КАСАПИ
+38
LESKE KOCKA F.KASAPI
FF~SINDIKALAC~FF
20SSF06
Prijedor
ciksi
Бинго ИБ07
sasa_bk87
Sajkaca
BORCHA 5
old_firm_kv
consigliere
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Mentalita Ultras
Snoopy.kv.DS
medakbedak
Milos_011
ViruS
ултра
ЧИЛЕ УЦФ
Nemanja KF
marinac
GreenArmy-BRONX
PuRkE
_JuZnI_Fr0nT_1990
K-Swiss
pampulas
Lud rodjen!
zeleni-zub.bronx
_Terry_
СИМО УЦФ
Zare_kv
cyber
Gambler
fuck the police
ИГОР УЦФ
Butcher 1987 KV
ФкБАЧКАпаланка
CasualMente
42 posters
- СИМО УЦФКорисник
- Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009
Re: КАСАПИ
18/1/2009, 01:21
Zare_kv ::e simo a ko je snimao ono kad smo palili baklje dok smo isli u halu?
Мислим да није нико, јбг
- PuRkEОдстрањен
- Број порука : 23
Локација : Loznica
Регистрован : 11.12.2008
18/1/2009, 03:01
samo tako nastavite!!!
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
18/1/2009, 03:30
snimio je lik iz subotice na fonu ali oni su se vratili vec tako da kad vidi ovaj ost ak moze neka izbaci klip
a da se osvrnem na k-swiss moje neko misljenje je da si totalno upravu za mee su tekme nacin zivota nisu mi jasni ljudi koji napuste tribinu tek tako ali sa druge strane ja nisam u njihovoj kozi nemam njihove probleme tako da nasoj navijakoj sceni najvise fale ti ljudi koji se povlace sa tribine i pocnu da vode svakodnevne dosadne zivote
"sta drugo da se radi subotom da se sedi kuci i drka na pop zvezde ne ja imam drugi nacin zabave"
a da se osvrnem na k-swiss moje neko misljenje je da si totalno upravu za mee su tekme nacin zivota nisu mi jasni ljudi koji napuste tribinu tek tako ali sa druge strane ja nisam u njihovoj kozi nemam njihove probleme tako da nasoj navijakoj sceni najvise fale ti ljudi koji se povlace sa tribine i pocnu da vode svakodnevne dosadne zivote
"sta drugo da se radi subotom da se sedi kuci i drka na pop zvezde ne ja imam drugi nacin zabave"
- СИМО УЦФКорисник
- Број порука : 142
Регистрован : 06.01.2009
18/1/2009, 03:35
snimio je lik iz subotice
Само да напоменем да су на баскету против радничког са нама на трибини била и два Маринца из Суботице.
- GreenArmy-BRONXКорисник
- Број порука : 87
Регистрован : 03.01.2009
18/1/2009, 07:08
K-Swiss ::_Terry_ ::jbg, obaveze, obaveze .... nema se vise vremena! Sljaka se!
То је онај класичан изговор да се батали трибина, никако га не прихватам, чак ме све више нервира када тако нешто чујем! исто као оно дегенски "знаш брате имам озбиљну везу па не могу више"! када би се сви тако понашали то би онда значило да на трибини могу бити само деца која још увек иду у школу, или по неки дечко од око 20ак година који се још није запослио и нема девојку! неке наше групе већ тако и изгледају, већина чланова су малолетници а нај старији чланови су ту око 19-20 година!!! то за мене никако није озбиљна група!!! Сви ви који се вадите на такве ствари себе никако не можете сматрати навијачима, јер за правог навијача увек има начина да се све некако уклопи! Бити навијач није фаза, хоби или убијање досаде, БИТИ НАВИЈАЧ ЈЕ НАЧИН ЖИВОТА!!
Ја исто имам посао, имам жену и дете, па ипак стижем на доста утакмица мог клуба!!!
Svaka ti je na mestu...Lepo si mu rekao,svaka cast...
- _Terry_Корисник
- Број порука : 17
Локација : Centar, Kraljevo
Регистрован : 08.01.2009
18/1/2009, 12:53
!!!
- _Terry_Корисник
- Број порука : 17
Локација : Centar, Kraljevo
Регистрован : 08.01.2009
18/1/2009, 12:55
K-Swiss ::_Terry_ ::jbg, obaveze, obaveze .... nema se vise vremena! Sljaka se!
