ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
+101
serbon
Alkohol bojs
PAOK Ole!
Internet hool
nikola-mali
Casuals
Hordas
Ђомла Београд
Korida-NS
Lud rodjen!
КиТо
Red or Dead
Паок*
KB_DS
LoS_mOmAk
Vladee
KiLa
EsCoBaR _D.S.-1989_
Shmit.
Prijedor
Паранормал
oypa 7
Djomla993
Ултра_Црвен_Подгорица_
consigliere
Nislije C.Z. 1986
Шок
Cungi
РАЗОР
Ултрас
simke_bbrs
DS_1989
УлтраСрбија
Uzi
mareee PFC
Xepoj
F.C.R.S.
OSFP
mr.laag
Old school
Мегафон
ogi
PFC4ever!
DS'89
Карађорђево
Crazy
Gambler
ФКСМ
Бошке
Балканац
НАВИЈАЧ
staximir
Nord-East
zeleni-zub.bronx
Skols_С.М.Ц.З.
Gio BBRS
Zvezda Le!
маестрално
Фратрия
_JuZnI_Fr0nT_1990
!НФК Ултрас!
Правда За Уроша!
Петар93
Mentalita Ultras
_BOKI_PFC_
Snoopy.kv.DS
fAnStE
душан082
BR91
визант
damjandelija
joher
boy
зло и наопако
ХЦЗ
Suki Grobar
shvella
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
fcrs83
GRU-PFC
CasualMente
Sub_Zero
СРБ[IN]
Milos_011
Andy
Маркосм
zox
ГРОБАР
BRIGATE
ФкБАЧКАпаланка
Gravediggers_1970
Nemanja35
Panaa
Crazy_North
Делија
ВладаЦЗВ
Без Страха
ПАОКАРА
Косово је Србија
фики_кершме
ултра
105 posters
- AndyКорисник
- Број порука : 202
Регистрован : 10.09.2008
Re: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
15/11/2008, 23:52
Navijanje Protiv Banata-
- shvellaКорисник
- Број порука : 13
Регистрован : 16.05.2008
16/11/2008, 01:23
ovaj video mozda jos bolje docarava atmosferu s tekme.
jedno od boljih izdanja ove sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=x1JQTgrSTro
kad sam video da se p... penje na sipku,srce puno,kao sto neko rece decko ko da se skolovao da vodi navijanje
jedno od boljih izdanja ove sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=x1JQTgrSTro
kad sam video da se p... penje na sipku,srce puno,kao sto neko rece decko ko da se skolovao da vodi navijanje
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
16/11/2008, 01:39
Yankee, go home!
Није било баш лако одлучити који је најјачи утисак са данашње утакмице. Од пароле из наслова текста за новог председника, преко пиротехнике до одличног певања.
Нови председник је добио паролу која је скоро целим током утакмице стајала на огради. Такође, прва скандирања била су упућена управо њему. Обзиром на став групе, јасно је да нису била позитивна. Да не би било забуне, прозван је и други кандидат на скорашњим изборима како се не би помислило да смо били за његов избор.
Скоро целим током првог полувремена на трибини је нешто горело - или бакље или димови или стробови, стварно их је било у великом броју. А онда је почело и друго полувреме кад је направљена једна велика бакљада. Ако се питате да ли је и после ње остало нешто неискоришћено, одговор је потврдан, искоришћено је касније...
Мали барјаци су подељени на трибини исто почетком другог полувремена.
Данас смо први пут певали и нову песму, али кратко, мада се чини да је добро прихваћена.
Следећег викенда гостујемо у Ивањици.
Није било баш лако одлучити који је најјачи утисак са данашње утакмице. Од пароле из наслова текста за новог председника, преко пиротехнике до одличног певања.
Нови председник је добио паролу која је скоро целим током утакмице стајала на огради. Такође, прва скандирања била су упућена управо њему. Обзиром на став групе, јасно је да нису била позитивна. Да не би било забуне, прозван је и други кандидат на скорашњим изборима како се не би помислило да смо били за његов избор.
Скоро целим током првог полувремена на трибини је нешто горело - или бакље или димови или стробови, стварно их је било у великом броју. А онда је почело и друго полувреме кад је направљена једна велика бакљада. Ако се питате да ли је и после ње остало нешто неискоришћено, одговор је потврдан, искоришћено је касније...
