TðèáèíàÑÐÁ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÊÀÑÀÏÈ

+38
LESKE KOCKA F.KASAPI
FF~SINDIKALAC~FF
20SSF06
Prijedor
ciksi
Áèíãî ÈÁ07
sasa_bk87
Sajkaca
BORCHA 5
old_firm_kv
consigliere
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Mentalita Ultras
Snoopy.kv.DS
medakbedak
Milos_011
ViruS
óëòðà
×ÈËÅ ÓÖÔ
Nemanja KF
marinac
GreenArmy-BRONX
PuRkE
_JuZnI_Fr0nT_1990
K-Swiss
pampulas
Lud rodjen!
zeleni-zub.bronx
_Terry_
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
Zare_kv
cyber
Gambler
fuck the police
ÈÃÎÐ ÓÖÔ
Butcher 1987 KV
ÔêÁÀ×ÊÀïàëàíêà
CasualMente
42 posters
Go down
Mentalita Ultras
Mentalita Ultras
Îäñòðàœåí
Áðî¼ ïîðóêà : 156
Ðåãèñòðîâàí : 02.11.2008

ÊÀÑÀÏÈ - Page 7 Empty Re: ÊÀÑÀÏÈ

6/3/2009, 17:27
Po mom misljenju treba da se org. tkz akcije po svim gradovima da istrebimo ove pacove iz Srbije..Moze da prica ko sta hoce ali treba nam vise skins grupa!!!Butcher u potpunosti se slasem sa tobom za sve,a pravi ti je da ne vidimo problem dok se nama ne desi..Poz
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 125
Ëîêàöè¼à : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Ðåãèñòðîâàí : 08.11.2008

7/3/2009, 00:29
Mentalita Ultas, nazalost ovo se desilo u mom gradu moze se desiti svuda, posle ovog ubistva romi neko vreme nisu izlazili iz kuca, evo vec danas sve je po starom, romi izazivaju sranja bodu ljude koje nece da im daju 100 din za dop, za rulet sta vec, po grdu mnoge se cure plase i beze u stranu kad ih vide.
Medjutim mogo je malo ljudi u Kraljevu koji bi im se suprotstavili a sa druge strane i kad bi ih napali odmah zbog rasizma bi lezali Boga pitaj koliko.
Neznam kako je stanje u drugim gradovima ali u Kraljevu je haos i ako se nesto skoro ne desi po ovom pitanju bice svasta.
Umalo da zaboravim rom koji je pusten da se brani sa slobode je izgeda pobego iz zemlje dok je drugi u nekom nazovi pritvoru, da li je to pravda?
Da ne bude sve o ovome OK Ribnica je sa 3:0 pobedila ok radnicki iz kg ova dva tima ce se sastati u polu finalu tako da bice jos duela Kasapi-djavoli
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

17/3/2009, 01:43
Oko 15ak Kasapa je bilo u Pozegi na utakmici Sloga Sloga zavrsena 0:0 malo nas je bilo ali kad se uzme u obzir da nismo ni trebali da odemo vec da smo se vece pre napili i jutru prvim vozom dosli do Pozege koji je izuzetno smoren grad sa samo jednom dobrom kafanom koja se zove Saban
Uglavnom raduje pomirenje izmedju uprave FK Sloge i Kasapa
Slika nema jer je lik koji je slikao bio pijan i pao u baru gde mu je zavrsi i mobilni sa slikama
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

18/3/2009, 00:59
https://www.youtube.com/watch?v=Zo30XEQs8ZQ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 145
Ëîêàöè¼à : Kragujevac
Ðåãèñòðîâàí : 05.11.2008

24/3/2009, 00:17
Znaci kasapi jel se vidimo u sredu ili NE ????
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

24/3/2009, 13:33
Naravno da dolazimo u kg ne mogu da ti kazem u kolikom broju tacno ali docice mo od prilike kao proslog puta kad smo se sreli u polufinalu.
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 142
Ëîêàöè¼à : Êðàšåâî
Ðåãèñòðîâàí : 06.01.2009

26/3/2009, 12:25
Ñèíîž ó Êðàãó¼åâöó íà ïåòî¼ óòàêìèöè ïîëóôèíàëà ïëå¼ îôà ó îäáî¼öè 70-àê Êàñàïà, €àâîëà îêî 250-300. Ïóíà õàëà êàî ó ñòàðà äîáðà âðåìåíà, íàâè¼àœå âðëî äîáðî ñà îáå ñòðàíå îä ïî÷åòêà äî êðà¼à. Èíöèäåíàòà íè¼å áèëî îñèì êðàžåã öèìàœà Êàñàïà ñà ðåäàðèìà. Âàšäà žå íåêî äà èçáàöè ñëèêå.
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

