такви али већина Мађара не подржава...

А реци јеси ти Мађар...мислим није проблем ако јеси само да ниси сепаратиста јбг...
Косово је Србија
Косово је Србија
Корисник
Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008

23/10/2008, 22:33
Вишемилионске суме за отцепљење
Oct 23rd, 2008 | Од Инфо-Служба | Категорија: Политика

План западних обавештајних служби за отцепљење Војводине садржао и финансијску помоћ сепаратистичким странкама и невладиним организацијама
На састанку одржаном 21, 22. и 23. јуна 2003. године у Бриселу, на коме су присуствовали водећи људи британске, америчке и немачке обавештајне службе, договорени су и детаљи финансијске помоћи сепаратистичким снагама у северној српској покрајини, каже за Курир, а Глас преноси, извор близак обавештајним круговима.
Према његовим речима, већи део новца био је намењен финансирању политичких партија које су се отворено залагале за сецесионизам, али и на невладине организације и медије које су блиске овим политичким снагама.

- Ради се о вишемилионским сумама. Само за финансирање једне политичке партије (име познато редакцији Курира) одређена је сума од три милиона долара годишње. Поред партије, доста новца из црних фондова тајних служби било је намењено и за удружења и политичке групације које су направљене искључиво по националном кључу, односно оне које промовишу интересе националних мањина у Војводини. Међу њима су, опет, по другом кључу биле фаворизоване оне групе које су имале најекстремније кадрове - тврди саговорник Курира, а Глас преноси.

Курирови извори тврде, а Глас преноси, да су поред ових, условно речено, „институционализованих“ извора финансирања, постојали и други начини прибављања новца за ове циљеве.

- Одређеним бизнисменима на које су оперативци ових служби на терену имали неки утицај било је наложено да финансијски помогну одређене странке или невладине организације - каже извор Курира, а Глас преноси, и додаје да је већина послушала те сугестије.
- Неки од тих пословних људи, а сви мање-више послују у Србији, нису имали избор јер су им други послови зависили од веза са неким људима који су се у то време (средина 2003. године) налазили у власти Србије, а који су били у вези са овим страним службама.
sukru
sukru
Корисник

23/10/2008, 23:55
Нисам Мађар али знам много Мађара и веруј ми да они уопште нису у том фазону сепаратизам итд...
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

24/10/2008, 00:29
sukru ::Нисам Мађар али знам много Мађара и веруј ми да они уопште нису у том фазону сепаратизам итд...

Ја Мађаре неготивим управо јер знам неколико Мађара и већина су тешки аутономаши и сепаратисти
GRU-PFC
GRU-PFC
Одстрањен
Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008

24/10/2008, 01:57
ma picke su oni svi

Пиши Ћирилицом у овом делу форума-3 бода за тебе!
sukru
sukru
Корисник

28/10/2008, 20:05
ВОЈВОДИНА - Page 3 Madj0562128xd8.thВОЈВОДИНА - Page 3 Thpix

Сликано на хало говорници.... Овде у Су Мађари имају сва права која им као националној мањини и припадају,чак шта више имају и више од тога,тако да ми је чудно да се неко од домаћих Мађара почео бавити оваквом најгором пропагандом!!!
ФкБАЧКАпаланка
ФкБАЧКАпаланка
Одстрањен

28/10/2008, 20:46
Онда их незнаш...доћи мало у војводину код нас да видиш шта раде
зло и наопако
Одстрањен
Број порука : 110
Регистрован : 07.10.2008

29/10/2008, 10:17
ФкБАЧКАпаланка ::Онда их незнаш...доћи мало у војводину код нас да видиш шта раде

Па он је из Суботице.

Занима ме које територије подразумева ова мапа Мађарске на слици?
Претпостављам Војводину,Трансилванију...
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics