TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Италија I

+67
kamora
FCGO
Реакција
tribina
Del Piero
NislijeCZ
ULTRAstyle
syndesmos
VOPI
Marko7
Garnisla
NBGD
Usijana Glava
YOGcasual
Ultra' Style
psyhomaster
Benko222
serbon
ultra munze
Ултрас КВ
LAVOT
Крагујевац
навијачкаСвест!
НАВИЈАЧ
LimunNS
bratori
Београд
maiden
KB_DS
Хедониста
Casual-018
Xepoj
Blitzkrieg
Casuals
Role Model
ГробарНС
Steal
Servicium
Напред Партизан
Милош цзв
fredikruger
Паранормал
визант
Uzi
consigliere
Andy
Паок*
Ултрас
УлтраСрбија
Gambler
Old school
fAnStE
Инвалид
_JuZnI_Fr0nT_1990
фики_кершме
solo_ultras
маестрално
GRU-PFC
Milos_011
PFC4ever!
KEPA
!НФК Ултрас!
Djavo87
ПАОКАРА
CasualMente
boy
ултра
71 posters
Go down
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

Италија I - Page 9 Empty Re: Италија I

18/11/2009, 23:18
Лацијали са поруком у част Аркана и његових Тигрова!
Рим 00', на утакмици против Барија...

Италија I - Page 9 Arkan
Casuals
Casuals
Корисник
Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009

18/11/2009, 23:20
ау ја нисам ни знао за ово... лепо,лепо...
Role Model
Role Model
Корисник
Број порука : 38
Локација : Somalija
Регистрован : 08.10.2009

20/11/2009, 00:39
Laziali... Cool
Италија I - Page 9 38mk
Италија I - Page 9 214mr
Италија I - Page 9 239sq1
Италија I - Page 9 438rc
Италија I - Page 9 591ob
Италија I - Page 9 658bd
Италија I - Page 9 744is
Италија I - Page 9 860rt
Италија I - Page 9 919yu
Италија I - Page 9 925xx
Италија I - Page 9 003
Италија I - Page 9 004
Италија I - Page 9 065
Италија I - Page 9 082
Италија I - Page 9 Lzpk0708
Италија I - Page 9 Lzrm070813
Италија I - Page 9 Lzjv1
Италија I - Page 9 Rmlz9
Италија I - Page 9 Lzju02032
Италија I - Page 9 Invasione
Steal
Steal
Одстрањен
Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009

23/11/2009, 10:57

Ја чисто сумњам да ови навијачи Лација знају уопше ко је био Аркан.Као што сам на некој од тема већ написао италијански фашисти су током 2св. рата окупирали Косово и припојили га Албанији.Сам Мусолини није имао ништа против да сарађује са Бали Комбатаром (про фашистичком албанском групом) која је ратовала за интересе Немачке и Италије.Тако да ови ИРР немају 2 чуке у глави о својој националној историји,а камоли о Аркану који је рекао шта је имао о усташком фашизму на једном снимку 90-их. :nosad: Нема везе што никада ништа нисмо имали са италијанском десницом и што су Срби заклани...ова подршка ће ваљда да поврати све мртве људе и раскрсти са нашим историским сукобима.

ај мало навијачких инцидената...

Тернана -Перуђа 1 део

2 део

Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник
Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009

23/11/2009, 13:45
Steal ::

Ја чисто сумњам да ови навијачи Лација знају уопше ко је био Аркан.Као што сам на некој од тема већ написао италијански фашисти су током 2св. рата окупирали Косово и припојили га Албанији.Сам Мусолини није имао ништа против да сарађује са Бали Комбатаром (про фашистичком албанском групом) која је ратовала за интересе Немачке и Италије.Тако да ови ИРР немају 2 чуке у глави о својој националној историји,а камоли о Аркану који је рекао шта је имао о усташком фашизму на једном снимку 90-их. :nosad: Нема везе што никада ништа нисмо имали са италијанском десницом и што су Срби заклани...ова подршка ће ваљда да поврати све мртве људе и раскрсти са нашим историским сукобима.

