Политика
+17
psyhomaster
serbon
Паранормал
сицилија
Darkooo
Gambler
Blitzkrieg
Паок*
CasualMente
Fred Perry
_JuZnI_Fr0nT_1990
Lud rodjen!
Hordas
consigliere
ultra smederevac
Милош цзв
УлтраСрбија
21 posters
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Политика
4/2/2011, 17:49
НЕ ВРЕЂАЈ ДРУГЕ ЧЛАНОВЕ ФОРУМА. СЛЕДЕЋИ ИСПАД БАН.Anarhija ::Jebale te navijacke grupe ograniceni mozgu,pogotovo nacisticke koje broje po 200 ljudi.Mrzi nas Nemacki narod a ti pominjes 0,1% ljudi koji nas ne mrzi.A mrzi nas zbog propagande koja se tamo vrsila, i vrsi,a za koju je kriva njihova vlada i njihovi mediji.Nemce sad da mrzim samo zato sto su glupi,jebe mi se.Takvi smo i mi,glupi ko k***c,verujemo u sve sto se prica na TV-u,pa ne trebam valjda zbog toga da mrzim Srpski narod.Reci mi inace sa kakvim uredjenjem ti zamisljas Srbiju,posto vidim da kao imas svoje misljenjeBlitzkrieg ::Pa nemci nas 100x vise mrze nego isti ti jevreji.
А ја се питам онда зашто су сви Немачки националисти пружили нама подршку за Космет ако нас мрзе....
- ГТКорисник
- Број порука : 11
Локација : Требиње
Регистрован : 27.04.2011
Re: Политика
28/4/2011, 08:27
Anarhija ::Jebale te navijacke grupe ograniceni mozgu,pogotovo nacisticke koje broje po 200 ljudi.Mrzi nas Nemacki narod a ti pominjes 0,1% ljudi koji nas ne mrzi.A mrzi nas zbog propagande koja se tamo vrsila, i vrsi,a za koju je kriva njihova vlada i njihovi mediji.Nemce sad da mrzim samo zato sto su glupi,jebe mi se.Takvi smo i mi,glupi ko k***c,verujemo u sve sto se prica na TV-u,pa ne trebam valjda zbog toga da mrzim Srpski narod.Reci mi inace sa kakvim uredjenjem ti zamisljas Srbiju,posto vidim da kao imas svoje misljenjeBlitzkrieg ::Pa nemci nas 100x vise mrze nego isti ti jevreji.
А ја се питам онда зашто су сви Немачки националисти пружили нама подршку за Космет ако нас мрзе....
u nemackoj jedva da ima koja nazi grupa svi su levicari
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3