Италија I
+67
kamora
FCGO
Реакција
tribina
Del Piero
NislijeCZ
ULTRAstyle
syndesmos
VOPI
Marko7
Garnisla
NBGD
Usijana Glava
YOGcasual
Ultra' Style
psyhomaster
Benko222
serbon
ultra munze
Ултрас КВ
LAVOT
Крагујевац
навијачкаСвест!
НАВИЈАЧ
LimunNS
bratori
Београд
maiden
KB_DS
Хедониста
Casual-018
Xepoj
Blitzkrieg
Casuals
Role Model
ГробарНС
Steal
Servicium
Напред Партизан
Милош цзв
fredikruger
Паранормал
визант
Uzi
consigliere
Andy
Паок*
Ултрас
УлтраСрбија
Gambler
Old school
fAnStE
Инвалид
_JuZnI_Fr0nT_1990
фики_кершме
solo_ultras
маестрално
GRU-PFC
Milos_011
PFC4ever!
KEPA
!НФК Ултрас!
Djavo87
ПАОКАРА
CasualMente
boy
ултра
71 posters
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
Re: Италија I
8/1/2010, 15:31
Нисам га скидао, али они којиу су гледали, кажу да је филм жешће срање... Иако по трајлеру изгледа до јаја...
Новости из Италије!
- Уочи данашње утакмице Парма-Јувентус у околини стадиона Енцо Тардини дошло је до туче ултраса два клуба. Међутим, то није био једини окршај већ их је било неколико у току дана али је полиција брзим интервенцијама успевала да прекине нереде. Ово је само наставак окршаја на релацији Парма-Јуве, последњи сусрет је кобно завшен када је на пумпи, на ауто-путу, настрадао ултрас Парме Матео Багнареси који је прегажен од стране возача аутобуса са навијачима Јувентуса. Такође, сећамо се и туће на терену између две екипе 2005. године...
- Ултрасима Аталанте је пораз од Наполија кап које је прелила чашу и покренула протест испред просторија клуба. Око 500 ултраса се окупило и прозивало тренера Антонио Контеа који је после одређеног времена изашао пред ултрасе поприлично изнервиран. чак је и одгурнуо једог навијача после чега је уследио низ прозивки на његов рачун. Све у свему, Конте се повукао у своја кола у којима је био приморан да чека да се сви разиђу небили кренуо кући.
- У Торину је било мало другачије. Наиме, разлог незадовољства је био исти али акција мало радикалнија. Ултраси Торина су напали своје играче у ресторану где је Давид Ди Микеле прослављао свој рођендан. Присутно је било десет играча са својим породицама а највише је нападан слављеник јер је ујутру због "болести" изостао са тренинга а за славље је био спреман. Уследио је позив полицији и одлазак ултраса.
- Расистичко скандирање на Бентегодију, више о томе на порталу и подфоруму "Вести"
Новости из Италије!
- Уочи данашње утакмице Парма-Јувентус у околини стадиона Енцо Тардини дошло је до туче ултраса два клуба. Међутим, то није био једини окршај већ их је било неколико у току дана али је полиција брзим интервенцијама успевала да прекине нереде. Ово је само наставак окршаја на релацији Парма-Јуве, последњи сусрет је кобно завшен када је на пумпи, на ауто-путу, настрадао ултрас Парме Матео Багнареси који је прегажен од стране возача аутобуса са навијачима Јувентуса. Такође, сећамо се и туће на терену између две екипе 2005. године...
- Ултрасима Аталанте је пораз од Наполија кап које је прелила чашу и покренула протест испред просторија клуба. Око 500 ултраса се окупило и прозивало тренера Антонио Контеа који је после одређеног времена изашао пред ултрасе поприлично изнервиран. чак је и одгурнуо једог навијача после чега је уследио низ прозивки на његов рачун. Све у свему, Конте се повукао у своја кола у којима је био приморан да чека да се сви разиђу небили кренуо кући.
- У Торину је било мало другачије. Наиме, разлог незадовољства је био исти али акција мало радикалнија. Ултраси Торина су напали своје играче у ресторану где је Давид Ди Микеле прослављао свој рођендан. Присутно је било десет играча са својим породицама а највише је нападан слављеник јер је ујутру због "болести" изостао са тренинга а за славље је био спреман. Уследио је позив полицији и одлазак ултраса.