Мали барјаци су подељени на трибини исто почетком другог полувремена.
Данас смо први пут певали и нову песму, али кратко, мада се чини да је добро прихваћена.
Следећег викенда гостујемо у Ивањици.
- AndyКорисник
16/11/2008, 15:09
navijanje jos jedan klip
- ултраКорисник
16/11/2008, 15:20
Оно што је исто вредно напоменути је то што смо певали ''Северна Страна'', што је био веома редак случај, не памтим кад смо је задњи пут певали...
Певано је и ''Публика је твоја...''
Певано је и ''Публика је твоја...''
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
16/11/2008, 17:59
Северна Армија ::Оно што је исто вредно напоменути је то што смо певали ''Северна Страна'', што је био веома редак случај, не памтим кад смо је задњи пут певали...
Рукомет Касарано :dirol:
- ултраКорисник
16/11/2008, 18:00
Па добро, није то баш скоро...
- Sub_ZeroКорисник
16/11/2008, 18:01
И јесте и није Но небитно битно је да је певана :cheers:
16/11/2008, 18:28
Ја сам човек који мрзи Звезду, али сам стварно био разочаран кад сам гледао на СОС-у ону скупштину. Неки дебили не поштују ПРАВЕ ЛЕГЕНДЕ као што је Дуле Савић.
Па то је страшно. Докле бре да нашим фудбалом влада мафија!?
Па то је страшно. Докле бре да нашим фудбалом влада мафија!?
- joherКорисник
- Број порука : 27
Локација : SEVER
Регистрован : 13.10.2008
16/11/2008, 22:09
e aj nek neko postavi klip sa tekme,da vidim kako je bilo
- ултраКорисник
16/11/2008, 22:12
Баш је тешко погледати у претходним постовима?
- Косово је СрбијаКорисник
- Број порука : 684
Регистрован : 06.05.2008
17/11/2008, 20:59
ПРЕДСЕДНИК ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ „ГЛУВ“ ЗА НАВИЈАЧКИ ПРОТЕСТ
Испеване песме
Навијачима сам већ рекао све што сам имао, а они нека наставе „по свом" и да се виђају са неким другим
Фудбалери Црвене звезде победили су у суботу екипу Баната, а тренер Чедомир Јаневски победу је посветио новом председнику Ден Тани.
- Желим да ову победу у своје и име играча посветим новом председнику Ден Тани. Нека му буде успешно као што је било на овом мечу - рекао је Јаневски. Међутим, сви на стадиону нису тако мислили. „Делије" су током целе утакмице вређали Тану стандардним репертоаром, поручивши му да иде кући (читај у Америку - Јенки, гоу хоум), али председника „црвено-белих" то нимало не погађа.
- Не желим да коментаришем, нема сврхе јер је песма већ испевана и само се понавља - започео је Тана.
Да ли ћете покушати да се договорите са навијачима?
- Нових састанака неће бити. Већ сам им рекао све што сам имао, а они нека наставе „по свом" и да се виђају са неким другим. Очигледно је да „састанче" на некој другој страни. Уосталом, не желим више да размишљам о томе. Ако неко из клуба буде разговарао са навијачима, биће неко други, можда генерални секретар Козић. Ја сигурно нећу, мој посао је да водим клуб и сада је то приоритет. Први задатак у низу је дводневни састанак представника најбољих европских екипа и у Барселону путујем већ данас - рекао је Дан Тана.
Д. Николић
- ултраКорисник
17/11/2008, 21:03
Шта глуми овај конобар? Ово ђубре под хитно отерати из клуба, ко је он да се овако обраћа према навијачима преко медија, к'о пичка нека!
18/11/2008, 22:29
"Ало,значи делије молим вас,оће да прекину утакмицу,ја сам убеђен да можемо даље...."
Највећи олош смо,пијемо и дувамо наулици..."али Делије молим вас,казниће нас"
6:15 :angel:
Није зато што смо ми,ал најбољи смо!
19/11/2008, 09:18
BORIĆU SE DA KUPIM ZVEZDU!
