ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
13/11/2008, 18:49
Утакмица је прошла, окрећемо се Банату...
Кључ...
Кључ...
- AndyКорисник
- Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008
13/11/2008, 19:41
https://www.youtube.com/watch?v=FOXLuCLHSEg
Душмани хоће да нас униште
и да те продају
али им неће поћи за руком
јер они не знају ...ХЕЈ
на северу сви
твоји синови
Звездо без тебе не могу живети...
НАНАНАНАНА...
на северу сви
твоји синови
Nek nam pusi konobar!!!
Душмани хоће да нас униште
и да те продају
али им неће поћи за руком
јер они не знају ...ХЕЈ
на северу сви
твоји синови
НАНАНАНАНА...
на северу сви
твоји синови
Nek nam pusi konobar!!!
Cirkus na "Marakani"
13.11.08. 19:00
FK Crvena zvezdaPred početak sednice skupštine FK Crvena zvezda na kojoj treba da bude izabran novi predsednik kluba došlo je do incidenta na ulazu u Medija centra na "Marakani". Naime, obezbeđenje nije dozvolilo ulaz Zoranu Bingulcu, koji je trebalo da bude predsednički kandidat, kao i još jednom broju ljudi među kojima su i legende Zvezde, Vladimir Petrović - Pižon, Milovan Đorić, Stanislav Karasi i Dušan Savić, jer se nisu nalazili na spisku zvanica.
Došlo je do prepiranja i ne baš prijatnog dijaloga, ali posle kraćeg vremena grupa predvođena Bingulcem je uspela da uđe na stadion.
- Metod na koji su organizovali ovu skupštinu i način na koji žele da je vode najbolje govori o ljudima koji sada vode Zvezdu. Ja sam ovakva dešavanja predvideo još juče, rekao je Bingulac.
Neposredno pre početka sednice oštre reči su razmenili Milovan Đorić, koji je Dena Tanu nazvao konobarom, dok je sadašnji v.d. predsednika Crvene zvezde prisutnima rekao da je Đorić najbolji reprezent garniture koja trenutno vlada Fudbalskim savezom Srbije.
Den Tana je potom rekao da je na sednicu došao taksijem i da mu je taksista, inače navijač Partizana, rekao da mu želi mnogo sreće ako ga izaberu za novog predsednika jer bi mu bilo drago da Crvena zvezda opet bude jaka i da mu je bila čast da ga vozi.
Na te reči je reagovao Dušan Savić.
- I ja sam došao taksijem, ali mene je dovezao zvezdaš koji je rekao da se ne dozvoli sramota da ovo rukovodstvo nastavi da urušava klub. Crvena zvezda nikada neće biti opet velika ako svojim legendama brani ulaz na stadion. Ovo je velika sramota. Prekršen je statut kluba, svi sportski i zvezdaški kodeksi. Lično, baš me briga ko će biti predsednik Zvezde. Ovi izbori će proćim popiće se šampanjac i život ide dalje, ali hoće li Zvezda ići dalje ako nastavi svojim legendama da brani ulazak na mesto na kojem su krvarili tolike godine?, zapitao se Savić dodavši da ga ni specijalci ne bi sprečili da uđe na stadion.
Skupština je u toku, ali ide dosta sporo jer predsedavajući ne može da kontroliše njen tok. Zoranu Bingulcu nije dozvoljeno da govori, ali mu je obećano da će dobiti reč. Za govornicu izlaze i oni koji imaju i oni koji nemaju pravo pa je i obezbeđenje pozivano da interveniše, ali ozbiljnijih incidenata nije bilo.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
13/11/2008, 20:33
Нема шта пуно да се прича, свако од нас је дужан да се у суботу појави на Северу. Због Уроша, због Звезде и надам се да неће проћи без прозивки на рачун америчког конобара.
- Косово је СрбијаКорисник
- Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008
13/11/2008, 22:23
Најава за Банат!
Делије,
у суботу настављамо нашу борбу за Уроша и нашу борбу да очувамо клуб од свакаквих лопужа и америчких конобара. Запамтите да смо ми последњи стуб одбране нашег клуба, јер Север је Звезда. Зато у суботу мора да нас буде највише ове сезоне на Северу, сад су тренуци кад показујемо колико волимо наш клуб и колика је наша снага, 5 другара који су лежали 2 месеца ни за шта су напокон на слободи. Нема разлога да Север не буде добро попуњен и да утакмицу не обележимо одличним навијањем и лудницом на трибинама!