Брате ај не лупај глупости какви усташки фашисти LOL ИРР је једна од најорганизованијих и најбољих група на Чизми, и овде су дали јасну подршку Аркану кога још од раније поштују и цене, зашто би давали неком подршку ко не знају ни ко је...
Ми и Италијани као народ никад нисмо били непријатељи а имамо нешто и заједничко, њихови националисти константно дају подршку нашем народу око Космета...

Ливорно мерда Biggrin

Последњи изменио Blitzkrieg дана 23/11/2009, 13:47. измењено укупно 1 пута
CasualMente
CasualMente
Корисник

23/11/2009, 13:46
Прошлост и пријатељства током рата су заборављени... Много земље које су нам били најближи савезници, сада су нам непријатељи. Италијанска десница, то јест свака десница има за циљ, стварање велике државе, без националих и расних мањина... Мислим да је Арканов циљ био сличан Wink
Иначе донекле се слажем са твојим постом, шта су све радили за време 2.св рата, мада колико ја знам, више смо ми њих убијали него они нас... Италијани са Албанским фашистима су били сатрани, све до Скадра, да није земља капитулирала, ко зна шта би било... Италијане су реално, сви тукли, Мусолини се обрукао и нападом на Грчку, и нападом на Југославију... Мада тренутно расположење Италијанске деснице према Србији, је много боље, него што претпостављаш. Подржавају наш став у вези Косова... А ове везе са усташама су дебело ослабиле, после спора око Истре, за коју Италијани мисле, да је саставни и вековни део Италије...

10.000 навијача Барија у Риму Cool

https://2img.net/r/ihimizer/img69/3088/0910romabaridsc06217.jpg
Steal
Steal
Одстрањен

23/11/2009, 14:40
Blitzkrieg ::
Брате ај не лупај глупости какви усташки фашисти LOL ИРР је једна од најорганизованијих и најбољих група на Чизми, и овде су дали јасну подршку Аркану кога још од раније поштују и цене, зашто би давали неком подршку ко не знају ни ко је...
Ми и Италијани као народ никад нисмо били непријатељи а имамо нешто и заједничко, њихови националисти константно дају подршку нашем народу око Космета...

Ливорно мерда Biggrin

Усташе (црне кошуље) су фашистичка формација која се борила на независну државу НДХ.Идеолог им је Анте Павелић.

А сад што се тиче навијача Лација,ја њима не спорим да су организована група и да праве добре кореографије...али су дибидус необрaзовани.Aркан није могао никако да буде фашиста из простог разлога што му је отац био официр ЈНА,а он сам је радио за Државну Безбедност у СФРЈ пред распад.Касније је запливао у националистичке воде,био близак са Милошевићем,али се опет негативно односио према тоталитарној идеологији хрватског фашизма (као што сам већ поменуо постоји снимак на коме Аркан псује и прети повампиреним хордама усташких фашиста-и то баш наглашава фашиста).Уосталом да ли ви знате како је Аркан дошао на север и шта су тадашње вође мислиле о њему?! Ја сам у периду након паспада СФРЈ почињао активно да идем на север па знам мало више о томе.

п.с. Оне горе клипове што сам поставио (инциденти Терана - Перуђа) су навијачи Тернане ''Freak Brothers" Working Class" Red boys" против полиције.То сам заборавио да упутим људе који нису препознали ко је ко на снимку... Wink
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

25/11/2009, 23:18
Наполи - Лацио

Наполитани на нивоу, како им доликује:
https://www.youtube.com/watch?v=BAH089AYlAA
Инвалид
Инвалид
Корисник
Број порука : 164
Регистрован : 25.01.2009

26/11/2009, 01:14
Floyd Yunior ::Наполи - Лацио

Наполитани на нивоу, како им доликује:
https://www.youtube.com/watch?v=BAH089AYlAA