Filip Cepter: Čuo sam da Crvena zvezda uskoro postaje akcionarsko društvo, zato dolazim u decembru na „Marakanu" da se raspitam za cenu. A ako i Mišković želi da je kupi, nadmetaćemo se
Srpski biznismen Milan Janković, alijas Filip Cepter, kaže da je čuo da Crvena zvezda uskoro postaje akcionarsko društvo i da će zbog toga već u decembru doći u Beograd da se raspita o mogućnosti kupovine našeg najtrofejnijeg kluba.
Takođe, Cepter ističe da će posle usvajanja dugo očekivanog zakona o privatizaciji izaći svima na crtu, pa i porodici Mišković, ukoliko ona zaista želi da kupi klub.
- O dešavanjima u Crvenoj zvezdi obaveštavam se putem medija. Zbog poslovnih obaveza nisam bio u mogućnosti da pratim situaciju, ali obradovao sam se kada sam čuo da će klub da se transformiše u akcionarsko društvo. To je prava stvar! To čekamo dosta dugo, lepo je od novog predsednika što je naumio da izvrši transformaciju, ali takve ideje su i ranije padale u vodu. Neko očigledno ima interes da Crvena zvezda bude svačija i ničija i da na taj način profitira. U svakom slučaju, u decembru dolazim u Beograd, pa ću se raspitati koliko je novca potrebno za kupovinu crveno-belih - istakao je u razgovoru za Press Filip Cepter.
Čeka aukciju
On dodaje da će prilikom prve posete Srbiji, početkom decembra, skupiti dovoljno informacija o aktuelnom trenutku i vrednosti Crvene zvezde, a zatim na aukciji ponuditi svoje uslove.
- Sigurno je da ću svima izaći na crtu. Pa, ko bude ponudio najviše, neka pobedi. Spreman sam za fer i poštenu borbu u kojoj će odlučivati zdravi poslovni rezoni. Međutim, ako primetim da drugi nisu raspoloženi za fer-plej takmičenje, promeniću strategiju. Samo moram da ponovim da želja novog predsednika Crvene zvezde Dan Tane da pretvori klub u akcionarsko društvo nije dovoljna. Mora i država da zna šta želi. To donošenje zakona o privatizaciji je nekoliko puta odlagano samo zbog toga.
Bez kontakta s Jugovićem
Cepter tvrdi da se nije čuo sa dugogodišnjim prijateljem i novim potpredsednikom Crvene zvezde Vladimirom Jugovićem, koga su mnogi identifikovali kao prethodnicu kompanije „Cepter" na „Marakani".
- Za Jugu to ništa nije novo, koliko znam, on je i ranije bio član Upravnog odbora. Kažete da će biti potpredsednik kluba? Stvarno lepa stvar za njega, nismo se čuli i videli, tako da ću morati da ga zovem da mu čestitam. Mnogo se priča o našem odnosu, istina je da smo prijatelji, ali nismo intenzivno u kontaktu. Živimo u istim gradovima (Beč, Monte Karlo prim. aut), normalno je da se kao zemljaci povremeno viđamo. Drago mi je što se vratio u srpski sport jer je vredan i pametan.
On je diplomatski odgovorio na pitanje šta će se desiti ako mu kompanija „Delta", tačnije porodica Mišković, bude konkurent u borbi za Zvezdu.
- Pravila su poznata. Nema tu nikakvog rata, ko ponudi najviše, taj je vlasnik.
19/11/2008, 09:21
Skupština FK CZ: Skandal, podele, taksisti... Cetvrtak, 13. novembar 2008. 22:16
Uz dosta bure, skandala i podela, Skupština FK Crvena zvezda izabrala je za novog predsednika jedinog kandidata Dobrivoja Tanasijevića, a.k.a. Den Tana, koji je od ostavke prethodnog prvog čoveka kluba Toplice Spasojevića obavljao fuknciju v. d. predsednika.
Skupština je protekla u seriji incidenata, otimanja za mikrofon, oduzimanja reči, upadica, da je čak i novoizabrani predsednik Zvezde izjavio za govornicom: "Ovo je zaista komedija!".
Za Tanasijevića glasalo je 45, od 62 prisutna delegata u Skupštini, devet je bilo protiv, među kojima su i predstavnici navijačke grupe Delije, a šest je bilo uzdržano.
POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU
Kada je proglašena pobeda, Tanasijević je podigao ruke i uskliknuo: "Zvezda je pobednik!"