Делије,
у суботу настављамо нашу борбу за Уроша и нашу борбу да очувамо клуб од свакаквих лопужа и америчких конобара. Запамтите да смо ми последњи стуб одбране нашег клуба, јер Север је Звезда. Зато у суботу мора да нас буде највише ове сезоне на Северу, сад су тренуци кад показујемо колико волимо наш клуб и колика је наша снага, 5 другара који су лежали 2 месеца ни за шта су напокон на слободи. Нема разлога да Север не буде добро попуњен и да утакмицу не обележимо одличним навијањем и лудницом на трибинама!
Помоћник конобара председник, приватизација Звезде
13/11/2008, 23:20
Ово неможе да прође тек тако...шта нам ваљда чинити,видели сте или чули какву смо бруку данас доживели,да је легендама клуба забрањен улаз у исти!ДА,"оснивачима" клуба је забрањено да присуствују седници...Брука и Срамота!
Ко је то забранио?Наш нови председник Ден Тана,који је причао о свом бизнису са својим рестораном у Америци!
Ко је гледо бар део скупштине,а да није упућен помислио би да се сељаци окупили и гледају шта им је чинити...
Навијаче Партизана молим да се немешају и да не дају савете за бојкот(као што они раде)!!!
Ко је то забранио?Наш нови председник Ден Тана,који је причао о свом бизнису са својим рестораном у Америци!
Ко је гледо бар део скупштине,а да није упућен помислио би да се сељаци окупили и гледају шта им је чинити...
Навијаче Партизана молим да се немешају и да не дају савете за бојкот(као што они раде)!!!
- AndyКорисник
14/11/2008, 15:20
sad sam gledo na kanalizaciji sosovoj izvestaj od sinoc...legednama se neda ulazak pa onda pominje da ga je vozio neki tamo grobar, odmah znak da cemo biti jos gori u buducnosti, pa onda lomi casu kao u kafani ono opusteno, lomimo rusimo imamo para radimo sa zvezdom sta odcemo...taj fazon...igraci nula...znaci ostao je samo sever
- Правда За Уроша!Корисник
- Број порука : 94
Регистрован : 14.11.2008
14/11/2008, 17:48
На данас одржаној, бурној седници Скупштине клуба, Добривоје Танасијевић - Ден Тана је изабран за новог Председника са мандатом од 5 година.
За избор је гласало 45 од присутног 61 делегата. Један није гласао, шесторо је било уздржано, док је против било девет представника, међу којима су били и сви представници Делија, који су на претходним утакмицама отворено исказивали незадовољство предложеним кандидатима за ову функцију.
Скандал је изазвала забрана уласка бившим играчима и легендама клуба као што су Дуле Савић и Владимир Петровић Пижон, а са њима и Зоран Бингулац и Милован Ђорић. Они су ипак ушли у салу, а улазак им је наводно забранио разрешени УО. Било је и увреда и непријатних сцена, што свакако само додатно урушава ионако пољуљани углед клуба и омаловажава сам поступак избора.
Танасијевић је одмах оформио нови Управни одбор од осам чланова, који ће у року од 90 дана бити комплетиран са још седам чланова.
Претходни УО је разрешен дужности, али су и у нови изабрани досадашњи чланови Марко Мишковић, Драги Мићовић и Миодраг Ђорђевић. Место у УО поново је заузео и Владимир Југовић, који је у том телу био у време мандата Драгана Стојковића.
Нови чланови УО су генерални директор "Витро групе" и потпредседник "Дилојта" Драгољуб Лекић, власник компанија "Симекс" и "Златибор воде" Драган Симовић, као и председник "Хабитфарма" Душко Секулић.
Срамота!
За избор је гласало 45 од присутног 61 делегата. Један није гласао, шесторо је било уздржано, док је против било девет представника, међу којима су били и сви представници Делија, који су на претходним утакмицама отворено исказивали незадовољство предложеним кандидатима за ову функцију.
Скандал је изазвала забрана уласка бившим играчима и легендама клуба као што су Дуле Савић и Владимир Петровић Пижон, а са њима и Зоран Бингулац и Милован Ђорић. Они су ипак ушли у салу, а улазак им је наводно забранио разрешени УО. Било је и увреда и непријатних сцена, што свакако само додатно урушава ионако пољуљани углед клуба и омаловажава сам поступак избора.
Танасијевић је одмах оформио нови Управни одбор од осам чланова, који ће у року од 90 дана бити комплетиран са још седам чланова.
