ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
- фики_кершмеКорисник
- Број порука : 327
Регистрован : 03.05.2008
Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
28/9/2008, 23:19
какве комуњаре, не могу да верујем...
значи забранили су нам следеће заставе:
1. Ваљево - због лика Живојина Мишића
2. Петровград - због лика Краља Петра
3. Без страха - због слике Храма Светог Саве...
заставу Нема предаје са мапом Косова су нам једва пустили да унесемо уз доста цимања...
Српске светиње, српски јунаци и војсковђе, српски великани и краљеви су забрањени у Србији поново...
значи забранили су нам следеће заставе:
1. Ваљево - због лика Живојина Мишића
2. Петровград - због лика Краља Петра
3. Без страха - због слике Храма Светог Саве...
заставу Нема предаје са мапом Косова су нам једва пустили да унесемо уз доста цимања...
Српске светиње, српски јунаци и војсковђе, српски великани и краљеви су забрањени у Србији поново...
- AndyКорисник
- Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008
Рукомет, па дерби
1/10/2008, 14:42
Пре Дербија, Рукомет ЛШ Звезда Копенхаген на Бањици 15:30. карте 200 дин у продаји од Петка испред СЦ бањица. Рукомет се завршава у 16 45. Што значи са купљеним картама за дерби спринт до маре
Недеља 5.10.2008. у 17 часова дерби
Карта за север је 300.продаје се од петка.
Недеља 5.10.2008. у 17 часова дерби
Карта за север је 300.продаје се од петка.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
1/10/2008, 19:43
У четвртак, тј. сутра се пуштају карте у продају. Благајне раде од 10 до 18 часова.
Север МОРА да буде пун, све сем пуног севера биће разочаравајуће за нас. Зато сви на Север за Уроша, за Звезду, и да кореографија испадне како треба!!!
Север МОРА да буде пун, све сем пуног севера биће разочаравајуће за нас. Зато сви на Север за Уроша, за Звезду, и да кореографија испадне како треба!!!
- AndyКорисник
1/10/2008, 19:43
гробарима се продаје у четвртак а нама од петка. тако бар каже спортска централа и сајт клуба...e caд aKo Hиje....
http://www.crvenazvezdafk.com/src/Prodaja-karata-za-derbi-850-c1-content.htm
http://www.crvenazvezdafk.com/src/Prodaja-karata-za-derbi-850-c1-content.htm
- ултраКорисник
1/10/2008, 19:46
У праву си, на нашем стадиону карте од петка.
- ултраКорисник
1/10/2008, 21:04
Променио сам име теме. Дакле, истог дана када се одиграва дерби, играмо и прву утакмицу Лиге Шампиона у рукомету. Било би лепо када би се и на Бањици скупили у великом броју, па одатле у један велики кортео до Маракане.
Рукомет почиње у 15:30.
Рукомет почиње у 15:30.
- AndyКорисник
1/10/2008, 21:25
Значи биче опет трчање као на одбојци у марту...ови управа није могла да га одложи за неки други дан...јеботе зар се ЛШ није играла увек средом?
- AndyКорисник
2/10/2008, 21:27
А у јеботе...због ФИФЕ и УЕФЕ.. карте се у недељу продају у Делти Ситију... http://www.crvenazvezdafk.com/src/OBAVESTENjE-ZA-NAVIJACE-855-c1-content.htm који мозгови...па где има то...значи сутра и у суботу сви по карте.
Не чекајте недељу, јер ће ако се не продају све за та два дана бити разграбљене од неких левих (не)срећника у недељу...
А ФИФИ и УЕФИ ће бити приређен дочек какав заслужују...Али баш...
Не чекајте недељу, јер ће ако се не продају све за та два дана бити разграбљене од неких левих (не)срећника у недељу...
А ФИФИ и УЕФИ ће бити приређен дочек какав заслужују...Али баш...
- ултраКорисник
3/10/2008, 00:07
Саопштење пред дерби
Делије, сада више него икад потребно је да будемо сложни и јединствени. Такође позивамо и полицију да својим претњама и застрашивањима не спречавају фер и спортско навијање на највећој српској фудбалској светковини. Потрудићемо се да се гости из ФИФЕ и УЕФЕ са пуно позитивних утисака врате кући.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
Делије, сада више него икад потребно је да будемо сложни и јединствени. Такође позивамо и полицију да својим претњама и застрашивањима не спречавају фер и спортско навијање на највећој српској фудбалској светковини. Потрудићемо се да се гости из ФИФЕ и УЕФЕ са пуно позитивних утисака врате кући.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
- фики_кершмеКорисник
3/10/2008, 00:12
сви по карте да испунимо север и пре свега наставимо са подршком урошу, и да покажемо овим индијанцима преко да су гамад искварена, да им покажемо ко је најбољи, да их одувамо као прошли пут! резултат нам није у првом плану, у првом плану нам је да пружимо подршку нашем другару и искарамо ове минџе... идемо делије, у нове победе!
