TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ко су антифашисти?

+24
Steal
Doboj
Београд
Stracciatella
grobari-cacak1970
psyhomaster
верСе
Uzi
CasualMente
Hordas
Playground
Плава крв
MentalitaUltra
consigliere
varvar
Паранормал
_JuZnI_Fr0nT_1990
зло и наопако
Паок*
boy
Gambler
!НФК Ултрас!
визант
Blitzkrieg
28 posters
Go down
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

Ко су антифашисти? - Page 2 Empty Re: Ко су антифашисти?

17/7/2009, 23:25
СРБ-37 ::А могао би то и лично да им саопштиш Biggrin Wink
Има времена за сваког да научи неке ствари па тако и за тебе Wink
Дечко је донекле управу,шта који мој они глуме с тим.
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник
Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009

17/7/2009, 23:34
Ја колико видим неко је подигао и 3 прста, па чак и скупљена, шта има лоше са тим? Зар се тако не подиже и на разним текмама? Посетили су мало људи плато омиљено комунистичко упориште чисто да се сликају на "њиховом" месту, да их мало чачкају..шта ту има лоше са Српском заставом и заставом смрт комуни...Неће ти бити непријатељ никада онај који се поздравља римским поздравом, већ комуниста, анархиста и сл. Wink
Hordas
Корисник
Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009

17/7/2009, 23:37
Није ми јасно како неко може да у исто време подржава кукасти крст и хришћански крст None
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

17/7/2009, 23:39
СРБ-37 ::Ја колико видим неко је подигао и 3 прста, па чак и скупљена, шта има лоше са тим? Зар се тако не подиже и на разним текмама? Посетили су мало људи плато омиљено комунистичко упориште чисто да се сликају на "њиховом" месту, да их мало чачкају..шта ту има лоше са Српском заставом и заставом смрт комуни...Неће ти бити непријатељ никада онај који се поздравља римским поздравом, већ комуниста, анархиста и сл. Wink
Слажем се ја с тим,лепо је то што они раде,ал` који ће им `урац овај наци поздрав. Ко су антифашисти? - Page 2 280852
То је једина замерка по мени,ово остало је све одлично.
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник

17/7/2009, 23:51
Није битно како се ко поздравља, битно је да сви националисти делују заједно за Србију, па нек се неко поздравља и са римским поздравом, и са спојена и са раширена 3 прста битно је да се сви боре за Србију...Зато је по мени добро што су ово урадили, неко је Национал-социјалиста, неко је Православни националиста али сви делују сложно за Србију!
Хордаш, и Кукасти Крст је крст као што му име каже...дуга је то прича..Али колко год се везивао за лоше, то јесте део прве европске историје..
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

17/7/2009, 23:55
Све што је екстремно, није добро... То се односи и на Фашизам и на Комунизам...
И још нешто, комунисти су бранили Србе, исто као и Четници... За разлику од човека којем кличете, који је послао 2000 бомбардера, да гађају Београд, да гађају болнице, и стамбене зграде.

Идеологија, сама по себи је добра, али клицати Хитлеру, славити Немачку, никада!
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник

18/7/2009, 00:07
А брате где ти видиш да неко кличе Хитлеру? Roll
Брате нису комунисти бранили Србе, болео је њих курац за Србе, они су нападали намерно Немце док је народ гинуо да би они дошли на власт...Да није било 27.марта народ не би ни страдао...
Зато се по мени Недић најбоље понео у том рату...Стварао је праву Србију док комунисти нису дошли и окупирали Србију и донели нам ово што имамо данас..
Никада више комунизма, само здрава Србија!
Uzi
Uzi
Корисник
Број порука : 349
Локација : кућа летећих бодежа
Регистрован : 18.02.2009

18/7/2009, 00:09
Chili ::Све што је екстремно, није добро... То се односи и на Фашизам и на Комунизам...
И још нешто, комунисти су бранили Србе, исто као и Четници... За разлику од човека којем кличете, који је послао 2000 бомбардера, да гађају Београд, да гађају болнице, и стамбене зграде.