Претходни УО је разрешен дужности, али су и у нови изабрани досадашњи чланови Марко Мишковић, Драги Мићовић и Миодраг Ђорђевић. Место у УО поново је заузео и Владимир Југовић, који је у том телу био у време мандата Драгана Стојковића.
Нови чланови УО су генерални директор "Витро групе" и потпредседник "Дилојта" Драгољуб Лекић, власник компанија "Симекс" и "Златибор воде" Драган Симовић, као и председник "Хабитфарма" Душко Секулић.
Срамота!
- ултраКорисник
14/11/2008, 18:59
Просто невероватно шта се све догодило синоћ. Још од доласка Спасојевића, клуб се срозао на ниске гране. Синоћ су и једна и друга страна максимално укаљали углед клуба онаквим индијанисањем на скупштини. Довољно је рећи о чему је господин конобар причао на скупштини, о свом бизнису и ресторану...
Не знам да ли је исто и да је Бингулац изабран за председника, али знам да овај конобар апсолутно не заслужује место на челу клуба као што је Звезда, јер је већини познато шта људи као што је он траже у клубу.
Показао је ко је и шта је тиме што је одбио да играчи носе мајице Правда за Уроша, био на У92 и причао како су му ''хулигани'' ушли у канцеларију и претили, ломили чаше, вазе, итд... Синоћ је забранио улаз једном Дулету Савићу, Пижону, Карасију, свим људима који су малтене цео живот уз Звезду, који су цео свој живот у клубу!
Срамота до чега је дошло у задњих пар година... Да се индијанишу на скупштини, да се просеравају по медијима, подјебавају навијаче, да дозволе да се клуб срамоти поразима од неких сеоских клубова..
Овог келнера треба отерати што пре из клуба и поставити некога ко је доследан места председника клуба као што је Црвена Звезда.
Не знам да ли је исто и да је Бингулац изабран за председника, али знам да овај конобар апсолутно не заслужује место на челу клуба као што је Звезда, јер је већини познато шта људи као што је он траже у клубу.
Показао је ко је и шта је тиме што је одбио да играчи носе мајице Правда за Уроша, био на У92 и причао како су му ''хулигани'' ушли у канцеларију и претили, ломили чаше, вазе, итд... Синоћ је забранио улаз једном Дулету Савићу, Пижону, Карасију, свим људима који су малтене цео живот уз Звезду, који су цео свој живот у клубу!
Срамота до чега је дошло у задњих пар година... Да се индијанишу на скупштини, да се просеравају по медијима, подјебавају навијаче, да дозволе да се клуб срамоти поразима од неких сеоских клубова..
Овог келнера треба отерати што пре из клуба и поставити некога ко је доследан места председника клуба као што је Црвена Звезда.
- ултраКорисник
14/11/2008, 19:03
И још једна ствар, мислим да је овај Драги Мићовић, нови члан нашег УО, верни навијач Партизана и дугогодишњи финансијер тог клуба.
- Правда За Уроша!Корисник
- Број порука : 94
Регистрован : 14.11.2008
14/11/2008, 19:12
ИЗ ЗВЕЗДЕ, ИЗ ЗВЕЗДЕ, МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!
- Snoopy.kv.DSКорисник
- Број порука : 22
Локација : Kraljevo
Регистрован : 05.11.2008
14/11/2008, 19:22
nema nishta mora da se navijachi pobune sad protiv ove bruke....to je jedini nachin da se Zvezda spasi propasti...:S
- AndyКорисник
15/11/2008, 10:53
citam jutros novine kazu :
''Na pitanje novinara gde su njegovi prvi saradnici rekao je :
Jugovic je u beogradu, Ivic skautira u Juznoj Africi a Miskovic Marko slavi u holivudu moju pobedu, a kada se vraca nisam stigao da ga pitam jer je bio pijan''
Zvezda tone a oni case lome! Kafana Marakana!
''Na pitanje novinara gde su njegovi prvi saradnici rekao je :
Jugovic je u beogradu, Ivic skautira u Juznoj Africi a Miskovic Marko slavi u holivudu moju pobedu, a kada se vraca nisam stigao da ga pitam jer je bio pijan''
Zvezda tone a oni case lome! Kafana Marakana!
- ултраКорисник
15/11/2008, 11:21
Брука и срамота!!!
15/11/2008, 19:40
Добро је било,најбоље у овој сезони можда,лепо је видети наше другаре поново међу нама...доста пиротехнике,подељене мале заставице на почетку другог полувремена....
