Прва лига - МАРТ
+24
Alkohol bojs
Београд
навијачкаСвест!
KB_DS
mrznja
KiLa
Крагујевац
Ultra' Style
Servicium
bratori
УПС
ultra smederevac
consigliere
Casual-018
Xepoj
LimunNS
Ултрас
Инвалид
CasualMente
Ултрас КВ
adolescent34
ПАОКАРА
Паранормал
Хедониста
28 posters
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
Re: Прва лига - МАРТ
2/4/2010, 04:40
Sve sve, ali kad neko kaze "od uprave nismo nikad nista dobili, niti smo ikad bili u dobrim odnosima sa upravom" , prvo uglavnom je to laz da niko nikad nista od uprave nije dobio, dalje ne mora grupa da bude u zavadu sa upravom, moze uprava da ima i sluha za navijace i u davnim vremenima su imale, ali jednostavno danas je politika i partije ovladale upravama, te je upravi vise u interesu da bude u dobrim odnosima sa vlasti i policijom, samim tim navijaci otpadaju
2/4/2010, 11:21
Јесам, комплексаш сам, набили сте ми комплекс до јаја. Нема сврхе расправљати се са вама, тако да нећу то да радим. Логично је да ћете да се перете на интернету, не кривим вас, то сви раде...BORCHA 5 ::Ти пфк комплексашу знаш да ли неком управа нешто плаћа.Као прво од управе никад нисмо ништа тражили нити смо нешто добили ,као друго када су у питању плаћени навијачи ту се зна који су .
- ХедонистаКорисник
- Број порука : 352
Регистрован : 22.11.2009
2/4/2010, 11:51
А ти вероватно знаш који су?Ајде реши ми ту мистерију,одувек ме је то голицало...BORCHA 5 ::Ти пфк комплексашу знаш да ли неком управа нешто плаћа.Као прво од управе никад нисмо ништа тражили нити смо нешто добили ,као друго када су у питању плаћени навијачи ту се зна који су .
- сицилијаКорисник
- Број порука : 117
Локација : боемска четврт
Регистрован : 24.04.2009
2/4/2010, 13:41
то јесте тачно, али мораш признати треба водити рачуна на који начин се прича шири. сложићеш се да су свакој групи потребни квалитетни људи, и наравно да није за групу довољно да само долазиш на утакмице редовно, отпеваш што ти се каже и одеш кући након тога...група је нешто сасвим друго. треба наћи људе, али који су бар подједнако добри ако не и бољи од ових који су већ део приче. увек се назиру нови клинци, али све то мора прво на доказивање јер без тога је смешно причати о некоме као делу групе.Old school ::Пази Сицилија, у праву си, али мизеран је број људи који то ради у односу на бројност трибине. На северу или југу вероватно је активно максимум 3% људи за такве ствари. Има истине што каже Борчанац, већина људи на северу и југу статира!
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
3/4/2010, 14:03
Пази сицилија у управи борче је доста људи из политике ушло после пласмана у прву лигу и њима није у интересу да имају навијаче сами су нам рекли да им не требају навијачи!.Надам се да ће бск да испадне и да ће ти људи отићи из управе
- KB_DSКорисник
- Број порука : 536
Локација : beograd
Регистрован : 10.04.2009
3/4/2010, 22:27
BORCHA 5 ::Пази сицилија у управи борче је доста људи из политике ушло после пласмана у прву лигу и њима није у интересу да имају навијаче сами су нам рекли да им не требају навијачи!.Надам се да ће бск да испадне и да ће ти људи отићи из управе
a vi se na najbolji nacin borite protiv toga.....bojkot mrtvi a i sam kazes da njima to odgovara