- Косово је СрбијаКорисник
- Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008
3/10/2008, 15:14
Ја узео карту,а на њој пише да се игра у 18...па кад се игра???
- ултраКорисник
3/10/2008, 19:44
Јеботе ови су прсли! Прво на сајту пише у 18, онда кажу да је у 17, и сад на карти пише 18... Докле више да нас зајебавате?!
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
3/10/2008, 19:57
Косово је Србија ::Ја узео карту,а на њој пише да се игра у 18...па кад се игра???
Прво дођи на рукомет, а после је свеједно кад се игра дерби :cheers:
- ултраКорисник
3/10/2008, 20:04
Значи не могу да верујем да су погрешно штампали карте, какви слепци јеботе...
Значи текма је дефинитивно у 17...
Фудбалски клуб Црвена звезда позива све навијаче и љубитеље фудбала на 134. "вечити дерби" који се игра у недељу 5.октобра са почетком у 17 часова.
Обзиром да су улазнице штампане раније и да је на њима погрешно време почетка одржавања дербија, Клуб обавештава јавност да је право време почетка утакмице 17 часова. Капије стадиона ће бити отворене од 15 часова.
За ред и мир ће бити надлежно 500 припадника редарске службе а полиција ће традиоционално регулисати саобраћај пре почетка утакмице.
Моле се навијачи да раније дођу на стадион како би на време ушли на утакмицу седмог кола Јелен Супер лиге Србије.
Значи текма је дефинитивно у 17...
- фики_кершмеКорисник
3/10/2008, 20:13
и мислим да би било боље да више обратимо пажњу на уроша, на наше ортаке који су ухапшени, на све везано за ову неправду, уместо да се јебавамо са овим комичарима преко...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
3/10/2008, 23:57
Pazi, kad su igraci Zvezda, protiv Javora, imali razlicite dresove, onda me i ovo ne cudi...
- ултраКорисник
4/10/2008, 15:46
На рукомет се неће ићи због поклапања термина са дербијем...
- fcrs83Корисник
- Број порука : 4
Регистрован : 04.10.2008
4/10/2008, 19:48
Сутра играмо најбитнију утакмицу у скорашњој историји... Сама утакмица као и њен резултат нису толико битни колико је битно како ће се Север сутра понашати и како ће изгледати...
На једној страни су ФСС, МУП, медији и њихови послушници који живе за то да се сутра деси неко срање... ФССу одговара да нико не обраћа пажњу на њих док краду, МУПу да оправда сваки претходни и будући поступак против навијача, а медијима да могу наставити да се наслађују "државним непријатељем број 1"...
Погледи свакога у нашој земљи су уперени пре свега у нас и наше потезе сутра...зато Север мора бити испуњен позитивним лудилом, шмекерским понашањем и веома хладне главе!!!
Искрен позив свима да не пију сутра јер ће бити провокација на сваком кораку, а живци лакше попусте када смо под гасом...
Надам се да ћемо сутра моћи овде да пишемо о још једном одличном кораку који смо учинили за Уроша, Север, Звезду и уопште навијачку сцену Србије...
На једној страни су ФСС, МУП, медији и њихови послушници који живе за то да се сутра деси неко срање... ФССу одговара да нико не обраћа пажњу на њих док краду, МУПу да оправда сваки претходни и будући поступак против навијача, а медијима да могу наставити да се наслађују "државним непријатељем број 1"...
Погледи свакога у нашој земљи су уперени пре свега у нас и наше потезе сутра...зато Север мора бити испуњен позитивним лудилом, шмекерским понашањем и веома хладне главе!!!
Искрен позив свима да не пију сутра јер ће бити провокација на сваком кораку, а живци лакше попусте када смо под гасом...
Надам се да ћемо сутра моћи овде да пишемо о још једном одличном кораку који смо учинили за Уроша, Север, Звезду и уопште навијачку сцену Србије...
