Прва лига - МАРТ
+24
Alkohol bojs
Београд
навијачкаСвест!
KB_DS
mrznja
KiLa
Крагујевац
Ultra' Style
Servicium
bratori
УПС
ultra smederevac
consigliere
Casual-018
Xepoj
LimunNS
Ултрас
Инвалид
CasualMente
Ултрас КВ
adolescent34
ПАОКАРА
Паранормал
Хедониста
28 posters
Re: Прва лига - МАРТ
23/3/2010, 19:07
LimunNS ::Фирма је дошло 2 крцата аутобуса око 20 људи је стајало у сваком бусу и око 7-8 кола је дошло тако да само дођите до цифре..
ДА 130 километара 4 сата путовања.... и +20 минута кашњења....Свака част смедеревцима али.... да ли се једна група може сватити озбиљно када им је 30% песама Пичке ђаволске.....
brateeeeeeee.....budi realan....pre vaseg dolaska bilo je 17 ljudi na tribini a kasnije vas je doslo jos ajde neka bude 100,mada neverujem....sto se nase ozbiljnosti tice...necu da je komentarisem....pesma djavolima je sastavni deo svake nase utakmice..tako da.....uglavnom lepo je bilo u Smederevu....
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
23/3/2010, 23:35
У реду када ти не знаш колико кавез прима на твом стадиону па не знаш да процениш колико је људи
ја сам рекао колико нас је дошлио и то је 100% тачна инфо.Рекао сам да нећу да се настављам али сам ти одговорио.ако још нешто има да додаш имаш имаш приватне поруке толико!
КРАЈ РАСПРАВЕ СУТРА ЈЕ ВЕЋ НАРЕДНО КОЛО!
ја сам рекао колико нас је дошлио и то је 100% тачна инфо.Рекао сам да нећу да се настављам али сам ти одговорио.ако још нешто има да додаш имаш имаш приватне поруке толико!
КРАЈ РАСПРАВЕ СУТРА ЈЕ ВЕЋ НАРЕДНО КОЛО!
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
24/3/2010, 23:05
Звезда-Смедерево
Нова песма
https://www.youtube.com/watch?v=2_7KXZZ748M
Нова песма
https://www.youtube.com/watch?v=2_7KXZZ748M
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
25/3/2010, 00:07
Нови графит на северу
- LimunNSКорисник
25/3/2010, 00:56
https://www.youtube.com/watch?v=eHsG13wlmj8
- CasualMenteКорисник
25/3/2010, 10:41
Звезда - Смедерево
Све до полувремена се број људи повећавао... Тако да је разлика између почетка и краја сигурно 3000 људи... Око 8000,9000 људи на северу. у једном моменту!
Све до полувремена се број људи повећавао... Тако да је разлика између почетка и краја сигурно 3000 људи... Око 8000,9000 људи на северу. у једном моменту!
- Ултрас КВКорисник
- Број порука : 3132
Локација : Краљево
Регистрован : 26.11.2009
25/3/2010, 13:45
дај ми речи песме ово што прозивате гробареLimunNS ::https://www.youtube.com/watch?v=eHsG13wlmj8
- ПАОКАРАКорисник
- Број порука : 1504
Локација : Беогард
Регистрован : 28.07.2008
25/3/2010, 14:25
ОСТАТАК
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
25/3/2010, 19:33
Фирма одлична!Добра обрада Атеист Репа
- CasualMenteКорисник
25/3/2010, 23:51
Паранормал ::
Свака част за задњу заставу.
Картмен изгледа као циган
26/3/2010, 00:03
CasualMente ::Паранормал ::
Свака част за задњу заставу.
Картмен изгледа као циган
Јок бре,био на летовању,чули се скоро.
26/3/2010, 00:08
Морам мало у офф,шта мислите колико је било чланова ФК Ултра Прозивка на овој текми.
п.с. радари доста подбацили у бројности,видећемо како ће бити сад за викенд,има занимљивих текму,ТБ напокон иде на гостовање,фирма у БГ-у...
п.с. радари доста подбацили у бројности,видећемо како ће бити сад за викенд,има занимљивих текму,ТБ напокон иде на гостовање,фирма у БГ-у...
- LimunNSКорисник
26/3/2010, 18:17
- ПАОКАРАКорисник
27/3/2010, 00:07
Прежвакана фора...LimunNS ::
- ПАОКАРАКорисник
27/3/2010, 21:01
Партизан - БСК
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=134&page=1
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=134&page=1
28/3/2010, 22:51
Солидна текма на Маракани,фирме око 300,делије нешто мање од пуног севера.Корео делија,прво су дигли у углу трибине само оквир свог грба,па затим и скоро цела трибина дише нешто попит малих заставица и искрено нисам извалио шта преставља корео,касније сам сазнао да је то лик који салутира,било је и бакљи димова,нипта претерано,навијање солидно на моменте пуца.Парола на огради Северна армија спремна је за јуриш (не знам јел сам потрефио распоред речи).