Идеологија, сама по себи је добра, али клицати Хитлеру, славити Немачку, никада!
мислиш комунисти су бранили хрвате, муслимане јевреје?
-Србе не!
јел ти знаш да се наше Косово почело оцјепљивати 70-тих година?
Јел ти знаш да је другар тито отимао земљу од срба и дијелио их албанским имигрантима, те им обезбиједио потпуну равноправност и услове боравка у Србији?
Јел ти знаш да је наша Српска Православна Црква забрањена у вријеме комунизма?
Јел ти знаш да је убијено преко 10.000 срба у Београду послије завршетка другог рата од стране комуниста?
Јел ти знаш да су највећи српски интелектуалци, пјесници, борци за слободу српског народа били убијани и депортовани за голи оток и остале катакомбе?

а јел можда знаш што највише има скинхеда и осталих курчева по русији, украјини. чешкој, бугарској...па и код нас?

-Па због комунизма/социјализма, живота у биједи 80 и 90 година...
не оправдавам ни једно ни друго, мрзим и једне и друге да се разумијемо!!!!
CasualMente
CasualMente
Корисник

18/7/2009, 00:39
Где сам ја подржао Комунизам... Само сам рекао да су ти људи дали животе за одбрану народа... Комунисти су бранили становнике Југославије... Па 27.марта, највећи протести су организовани у Београду... Ко су ти људи, ако нису Срби... Далеко да подржавам комунизам, чак шта више, мрзим такву оријентацију. А што се тиче поздрава, салутирање је нацистички поздрав, којим се исказује слава Хитлеру...

Да није било 27.марта.... Таква је била орјентација народа... 95% Срба је било против фашиста, 95% Срба ( и не само Срба, већ свог народа Југославије ) је било за савез са старим пријатељима ( Русија, Француска, Грчка, Енглеска )... ( Није дуго прошло од 1.светског рата, народ није заборавио прогон Срба из сопствене земље, пустош који су немачке и бугарске трупе направили, ти људи који су марширали преко Албаније, су и тада били живи, и њихова деца су слушала њихове приче...) А то да је Милан Недић добро поступио... Он је пре рата био велики немачки шпијун, човек је био фасциниран Немачком... После преврата, опет се вратио на власт, и браћи Недић је било донето, да управљају са 2. од 3. армије која је чинила наша војика... Што значи да 2-3 војиске било под командом Немачких људи...

Последњи изменио Chili дана 18/7/2009, 00:48. измењено укупно 1 пута
Uzi
Uzi
Корисник

18/7/2009, 00:57
изједначио си га са четништвом!
немој спомињати тај протест јер се добро зна ко је био тито и какве је имао планове...
само проблем је највећи лежао у нама србима. У БИХ за вријеме рата 92-95 највише људи који су се изјашњавали као југословени су били срби...
највише смо се ложили на братство и јединство које нам је дошло главе.
то да су комунисти бранили србе није истина, већ једна обична заблуда...
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

18/7/2009, 01:04
Нит` су нам Немци донели добро нит комунисти.Све су то иста говна која гледају само своје положаје.Исто ко ови што су сада на власти.
CasualMente
CasualMente
Корисник

18/7/2009, 01:08
Uzi ::izjednačio si ga sa četništvom!
nemoj spominjati taj protest jer se dobro zna ko je bio tito i kakve je imao planove...
samo problem je najveći ležao u nama srbima. U BIH za vrijeme rata 92-95 najviše ljudi koji su se izjašnjavali kao jugosloveni su bili srbi...
najviše smo se ložili na bratstvo i jedinstvo koje nam je došlo glave.
to da su komunisti branili srbe nije istina, već jedna obična zabluda...

Можда сам мало претерао око комуниста, Отписани су ми испрали мозак Biggrin
Иначе, моја орјентација је благо десно... Не нацизам, већ српски национализам... Тешко је раскрстити та два, пошто су начела веома слична, али нисам толико екстреман. Ми Срби смо увек правили будалу од себе... Нећу сада о осталим народима тадашње Југославије, јел би скренуо са теме...
Идем да спавам сада, причаћемо сутра... Имам пар тема ( Пећанац, Љотић, Југословенске Владе пре рата ( Стојадиновић, Цветковић-Мачек, Симовић... ) Наравно, ако сте за причу Wink
Hordas
Корисник

18/7/2009, 01:31
Отварај нове теме подхитно да се разјасни ко је ко и шта је шта!!! Wink
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник

18/7/2009, 19:07
Грешиш Чили дебело, испада као да су комунисти наши спасиоци, а не да су побили на стотине хиљада Срба као што и јесте истина...Имали смо пакт са Немцима, имали смо повољан споразум да будемо неутрални и да не улазимо у рат и да не идемо на источни фронт, али онда се десио 27.март и пуч који су извели Енглези и Српски народ је гурнут у рат, а да тога није било не би било Јасеновца, не би било НДХ и народ не би страдао, и после ти наши "савезници" на Усркс бомбардовали Београд и убијали наш народ, жене и децу...А комунисти се крили у шумама пљачкали народ по селима и нападали обичне Немачке војнике, иако је важило правило 100 за 1 и тако гинуо наш народ...
И Недић и Љотић, и Коста Пећанац, Ђујић, и др.су све Српски хероји, само Недић је спасао преко 700 000 избеглица Српских преко Дрине!
Нека му је вечна слава и вечно хвала за Сајмиште!

Ево један краћи клип како је изгледала права Србија, за време Ђенерала Милана Недића:

Hordas
Корисник

18/7/2009, 21:30
Једно питање за СРБ-37 шта мислишо Дражи и четничкој идеологији?
верСе
Одстрањен
Број порука : 24
Регистрован : 13.07.2009

18/7/2009, 21:37
Мене само занима зашто фирмаши не протерају ову стоку са трибине,или им педери и анархисти чине већину...
Hordas
Корисник

18/7/2009, 21:40
верСе ::Мене само занима зашто фирмаши не протерају ову стоку са трибине,или им педери и анархисти чине већину...
Одкуд ти то????
psyhomaster
psyhomaster
Корисник
Број порука : 1136
Локација : СРБИЈА
Регистрован : 24.02.2009

18/7/2009, 21:42
верСе ::Мене само занима зашто фирмаши не протерају ову стоку са трибине,или им педери и анархисти чине већину...

Они су углавном сви антифа...
Онај њихов,не знам шта им је,ваљда неки вођа,био је у једној емисији са Чанком,
где је износио своје ставове,који су наравно антифашистички.
На њиховој трибини нема скинса и не сме да их буде.
Углавном су сви панкери и антифа...
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник

19/7/2009, 00:12
Hordas ::Једно питање за СРБ-37 шта мислишо Дражи и четничкој идеологији?

Да је био херој, али да је и много грешио, али ипак да је заслужио поштовање, о Четничкој идеологији мислим позитивно..

иначе то за Фирму јесте истина, на њиховом документарцу се појављује Зоран петаков председник афанс-а из Новог Сада ових дебилитета на клипу на почетку теме...И некадашњи истакнути члан Лиге социјалдмократа Војводине од Ненада чварка...
Жалосно је то што имају те дебиле на трибини али их нема сада у толиком броју, они национално опредељени покушавају да их отерају са трибине, и није истина да скинси не смеју да дођу на Фирмину трибину, антифа су свугде кукавице, то су обични татини синови, и ђубрад без части, многи Фирмаши успешно угњетавају антифа шљам са своје трибине, али је истина да их ипак има на међу њима...иначе први Фирмаши након оснивања те групе су били све сами скинси, постоје и раније слике Фирмаша са заставама скинхедс, са Келстским крстом итд..али сада на жалост "увукли" су се на север људи који не заслужују да уопште постоје а камоли да буду на било којој трибини...
Uzi
Uzi
Корисник

19/7/2009, 00:34
не лупај глупости, педера немају, а што се тиче анархиста-има их свака навијачка група па и они! Да ти не причам о грчким групама...

имају скинсе ако ниси знао, а то да су већина антифашисти не лупетај...
http://it.tinypic.com/r/1qkbhd/3

тражио сам још неке бјихове старије слике гђе се види велики транс-скинхеадс...ако нађем накнадно ћу их поставити...

пс. нисам припадник њихове групе ни њихов адвокат него само износим праве информације у вези њих...
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

19/7/2009, 00:36
Ћирилица!!
CasualMente
CasualMente
Корисник

19/7/2009, 00:58
Све би било лепо, али је народ био тако орјентисан, и против тога се није могло... А сада, о наведеним херојима... Милан Недић, по мени, велики човек, са својим јаким ставом, али њигова орјентација се није свидела тадашњем народу... Сада да је херој, и није баш неки, нашао се у датом тренутку, и као сваки родољуб, учинио све да спаси, колко се може спасити... То се цени.