26/3/2009, 13:56
Ovo su samo neki od komentara na gostovanje Kasapa u Kragujevcu

Malo su navijaci iz Kraljeva pred kraj ubacivali neke upaljace u teren, ali inace je sve proslo regularno.
Nije bilo ni jedne uvrede na račun gostiju, za razliku od grupice gostujućih navijača koja je čak i razvijala neke sramne transparente, neću da citiram...
Sta da se kaze za publiku, 3.000 Kragujevcana je bodrilo svoj tim sva cetiri seta bez ijednog jedinog incidenta. Jedine incidente su pravili Kraljevcani, ali dobili su sto su zasluzili.
O Kraljevcanima dovoljno govori limenka koja je pogodila Harija Nakovskog pri izlasku igraca na teren pre meca!
Publika iz Kraljeva, sta reci kao i uvek i svuda gde idemo da bodrimo nase musketare. Mirno i dostojanstveno. Na kraju pozdravljen pobednik zasluzenim aplauzom.
Samo jedna mrlja na celu atmosferu je nesportsko ponasanje Cedica prema kraljevckoj publici na ulasku u tunel (iako je i on dobio aplauz od kraljevacke publike). Zapamticemo mu to i cekamo ga dogodine u Kraljevu (proci ce ko Cupko iz Vojvodine...).
Na kraju zasluzeni aplauz je dobio i nas Hari (Milan Ilic) pored nekih negodovanja od strane mladjih kasapa.
E tako se ne voli svoj klub. Trebalo je da se ugledate na kraljevcane kojih je bilo barem 300-400, a koji su bolje i srcanije navijali od svih kragujevcana zajedno. Osim jednog upaljaca koji je neki klinac bacio, ponasanje je bilo sasvim OK
igraci ribnice su vecinom odlicni momci, ali je zato kraljevacka publika nekulturna i ne ume da podnese zasluzen poraz ribnice. jos jednom su pokusali da isprovociraju sve u hali, ali im to nije uspelo.
Divno je bilo večeras u hali, raspoložena publika i navijači...Jedino je sliku malo pokvarila grupica gostujućih navijača, koja je provocirala domaće, pisala nepristojne transparente i na kraju se potukla među sobom i pravila probleme redarima..

Bilo je uzbudljivo sta reci Smile
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Êîðèñíèê

26/3/2009, 22:57
Jeli KASAPI sta vam je znacila ona parola MAKEDONIJA=GRCKA misim nemam reci,mn je smesno izgledala LOL

• ÒÈ ÑÈ ÑÌÅØÀÍ!!! ÍÅÌΣ ÎÌÀËÎÆÀÂÀÒÈ ÁÈËÎ ÊÎ£Ó ÄÐÓÃÓ ÃÐÓÏÓ!
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

26/3/2009, 23:38
Poruka za navkovskog i gjorgijeva
A nisam video vas parole verovatno zbog toga sto ih niste imali
Bice dana za megdana
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Êîðèñíèê

27/3/2009, 03:10
A da te pitam ja nesto,sad kad smo bili kod vas u kraljevu primetio sam da u vasem kopu ima cigana koji nose zvezdine dukseve i salove.
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
Êîðèñíèê

27/3/2009, 13:38
Èáàðñêà áðèãàäà ó Ïîæåãè(èàêî îñòàòàê êàñàïà íå èäå íà ôóäáàë)
ÊÀÑÀÏÈ - Page 7 N7755724201455818503585

25.03.2009.
Ðàäíè÷êè Êðàãó¼åâàö-Ðèáíèöà Êðàšåâî
ÊÀÑÀÏÈ - Page 7 N1477037559302823367051

Àêî èìà íåêî íåêó áîšó ñëèêó èç êã-à, íåêà ñòàâè.
fuck the police
fuck the police
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 86
Ðåãèñòðîâàí : 09.11.2008

27/3/2009, 20:36
mogu pouzdano da ti kazem somi da u kopu niko nikada ne nosi obelezja drugog kluba ... mozda eventualno nekog stranog ali u kopu kada smo svi smo kasapi ... to sta su oni van kopa ...cigani grobari , UF... neje nas briga ...
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

28/3/2009, 02:38
Sto se tice nosenja salova u kopu, prvi ja nosim strane salove, sta ima neko protiv toga, nekada je bilo "in" nositi strane salove na tribini, a sebe smatram za old school navijaca, a da ispravim srgu, u kopu su svi kasapi, mozda bude neki propust da udje neki kraljevcanin koji navija za drugi tim ali to se brzo resi.
Samo Sloga Srbna Spasava
fuck the police
fuck the police
Êîðèñíèê

28/3/2009, 16:59
na to sam salovima sm i moslio ... ovo sam poslao jer ne zelim da neko stvori pogresnu sliku o nama ... mada butcher 1987 kv bolje zna... kao sto kaze on je old school Smile
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Êîðèñíèê

28/3/2009, 17:03
Srga_BK87 ::mogu pouzdano da ti kazem somi da u kopu niko nikada ne nosi obelezja drugog kluba ... mozda eventualno nekog stranog ali u kopu kada smo svi smo kasapi ... to sta su oni van kopa ...cigani grobari , UF... neje nas briga ...

Matori kako ne nose kad sam video da nose zvezdine salove i ti meni sad tvrdis da su to bili strani salovi.

Al ova recenica ti je pobedila:

"ali u kopu kada smo svi smo kasapi ... to sta su oni van kopa ...cigani grobari , UF... neje nas briga" ...