- Расистичко скандирање на Бентегодију, више о томе на порталу и подфоруму "Вести"
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
8/1/2010, 17:16
јел има превод за овај филм? до сад сам тражио на свим могућим сајтовима и увек ми избацује нешто десето....
- CasualMenteКорисник
11/1/2010, 12:52
Болоњези у Катанији...
Ултраси из Удина у Барију
Про Сесто - Лењано, гости у акцији... ( Серија Ц1-Б )
+ Веронези у Фођи, утакмица пре 20 дана...
Ултраси из Удина у Барију
Про Сесто - Лењано, гости у акцији... ( Серија Ц1-Б )
+ Веронези у Фођи, утакмица пре 20 дана...
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
18/1/2010, 19:18
Jувентус-Наполи куп утакмица у среду...
https://www.youtube.com/watch?v=-aJBjfFLudU&feature=player_embedded - Toрино у пламену
https://www.youtube.com/watch?v=akYHFOKeKmo&feature=player_embedded
и једна слика
https://www.youtube.com/watch?v=-aJBjfFLudU&feature=player_embedded - Toрино у пламену
https://www.youtube.com/watch?v=akYHFOKeKmo&feature=player_embedded
и једна слика
- CasualMenteКорисник
18/1/2010, 20:34
Коначно пристојно гостовање Миланиста... Мада не верујем да би их толико дошло, да је у питању био Торино а не Јуве...
Миланисти се распадају после одласка ФДЛа са трибине...
18/1/2010, 20:54
Миланисти против Новаре у купу прошле недељеCasualMente ::Коначно пристојно гостовање Миланиста... Мада не верујем да би их толико дошло, да је у питању био Торино а не Јуве...
18/1/2010, 21:12
Nemoj te da ih odma' osudjujete,u celoj Italiji se kup veoma slabo prati,predpostavljam da je bila sreda mnogi ljudi rade imaju obaveze,nije opravdanje ali tako je svuda u Evropi Spanija,Francuska...
18/1/2010, 21:27
Ма миланисти су куртон, као што је КежМенте рекао, након одласка ФДЛ-а. Ово што се сад окупља тамо има везе са свим сем са ултрасима...
- CasualsКорисник
18/1/2010, 21:30
Casual-018 ::Nemoj te da ih odma' osudjujete,u celoj Italiji se kup veoma slabo prati,predpostavljam da je bila sreda mnogi ljudi rade imaju obaveze,nije opravdanje ali tako je svuda u Evropi Spanija,Francuska...
види колико Наполитана дошло у Торино....
18/1/2010, 21:41
Јебига, јесте ту и репресија узела маха...али треба знати да миланисте, интеристе, јувентине, фиорентине... нико више не узима за озбиљно. Од оно мало правих вредности ултрас културе што је остало су сигурно Наполитанци, Романисти и неке екипе из нижих лига, као и нешто индивидуалаца који се нађу понегде. Интеристи су индијанци, судећи по њиховом начину размишљања рекао бих да више раде у корист власти и полиције.
- CasualsКорисник
18/1/2010, 22:03
ultra delirium :: Миланисти су индијанци, прича се да са стране имају контакте са муријом.
18/1/2010, 22:26
Ја се извињавам, мислио сам на Курва Норд милан... мислим на једне, а пишем о другима. Углавном и даље стојим иза тога да су миланисти далеко од озбиљне ултрас екипе. А што се тиче ове "сарадње" CN милан са муријом свакако не мислим буквално, зна се шта обично стоји иза тога кад се тако нешто каже за неку екипу. У појединим ситуацијама су одреаговали на начин који их више закопава и иде у корист онима који се боре против ултра покрета. Конкретан пример је позив КН да њени чланови уз куповину сезонске карте "понесу 3 слике" како би у што краћем року добили навијачку картицу (tessera del tifoso).
- CasualMenteКорисник
18/1/2010, 23:15
Слажем се... Милансти нису оно што су некада били. Па погледајте само гостовање у Марсеју, било их је око 150... А где је Марсеј? На 200км максимум. Не знам за овај контакт са муријом, али сећам се да су још пре годину две, Наполитанци баш жестоко прозивали Колективо Виоле, баш због тог контакта са ријом... Као што си рекао, Јуве,Милан,Интер,Фиорентина... њих више нико не узима за озбиљно...
