ГРОБАРИ ЈУГ
+98
JA_SAM_JA
cyber
_Kosovo je Srbija_
Срки_ПФК
insane
NOVI_BEOGRAD
BORCHA 5
Kezualac
showtime
Red or Dead
Hogar Strašni
Ultra Azzurro
Uzi
Monster_ue
LAVOT
Del Piero
фики_кершме
Ултрас
KiLa
cadjo
oypa 7
ultrasmd
YA
Паранормал
DROBI-PFC
predratni.zavodnik
Blitzkrieg
Xepoj
Шок
Old school
consigliere
istoricar
simke_bbrs
Паок*
Korida-NS
Crazy_North
djuka_PFC
УлтраСрбија
OSFP
PAOK Ole!
Tifoz
20SSF06
minja
PEDJA.PFC
Pavke md
moskri91
ogi
Prijedor
Crazy
staximir
Pedja!
blok straha
frontal unit
maiden
Mentalita Ultras
маестрално
CasualMente
Gambler
76
LimunNS
Мегафон
SexyFamily031
napred_partizan
_JuZnI_Fr0nT_1990
Mrdja_GrobaR
Otrovi-Zajecar
Lud rodjen!
PFC4ever!
pancevac88
ГРОБАР
Sub_Zero
зло и наопако
BR91
kemi
!НФК Ултрас!
Маркосм
mareee PFC
boy
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Suki Grobar
Andy
wule_UN
Foster
ФкБАЧКАпаланка
Undertaker9o
GRU-PFC
Црно-Бели
ултра
Panaa
Косово је Србија
_BOKI_PFC_
Nemanja35
fAnStE
ПАОКАРА
Gravediggers_1970
визант
Milos_011
Ultrazonfa
102 posters
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
Re: ГРОБАРИ ЈУГ
23/2/2009, 15:19
A zamisli ekipama koji su van BG kako je njima,njima je svaki put kao sto je bilo tim momcima...
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
23/2/2009, 16:30
Па није баш увек, али у већини случајева (знам из искуства) :nosad:
- Lud rodjen!Корисник
23/2/2009, 23:42
Pa da...Jel drugo kolo u Ivanjici?
- 20SSF06Корисник
- Број порука : 40
Локација : Ниш
Регистрован : 13.01.2009
24/2/2009, 04:07
Jel bio neko odavde u ivanjicu?Znaci tamo ima neki lik koji CELU TEKMU vrti sirenu znaci smara samo tako . . . ko nije bio da ide to se mora doziveti
- Lud rodjen!Корисник
24/2/2009, 14:04
Joj znam,neki likovi mu kupe 2 L piva i on celu utakmicu probija glavu sa nekom trubicom i jos mu pevaju neki "nabi trubicu u guzicu''...komedija...
- Milos_011Одстрањен
- Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008
28/2/2009, 19:51
Stvarno ekstra derbi. Incidenti, tuce, sranja, itd. bas do jaja. Grobari su bili solidni. Prvo poluvreme prvih 15 minuta dobro navijanje, a posle sranje zivo. U drugom poluvremenu je bilo koliko toliko bolje. Na kraju je bilo bas do jaja. Vizuelno tribina je ekstra izgledala.Barjaci, bakljade, dimovi...
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
1/3/2009, 00:02
Био сам на Југу, и могу вам рећи, оно је срамота! Када сам са пар ортака, 5- 6 нас, ушао на Југ, мислио сам да ће навијање бити феноменално, још је почело са оним "Пуне трибине ружних навијача..." , али... Дебело сам се преварио. Навијање очај живи, мада је то било довољно да будемо гласнији од 'гана! Првих 15 мин. смо објаснили неке ствари, после тога, до примљеног гола, лоше, али смо и даље бољи од Рома, а након тога, КАТАСТРОФА!!! Да почнемо од ликова који су се потукли... То је заиста срамота, и ја то оштро осуђујем! Као што је рекао један од вођа, да не спомињем име, "Има овде неко изнад вас!", управо тако, то је трибина! Онда опет, нико не пева. Рачунају се и моји другари... Ја сам се целу текму драо к'и мајмун, и још један лик до мене, остало све, мук! Значи ја сам добар део утакмице чуо глас само нас двојице! После до куће нисам ни реч рекао колико ме је грло болело! Друго полувреме је кренуло ОК, али то је опет недовољно, није Гробарски, није оно што ми знамо! Похвала људима који су дЕзајнирали трибину, врхунске пароле су биле, немам речи! Са заством "Делије" смо им запушили уста, па су из очаја два пута подизали исту паролу. А оно на почетку немам појма шта је требало да представља, некакву врсту оптичке илузије, 3D ефекат или нешто треће?! Похвале и за бакље од 50 центиметара које су гореле по читавих 10 мин, а биле горе и од сузавца, фино сам се и исплакао и нагутао дима... Још нешто:
COPY: SEVER
PASTE: JUG
Толико о томе...
COPY: SEVER
PASTE: JUG
Толико о томе...
- Sub_ZeroКорисник
1/3/2009, 00:12
Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 00:16
ОК, а шта ћеш ми рећи за "Делије"?Sub_Zero ::Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
- Sub_ZeroКорисник
1/3/2009, 00:38
ПАОКАРА ::ОК, а шта ћеш ми рећи за "Делије"?Sub_Zero ::Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
Та парола ће ти рећи... Само се сети која је...
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 00:45
Не могу да се сетим, молим те, просветли ме!Sub_Zero ::ПАОКАРА ::ОК, а шта ћеш ми рећи за "Делије"?Sub_Zero ::Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
- Sub_ZeroКорисник
1/3/2009, 00:54
ПАОКАРА ::Не могу да се сетим, молим те, просветли ме!Sub_Zero ::ПАОКАРА ::ОК, а шта ћеш ми рећи за "Делије"?Sub_Zero ::Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
Џаба вам Српство када вам је име Турско...
А ви кажете да ту заставу имате од 1988, тада Делије Север нису постојале... Размисли онда шта то значи... А и реч џаба је Турског порекла...
Толико о томе, не желим да улазим у расправу.
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
1/3/2009, 00:57
ПАОКАРА ::Не могу да се сетим, молим те, просветли ме!Sub_Zero ::ПАОКАРА ::ОК, а шта ћеш ми рећи за "Делије"?Sub_Zero ::Не желим да улазим у расправу... Само ћу ти рећи да сте ви имали паролу на неком од претходних дербија на Маракани... А ти се сети коју...
Пошто је очигледно да не знаш причу око самог настанка имена наше групе, замолио бих те да престанеш причати ствари за које не знаш одакле и како су потекле. Стварно је на месту била наша парола ,,Где вам је образ?'', самим тим и одговор на оне ваше пароле.
Нећу да залазим сада о томе у овој теми, ако те занима, написаћу ти у приватној поруци.
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 01:28
ОК, а знаш шта? Те заставе дуго није било на нашој трибини, тако да се зна разлог због којег је донета. А за "трибинасрб", не знам ништа о настанку имена ваше групе, а нити ме занима, у осталом, и онако нема везе, зовете се "Делије" као и наша група, која додуше више не постоји...Sub_Zero ::Џаба вам Српство када вам је име Турско...
А ви кажете да ту заставу имате од 1988, тада Делије Север нису постојале... Размисли онда шта то значи... А и реч џаба је Турског порекла...
- ултраКорисник
- Број порука : 2271
Регистрован : 02.05.2008
1/3/2009, 01:30
ПАОКАРА ::ОК, а знаш шта? Те заставе дуго није било на нашој трибини, тако да се зна разлог због којег је донета. А за "трибинасрб", не знам ништа о настанку имена ваше групе, а нити ме занима, у осталом, и онако нема везе, зовете се "Делије" као и наша група, која додуше више не постоји...Sub_Zero ::Џаба вам Српство када вам је име Турско...
Види се да не знаш ништа, као и они који су писали ове пароле.
- Sub_ZeroКорисник
1/3/2009, 01:31
Дал си толико глуп? Значи не верујем...
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 01:35
Чекајте, у чему је ваш проблем?! О чему се ради?!
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 01:44
- Crazy_NorthОдстрањен
- Број порука : 69
Локација : БЕОГРАД
Регистрован : 26.07.2008
1/3/2009, 02:14
ПАОКАРА ::А за "трибинасрб", не знам ништа о настанку имена ваше групе, а нити ме занима, у осталом, и онако нема везе, зовете се "Делије" као и наша група, која додуше више не постоји...
Ovim si sve rekao. Dovoljno o onoj vasoj paroli u kojoj pricate o tome kako mi lazemo druge. Koliko vec spominjete lazi i gluposti,na kraju cete stvarno i sami sebi poverovati u to.
A izgleda da vam se bas dopala ova nasa parola:
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2006-2007/cz_partizan_129derbi/velja-derbi-01.jpg
A ona zadnja parola,ni sami ne znate sta ste hteli da kazete.
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 02:22
И мало дете би скапирало да је то одрађено тако намерно, зар не?!
- Crazy_NorthОдстрањен
- Број порука : 69
Локација : БЕОГРАД
Регистрован : 26.07.2008
1/3/2009, 02:31
Gledam i ovu parolu,gde nam nesto pricate o srpstvu. Kako vas bre nije sramota,gde vam je obraz?! U ovakvoj teskoj situaciji za sve nas srbe,vi se ovde prepirete da li ste veci srbi od nas?! Imajte bre postovanja prema grupi koja bar cini nesto za one jadne ljude na Kosovu,koja za razliku od ostalih bar cini neka dela! Vecito iskazujete srpstvo na parolama,svi ste vi Srbi na recima i parolama. Nekada sam imao postovanja prema vama,bar ste imali normalne ljude u vrhu,sa nekim nivoom navijacke svesti,koji su donekle imali neki normalan vid razmisljanja,sa nekim postovanjem prema drugim grupama. Ovo uzmite za ozbiljno sto vam pricam,ne pricam iz namere da bih vas vredjao,jer stvarno mislim ovako,kao i vecina ostalih navijaca! Ovo je sramota,sramota me je sto uopste imamo za protivnike ovakvu grupu!
- ПАОКАРАКорисник
1/3/2009, 02:48
Има ту још једна сличица међу онима, "У Косово се кунете...". Искрено, ја о томе немам појма, тако да нећу да лупам, али није бзв написана...Crazy_North ::Gledam i ovu parolu,gde nam nesto pricate o srpstvu. Kako vas bre nije sramota,gde vam je obraz?! U ovakvoj teskoj situaciji za sve nas srbe,vi se ovde prepirete da li ste veci srbi od nas?! Imajte bre postovanja prema grupi koja bar cini nesto za one jadne ljude na Kosovu,koja za razliku od ostalih bar cini neka dela! Vecito iskazujete srpstvo na parolama,svi ste vi Srbi na recima i parolama. Nekada sam imao postovanja prema vama,bar ste imali normalne ljude u vrhu,sa nekim nivoom navijacke svesti,koji su donekle imali neki normalan vid razmisljanja,sa nekim postovanjem prema drugim grupama. Ovo uzmite za ozbiljno sto vam pricam,ne pricam iz namere da bih vas vredjao,jer stvarno mislim ovako,kao i vecina ostalih navijaca! Ovo je sramota,sramota me je sto uopste imamo za protivnike ovakvu grupu!
- Lud rodjen!Корисник
1/3/2009, 02:52
Prepucavate se bezveze.....