Prvi, koji mu je čestitao, bio je upravo nesuđeni protivkandidat Zoran Bingulac, kojem nikako nije bilo dozvoljeno da se obrati prisutnima za govornicom, a u jednom trenutku je čak izgledalo da će ga obezbeđenje skloniti od mikrofona.
Šta se sve događalo uoči i na sednici skupštine jednog od najvećih klubova na Balkanu teško je opisati.
Legende kluba, među kojima i Dušan Savić i Vladimir Petrović-Pižon, morali su na mišiće da uđu u zgradu u kojoj je održana sednica, pominjali su se taksisti, Den Tana je imao osvrt na svoju biografiju, zahvalivši se medijima što ga nazivaju kelnerom, iako je on "bio samo pomoćnik kelnera", a program kandidata za izvlačenje Zvezde iz krize nije predstavljen. Dobili su ga samo delegati skupštine u kraćoj pisanoj formi.
Odmah posle izbora, Den Tana je izabrao svoje najbliže saradnike, koji su usšli u novi Upravni odbor, među kojima su: Vladimir Jugović, ali i Marko Mišković i Dragi Mićović, koji su i do sada bili u upravi kluba i koji figuriraju kao najveći finansijeri kluba.
Treba istaći i da su Skupštinu FK Crvena zvezda "iskulirali" kako selektor Radomir Antić, tako i čelnici Partizana, koji su bili uredno pozvani. Svi se opravdali "ranijim obavezama".
Šta kažu taksisti?
Izborna skupština imala je neprijatan početak i pre nego što je zvanično otvorena. Legende kluba, Dušan Savić, Milovan Đorić, Stanislav Karasi, Vladimir Petrović-Pižon, kao i Zoran Bingulac, bukvalno su na silu ušle u prostorije Medija centra, gde je sednica održana.
Obezbeđenje je imalo naređenje da ih ne pusti u zgradu, a posle nekoliko minuta guranja na ulazu, svi oni su zauzeli mesta u sali. Dušan Savić je jednom pripadniku obezbeđenja rekao: "Jesi li ti, bre, normalan? Znaš li ti ko sam ja? Četrdeset godina sam učestvovao u stvaranju ovoga ovde!"
Interesantno je da su se Bingulac i Tana rukovali pre početka radnog dela Skupštine. Potom je Tana pružio ruku i Milovanu Đoriću, na šta je ovaj samo odmahnuo i rekao: "Konobar, u redu je".
Potom je Den Tana otvorio skupštinu, prepričavši razgovor sa taksistom koji ga je dovezao do kluba. "Taj čovek mi je rekao da je veliki navijač Partizana i ovo: 'Čast mi je što vas vozim i želim sve najbolje i vama i Crvenoj zvezdi'. Ja sam potom zaplakao".
Za govornicu je potom izašao Dušan Savić, legendarni centarfor Crvene zvezde, koji je bio besan zbog toga što je neko pokušao njemu i ostalim veteranima, da zabrani da uđu u klub čiju su istoriju pisali.
"Obraćam se u ime nepoželjnih gostiju. Ovo je najveća ljaga u istoriji Crvene zvezde. Telefonom smo obavešteni da je bolje da ne dolazimo na skupštinu. I ja sam došao taksijem do kluba, a taksista, navijač Zvezde, kada sam mu ispričao za ovo, rekao mi je da će već sutra vratiti člansku knjižicu. Sramota ga je!", ispričao je svoj doživljaj iz taksija Dušan Savić.
"Ne interesuje me ko će biti predsednik. Interesuje me da Zvezda bude velika, a neće biti ponovo velika dok se legendama zabranjuje da uđu u klub. Prvi put u istoriji kluba prekršen je statut i moal, sportski i zvezdaški! Ako je neko mislio da će obezbeđenjem da nam zabrani da uđemo u klub - prevario se. Mogli ste i specijalce da dovedete, opet bismo ušli - jači smo!", rekao je u dahu Savić, koji je nekoliko puta prekidan od predsedavajućeg sednicom, koji je pokušao da mu uzme reč.
Den Tana je na to rekao da nema nikakve veze sa odlukom da oni ne budu pušteni u klub i da su za sve fudbalere Zvezde vrata uvek otvorena. Iz publike, odnosno mesta gde su sedeli delegati čulo se: "Pa, ko je onda doneo takvu odluku!?".
Reč je uzeo generalni sekretar Saša Kozić, rekavši da je Upravni odbor 5. novembra odlučio da skupštini prisistvuju samo delegati, gosti i akreditovani novinari i da ne bi bilo mesta da su pozvani svi bivši fudbaleri Zvezde.
Duišan Savić je na to rekao: "Ovo nije otvoren, već zatvorena sednica! Izbor predsednika Zvezde treba da bude praznik! Da li je moguće da ne zovete legende kluba zbog malog prostora!?".
Den Tana: Ja sam najbolji kelner na svetu!
Osim usvajanja zapisnika sa prethodne sednice i konstatovanja ostavki prethodnog rukovodstva, sve tačke dnevnog reda bile su burne. Tako je bilo i sa predlogom da se Dragoslav Šekularac izabere za člana skupštine umesto preminulog Rajka Mitića.
Sa stolice je potom ustao Pižon: "Ovo je sramota! Umsto da Šeki stalno sedi tu, kao počasni predsednik, vi ga sad predlažete i birate da postane član Skupštine kluba u 70. godini života! Ja nisam ni član skupštine, a isto sam legenda kluba, nemoj više slike da mi kačite ovde! Ima ovde ljudi koji loptu nisu šutnuli".
Nekako se došlo do tačke kada je trebalo da bude izabran novi predsednik kluba. Radna grupa predložila je samo Den Tanu, a Bingulac nije prošao, jer se bavi politikom, a to Statut ne dozvoljava.
Den Tana je potom trebalo da obrazloži svoj program, ali je pričao samo o svojoj biografiji. Između ostalog rekao je da je rođen 26. maja 1935. godine ("a ne 1933. kao što se piše, dve godine sam mlađi"), kao i to da nije bio kelner, već samo pomoćnik kelnera.
"Kupio sam restoran u Americi za 30.000 dolara, a do danas sam zaradio milione. Ja sam najbolji konobar na svetu", rekao je Den Tana u svom stilu. Istakao je da je igrao u Anderlehtu, Hanoveru, da je bio prvi stranac u istoriji engleskog fudbala koji je kupio jedan klub, kao i da je dugo godina radio u domaćem Fudbalskom savezu i sarađivao sa mnogo selektora.
Potom je uzvratio Milovanu Đoriću: "Neki selektori su bili dobri, a neki loši. Jedan je Ilija Petković a drugi Đorić. Šta ćete, to je fudbal".
To je prilično iznerviralo još jedno veliko Zvezdino ime Vojina Lazarevića, koji je Den Tani prebacio da ne sme tako da se ponaša i da tako govori.
Potom se iz publike čulo: "Daj program pusti tu biografiju", na šta je Den Tana rekao: "Čekajte, sad ću", potom se čuo žamor, da bi on dodao: "Da vam ne čitam program, imate ga napisanog".
Bingulac je potom još jednom pokušao da se javi za reč, tačnije da se izbori i izađe za govornicu, ali mu je to još jednom uskraćeno, a umalo nije reagovalo i obezbeđenje. Neprijatne scene prekinute su brzopoteznim glasanjem, čiji je ishod bio: Den Tana novi predsednik Zvezde!
Bingulac je novinarima potom rekao da "Zvezdi želi sve najbolje", ali da "sumnja da će je ovi ljudi izvući iz krize".
"Zvezda mi je najvažnija, iznad nje može da bude samo Srbija. Želim sve najbolje novom rukovodstvu, ali ne verujem da oni mogu da je izvuku iz krize. To što mi nisu dali reč govori samo o njima", rekao je Bingulac.
Zvezda prolazi jedan od najtežih, ako ne i najteži period u svojoj istoriji. Pitanje je da li je izbor Den Tane TO rešenje i da li će imati žestoku opoziciju u sekciji veterana, ali i severne tribine. Uz to, u novom upravnom odboru su neka stara lica, koja su bila tu i kada je Zvezda zapala u tešku krizu...
(P. Vujić, MONDO - foto: MN Press)
20/11/2008, 11:11
од 3 минута не гледајте,смучиће вам се!
- AndyКорисник
20/11/2008, 11:26
meni se vec smucilo na 1:30
sta je on svetac pa da bude u crkvi na zidu naslikan
sta je on svetac pa da bude u crkvi na zidu naslikan
- МаркосмКорисник
- Број порука : 37
Локација : Mitrovica
Регистрован : 14.09.2008
СЕЗОНА 2008/09
20/11/2008, 21:00
утакмица у ивањици почиње у недељу од 13 часова...
НОВА ПЕСМА!
https://www.youtube.com/watch?v=0IbE-m5-2Hk
Видео сам Ивањицу и Банатски Двор,
гостовања многа која била су ми смор,
никад саму нисам хтео да те оставим.
Никад нисам Звездо хтео да те не пратим
Да те не бодрим..
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
Пратио сам Звезду када игра било с' ким
Видео сам Барселону, Манчестер и Рим,
Али нико од њих нема то што имаш ти,
Стадион и навијаче као што смо ми
Звездо љубави...
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
За тебе да сутра умрем не бих жалио,
поново бих да се родим исто радио
Јер на овом свету нема веће радости
него само Звездо моја тебе волети
Тебе бодрити
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
НОВА ПЕСМА!
https://www.youtube.com/watch?v=0IbE-m5-2Hk
Видео сам Ивањицу и Банатски Двор,
гостовања многа која била су ми смор,
никад саму нисам хтео да те оставим.
Никад нисам Звездо хтео да те не пратим
Да те не бодрим..
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
Пратио сам Звезду када игра било с' ким
Видео сам Барселону, Манчестер и Рим,
Али нико од њих нема то што имаш ти,
Стадион и навијаче као што смо ми
Звездо љубави...
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
За тебе да сутра умрем не бих жалио,
поново бих да се родим исто радио
Јер на овом свету нема веће радости
него само Звездо моја тебе волети
Тебе бодрити
Маракана моја судбина
она ме је себи узелааа
Маракана моја истина
Звездо једина
- Sub_ZeroКорисник
20/11/2008, 22:48
Нема оправдања за недолазак, цимајте другаре, комби, кола, воз, бус, стоп, да нас буде што више... Добар провод загарантован
21/11/2008, 00:18
Одлично у недељу таман сам слободан...у суботу сам мислио ићи на протест у БГ али неби имао пара и за једно и за друго
Едит'Ајој ове нове песмееееееееее врх врхова...морам пијан доћи на текму јооој ово сам раније певао док сам пијанчио...
Едит'Ајој ове нове песмееееееееее врх врхова...морам пијан доћи на текму јооој ово сам раније певао док сам пијанчио...
22/11/2008, 00:15
Ове последње песме много добре,и много ми драго што се форсирају сад ове старе наше песме,од наших певача..Ова последња строфа ненормално добра погодила тачно у центар!
- AndyКорисник
22/11/2008, 14:53
Odigravanje utakmice 14. kola Jelen Superlige između Javora i Crvene zvezde dovedeno je u pitanje pošto je u Ivanjici pao sneg.
Ivanjičani se nadaju da do odlaganja neće doći ukoliko ne bude bilo
novih padavina jer će do nedelje osposobiti teren za odigravanje meča,
ali ukoliko sneg ponovo bude padao, lako može da dođe do odlaganja.
- ултраКорисник
22/11/2008, 23:02
Ево какви људи чине наш управни одбор.Блиц ::Секулић: Једне волим, за друге навијам
Душан Секулић, председник фудбалског клуба Хабитфарм Јавор и члан Управног одбора Црвене звезде, није у дилеми за кога ће сутра навијати.
- Јавор је једини клуб за који навијам. Одувек је тако било и нема разлога да се нешто мења. Бодрићу тим из Ивањице свим срцем да оствари победу и забележи три велика бода. Врло је незахвално прогнозирати било шта, нарочито када се игра са клубом као што је Звезда, али је сигурно да ћу навијати за Јавор, јер је то клуб који водим. Знам да се ово питање поставља зато што сам члан Управног одбора Црвене звезде, али то нема никакве везе са утакмицом. Играчима није потребна посебна мотивација за овај меч. Сигуран сам да ће дати све од себе да тријумфују над црвено-белима - каже Секулић и позива љубитеље спорта да дођу у што већем броју.
- AndyКорисник
22/11/2008, 23:03
znaci namestena tekma