Љотић, човек који је пре рата држао Хитлерову слику у соби... 100% наци... Пре рата, финансирао га је рајх, с намером да се збаци тадашња влада, и формира нова... Али за разлику од суседне Румуније, у Југославији тако нешто, није прошло... Иначе, веома непопуларан у народу... Његова "Збор" организација, није никада није ни цензус прешла, а камоли нешто више, о његовом деловању, за време окупације, нисам баш упознат, па нећу да говорим...

Пећанац, велика заблуда... За време избијања Топличког Устанка ( 1. светски рат ), Краљ Петар га је послао у тај округ, да саботира, и смири рају, предвођену Костом Војиновићем ( Правим јунаком, који се скоро нигде не помиње ) јер се није хтело, додатно доливати уље на ватру... Авионом је послат у тај део Србије, и потпуно изненађен еланом, жељом, вољом, српских устаника, није ништа урадио, крио се по колибама, до гашења устанка... Касније је проглашен за човека који га је подигао... У периоду између два рата, био је национални херој, број 1. Доста људи живи у заблуди око њега, али ово што причам, сам слушао од учених људи и историчара... После устанка је основао свој Четнички покрет, који је бројао око 2000 људи, иако су многи, чак и Немачки Гестапо мислио, да је много бројнији... Пре избијања рата, негде у марту, Пећанац је склопио договор, лично са Герингом, да у случају Немачке офанзиве неће потезати својим четницима ( хвалио се да их има 500.000 )... Примио је брда кинте, и испоштовао договор...

Моје мишљење, о Дражи Михајловићу... Радио је док је могао, радио је док су га Енглези финансирали... Четнички покрет, прави Срби, који су остали верни Србији, остали верни краљу... Хитлер је и сам рекао, једном приликом, да су Дражини четници, можда и одлучили рат у Африци...? Какве везе има Африка? Велики део материјала, оружја, хране, су возовима преношени у западну Африку, пруге су пролазиле кроз нашу земљу... Четници су неуморно саботирали возове. То је можда и преокренуло даљу ток рата...
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник

19/7/2009, 01:13
Што се Љотића тиче, не знам дал је држао у соби Хитлерову слику, али јесте истина да је подржавао Хитлера, Нову Европу, и да је био Германофил...Сад како ко гледа на то... Biggrin Збор јесте можда био малобројна организација, али то је зато што су они веровали у сој, а не број...Иначе имали су одличне акције у Београду и неким другим местима, против комуниста где су се и физички сукабљавали са њима...Касније када је почео рат Љотић је организовао Српски Добровољачки Корпус, који се борио против комуниста, јевреја цигана итд.за добробит Србије, касније је пред крај рата СДК проглашен за СС јединицу...Сл.је и Недић имао националну војну формацију, Српска Државна Стража, у којој су такође били добровољци, многи од њих и деца не старија од 14.год, као и свештеници итд...Иначе и Љотића и Недића је пуно ценио сам Св.владика Николај...А и Ђујић...
Народ је тад био изманипулисан, можда је тачно да није у већини подржавао Недића и Љотића, али зато смо и дошли овде де смо данас...
Дражи свака част што је био антикомуниста, али је слепо веровао Енглезима и Американцима који су касније предали власт титу и њега и четнике издали...
CasualMente
CasualMente
Корисник

19/7/2009, 01:40
Па пази, кажеш Српска Државна Гарда... И касније прикључена СС трупама...
Колко су СС трупе Срба побили? Разумем да су подржавали ту Нацистичку идеологију... Али зашто Немачка, зашто дати живот за остварење Немачког сна?...
Ако ме разумеш, на шта циљам...
верСе
Одстрањен
Број порука : 24
Регистрован : 13.07.2009

19/7/2009, 10:58
Uzi ::
не лупај глупости, педера немају, а што се тиче анархиста-има их свака навијачка група па и они! Да ти не причам о грчким групама...

имају скинсе ако ниси знао, а то да су већина антифашисти не лупетај...
http://it.tinypic.com/r/1qkbhd/3

тражио сам још неке бјихове старије слике гђе се види велики транс-скинхеадс...ако нађем накнадно ћу их поставити...

пс. нисам припадник њихове групе ни њихов адвокат него само износим праве информације у вези њих...
У Србији ниједна група није антифа осим форме,шта више,доста њих је у 1389,образу,крв и част,али антифа нико!

А што се тиче педера,распитај се шта је брат једног од вођа фирме!
Sponsored content

Назад на врх