Ја исто имам посао, имам жену и дете, па ипак стижем на доста утакмица мог клуба!!!
...i ja stizem na dosta, to stoji, ali ne mogu na sve!
- cyberКорисник
- Број порука : 78
Регистрован : 19.11.2008
18/1/2009, 13:24
Sve se moze sto se hoce!
18/1/2009, 17:48
da podsetim samo od 2010 god kraljevo nece imati predstavnika u 1 nasoj ligi i nece imati predstavnia u superligi odbojke znaci kk sloga, ok ribnica i kk masinac nece igrati prvu ligu ili je makar nece igrati u kraljevu zbog hale sportova
a da pomenem jos da je pre par godina vlade divac hteo da napravi halu koja bi nosila njegovo ime gde bi mogla vecina timova iz kraljeva da nadje svoj dom ali politicari u kv skupstini mu to nisu odorili
drugom prilikom i trenutni predsednik kv je dosao na ideu da naprave neku vecu halu posto ce mo ostati bez prvoligaskih timova ali opet ostali poliicari se nisu slozili sa tim kako bi taj visak predvidjen za halu iz budzeta stavii u svoj dzep naravno kad je pocela rasprava o hali u skupstini u kraljevu je izbila tuca izmedju politicara i na sledecim skupstinama dovedeno je obezbedjenje iz cacka koje je placeno sa nekoliko miliona
i tako umesto hala dase izgradi placeno je obezbedjenje
u kraljevu kk sloga, ok ribnica, kk masinac i verovatno zkk kraljevo nece moci da setakmice u prvoj ligi ili ti u najvisem rangu zbog problema sa halom kad se doda da i rk kraljevo zbog istog problema ne moze da udje u visi rang i vk kraljevo zbog bazena ne moze da udje u 1 ligu i ako vec 6 sezona za redom osvaja 2 ligu i naravno fk sloga ciji je stadion oronuo i vise poseca na nemacki logor nego na stadion morace konacno da se rekonstrujise kako bi sloga mogla da igra 2 ligu do godine
svaka cast politicari pare u dzep decu na ulicu mladih nada necemo ni imati zahvaljujuci vama nas grad propada uprkos svemu mi ostajemo gde smo
kasapi kraljevo uprkos svemu uprkos svima
a da pomenem jos da je pre par godina vlade divac hteo da napravi halu koja bi nosila njegovo ime gde bi mogla vecina timova iz kraljeva da nadje svoj dom ali politicari u kv skupstini mu to nisu odorili
drugom prilikom i trenutni predsednik kv je dosao na ideu da naprave neku vecu halu posto ce mo ostati bez prvoligaskih timova ali opet ostali poliicari se nisu slozili sa tim kako bi taj visak predvidjen za halu iz budzeta stavii u svoj dzep naravno kad je pocela rasprava o hali u skupstini u kraljevu je izbila tuca izmedju politicara i na sledecim skupstinama dovedeno je obezbedjenje iz cacka koje je placeno sa nekoliko miliona
i tako umesto hala dase izgradi placeno je obezbedjenje
u kraljevu kk sloga, ok ribnica, kk masinac i verovatno zkk kraljevo nece moci da setakmice u prvoj ligi ili ti u najvisem rangu zbog problema sa halom kad se doda da i rk kraljevo zbog istog problema ne moze da udje u visi rang i vk kraljevo zbog bazena ne moze da udje u 1 ligu i ako vec 6 sezona za redom osvaja 2 ligu i naravno fk sloga ciji je stadion oronuo i vise poseca na nemacki logor nego na stadion morace konacno da se rekonstrujise kako bi sloga mogla da igra 2 ligu do godine
svaka cast politicari pare u dzep decu na ulicu mladih nada necemo ni imati zahvaljujuci vama nas grad propada uprkos svemu mi ostajemo gde smo
kasapi kraljevo uprkos svemu uprkos svima
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
18/1/2009, 18:49
Jbg sta je tu je... Ajde postavljajte slike iz hale od te kosarke, postavljajte vise slika, toliko ste dugo na tribini , valjda imate slika jos...
- marinacКорисник
- Број порука : 85
Локација : subotica
Регистрован : 05.09.2008
18/1/2009, 18:55
imam ja par snimaka sa tekme sloga-radnicki ali su jako losi jer je fon do jaja krs!!!
