ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
- shvellaКорисник
- Број порука : 13
Регистрован : 16.05.2008
Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
5/10/2008, 21:00
treba da znas da je jug manji od severa i sve ceti biti jasno,pored toga nije ih bilo u prvih 5,6 redova,pored toga semafor,pored toga mi smo bili pomereni ka zapadu gde je tribina veca,a oni ka istoku.jel si bio na tekmi?ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Mozda,ali znam sta sam video...Danas sam navijao za Zvezdu,ali sjajno izdanje grobara da budemo posteni,jug dupke pun,dok na severu leva strana prazna,a slovo E od delija se skroz videlo tako da to govori o brojnosti....mozda ih nije bilo vise ali razlika je bila u stotinama...mora im se priznati....
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
5/10/2008, 21:01
Prava dva tri reda su bila prazna jer su vodje rekle da se zbijemo zbog setalice. Kasnije su se malo pomerili napred a pozadi nije moglo da se dise.shvella ::treba da znas da je jug manji od severa i sve ceti biti jasno,pored toga nije ih bilo u prvih 5,6 redova,pored toga semafor,pored toga mi smo bili pomereni ka zapadu gde je tribina veca,a oni ka istoku.jel si bio na tekmi?ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Mozda,ali znam sta sam video...Danas sam navijao za Zvezdu,ali sjajno izdanje grobara da budemo posteni,jug dupke pun,dok na severu leva strana prazna,a slovo E od delija se skroz videlo tako da to govori o brojnosti....mozda ih nije bilo vise ali razlika je bila u stotinama...mora im se priznati....
- shvellaКорисник
5/10/2008, 21:03
znam to ali ovaj lik tvrdi da vas je bilo vise,ali ja mu govorim cinjenice da je jug za jedan sektor manji,da ima semafor,da ste bili do istoka a mi do zapada,razlika u velicini tribie.Гробар1970 ::Prava dva tri reda su bila prazna jer su vodje rekle da se zbijemo zbog setalice. Kasnije su se malo pomerili napred a pozadi nije moglo da se dise.shvella ::treba da znas da je jug manji od severa i sve ceti biti jasno,pored toga nije ih bilo u prvih 5,6 redova,pored toga semafor,pored toga mi smo bili pomereni ka zapadu gde je tribina veca,a oni ka istoku.jel si bio na tekmi?ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::Mozda,ali znam sta sam video...Danas sam navijao za Zvezdu,ali sjajno izdanje grobara da budemo posteni,jug dupke pun,dok na severu leva strana prazna,a slovo E od delija se skroz videlo tako da to govori o brojnosti....mozda ih nije bilo vise ali razlika je bila u stotinama...mora im se priznati....
- Milos_011Одстрањен
5/10/2008, 21:05
Ok brate imamo jedan sektor manje to si upravu ali brojnost vam je bila losa to moras priznati( u odnosu na prethodne derbije)
- AndyКорисник
- Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008
5/10/2008, 21:07
cini ti se jer su oni stali 10 redov iznad a dole su im bili neki klinici i vodje sa megafonima, posle posle gola su sisli, oni su stali u liniju zbog onih njihovih balona i parloe, a nama su prva dva sektora stala svi do done sipke kao i uvek
i brojnost je ista kao u kupu
i brojnost je ista kao u kupu
- shvellaКорисник
5/10/2008, 21:09
to niko ne spori,bilo nas je manje u odnosu na prosle derbije,ali bilo je i razloga,ja sam veruj mi ocekivao 5000 na severu ali kad sam dosao iznenadio sam se.Гробар1970 ::Ok brate imamo jedan sektor manje to si upravu ali brojnost vam je bila losa to moras priznati( u odnosu na prethodne derbije)
vas je u odnosu na prosli put bilo 40 % vise,i bilo vas je dosta,svaka cast,ali nije vas bilo vise i to je cinjenica.
- Milos_011Одстрањен
5/10/2008, 21:10
To je tacno, da nas nije bilo vise, ali smo vam se koliko toliko suprostavili sto se tice brojnosti
- shvellaКорисник
5/10/2008, 21:12
u odnosu na prosli derbi ste navijali punoooo bolje i mogu reci da nismo bili superiorniji od vas,ali ni losiji.Гробар1970 ::To je tacno, da nas nije bilo vise, ali smo vam se koliko toliko suprostavili sto se tice brojnosti
imali ste momente,imali smo i mi.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
5/10/2008, 21:17
Добро издање вечерас. Прво полувреме смо објаснили ствари, док смо у другом слабије навијали.. На неке тренутке је било добро.
10 минута ћутања у знак Урошу, после креће прозивање са истоком, западом и на крају са југом.
Најјачи утисак: Ми крећемо ''југ, југ јави се...'', а они блену к'о блесави, тад ми почињемо ''Ћале ти у ђубретарима...'' :happy065: Тад смо грмели.
Заборавио сам да смо на почетку скандирали Милоју који је дошао до атлетске стазе да нас поздрави.
До краја првог полувремена одлично навијање, поготово кад смо певали ''Свако дете зна, цео град то зна...'', тад смо баш грмели, цео Север је певао.
Почетак другог полувремена слабо навијање, једино се сећам да смо навијали одлично уз ''Напред Звездо, Црвена Звездо...'' и ''Црно-бела застава''.