Фирма у кавезу,навијање очајно до 2 полувремена,доста барјака великих и малих,2 полувреме знатно боље,избачена парола ''Сви сте ви комунисти прављени на калуп исти ''.
Песма ''Нови Сад је наш и ти то добро знаш,пуши га звездаш'' одлично одпевана.То је то у кратким цртама.
Фирма у кавезу,навијање очајно до 2 полувремена,доста барјака великих и малих,2 полувреме знатно боље,избачена парола ''Сви сте ви комунисти прављени на калуп исти ''.
Песма ''Нови Сад је наш и ти то добро знаш,пуши га звездаш'' одлично одпевана.То је то у кратким цртама.
- CasualMenteКорисник
28/3/2010, 23:08
Паранормал ::Солидна текма на Маракани,фирме око 300,делије нешто мање од пуног севера.Корео делија,прво су дигли у углу трибине само оквир свог грба,па затим и скоро цела трибина дише нешто попит малих заставица и искрено нисам извалио шта преставља корео,касније сам сазнао да је то лик који салутира,било је и бакљи димова,нипта претерано,навијање солидно на моменте пуца.Парола на огради Северна армија спремна је за јуриш (не знам јел сам потрефио распоред речи).
Види се да ниси упознат са ситуацијом... На северу је било исто људи као и на дербију, по карту се чекало и до 30 минута... Навијање одлично! Могу рећи да је оптшти утисак са утакмице, перверзија... Доста пиротехнике, упаљено преко 50 средстава ( бакље, стробови, бенгалке, димови )...
Фирма разочарала, било их је и мање од ових 30 људи, кавез тек до пола попуњен, а кад су сели, и та половина је била полу празна... Не знам, можда грешим, нек Лимун напише извештај...
Слике вечерас!
28/3/2010, 23:12
CasualMente ::Паранормал ::Солидна текма на Маракани,фирме око 300,делије нешто мање од пуног севера.Корео делија,прво су дигли у углу трибине само оквир свог грба,па затим и скоро цела трибина дише нешто попит малих заставица и искрено нисам извалио шта преставља корео,касније сам сазнао да је то лик који салутира,било је и бакљи димова,нипта претерано,навијање солидно на моменте пуца.Парола на огради Северна армија спремна је за јуриш (не знам јел сам потрефио распоред речи).
Види се да ниси упознат са ситуацијом... На северу је било исто људи на дербију, по карту се чекало и до 30 минута... Навијање одлично! Могу рећи да је оптшти утисак са утакмице, перверзија... Доста пиротехнике, упаљено преко 50 средстава ( бакље, стробови, бенгалке, димови )...
Фирма разочарала, било их је и мање од ових 30 људи, кавез тек до пола попуњен, а кад су сели, и та половина је била полу празна... Не знам, можда грешим, нек Лимун напише извештај...
Слике вечерас!
Ја сам ти написао како је то изгледало са истока.Иначе нисам приметио да је Фирма седела,када то?
И мислим да је број бакљи 50 мало претеран ал` добро.
- CasualMenteКорисник
28/3/2010, 23:13
Паранормал ::CasualMente ::Паранормал ::Солидна текма на Маракани,фирме око 300,делије нешто мање од пуног севера.Корео делија,прво су дигли у углу трибине само оквир свог грба,па затим и скоро цела трибина дише нешто попит малих заставица и искрено нисам извалио шта преставља корео,касније сам сазнао да је то лик који салутира,било је и бакљи димова,нипта претерано,навијање солидно на моменте пуца.Парола на огради Северна армија спремна је за јуриш (не знам јел сам потрефио распоред речи).
Види се да ниси упознат са ситуацијом... На северу је било исто људи на дербију, по карту се чекало и до 30 минута... Навијање одлично! Могу рећи да је оптшти утисак са утакмице, перверзија... Доста пиротехнике, упаљено преко 50 средстава ( бакље, стробови, бенгалке, димови )...
Слике вечерас!
Ја сам ти написао како је то изгледало са истока.Иначе нисам приметио да је Фирма седела,када то?
И мислим да је број бакљи 50 мало претеран ал` добро.
На полувремену и на крају утакмице... Упаљено је око 30 стробова данас, минимум...
- CasualMenteКорисник
28/3/2010, 23:45