- CasualMenteКорисник
5/10/2008, 20:33
Ne znam sta da kazem, na terenu je bilo gusto, mogli smo da pobedimo, ovi glodari nam dali 2 gola iz 2 napada...
Na tribinama... Grobari se culi u periodu od 0-10 i 50-60.... To je to...
Na tribinama... Grobari se culi u periodu od 0-10 i 50-60.... To je to...
- AndyКорисник
5/10/2008, 20:42
danas komedija...
Prvo smo cutali i istakli neke parole za urosa 10 minuta kao simbol njegovih 10 nezaszluzenih godina koje mu je natako rezim
Onda Ide dovikivanje , ide sever Pravda za Urosa...
onda javi se zapad...pravda za...urosa...
onda javi se istok..pravda za urosa...
onda jug jug javi se... CALE TI U DJUBRETARIMAAAAAAAAAAA...
onda ale svako dete zna...
onda poruka na grckom, kompeksi su neizlecivi, ili sta je vec pisalo...
Ide sa severa Olimpijakos olimpijakos na sta oni odgovaraju sa ono paok ole i ona njihova obrada gol sve bih dao ja za gol...do kraja pol ale ale o i crno bela zastava
drugi deo mali pad kod gola nekih 3- min bilo dobro sluge rezima ste...bilo i par balkji i strobova...ljubav si mi jedina i dobo znaj na kraju i ono kad su igraci dosli na sever na kraju...
mozda je falilo da kad je Gaj izubijo onog njihovog igraca da idemo grobar lize jaja ibrahima gaja... al nema veze sledeci derbi i to...
jos ima dosta stvari ona parola ''NEMA'' :D :D i jos svasta u svakom slucaju...opet su oni jug izlomili neke stolice ali...NEMA.
Prvo smo cutali i istakli neke parole za urosa 10 minuta kao simbol njegovih 10 nezaszluzenih godina koje mu je natako rezim
Onda Ide dovikivanje , ide sever Pravda za Urosa...
onda javi se zapad...pravda za...urosa...
onda javi se istok..pravda za urosa...
onda jug jug javi se... CALE TI U DJUBRETARIMAAAAAAAAAAA...
onda ale svako dete zna...
onda poruka na grckom, kompeksi su neizlecivi, ili sta je vec pisalo...
Ide sa severa Olimpijakos olimpijakos na sta oni odgovaraju sa ono paok ole i ona njihova obrada gol sve bih dao ja za gol...do kraja pol ale ale o i crno bela zastava
drugi deo mali pad kod gola nekih 3- min bilo dobro sluge rezima ste...bilo i par balkji i strobova...ljubav si mi jedina i dobo znaj na kraju i ono kad su igraci dosli na sever na kraju...
mozda je falilo da kad je Gaj izubijo onog njihovog igraca da idemo grobar lize jaja ibrahima gaja... al nema veze sledeci derbi i to...
jos ima dosta stvari ona parola ''NEMA'' :D :D i jos svasta u svakom slucaju...opet su oni jug izlomili neke stolice ali...NEMA.
5/10/2008, 20:43
Већи део смо били гласнији једино ме чуди да нисмо направили кореографију :nosad:
- CasualMenteКорисник
5/10/2008, 20:47
Receno je sa sipke da je trebala da bude koreografija ali ovi govnari nam nisu dali...
Ona njihova koreografija na pocetku je tragi-komicna...
Ona njihova koreografija na pocetku je tragi-komicna...
5/10/2008, 20:48
Ja mislim da je ovo prvi put kada je grobara bilo na Marakani vise nego Delija....Delije ,mozda najlosije izdanje,Grobari koreografija,bakljada,odlicni,rezultat na njihovoj strani....moje impresije ovog derbija...
- shvellaКорисник
- Број порука : 13
Регистрован : 16.05.2008
5/10/2008, 20:53
pogresio ih da ih je bilo vise,a i za ostaloВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Ja mislim da je ovo prvi put kada je grobara bilo na Marakani vise nego Delija....Delije ,mozda najlosije izdanje,Grobari koreografija,bakljada,odlicni,rezultat na njihovoj strani....moje impresije ovog derbija...
5/10/2008, 20:56
Mozda,ali znam sta sam video...Danas sam navijao za Zvezdu,ali sjajno izdanje grobara da budemo posteni,jug dupke pun,dok na severu leva strana prazna,a slovo E od delija se skroz videlo tako da to govori o brojnosti....mozda ih nije bilo vise ali razlika je bila u stotinama...mora im se priznati....