Задњих 10 минута слабо, можда је било добро уз ''Љубав си ми једина'', али слабо је било, углавном...
Резултат мање битан, очекивано је овако нешто...
Предстоји нам Крушевац за 2 недеље, гостовање које морамо добро одрадити.
10 минута ћутања у знак Урошу, после креће прозивање са истоком, западом и на крају са југом.
Најјачи утисак: Ми крећемо ''југ, југ јави се...'', а они блену к'о блесави, тад ми почињемо ''Ћале ти у ђубретарима...'' :happy065: Тад смо грмели.
Заборавио сам да смо на почетку скандирали Милоју који је дошао до атлетске стазе да нас поздрави.
До краја првог полувремена одлично навијање, поготово кад смо певали ''Свако дете зна, цео град то зна...'', тад смо баш грмели, цео Север је певао.
Почетак другог полувремена слабо навијање, једино се сећам да смо навијали одлично уз ''Напред Звездо, Црвена Звездо...'' и ''Црно-бела застава''.
Задњих 10 минута слабо, можда је било добро уз ''Љубав си ми једина'', али слабо је било, углавном...
Резултат мање битан, очекивано је овако нешто...
Предстоји нам Крушевац за 2 недеље, гостовање које морамо добро одрадити.
- ултраКорисник
5/10/2008, 21:18
1. полувреме ми бољи, 2. гробари бољи...shvella ::u odnosu na prosli derbi ste navijali punoooo bolje i mogu reci da nismo bili superiorniji od vas,ali ni losiji.Гробар1970 ::To je tacno, da nas nije bilo vise, ali smo vam se koliko toliko suprostavili sto se tice brojnosti
5/10/2008, 21:23
E a sta je znacila grobarska koreografija? Sa namerom podjoh u veliki grad ...i neki crtez coveka u zvezdinom dresu sa bbrs na grudima ??? skroz mi je ne jasno to ???
- shvellaКорисник
5/10/2008, 21:23
nije nam dato da unesemo koreografiju,pretres detaljan morao sam da se skinem u majicu,snimanje kamerama na ulazu itd itdСеверна Армија ::1. полувреме ми бољи, 2. гробари бољи...shvella ::u odnosu na prosli derbi ste navijali punoooo bolje i mogu reci da nismo bili superiorniji od vas,ali ni losiji.Гробар1970 ::To je tacno, da nas nije bilo vise, ali smo vam se koliko toliko suprostavili sto se tice brojnosti
neznam kako je na jugu bilo povodom toga
- Milos_011Одстрањен
5/10/2008, 21:25
Nista posebno na jugu tj mene nisu bas detaljno pretresali ali starije likove da. Stigao sam u 4 na marakanu a usao sam u 20 do pet bio sam otprilike 50 u redu. Mislim da ti je jasno onda kakav je pretres bioshvella ::nije nam dato da unesemo koreografiju,pretres detaljan morao sam da se skinem u majicu,snimanje kamerama na ulazu itd itdСеверна Армија ::1. полувреме ми бољи, 2. гробари бољи...shvella ::u odnosu na prosli derbi ste navijali punoooo bolje i mogu reci da nismo bili superiorniji od vas,ali ni losiji.Гробар1970 ::To je tacno, da nas nije bilo vise, ali smo vam se koliko toliko suprostavili sto se tice brojnosti
neznam kako je na jugu bilo povodom toga
- AndyКорисник
5/10/2008, 21:26
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/inc/prikazfotografije.php?url=http://www.delije.net/galerija/&src=08_09/0809_134derbi_&brojslike=1&broj=10
slike delije...
grobarska etalica je bilo neko polje s ovcama i kravama i lik u dresu zvezdinom ( to im je kao ''cigan''') i ide ka beogradu ono na naku beograd 250 KM i parola s namerom podjoh u veliki grad
slike delije...
grobarska etalica je bilo neko polje s ovcama i kravama i lik u dresu zvezdinom ( to im je kao ''cigan''') i ide ka beogradu ono na naku beograd 250 KM i parola s namerom podjoh u veliki grad
- ултраКорисник
5/10/2008, 21:27
Нећемо сад о гробарима...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
5/10/2008, 21:30
Ono, ladno su snimali na ulazu, ja dosao u 16,15 sektor do istoka prazan... Pretresali me, isto kao i na drugim tekmama...
- AndyКорисник
5/10/2008, 21:33
grobari..srecan bajram...
- AndyКорисник
5/10/2008, 21:38
nemamo koreografije,balone,kese...NEMA...
https://www.youtube.com/watch?v=6EPaJztzu3Q
https://www.youtube.com/watch?v=6EPaJztzu3Q
- фики_кершмеКорисник
- Број порука : 327
5/10/2008, 21:38
значи срећан бајрам.
- AndyКорисник
5/10/2008, 21:41
https://www.youtube.com/watch?v=xx2koxThS8Q&feature=related
ovo je poredjene grobara i besiktasovih navijaca i odatle srecan bajram
ovo je poredjene grobara i besiktasovih navijaca i odatle srecan bajram
- ултраКорисник
5/10/2008, 21:43
Ево сад баш гледам клип са головима, и после првог гола Пакистана смо се чули..