УЛТРА СЕМЕНДРИА
+32
ultra smederevac
BORCHA 5
Blitzkrieg
визант
consigliere
Паок*
Ултра СМД
Xepoj
Мегафон
Ultra-Semendria
Gambler
fuck the police
СИМО УЦФ
GreenArmy-BRONX
Butcher 1987 KV
маестрално
kg
Nemanja KF
Tifoz
UltraSlavija
K-Swiss
_Terry_
ИГОР УЦФ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Otrovi-Zajecar
PFC4ever!
Lud rodjen!
!НФК Ултрас!
Indjija BRONX
ФкБАЧКАпаланка
CasualMente
ултра
36 posters
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
Re: УЛТРА СЕМЕНДРИА
19/1/2009, 22:24
kg da li mislis da izmedju svih grobara i delija vlada mrznja da li mislis da ako dana delija pije pivo sa grobarom da ce da proda delije ili gate 7 nikakvog bratstva sa clanovima ultra smendrije nije bilo i niko vas nije pljuvao a ti mi daj dokaz ako mozes da smo mi vas pljuvali kod semendrije molim te braca ste nam bili vise niste vi ste nas napali iz nekog parka kamenovali i pobegli i na istoj toj tekmi sa nama su pili pivo tadasnje vase vodje ne znam da li su jos i na sledecoj tekmi vasi stariji momci su cirali sa nama u kv da li to znaci da su i oni vas prodali da li razlikujes grupu od privatnosti da li ako sam ja prijatelj sa delijom i grobarom sam izdao kasape????
- Да ли си икад чуо за тачку, зарез? Пиши разумљивије!
АДМИНИСТРАЦИЈА
- TifozКорисник
- Број порука : 6
Регистрован : 11.01.2009
20/1/2009, 17:50
Ovi kasapi generalno svi kenjaju a na svakim temama ,izgleda da im je cilj kao i vecini ucesnika na ovom forumu da postave sto veci broj postova i tako dobiju "UNAPREDJENJE" sa Simpatizer na Navijac i ostala sranja.Vasa grupa nikada nije bila niti ce biti ni blizu nivoa na kom se nalazio i na kojem se u proslosti nalazila Ultra Semendria i Despoti Smederevo tako da vasi postovi i vasa sranja na ovoj temi su sasvim ne potrebna !!!
- GreenArmy-BRONXКорисник
- Број порука : 87
Регистрован : 03.01.2009
20/1/2009, 18:26
Tifoz ::Ovi kasapi generalno svi kenjaju a na svakim temama ,izgleda da im je cilj kao i vecini ucesnika na ovom forumu da postave sto veci broj postova i tako dobiju "UNAPREDJENJE" sa Simpatizer na Navijac i ostala sranja.Vasa grupa nikada nije bila niti ce biti ni blizu nivoa na kom se nalazio i na kojem se u proslosti nalazila Ultra Semendria i Despoti Smederevo tako da vasi postovi i vasa sranja na ovoj temi su sasvim ne potrebna !!!
Bas tako!!!
Poceli ste da pisete gluposti neke,samo eto tako da bi se nesto napisalo,i da bi vasa grupa bilo u centru paznje,to se ne pokazuje na forumima nego na TRIBINI...Jos samo pocnite da se dogovarate kada cete ici na centar i sutra na kafu na forumu,i to je vrhunac...
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
20/1/2009, 18:37
Incidenata je uvek bilo i to u Cacku( stalno), Kragujevcu, Uzicu, Beogradu( sa Unijom) a jedna od najvecih tuca bila je u Smederevu kada grupu od skoro 500 Kasapa( sto je i jedno od najmasovnijih gostovanja kraljevackih navijaca) napada 50-ak lokalnih mangupa koji su se ocigledno preracunali pa pomoc traze od murije koja se u opstoj tuci ne snalazi najbolje pa su mnogi od njih zavrsili u zdravstvenom centru.