- ИГОР УЦФКорисник
- Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008
18/1/2009, 18:59
Gmbler slike u hali od petka sa utakmice KK SLOGA-KK RADNICKI KG....nisu dobro ispale pa ne bi da stavljamo...na 9.str imas sliku pre utakmice u centru grada...pa pogledaj.
- ИГОР УЦФКорисник
18/1/2009, 19:00
marinac ti si bese bio u kv u petak na utakmici????
- marinacКорисник
18/1/2009, 19:09
da
- Zare_kvКорисник
- Број порука : 10
Регистрован : 05.01.2009
18/1/2009, 19:28
e marinac da li si ti snimao na tel ono kad smo palili baklje dok smo isli u halu?
18/1/2009, 19:34
covek lepo kaze da ima par snimaka a da su losi tako da ne smaraj te coveka
- marinacКорисник
18/1/2009, 19:36
moj burazer ali je jako los snimak nista se ne vidi vidi se samo kako gore baklje i to je to
- K-SwissКорисник
- Број порука : 13
Регистрован : 09.01.2009
18/1/2009, 23:10
_Terry_ ::
...i ja stizem na dosta, to stoji, ali ne mogu na sve!
Онда се нисмо разумели, за мене је испало тако да си један од оних што тражи неки глуп разлог да се повуче са трибине!!!
Ако си ти још увек активан у групи и живиш на 200км од краљева, онда је сваки твој долазак на стадион за сваку похвалу!!!
- Nemanja KFКорисник
- Број порука : 10
Регистрован : 19.01.2009
19/1/2009, 15:07
E ovako...da se i ja registrujem...iscitao sam sve postove i imam par stvari da kazem :
Tomke..brate stavljaj zareze, nista se ne razumes Ne ulazi u bezpotrebnu raspravu sa likovima..nije potrebna
Srga...takodje, ne pishi tj i slicno..na qrac mi se penje
Ivane...nema politike na tribini
A za ovog dechka sto je u fazonu da smo klinci ili ne znam sta...okosnicu ekipe su prosle godine cinili momci koji uglavnom imaju od 21 pa na gore...sto je su za navijaca najbolje godine! Smeshna ekipa nismo..svaka ima uspone i padove pa tako i kod nas..malo loshije ide ali bice bolje...Podrshka...Sulunci i Marinci..hvala..jbg, svi smo tu zbog istog..ljubav preka klubu
@ Marinac...raspitaj mi se za Nenada, ako sam tebe pitao uopste
Pozz
Kocka !!
Tomke..brate stavljaj zareze, nista se ne razumes Ne ulazi u bezpotrebnu raspravu sa likovima..nije potrebna
Srga...takodje, ne pishi tj i slicno..na qrac mi se penje
Ivane...nema politike na tribini
A za ovog dechka sto je u fazonu da smo klinci ili ne znam sta...okosnicu ekipe su prosle godine cinili momci koji uglavnom imaju od 21 pa na gore...sto je su za navijaca najbolje godine! Smeshna ekipa nismo..svaka ima uspone i padove pa tako i kod nas..malo loshije ide ali bice bolje...Podrshka...Sulunci i Marinci..hvala..jbg, svi smo tu zbog istog..ljubav preka klubu
@ Marinac...raspitaj mi se za Nenada, ako sam tebe pitao uopste
Pozz
Kocka !!
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
20/1/2009, 16:35
znam ... izbegavam da tako pisem ...ali sma se navikoa
- ЧИЛЕ УЦФКорисник
- Број порука : 40
Регистрован : 20.01.2009
20/1/2009, 19:04
bice bolje kad pocne fudbal,a bivsa braca su me i te kako razocarali sto se nisu pojavila na basketu!
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
20/1/2009, 19:51
cile vodjo nas tebao si da stavis uzvicnik a ne upitnik ... neje vazno sto nisu dosli idemo mi kod njih sledece nedelje
За ствари које немају везе са темом користите приватне поруке!
Администрација
За ствари које немају везе са темом користите приватне поруке!
Администрација
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
28/1/2009, 18:34
Kasapi u Vizuri, navijanje slabo, ali je ipak gostovanje odradjeno u solidnom broju, prisutni su i momci iz stare ekipe... Old School :P
- ИГОР УЦФКорисник
28/1/2009, 19:10
Dobro je odradjeno godtovanje,sve pohvale