Курва А сабија!
Јел има неко слике Лацијала?
CasualMente
CasualMente
Корисник

29/11/2009, 13:50
Јуче на Сампдорија - Ђенова

CasualMente
CasualMente
Корисник

11/12/2009, 00:02
Навијачи Славије из Прага напали Ђеновљане после текме...
Old school
Old school
Бродарац
Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008

14/12/2009, 15:14
У Бергаму по повратку Интериста напад каменицама на њихових 6 аутобуса, излази неколико људи, кратак контакт и то је у суштини то.
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

15/12/2009, 20:25
Аталанта - Интер
Иако су органи реда уложили велике напоре да ова утакмица прође без инцидената, нису успели у својој мисији. Наиме, после утакмице (око 18:10ч) један од укупно шест аутобуса са ултрасима Интера је нападнут приликом изласка из града, иако је био под полицијском пратњом. Напад се одвио у улици Baioni, а у нападу су коришћене бакље, камење, флаше... Приликом напада, неки ултраси из Милана су кренули да излазе из аутобуса, али је брза интервенција полиције спречила већи инцидент.
Италија I - Page 9 5t279dih6cmxlkqublhe
Италија I - Page 9 U3f67q4h2w1jtv9hbic1

Романисти у Ђенови
Италија I - Page 9 Qis6bs6pj8idgrovm71j
Италија I - Page 9 Qei7y21xzwwaq51hfbcp
Италија I - Page 9 5wqytulzrt4rxgqbn8rj
Италија I - Page 9 Cca9ccohyfcpb6eg1yqs
Steal
Steal
Одстрањен

20/12/2009, 17:30
Инфо са сајта Brigata Scozzese Livorno:

Влада забранила навијачима Ливорна да путују 6. јануара у Рим на меч против Лација.Пу!!! Италија I - Page 9 2entjq0
CasualMente
CasualMente
Корисник

24/12/2009, 00:36
Интеристи имали поруку " Правда за Лацијале " , јел зна неко о чему је реч, јел то у вези ових хапшења на дербију?

Италија I - Page 9 Pulihux5zd8n5jkxz09w

Иначе, прошли викенд ухапшен вођа Курве Норд Бергамо ( Аталанта ) , због сумње да је прекршио "ДАСПО"

Соло Ултрас ::Клаудио Галимберти, познатији под надимком *Боћиа*, лидер северне трибине стадиона Атлети Аззурри д'Италиа, ухапшен је данас под оптужбом да је прекршио ДАСПО (забрана присуствовања спортским такмичењима) . Полиција сумља да је присуствовао утакмици Серие Б, Албинолефе - Емполи јер је примећен у близини стадиона непосредно пред почетак утакмице.
Каудио је добио ДАСПО за инциденте који су претходили утакмици Аталанта - Катанија 23. септембра ове године када је кажњен са максималних пет година забране уз обавезу јављања у полицијку станицу пред сваку утакмицу свог вољеног клуба. Тада је поред њега кажњено још седам ултраса из Бергама. *Боћиа* ће сутра ујутру бити саслушан од стране суда у Бергаму.
Да подсетимо, пре пар месеци Курва Норд Бергамо је престала да функционише као таква а скорија дешавања у граду показују да је то далеко од престанка и изумирања ултра покрета у Бергаму !
УЛТРАС ЛИБЕРИ !
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

3/1/2010, 03:41
Cool Cool Cool

Италија I - Page 9 5860_23062003175734
CasualMente
CasualMente
Корисник

3/1/2010, 14:37
Ултраси који прате Фортис Трани... Слике преузете са соли-ултрас блога ( http://soloultras.blogspot.com/ )

Италија I - Page 9 Hblrgaevh35em1vn28d4 Италија I - Page 9 Zferdd1vvo63nuetfwqx

Италија I - Page 9 2fj0k6unuiue3v0ent8j Италија I - Page 9 Cv5gjd8ulnvjo2g1qwme

Италија I - Page 9 Nxctf1d9eu45c0spymhj

Италија I - Page 9 4zud0ljuxek8qxqzgq12 Италија I - Page 9 B90nx1f71b0j1i09reyg

Италија I - Page 9 93f0ps1k0tpj5v9w3q96
Steal
Steal
Одстрањен

8/1/2010, 14:46
Novi film (dokumentarac) o ultrasima u Italiji.Vi koji znate da skidate filmove sa neta,bacite linkove.

