УЛТРА СЕМЕНДРИА
+32
ultra smederevac
BORCHA 5
Blitzkrieg
визант
consigliere
Паок*
Ултра СМД
Xepoj
Мегафон
Ultra-Semendria
Gambler
fuck the police
СИМО УЦФ
GreenArmy-BRONX
Butcher 1987 KV
маестрално
kg
Nemanja KF
Tifoz
UltraSlavija
K-Swiss
_Terry_
ИГОР УЦФ
SOMI [RD-KG]^^[A.C.A.B.]
Otrovi-Zajecar
PFC4ever!
Lud rodjen!
!НФК Ултрас!
Indjija BRONX
ФкБАЧКАпаланка
CasualMente
ултра
36 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
Re: УЛТРА СЕМЕНДРИА
30/4/2009, 19:23
Jel ima slika iz prosla dva susreta smedereva u bg protiv bezanije i kuci protiv mladosti?
1/5/2009, 08:26
protiv bezanije nema,bilo nas je oko 30-ak...a protiv mladosti cu okaciti ovih dana
8/6/2009, 00:14
Nas 50-ak danas u Borci...odavno se nisam ovako proveo na nekoj tekmi...elem,brojka i nije neka ali ok...ulazimo na stadion(ako ga mozemo tako nazvati)sledi prvo iznenadjenje...nema mesta na tribini ajde na livadu iza gola... kao da je najnizi rang u pitanju...nebitno pevamo,zezamo se ali to je smetalo nadrkanim pandurima(za 12 godina navijanja ovakvu stoku nisam sreo)pa su par likova privedena pa pustena pa privedena i tako u krug.... sve im je smetalo...strasno :mad:
Borcance sam video iz losijeg ugla,bilo ih je podost...barjaci,pesma,neke koreografije...u svakom slucaju lepo....
Ali najjaci trenutak je pecen BIK zbog proslave ulaska BSK-a u jelen ligu tako da se lepo jelo danas....
sve u svemu lepo je bilo danas...zao mi je sto nema boljih slika ali sta je tu je...pozdrav
Borcance sam video iz losijeg ugla,bilo ih je podost...barjaci,pesma,neke koreografije...u svakom slucaju lepo....
Ali najjaci trenutak je pecen BIK zbog proslave ulaska BSK-a u jelen ligu tako da se lepo jelo danas....
sve u svemu lepo je bilo danas...zao mi je sto nema boljih slika ali sta je tu je...pozdrav
- HordasКорисник
- Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009
14/6/2009, 13:15
Одакле сад застава Деспота на истоку?
- cyberКорисник
- Број порука : 78
Регистрован : 19.11.2008
14/6/2009, 13:27
Јебига дешава се
25/6/2009, 17:54
https://www.youtube.com/watch?v=vWGa-VkOMAo
поводом десетогодишњице групе DEATH ROW одрађена је химна а са млим закашњењем ево га и спот...поздрав
поводом десетогодишњице групе DEATH ROW одрађена је химна а са млим закашњењем ево га и спот...поздрав
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
25/6/2009, 19:13
јел може неко да ми објасни како је урађено оно на згради?
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3