Tifoz evo ti deo iz proslosti iz medjusobnih nasih susreta, slobodno proveri od despota, mislim da ultra semendrija nije tad postojala ili su tad poceli sa radom ako gresim ispravi me.
Tifoz evo ti deo iz proslosti iz medjusobnih nasih susreta, slobodno proveri od despota, mislim da ultra semendrija nije tad postojala ili su tad poceli sa radom ako gresim ispravi me.
- СИМО УЦФКорисник
- Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009
20/1/2009, 20:18
Ovi kasapi generalno svi kenjaju
Не баш сви.
mislim da ultra semendrija nije tad postojala ili su tad poceli sa radom ako gresim ispravi me.
То је било пре више од 10 година, тада су постојали само Деспоти.
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 09.11.2008
21/1/2009, 17:10
ovo je forum ultra semendrije i ako zelite nesto nama da kazete napisite na nasem forumu ... tifoz nemoj da pricas gluposti ... kazem tako jer necu da se izrazavam drugacije , pusti ti kasape da rade svoje ... ja imam dosta postova sto nema veza sa nekim unapredjenjem ...cak nisam ni znao da se tako dobija ... sada te molim da nas vise ne prozivas je ni ni bilo koji clan grupe ne proziva ni tebe ni green army , barem ne vise , izmedju ostalog to su vodje nase grupe i imaju pravo da nasem forumu obaveste i kada idu wc ako je to potrebno ... saljite privatne poruke ako imate neke glupe kritike poput ove ... ovo je sada nepotrebna svadja sa clanom kg devilsa , i to po peti put na ovu temu , bratstvo je gotovo i neka se tu zavrsi najbolje je ... pozz
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
21/1/2009, 20:44
Pored takvog kluba, tradicije, kako kluba tako i navijacke grupe, potencijala i velicine grada, i odlicnog stadiona, na kome moze da se napravi fenomenalna atmosfera, ova grupa MORA bolje da bodri klub, ovo je daleko od zadovoljavajuceg i odlicnog, u poslednje vreme... Inace, da li neko moze da mi kaze tacan razlog raspada i obnove iz despota u Ultra Semendriju ?
- Ultra-SemendriaКорисник
- Број порука : 2
Регистрован : 23.01.2009
23/1/2009, 14:06
Nemate vi blage veze sta se desava sa nama.... U ovom problemu kojem se mi trenutno nalazimo nije se nalazila ni jedna navijacka grupa u srbiji!!! Jbg... nadamo se boljem kroz par godina....
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
23/1/2009, 20:29
pa moze neko objasnjenje?
- XepojКорисник
- Број порука : 314
Регистрован : 20.01.2009
23/1/2009, 20:59
ја колико сам видео Ултра Семендриа није била толико лоша група...али у последње време их несто не виђам...слабије него пре...
30/1/2009, 19:08
Има пуно ствари које и нису за форум шта и зашто се све то дешавало нама.Једноставно неке ствари,као што је и наше одвајање од Деспота,просто су морале да се десе.Оно што се нама дешавало не желим ни једној гропи.Од одвајања доживљавали смо такву репресију од мурјаша да је просто било неиздрживо.За буквално ситницу су нас хапсили и малтретирали.Кад се све то сабере са стварима које као што сам и реко нису за форум,људи просто губе вољу.
Е сад да неби ово неко протумачио као кукање,морам да кажем да се у последње време дешавају позитивне ствари.Маркетинг групе се подигао на знатно виши ниво а од скоро имамо и своје просторије.
На овој трибини сам више од 10 година и памтим наше најбоље дане и надам се да су ово знаци да се полако враћамо на исте.
За крај ево вам и химна једне наше подгрупе под именом DEATH ROW.
http://rapidshare.com/files/176049498/Bekrija_-_Death_Row_1998.mp3.html
Е сад да неби ово неко протумачио као кукање,морам да кажем да се у последње време дешавају позитивне ствари.Маркетинг групе се подигао на знатно виши ниво а од скоро имамо и своје просторије.
На овој трибини сам више од 10 година и памтим наше најбоље дане и надам се да су ово знаци да се полако враћамо на исте.
За крај ево вам и химна једне наше подгрупе под именом DEATH ROW.
http://rapidshare.com/files/176049498/Bekrija_-_Death_Row_1998.mp3.html
23/2/2009, 17:47
Јел прати Ултра Семндриа РК Смедерево!?
Јел долазите у Крушевац у суботу!?
Јел долазите у Крушевац у суботу!?
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
1/3/2009, 15:17
Познат као Зока Таксиста, један од првих вођа Деспота је преминуо.
Слава му!
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
8/3/2009, 15:07
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
15/3/2009, 13:33
Vozdovac - Smederevo
[/list]
[/list]
22/3/2009, 21:12
Смедерево - Хајдук Лион
Mислим да овај келтски крст треба избацити са наше сцене.
Mислим да овај келтски крст треба избацити са наше сцене.
- византКорисник
- Број порука : 457
Регистрован : 26.07.2008
22/3/2009, 21:44
шта смета келтском крсту..симболу беле расе?
22/3/2009, 22:06
Колико знам, тај крст је међу нашу омладину ушао као навијачки (хулигански знак). Често се може видети тај крст, па око крста нпр. ТБ87, УФ87, ФЦРС, итд...
Тај знак је узет од других навијача, који су тим знаком испољавали своју екстремно десничарску идеологију. Раније је то било незнање, али касније када је почело да се капира, онда су се са јасним циљевима носила десничарска обележја, како би изразили свој анти-комунизам и нацизам. Наравно, у време бивше сфрј и касније Милошевића сваки вид анти-комунизма и нацизма је био пожељан.
Немам намеру сад да пљујем било кога, али да Ултра Смд садржи сазрелу трибину и зрелу идеологију, тај знак се не би ни налазио међу њима. Иначе колико сам могао приметити на неким скорашњим утакмицама, они нису једини који истичу тај знак на својој трибини.
Тај знак је узет од других навијача, који су тим знаком испољавали своју екстремно десничарску идеологију. Раније је то било незнање, али касније када је почело да се капира, онда су се са јасним циљевима носила десничарска обележја, како би изразили свој анти-комунизам и нацизам. Наравно, у време бивше сфрј и касније Милошевића сваки вид анти-комунизма и нацизма је био пожељан.
Немам намеру сад да пљујем било кога, али да Ултра Смд садржи сазрелу трибину и зрелу идеологију, тај знак се не би ни налазио међу њима. Иначе колико сам могао приметити на неким скорашњим утакмицама, они нису једини који истичу тај знак на својој трибини.
- BlitzkriegКорисник
- Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009
22/3/2009, 23:08
Десница није исто што и Национал-Социјализам ( "нацизам"), тако да је глупо спајати та два термина...А кажеш да имају изграђену идеологију не би носили Келтски Крст?? Па коју онда идеологију требају да имају?
Иначе по мени је одлично то што и они користе К.Крст, тако треба на свим трибинама и само ме радује што је све више тих и сл.симбола јер тако само доказујемо општу чињеницу да је наша навијачка сцена у огромној већини национално опредељена.
Свака част Семендрији на издању, показују да су све озбиљнија група и да им је стало до клуба!
Иначе по мени је одлично то што и они користе К.Крст, тако треба на свим трибинама и само ме радује што је све више тих и сл.симбола јер тако само доказујемо општу чињеницу да је наша навијачка сцена у огромној већини национално опредељена.
Свака част Семендрији на издању, показују да су све озбиљнија група и да им је стало до клуба!
22/3/2009, 23:17
Не треба тако на свим трибинама, неки се чак и труде да то избаце са своје трибине. Даћу ти пример Делија, причао сам са једним старијим Делијом, који каже да су то више користили као навијачки симбол, а не политички јер су они српски националисти а не нацисти, иако су десно оријентисани.
По мени би било најбоље решење да све групе истичу ,,српски православни крст'', а не келтски.
По мени би било најбоље решење да све групе истичу ,,српски православни крст'', а не келтски.
- BlitzkriegКорисник
- Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009
23/3/2009, 11:47
Добро, како ко гледа на то..Келтски Крст као симбол није анти-српски. Знам да је већина навијача у почетку почела да користи тај симбол из навијачког фазона, исто тако Делије су преузели Тетенкоф од Миланеза, (на застави Ултраса) из навијачког фазона...Али све више навијача данас код нас носи К.Крст да би показали своје национално опредељење, и по мени ту нема ништа лоше...
И К.Крст јесте православан али то је сад друга тема, тако да нећу да продубљујем расправу у том правцу..
И К.Крст јесте православан али то је сад друга тема, тако да нећу да продубљујем расправу у том правцу..
- PFC4ever!Корисник
- Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008
15/4/2009, 21:29
Данас против Звезде:
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
15/4/2009, 23:24
dosta je bilo smederevaca treba im odati priznaje ali nisu trebali posle cetvrtog gola zvezde da sednu i gledaju utakmicu jedina zamerka mislim da nemate nista protiv
28/4/2009, 17:40
e pa posto sam nov na sajtu prvo da ga pohvalim...
Stvarno mnogo pitanja ste postavili i sami odggovarali pa je red da vam objasnim neke stvari....
Navijacka grupa ULTRA SEMENDRIA je nastala 1998 godine i isla je sa Despotima do 2002,kada smo se odvojili od njih...
inace na ovaj korak smo se odlucili zbog raznih stvari ali kap koja je prelila casu su vodje koji su primali kes,uprava,murija koji su bili svi povezani kao creva...
Krenulo se 2006 u ozivljavanje Smederevske navijacke scene i bilo je nas 8 na pocetku...totalna represija,pretnje,batinanja pojedinih ljudi nas nisu sputala vec ojacala da istrajemo u borbi protiv agenata....
brojnost je varirala od 50 do 200 protiv ofke...
u medjuvremenu je uradjeno dosta na marketingu,salova,majica,dukseva,kapa..uradjene je i himna ultra semendria kao i himna podgrupe death row..
krenulo je...
ovo je samo pocetak...potrudicu se da kroz nekoliko fotografija vam pokazem da je ovo sto sam napisao istina..
pozdrav za sve koje su nam priuzali podrsku i koje su nam pozeleli uspeh a onima koji su nam zeleli propast isto i zelimo i njima
Stvarno mnogo pitanja ste postavili i sami odggovarali pa je red da vam objasnim neke stvari....
Navijacka grupa ULTRA SEMENDRIA je nastala 1998 godine i isla je sa Despotima do 2002,kada smo se odvojili od njih...
inace na ovaj korak smo se odlucili zbog raznih stvari ali kap koja je prelila casu su vodje koji su primali kes,uprava,murija koji su bili svi povezani kao creva...
Krenulo se 2006 u ozivljavanje Smederevske navijacke scene i bilo je nas 8 na pocetku...totalna represija,pretnje,batinanja pojedinih ljudi nas nisu sputala vec ojacala da istrajemo u borbi protiv agenata....
brojnost je varirala od 50 do 200 protiv ofke...
u medjuvremenu je uradjeno dosta na marketingu,salova,majica,dukseva,kapa..uradjene je i himna ultra semendria kao i himna podgrupe death row..
krenulo je...
ovo je samo pocetak...potrudicu se da kroz nekoliko fotografija vam pokazem da je ovo sto sam napisao istina..
pozdrav za sve koje su nam priuzali podrsku i koje su nam pozeleli uspeh a onima koji su nam zeleli propast isto i zelimo i njima
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3