Лацијали доста слабије одрадили полусезону, надам се да ће се "пробудити" на пролеће. Оно што представља изненађење за мене, јесу гостовања Бареза... Град на југу Италије, а на север путују са 5000-10000 људи! Па шта рећи када су у Фиренци препунили два сектора! Па колико је Доријана било у Фиренци? Око 150,200...
Аталанта, Наполи, Рома, Бари... по мени једине екипе из Серије А које тренутно заслужују неки респект... Такође и људи из Каљарија који долазе са Сардиније ( Авионом или бродом ) на гостовања...
Лацијали доста слабије одрадили полусезону, надам се да ће се "пробудити" на пролеће. Оно што представља изненађење за мене, јесу гостовања Бареза... Град на југу Италије, а на север путују са 5000-10000 људи! Па шта рећи када су у Фиренци препунили два сектора! Па колико је Доријана било у Фиренци? Око 150,200...
Аталанта, Наполи, Рома, Бари... по мени једине екипе из Серије А које тренутно заслужују неки респект... Такође и људи из Каљарија који долазе са Сардиније ( Авионом или бродом ) на гостовања...
18/1/2010, 23:31
Ма причао сам о интеристима, и једни и други су из милана па их бркам стално. Интеристи су летос издали саопштење где се њихови чланови позивају да уз куповину сезонске карте понесу 3 слике како би у што краћем року добили навијачку картицу, са којом ће добити бројне повластице што се тиче гостовања у наредној сезони. Што се миланиста тиче, јасно је да су постали го к***ц након распада ФДЛ-а. Колико знам у Курви Суд тренутно Бригате Росонери воде реч, који, и поред огромног ривалства које влада кроз читаву историју односа навијача Милана и Јувентуса, имају контакте са људима из Викинг Јуве.CasualMente ::Не знам за овај контакт са муријом
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
19/1/2010, 12:09
Иста утакмица прошле недеље,Милан-Новара у купу...само гостујући сектор
Ово је наравно далеко од њихове праве слике...Милан је само 40-ак километара далеко од Новаре.
Ово је наравно далеко од њихове праве слике...Милан је само 40-ак километара далеко од Новаре.
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
19/1/2010, 20:00
Nikad nisam kapirao kako to na san siru opusteno budu jedni iznad drugih rivali, na zadnjem derbiju Milan-Inter, Curva Nord pravi koreografiju u gornjem delu severne strane a dole opusteno Crveno-Crni barjaci, zastave ultrasa Milana...
- ХедонистаКорисник
20/1/2010, 14:36
Милан-Сиена у недељу
Наполи-Палермо
Наполи-Палермо
- ХедонистаКорисник
21/1/2010, 02:43
Нисам био упућен,па ме је заголицала прича око распада Фосе...тражио сам по нету,али ништа нисам успео да нађем па сам чуо пар речи од другара који се укратко сећа приче која вас верујем занима.Све је почело након што су Викинг јуве скинули заставу ФДЛ-а,додуше на курвињски начин.Људи из БРН (бригате росонери) су приморавале ФДЛ да оде са курве суд,вероватно са аргументом пале заставе.Док постоји прича да се све десило на основу политичке оријентације,са обзиром да су ФДЛ били левичари за разлику од БРН који су десно оријентисани у том тренутку.Што се Фосе тиче,познато је да нису сарађивали са људима из управе клуба,трудили су се да буду самостални и нису дозвољавали било какав вид манипулације над њиховим људима...за разлику од људи из БРН и Командос који су били на прст у буљу,како се то каже,са управом.Иначе познато је да је председник Милана,Силвио Берлускони велики противник ултрас покрету и самим тим један од иницијатора нових закона о навијачима који су уведени у италији..сходно томе ФДЛ,као екипа која је поштовала тај неки ултрас код,је била против берлусконија и била за то да се дигне глас против њега.Али наравно људи из БРН и Командос су маторој дртини брисали буљу,дркали к***ц,јели његова говна зарад личне користи и профита...самим тим им је Фоса била препрека на том неком говњивом путу.Иако су били лево оријентисани,ФДЛ је био далеко испред данас водећих "екипа" са курве суд.Као што је неко већ рекао,ово има везе са свачим,само са правим ултрасима не.CasualMente ::Миланисти се распадају после одласка ФДЛа са трибине...
- CasualMenteКорисник
21/1/2010, 14:25
По задњем истаживању из 07/08, колико навијача има сваки од тадашњих 20 клубова из Серије А...
1) Juventus 10,040,000
2) Inter 5,928,000
3) Milan 5,818,000
4) Napoli 2,887,000
5) Roma 2,493,000
6) Fiorentina 2,080,000
7) Lacio 1,791,000
8) Palermo 1,470,000
9) Torino 1,153,000
10) Đenoa 1,030,000
11) Bolonja 871,000
12) Katania 649,000
13) Sampdorija 585,000
14) Kaljari 312,000
15) Udineze 298,000
16) Ređina 176,000
17) Atalanta 119,000
18) Leće 105,000
19) Sijena 38,500
20) Kjevo 4,800
1) Juventus 10,040,000
2) Inter 5,928,000
3) Milan 5,818,000
4) Napoli 2,887,000
5) Roma 2,493,000
6) Fiorentina 2,080,000
7) Lacio 1,791,000
8) Palermo 1,470,000
9) Torino 1,153,000
10) Đenoa 1,030,000
11) Bolonja 871,000
12) Katania 649,000
13) Sampdorija 585,000
14) Kaljari 312,000
15) Udineze 298,000
16) Ređina 176,000
17) Atalanta 119,000
18) Leće 105,000
19) Sijena 38,500
20) Kjevo 4,800
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
21/1/2010, 15:46
napolitanci brutalni!!po meni najjaca ekipa na cizmi
- StealОдстрањен
- Број порука : 350
Локација : Сибирски Гулаг
Регистрован : 20.09.2009
22/1/2010, 23:05
Хедониста ::Нисам био упућен,па ме је заголицала прича око распада Фосе...тражио сам по нету,али ништа нисам успео да нађем па сам чуо пар речи од другара који се укратко сећа приче која вас верујем занима.Све је почело након што су Викинг јуве скинули заставу ФДЛ-а,додуше на курвињски начин.Људи из БРН (бригате росонери) су приморавале ФДЛ да оде са курве суд,вероватно са аргументом пале заставе.Док постоји прича да се све десило на основу политичке оријентације,са обзиром да су ФДЛ били левичари за разлику од БРН који су десно оријентисани у том тренутку.Што се Фосе тиче,познато је да нису сарађивали са људима из управе клуба,трудили су се да буду самостални и нису дозвољавали било какав вид манипулације над њиховим људима...за разлику од људи из БРН и Командос који су били на прст у буљу,како се то каже,са управом.Иначе познато је да је председник Милана,Силвио Берлускони велики противник ултрас покрету и самим тим један од иницијатора нових закона о навијачима који су уведени у италији..сходно томе ФДЛ,као екипа која је поштовала тај неки ултрас код,је била против берлусконија и била за то да се дигне глас против њега.Али наравно људи из БРН и Командос су маторој дртини брисали буљу,дркали к***ц,јели његова говна зарад личне користи и профита...самим тим им је Фоса била препрека на том неком говњивом путу.Иако су били лево оријентисани,ФДЛ је био далеко испред данас водећих "екипа" са курве суд.Као што је неко већ рекао,ово има везе са свачим,само са правим ултрасима не.CasualMente ::Миланисти се распадају после одласка ФДЛа са трибине...
Evo teksta o Fossa Dei Leoni'u:
http://crveniskinhed.blogspot.com/2009/06/fossa-dei-leoni.html
- UziКорисник
- Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009
23/1/2010, 11:01
Bolje 100 pravih navijača nego 1000 šminkera i pozera...CasualMente ::По задњем истаживању из 07/08, колико навијача има сваки од тадашњих 20 клубова из Серије А...
23/1/2010, 18:02
Хедониста ::Све је почело након што су Викинг јуве скинули заставу ФДЛ-а,додуше на курвињски начин.
Мало старе школе...Каљари ултрас '90те
Каљари - 'Дорија 1990/91
Каљари - Аталанта 1990/91
Каљари - Фиорентина 1991/92
Каљари - Асколи 1991/92
Каљари - Дорија 1992/93
Каљари - Удинезе 1992/93
Каљари - Лацио 1992/93
Каљари - Јувентус 1993/94
Каљари - Сампдорија 1993/94
Каљари - Јувентус 1994/95
Каљари - Венеција 1997/98
Каљари - Лацио 1998/99
Слике преузете са соло ултрас блога.
23/1/2010, 18:55
Зна ли неко од гробара нешто више о овоме? Случајно налетех на слику, у питању је утакмица између Лација и Партизана у Риму 2004. Колико знам ради се о застави Фронтлајнерс