Trailer:

Calvagna: " Story the true ones ultras" The director reveals its new plan New film for the director Stefano Cavagna and new work that could make to discuss. Faithful to its line, in fact, the roman director draft an other burning topic, that is that one of the organized tifo. And as its usual ago with an eye of care for who comes considered to the margins of the society. " I will deal the world ultras introducing it as nobody has made up to now - it says to Tgcom - and the controversies not me spaventano". A cast d' exception, from Ornella Dumb to Naike Rivelli, and the usual eye of care for the report joined to often of social engagement. E' this " L' last ultras" , the new job that Stefano Calvagna is gotten ready to turn beginning from first of December. " E' practically a reflection on a ultras - the director explains - than accidentally kills to the stage a tifoso of un' other square. The history then turns on the private one with dramatic carrying out that is involved its feelings. In fact the boy will fall in love itself of a woman more mature than he that he will reveal himself to be the mother of the tifoso ucciso". How never he has chosen to take care itself of this topic? Because I have seen transmissions television that the stages and the protagonists spoke about the violence in were all soubrette that they did not know of what were speaking. I have lived that life, that of the curve, I have made tantissime transfers and all the B are made me and fields of series To and also all' foreign country, from Belgrade to Madrid, living also situations many extreme. Sull' argument c' it is a precedence that is the film of Ricky Tognazzi of 1991… " Ultrà" it has been an episode isolated and centralized on a history detail of a tifoso of the Rome. In my case I have chosen of purpose not to put references to existing squares neither to riferibili colors to society. Thus not there are possibility that some liar says that I have made reference to its group or things of the sort. Mine it is a speech that draft the world ultras introducing it like nobody has made up to now: not extension only the violence but also the quotidianità, l' love, the feelings. L' ultras it is not an alien but a normal being that a its life has. Its is a job that takes position? This is not a film for-ultras, but a film truth. This boy does not come represented as a saint but comes described a more complex truth from as many think. In the final key then all is understood as this prevention in the comparisons of ultras or ingiustificata. They are convinced that in all the things the responsibility is from dividing in way equanime. Sometimes c' she is also who misuses the power and this is a thing that goes emphasized and condemned to the same way. Seen the topic delicate it does not fear the controversies that could be raised too much judging it indulgente towards the ultras? I have stopped to worry when I have begun to make this job me and after " The lupo" completely. Now in this context controversies will be created sure, but this makes part of the game. It is not thinkable that about these situations the right-minded people speak always, than often, with their declarations, are pure the people who commits barratry than it happens. It has made itself un' idea which could be the solution to the problem of the violence in the stages? Sure not the jail or the closing of the stages. Who asks this makes me to laugh. By now the ultras appointment is given on Internet in the stations, in the public squares… To close the stages would not serve to eliminate the violence, indeed. The cast it is composed from famous names much. As it has chosen the protagonists for " L' last ultras"? While we begin with saying that I make a cinema independent, a pure cinema for which who it decides to work with me does not make in order to take it the money. I have made a reflection on who could believe in this plan. Ornella Dumb has been for me a large point of reference when to Los Angeles has carried " The lupo". I have spoken to us over a long time span and I have found a person extraordinary. Besides she I have taken Claudius Of the Hawk that in " Ultrà" it made the head of the Drughi: it represents a truth not edulcorata, is a true face. And then Maurizio Merlons, Naike Rivelli, Nathalie Caldonazzo and Alessandra Barzaghi. All with an only common denominator: they believe in the subject.
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics