Италија I
+67
kamora
FCGO
Реакција
tribina
Del Piero
NislijeCZ
ULTRAstyle
syndesmos
VOPI
Marko7
Garnisla
NBGD
Usijana Glava
YOGcasual
Ultra' Style
psyhomaster
Benko222
serbon
ultra munze
Ултрас КВ
LAVOT
Крагујевац
навијачкаСвест!
НАВИЈАЧ
LimunNS
bratori
Београд
maiden
KB_DS
Хедониста
Casual-018
Xepoj
Blitzkrieg
Casuals
Role Model
ГробарНС
Steal
Servicium
Напред Партизан
Милош цзв
fredikruger
Паранормал
визант
Uzi
consigliere
Andy
Паок*
Ултрас
УлтраСрбија
Gambler
Old school
fAnStE
Инвалид
_JuZnI_Fr0nT_1990
фики_кершме
solo_ultras
маестрално
GRU-PFC
Milos_011
PFC4ever!
KEPA
!НФК Ултрас!
Djavo87
ПАОКАРА
CasualMente
boy
ултра
71 posters
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
Re: Италија I
24/1/2010, 00:30
ultra delirium то је та застава!Наводно након тога је дошло до размене са викинзима,јер су фдл истима украли барјаке пре тога.Затим вође осталих група са милановог југа оптужују Фосу да су нестанак транспарента пријавили мурији,и захтевају од њих да се 15 најодговорнијих удаље од курве суд.(у италији постоји правило да се након губитка транспарента иста та екипа расформира).Затим Фоса објављује саопштење у ком се не прихвата опција да се удаљи ових 15,јер желе да цела група сноси одговорност.Како не би дошло до подељености и нетрпељивости на курви суд,одлучили су да након 37 година престану са радом.После неког времена говно испливава на површину,и тад већ постаје јасно да је Фоса била свима трн у оку на курви суд јер су једини били против Берлусконија и нису дозвољавали да се скандира име поменутог човека.Сазнало се да чланови Фосе никада нису пријавили нестанак транспарента полицији,већ да су их вође Командоса одрукале код Викинга што је овима помогло да се домогну транспарента.
Вође БРН и Командос,групе које су се супротставиле Фоси:
Што се тиче ове Frontliners заставе..пПала је на истој утакмици кад је и истакнута код лацијала.Керови су одаљили гробаре од ограде где је стајала застава,па је неко искористио моменат пришао и скинуо је.
Вође БРН и Командос,групе које су се супротставиле Фоси:
Што се тиче ове Frontliners заставе..пПала је на истој утакмици кад је и истакнута код лацијала.Керови су одаљили гробаре од ограде где је стајала застава,па је неко искористио моменат пришао и скинуо је.
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
24/1/2010, 00:34
Када је Партизан играо у Риму, један део Гробарске екипе је блејао у ИРР фан клубу са првом екипим са Курве Норд... Размењени су шалови, и све по протоколу. Касније, на путу ка стадиону Гробари су нападнути, велика туча са Лацијалима... Нек ме исправи Хедониста ако грешим.
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
24/1/2010, 00:37
Било је инцидената испред стадиона, али колико знам застава ја пала на самом Олимпику и то на фору на коју често падају заставе на поменутом стадиону.
- ХедонистаКорисник
24/1/2010, 01:07
Било је обрачуна са лацијалима пред улазом,али као што сам рекао застава је пала захваљујући непажњи гробара а и мурији која је момке удаљила од саме ограде.Кад смо већ код лацијала,верујем да вас занима ова слика:CasualMente ::Када је Партизан играо у Риму, један део Гробарске екипе је блејао у ИРР фан клубу са првом екипим са Курве Норд... Размењени су шалови, и све по протоколу. Касније, на путу ка стадиону Гробари су нападнути, велика туча са Лацијалима... Нек ме исправи Хедониста ако грешим.
На слици је Паоло Ди Канио (скроз десно),из млађих дана
- maidenКорисник
- Број порука : 76
Регистрован : 08.12.2008
24/1/2010, 16:42
Zastava je bila okacena, ali su Lacijali preskocili ogradu i od svoje tribine atletskom stazom dosli do Grobara i skinuli zastavu..Policija nije dala malobrojnim Grobarima da odbrane zastavu.CasualMente ::Када је Партизан играо у Риму, један део Гробарске екипе је блејао у ИРР фан клубу са првом екипим са Курве Норд... Размењени су шалови, и све по протоколу. Касније, на путу ка стадиону Гробари су нападнути, велика туча са Лацијалима... Нек ме исправи Хедониста ако грешим.
Postojala je i prica da su Grobari, e sad ne znam tacno-pre ili posle utakmice izasli kao pobednici iz tuce sa lacijalima ispred Olimpika, e sad koliko je to tacno ne znam...
24/1/2010, 17:51
Колико ја знам, када је постигнут гол, лацијали су притрчали и украли заставу фронтлајнерс, док су се гробари радовали, и након тога је истакли на својој трибини.maiden ::Zastava je bila okacena, ali su Lacijali preskocili ogradu i od svoje tribine atletskom stazom dosli do Grobara i skinuli zastavu..Policija nije dala malobrojnim Grobarima da odbrane zastavu.CasualMente ::Када је Партизан играо у Риму, један део Гробарске екипе је блејао у ИРР фан клубу са првом екипим са Курве Норд... Размењени су шалови, и све по протоколу. Касније, на путу ка стадиону Гробари су нападнути, велика туча са Лацијалима... Нек ме исправи Хедониста ако грешим.
Postojala je i prica da su Grobari, e sad ne znam tacno-pre ili posle utakmice izasli kao pobednici iz tuce sa lacijalima ispred Olimpika, e sad koliko je to tacno ne znam...
- bratoriКорисник
- Број порука : 41
Регистрован : 07.01.2010
24/1/2010, 18:13
i ja sam cuo da su ih grobari tada dobili,samo sto je tad jedan od grobara bio izboden nozem...
- ХедонистаКорисник
24/1/2010, 18:29
Тачно је.maiden ::Zastava je bila okacena, ali su Lacijali preskocili ogradu i od svoje tribine atletskom stazom dosli do Grobara i skinuli zastavu..Policija nije dala malobrojnim Grobarima da odbrane zastavu.CasualMente ::Када је Партизан играо у Риму, један део Гробарске екипе је блејао у ИРР фан клубу са првом екипим са Курве Норд... Размењени су шалови, и све по протоколу. Касније, на путу ка стадиону Гробари су нападнути, велика туча са Лацијалима... Нек ме исправи Хедониста ако грешим.
Ево још пар занимљивих информација у вези са оном фарсом око Фосе,БРН и Командоса,што сам прочитао на једном жабарском сајту...Неко време након распада Фосе,ствара се нова група под називом Guerrieri ultras што значи „ултрас ратници“.Судећи по неким причама,ту групу су чинили углавном отпатци из Фосе,а нова формација транспарената је таква да је Бригате премештен у средину,а Guerrieri лево тачно на место на ком је некад стајала застава Фосе.
Немам благе везе каква је тренутна ситуација на курви суд,да ли guerrieri још увек каче транспарент...Ако неко има информацију,нека напише.
25/1/2010, 18:47
Веронези - Чезена
Еболитана - Ангри
Ливорно - Тернана
Кавезе - Латина
Аталанта - Бреша
Јувентус - Интер
Јуве - Милан
https://www.youtube.com/watch?v=Bhc-TPmi-8A
Католика - Рићоне
Фиорентина - Јуве
Милан - Интер
Милан - Наполи
Милан - Ђенова
+ једна бонус слика - Ди Канио
Еболитана - Ангри
Ливорно - Тернана
Кавезе - Латина
Аталанта - Бреша
Јувентус - Интер
Јуве - Милан
https://www.youtube.com/watch?v=Bhc-TPmi-8A
Католика - Рићоне
Фиорентина - Јуве
Милан - Интер
Милан - Наполи
Милан - Ђенова
+ једна бонус слика - Ди Канио
- CasualMenteКорисник
25/1/2010, 20:20
Ау како добре олд скул слике! Али ови карабињери су куртон за ове наше "роботе"...
Ди Канио шмекер
Ди Канио шмекер
25/1/2010, 20:27
CasualMente ::Ау како добре олд скул слике! Али ови карабињери су куртон за ове наше "роботе"...
Ди Канио шмекер
Мож` да дркаш на њега.
- CasualMenteКорисник
25/1/2010, 20:36
Паранормал ::CasualMente ::Ау како добре олд скул слике! Али ови карабињери су куртон за ове наше "роботе"...
Ди Канио шмекер
Мож` да дркаш на њега.
Па зар ти нисам синоћ дао списак?
25/1/2010, 20:48
CasualMente ::Паранормал ::CasualMente ::Ау како добре олд скул слике! Али ови карабињери су куртон за ове наше "роботе"...
Ди Канио шмекер
Мож` да дркаш на њега.
Па зар ти нисам синоћ дао списак?
Никад ти нећу опростити оно...
п.с. да не испадне да само спамујемо,тема је до јаја,само нек се рока,ово злата вреди.
25/1/2010, 20:54
Наполитанци.
1980-81
Болоња 1980-81
1984-85 Милан
Рома 1985-86
Рома 1986-87
Сампдорија1986-87
Верона 1987-88
Рома 1987-88
Милан 1987-88
1986-87
1988-89
Милан 1988-89
Милан 1988-89
Интер 1988-89
1980-81
Болоња 1980-81
1984-85 Милан
Рома 1985-86
Рома 1986-87
Сампдорија1986-87
Верона 1987-88
Рома 1987-88
Милан 1987-88
1986-87
1988-89
Милан 1988-89
Милан 1988-89
Интер 1988-89
- ХедонистаКорисник
25/1/2010, 22:41
Интер-Милан
миланисти
миланисти
26/1/2010, 00:04
Ал` је извуче,фото убод недеље,к`о прстом у дупе!
Који су то само изрази лица,непревазиђено!
Који су то само изрази лица,непревазиђено!
- ХедонистаКорисник
27/1/2010, 01:54
Пароле интериста
„Последњи ултрас је напустио југ још 2005.“
„Имате више трофеја у клубу него ултраса на трибини“
„Курва суд све већа фарса...у биоскопу главна, а на трибини стагнира“
„Последњи ултрас...нека затвори врата“
„Последњи ултрас је напустио југ још 2005.“
„Имате више трофеја у клубу него ултраса на трибини“
„Курва суд све већа фарса...у биоскопу главна, а на трибини стагнира“
„Последњи ултрас...нека затвори врата“
- CasualMenteКорисник
27/1/2010, 01:59
Очигледно алудирају на распар ФДЛа. Ове очи са кореографије већ користе Фирмаши...
Дерби није ни бледа копија оног пре например 10ак година...
- ХедонистаКорисник
27/1/2010, 02:10
Асколи.CasualMente ::Очигледно алудирају на распар ФДЛа. Ове очи са кореографије већ користе Фирмаши...
- CasualMenteКорисник
27/1/2010, 02:25
Хедониста ::Асколи.CasualMente ::Очигледно алудирају на распар ФДЛа. Ове очи са кореографије већ користе Фирмаши...
Све у свему, оригиналност 0...
А кореографија Интериста је такође оригинална у к***ц...
Шта је некад био дерби...
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
27/1/2010, 12:13
По мени И Интерове и Миланове кореографије и пре 10 и сада личе некако на оне из ПЕС-а по мени јако лош трип.Сада на последњем дербију оне очи небитно да ли су скинули од некога, али ко жена да се крије испод те фантомке(можда је то и требало да представља??) Све у свему италијани доста доста лоши,Једино ко поправља утисак то су наполитанци и то је то нажалост што је остало од чизме..
- ХедонистаКорисник
27/1/2010, 17:04
Романисти у торину.