JA BAREM NEMAM RECI,A VI PROCENITE !!!
fuck the police
fuck the police
Êîðèñíèê

28/3/2009, 17:30
... ne interesujeme ko je sta ... ako je dosao na ribnicinu sloginu tekmu znaci da navija za slogi ili rbc .... a izmedju ostalog ja sam bzvz ovde ...sve sto ti treba pitaj butchera on je vodja ... pozz
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
ÑÈÌÎ ÓÖÔ
Êîðèñíèê

28/3/2009, 17:36
Ñðãà ñèíå, êàä ãîä íàïèøåø íåøòî èñïàäíå ïè÷âà¼ç!!! Ðàçìèñëè ìàëî ïðå íåãî øòî íàïèøåø íåøòî.
consigliere
consigliere
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 1936
Ðåãèñòðîâàí : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

28/3/2009, 18:39
Áàø çàòî øòî ó òî âðåìå, êàä ñó šóäè äîëàçèëè ñà îáåëåæ¼èìà äðóãèõ êëóáîâèìà, íè¼å ïîñòî¼àî íè ãðàì íàâè¼à÷êå ñâåñòè, íå òðåáà ñå âðàžàòè òîì íåêîì "old school" ôàçîíó êàêî ãà âè íàçèâàòå.
Gambler
Gambler
Ñîëóíöè Ëîçíèöà
Áðî¼ ïîðóêà : 1628
Ëîêàöè¼à : Loznica
Ðåãèñòðîâàí : 26.10.2008

28/3/2009, 19:38
íàâè¼à÷êà ñâåñò! ::Áàø çàòî øòî ó òî âðåìå, êàä ñó šóäè äîëàçèëè ñà îáåëåæ¼èìà äðóãèõ êëóáîâèìà, íè¼å ïîñòî¼àî íè ãðàì íàâè¼à÷êå ñâåñòè, íå òðåáà ñå âðàžàòè òîì íåêîì "old school" ôàçîíó êàêî ãà âè íàçèâàòå.

Da, to je odavno prevazidjeno, sada svaka grupa moze da priusti svoja obelezja sebi...
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

29/3/2009, 03:34
Cekaj te ljudi ima razlicitih stilova u svetu, primer:
englezi ne nose obelezja svojih klubova tipa: majce,salove,kape i ostalo, vlada casual stil,
tako da ja iskreno nemam nista protiv da se nose strani salovi na nasoj tribini, ukolio su iste boje kao nase, mada niko ne nosi strani sal sem mene i to sal Millwall nikom od nasih to ne smeta, naravno svako imasvoje misljenje i uvazavamo ga
A old school je zato sto se pre tako nosilo i u svetu i kod nas.
A srga ne pisi na netu ko je vodja i tako to i molim te razmisli sta pises ali molim te Smile
consigliere
consigliere
Êîðèñíèê
Áðî¼ ïîðóêà : 1936
Ðåãèñòðîâàí : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

29/3/2009, 13:47
Äà áè åêèïà ïîêàçàëà êîëèêî ¼å îçáèšíà è îðãàíèçîâàíà, ïðå ñâåãà íà ñâî¼ó òðèáèíó íå òðåáà óíîñèòè îáåëåæ¼à äðóãèõ êëóáîâà, îñèì àêî ñó ó ïðè¼àòåšñêèì îäíîñèìà. £à ìèñëèì äà áè òî ñâàêîì òðåáàëî äà áóäå ¼àñíî, è íå òðåáà ãà òðåòèðàòè êàî íåêó âðñòó ñòèëà, êàî øòî âè òî ðàäèòå, ¼åð ¼å òî ñêðîç ïîãðåøíî.
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

29/3/2009, 14:31
Pa upravu si, ali neko moje misljenje da salove samo nasih klubova ne treba da se nose u nasem kopu osim ako nisu, kako si rekao, u bratskom odnosu sa njima ili trofej tj skinut, ali veruj mi da sam i kod drugih grupa koji su da se izazim poznatijih od nas nosili strani salovi.
A sto se mene licno tice retko kad nosim sal i druga obelezja vise sam u fazonu nosenja: burberry, fred perry, la coste, spit fajerka i tako pored takvih stvari obelezja mi nisu potrebna bas svi prepoznaju ove marke od navijaca i zna se ko samo nosi ove marke.
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Êîðèñíèê

29/3/2009, 14:50
https://www.youtube.com/watch?v=JXg0ENgVA8k
fuck the police
fuck the police
Êîðèñíèê

29/3/2009, 14:53
napisao sam zato sto nisi odg onom djavolu na pitanje ... da ne ostane na tome da se kod nas nose zvezdini partzanovi i ostali salovi ... sry butcher napisao sa to zato sto sam puko ... ovi djavoli samo znaju da prozivaju ... niko im nista nije rekoa on dolazi ovde i mlati neke gluposti zato sto je ljubimoran i ko zna sta jos ... izmedju ostalog nisam ostavio komentar na tribini vec vise od mesec dana ali ovo nisam hteo da precutim .... jos jednom sry brate ... i molim vas da ovo bude zadnji komentar na ovu temu ... pozz
Sponsored content

Íàçàä íà âðõ
Similar topics