- ултраКорисник
15/11/2008, 19:44
Одлично издање вечерас, испрозиван конобар, испрозиван Џомба који се нашао у ложи, испрозиван Бингулац и тиме смо показали свој став што се тиче избора за председника.
Доста пиротехнике, поново мали барјаци раштркани по целој трибини, навијање одлично... Имали смо неких проблема са бубњевима, тј. бубњари нису успевали да ухвате исти ритам.
Све у свему, одлично вече, наша браћа поново са нама после 2 месеца, следи Ивањица, морамо то гостовање да одрадимо онако како нам доликује и самим тим наставимо одлична издања...
Доста пиротехнике, поново мали барјаци раштркани по целој трибини, навијање одлично... Имали смо неких проблема са бубњевима, тј. бубњари нису успевали да ухвате исти ритам.
Све у свему, одлично вече, наша браћа поново са нама после 2 месеца, следи Ивањица, морамо то гостовање да одрадимо онако како нам доликује и самим тим наставимо одлична издања...
- AndyКорисник
15/11/2008, 20:02
dosta pirotehnike
- ултраКорисник
15/11/2008, 20:08
За сада само 2 слике:
15/11/2008, 20:23
Ау сад ми баш жао што нисам мого доћи имао сам стварно неодложне обавезе неби стиго на текму да сам крено из бп...Одлично издање бројност ове године супер све у свему добро је...
- GRU-PFCОдстрањен
- Број порука : 996
Локација : ледине
Регистрован : 25.07.2008
15/11/2008, 20:28
e a zbog cega prozivate i bingulca?
15/11/2008, 20:35
зато што су то све иста говна...Ден Тана Бингулац-исти курац!GRU-PFC ::e a zbog cega prozivate i bingulca?
- зло и наопакоОдстрањен
- Број порука : 110
Регистрован : 07.10.2008
15/11/2008, 21:30
Зашто имаш потребу да се правдаш на интернету,после сваке текме исто пишеш како ниси био на текми јер си имао обавезе,немој погрешно да ме схватиш,то је твоја ствар,нико ти овде неће нешто замерати зато што ниси био на текми,опусти се,чему правдања .ФкБАЧКАпаланка ::Ау сад ми баш жао што нисам мого доћи имао сам стварно неодложне обавезе неби стиго на текму да сам крено из бп...Одлично издање бројност ове године супер све у свему добро је...
А да се осврнем на текму,речи су сувишне,ко је био данас на Мари он зна како је било,ко није ни не мора да зна :dance: .
- МаркосмКорисник
- Број порука : 37
Локација : Mitrovica
Регистрован : 14.09.2008
15/11/2008, 21:45
екстра вече на мари,речи су сувишне...
15/11/2008, 23:04
е а замислите да јесвако од нас унео чашу,па узову нову песму кад иде "ХЕЈ" баци на под...како би моћно било,и бар неки да кажу "цссс" да се стекне утисак ко да се ломи чаша какво би лудовање било...
прича са заставицама се наставља из кола у коло,врте се 2 минута па се после баце на под!Брате врти ти заставицу два минута,после дај другу поред тебе и тако се смењујте на по 2 минута...а ликови кад им се деле заставце,скржте руке и гледају у небо!Или прође да му дам заставицу,а она бачена доле и он ми каже имам!Па врти је кад имаш!
Додато пар нових шипки на север,вероватно за бубњеве,да не би били распоређени на само једном месту на трибини!Данас нису могли бубњари баш набоље да ухвате ритам,ал нема везе и овако је било добро!
Најјачи тренутак кад дозивамо Гаја са "Јави се Гајо...." а после креће"Џомба лиже јаја,Ибрахима Гаја на на на на...." :happy065:
прича са заставицама се наставља из кола у коло,врте се 2 минута па се после баце на под!Брате врти ти заставицу два минута,после дај другу поред тебе и тако се смењујте на по 2 минута...а ликови кад им се деле заставце,скржте руке и гледају у небо!Или прође да му дам заставицу,а она бачена доле и он ми каже имам!Па врти је кад имаш!
Додато пар нових шипки на север,вероватно за бубњеве,да не би били распоређени на само једном месту на трибини!Данас нису могли бубњари баш набоље да ухвате ритам,ал нема везе и овако је било добро!
Најјачи тренутак кад дозивамо Гаја са "Јави се Гајо...." а после креће"Џомба лиже јаја,Ибрахима Гаја на на на на...." :happy065: