Прва лига - МАРТ
+24
Alkohol bojs
Београд
навијачкаСвест!
KB_DS
mrznja
KiLa
Крагујевац
Ultra' Style
Servicium
bratori
УПС
ultra smederevac
consigliere
Casual-018
Xepoj
LimunNS
Ултрас
Инвалид
CasualMente
Ултрас КВ
adolescent34
ПАОКАРА
Паранормал
Хедониста
28 posters
- adolescent34Корисник
- Број порука : 110
Локација : Крагујевац
Регистрован : 29.01.2009
Re: Прва лига - МАРТ
28/3/2010, 23:51
добро изгледа кореографија... баш добра замисао...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
28/3/2010, 23:51
Eво Фирме
http://sport.blic.rs/data/images/2010-03-28/25161_ad-fudbal-zvezda-vojvodina-navijaci-vojvodine_origh.jpg
http://sport.blic.rs/data/images/2010-03-28/25161_ad-fudbal-zvezda-vojvodina-navijaci-vojvodine_origh.jpg
29/3/2010, 00:40
Не знам јесте приметили на овој слици,ал` кад изађе сигурно ће се видети.
Испаде као да пише Б Северна армија,спремна на јуришТЕ.
Заборави да кажем,хит на истоку су сигурно биле делије кидс са цумајама.Имате будуђност...
Испаде као да пише Б Северна армија,спремна на јуришТЕ.
Заборави да кажем,хит на истоку су сигурно биле делије кидс са цумајама.Имате будуђност...
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
29/3/2010, 02:02
Ево дођих сада кући,Фирма је кренула возом ишли у кортеу до стадиона,успут се прозивали мало са циганима али није био покушај никаквог напада на нас.
У кавезу је било око 300 људи
@CasualMente људи су били по вецеовима па ти се зато чинило на полувремену тако! ПО мени слаба бројност са обзиром да само пали на 5. место изгледа да се код некх људи изгубила жеља за овим гостовањем.парола је уследела као одговор на Звездиног војника.Прво полувреме је доста лоше навијање,искупило смо се у другом а Кување је било Нови сад је наш тада сам имао осећај да смо само ми на стадиону.
е сада делије Шта рећи Много људи пиро се палила сваки час,Корео одлично осмишљен навијали су као да их је 10 000 било Све у свему свака част!
Опростите на правописним грешкама,,
У кавезу је било око 300 људи
@CasualMente људи су били по вецеовима па ти се зато чинило на полувремену тако! ПО мени слаба бројност са обзиром да само пали на 5. место изгледа да се код некх људи изгубила жеља за овим гостовањем.парола је уследела као одговор на Звездиног војника.Прво полувреме је доста лоше навијање,искупило смо се у другом а Кување је било Нови сад је наш тада сам имао осећај да смо само ми на стадиону.
е сада делије Шта рећи Много људи пиро се палила сваки час,Корео одлично осмишљен навијали су као да их је 10 000 било Све у свему свака част!
Опростите на правописним грешкама,,
- CasualMenteКорисник
29/3/2010, 13:18
Мало сам се зајебао око стробова, било их је преко 50! Да,да
Одгледајте оба клипа па избројте, чак су и трчали по трибини...
Ево официјалних слика, сада када су ми се стишале емоције, тек схватам како је текма брутално одрађена! Иначе, Делије неће присуствовати следећег викенда на Карабурми.
Фирма је визуално изгледала одлично... Изненадио сам се када сам их видео у кортеу, мрште се нешто
Видео ( Оба полувремена )
https://www.youtube.com/watch?v=F0uatBh-9B0
https://www.youtube.com/watch?v=Vsx0igN9rYo
На Б92 рекоше да је било око 8000 људи, на ТВ преносу коментатор је рекао око 10ак хиљада људи... Па докле више? Да решим мистерију, 22.783 људи, не рачунајући Фирмаше ( од прошле утакмице уграђени читачи карата на стадион... )
Одгледајте оба клипа па избројте, чак су и трчали по трибини...
Ево официјалних слика, сада када су ми се стишале емоције, тек схватам како је текма брутално одрађена! Иначе, Делије неће присуствовати следећег викенда на Карабурми.
Фирма је визуално изгледала одлично... Изненадио сам се када сам их видео у кортеу, мрште се нешто
Видео ( Оба полувремена )
https://www.youtube.com/watch?v=F0uatBh-9B0
https://www.youtube.com/watch?v=Vsx0igN9rYo
На Б92 рекоше да је било око 8000 људи, на ТВ преносу коментатор је рекао око 10ак хиљада људи... Па докле више? Да решим мистерију, 22.783 људи, не рачунајући Фирмаше ( од прошле утакмице уграђени читачи карата на стадион... )
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
29/3/2010, 15:29
чуо сам да су Гробари на сваки надвожњак поставили пароле "FUCK MACCABI" од хотела па све до арене скроз добра фора, ови јевреји су се скењали сигурно.
- CasualMenteКорисник
29/3/2010, 19:38
mrznja ::чуо сам да су Гробари на сваки надвожњак поставили пароле "FUCK MACCABI" од хотела па све до арене скроз добра фора, ови јевреји су се скењали сигурно.
А ево и Фирме...
http://www.firma1989.com/galerija/displayimage.php?album=152&pos=17
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
29/3/2010, 21:38
CasualMente ::Паранормал ::Солидна текма на Маракани,фирме око 300,делије нешто мање од пуног севера.Корео делија,прво су дигли у углу трибине само оквир свог грба,па затим и скоро цела трибина дише нешто попит малих заставица и искрено нисам извалио шта преставља корео,касније сам сазнао да је то лик који салутира,било је и бакљи димова,нипта претерано,навијање солидно на моменте пуца.Парола на огради Северна армија спремна је за јуриш (не знам јел сам потрефио распоред речи).
Фирма у кавезу,навијање очајно до 2 полувремена,доста барјака великих и малих,2 полувреме знатно боље,избачена парола ''Сви сте ви комунисти прављени на калуп исти ''.
Песма ''Нови Сад је наш и ти то добро знаш,пуши га звездаш'' одлично одпевана.То је то у кратким цртама.
Види се да ниси упознат са ситуацијом... На северу је било исто људи као и на дербију, по карту се чекало и до 30 минута... Навијање одлично! Могу рећи да је оптшти утисак са утакмице, перверзија... Доста пиротехнике, упаљено преко 50 средстава ( бакље, стробови, бенгалке, димови )...
Фирма разочарала, било их је и мање од ових 30 људи, кавез тек до пола попуњен, а кад су сели, и та половина је била полу празна... Не знам, можда грешим, нек Лимун напише извештај...
znaci podpisujem sve od reci do reci!!!
brate paranormal mislio sam da si ti jedan od onih koji realno pricaju o stanju!!!
a jedino realno sto se moze reci o jucerasnjoj utakmici je da su delije pokidale a firma razocarala i to strasno!!!
svi su ocekivali vise od njih ovo im je sigurno NAJJACE gostovanje u sezoni a oni su to odradili ovako slabo!!!jebes ti te izgovore 5. na tabeli dza bu.jebenu kulu odradi 400 firmasa a u bg-u ih se jedva pojavi 300-inak ako ih je i toliko bilo!!!
29/3/2010, 21:49
Претера га сад ти...судећи по твоме, неко ко их није видео помислиће да их је било 30, а не 300. Уосталом Фирма последњих година на Маракани константно држи ту бројку око 300, тако да не видим разлог за оваквим драматичним сценама и узбуђивањем.
- KB_DSКорисник
29/3/2010, 23:09
brate jeste tako bilo prethodnih godina..ali pogledaj gostovanja firme ove godine...
i pogledaj koliko ih je bilo protiv grobara!!!meni licno je to prevelika razlika u brojci ali ipak necu da ulazim u neke besomucne rasprave samo sam izneo konstataciju tj ono sto su svi primetili...
i pogledaj koliko ih je bilo protiv grobara!!!meni licno je to prevelika razlika u brojci ali ipak necu da ulazim u neke besomucne rasprave samo sam izneo konstataciju tj ono sto su svi primetili...
29/3/2010, 23:38
Ја не знам шта сте ви лоше схватили у мом посту.Моја поента је да са оном бројком може много јаче да се грми,што је показано у пар наврата.Капирам ја да не постоји 13.000 редовних делија.Свакако да је била до јаја утакмица,екстра сте навијали,бакље до јаја.
То је реално,не знам шта сте очекивали да кажем.Ви сте сигурно доживели прави делиријум у копу,ја причам како је то изгледало са истока.
То је реално,не знам шта сте очекивали да кажем.Ви сте сигурно доживели прави делиријум у копу,ја причам како је то изгледало са истока.
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
30/3/2010, 22:08
https://www.youtube.com/watch?v=ZKhnw3sNbnA&feature=player_embedded
Клип са маракане!
Клип са маракане!
- навијачкаСвест!Корисник
- Број порука : 972
Локација : Велика Србија
Регистрован : 06.12.2009
31/3/2010, 10:31
- CasualMenteКорисник
31/3/2010, 14:16
Рад - Јавор
- mrznjaКорисник
- Број порука : 158
Регистрован : 10.06.2009
1/4/2010, 15:56
шта је са Компанијом БСК?
1/4/2010, 17:38
Бојкотују,као и остатак новијих екипа.mrznja ::шта је са Компанијом БСК?
1/4/2010, 17:39
Сере ми се више од тих нових екипа... Док управа плаћа, они су верни.
- Alkohol bojsКорисник
- Број порука : 145
Регистрован : 17.05.2009
1/4/2010, 17:40
Bas tako... Ili plate 1-2 puta sami i onda im se sve zgai xD
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
1/4/2010, 19:00
Ти пфк комплексашу знаш да ли неком управа нешто плаћа.Као прво од управе никад нисмо ништа тражили нити смо нешто добили ,као друго када су у питању плаћени навијачи ту се зна који су .Као треће ми са управом од 2004 године имамо проблема а врхунац је достигао ове године када су нам почели говорити да ће нам срушити нашу трибину ,на којој смо од свог оснивања због новог стадиона од кога нема ништа већ годину и нешто,ограђују се од нас због оних дешавања, после утакмице са новим пазаром када је двадестак наших другара попило кривичне пријаве и новчане казне.Толико од мене .Теби је битно да си на партизану не мораш да се ништа цимаш као мањее екипе дођеш на утакмицу певаш 90 минута и одеш кући. И још нешто ми нисмо нова навијачка група навијачи бска су имали 88 до 99 групу по имену гарвани а 2004 је дошло до потпуне реорганизације.
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
1/4/2010, 19:10
зато се пароле, заставе, шеталице и слично код делија и гробара вероватно цртају и израђују саме од себе?BORCHA 5 ::Ти пфк комплексашу знаш да ли неком управа нешто плаћа.Као прво од управе никад нисмо ништа тражили нити смо нешто добили ,као друго када су у питању плаћени навијачи ту се зна који су .Као треће ми са управом од 2004 године имамо проблема а врхунац је достигао ове године када су нам почели говорити да ће нам срушити нашу трибину ,на којој смо од свог оснивања због новог стадиона од кога нема ништа већ годину и нешто,ограђују се од нас због оних дешавања, после утакмице са новим пазаром када је двадестак наших другара попило кривичне пријаве и новчане казне.Толико од мене .Теби је битно да си на партизану не мораш да се ништа цимаш као мањее екипе дођеш на утакмицу певаш 90 минута и одеш кући. И још нешто ми нисмо нова навијачка група навијачи бска су имали 88 до 99 групу по имену гарвани а 2004 је дошло до потпуне реорганизације.
- Old schoolБродарац
- Број порука : 514
Локација : Бомбоњера
Регистрован : 15.12.2008
1/4/2010, 21:57
Пази Сицилија, у праву си, али мизеран је број људи који то ради у односу на бројност трибине. На северу или југу вероватно је активно максимум 3% људи за такве ствари. Има истине што каже Борчанац, већина људи на северу и југу статира!
- KB_DSКорисник
1/4/2010, 22:49
naravno da ima istine i da je u pravu za cimanja ali brate trebao je lepo da objasni stvari(kao sto je i uradio ali onako bezobrazno bas po meni)i zdravo djaci gotova prica!!ne gleda niko u suljpa pa treba da zna sta se desava sa vama...
nego mene zanima sta je sa ovima iz indjije????oni su sabijali prosle sezone...green army valjda?
nego mene zanima sta je sa ovima iz indjije????oni su sabijali prosle sezone...green army valjda?
1/4/2010, 22:53
Они имају неке проблеме са управом,ваљда им наплаћују карте,што се овима не свиђа.По мени смешни неки разлози.
- KB_DSКорисник
1/4/2010, 22:57
Паранормал ::Они имају неке проблеме са управом,ваљда им наплаћују карте,што се овима не свиђа.По мени смешни неки разлози.
instant navijacke grupe....al dobro su se zaleteli!!!jbg