Друштво, њу ејџ генерације, сајберизација, итд...
+12
CasualMente
kamora
сицилија
consigliere
South Guard
Ултрас КВ
nucleo013
syndesmos
Gambler
Београд
Реакција
Паранормал
16 posters
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
- КрагујевацЦрвени Ђаволи
- Број порука : 1967
Локација : VineyaRD
Регистрован : 13.04.2009
asd
20/2/2013, 23:54
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/vesti/Na-koncertu-za-pomoc-Andjeli-koja-boluje-od-tumora-mozga-prodato-samo-50-karata.a-169005.295.html
Za malu Anđelu, osmogodišnju devojčicu koja se već dugo vodi bitku sa malignim tumorom mozga, svirali su sinoć u Domu omladine Beograda poznati muzičari, a na sramotu svih na koncertu je prodato samo 50 karata.
Dado Topić, Srđan Gojković Gile ("Električni orgazam"), "Zemlja gruva", "SevdahBABY", "S. A. R. S", Toni Montano, Nemanja Popović, Filip Pat i "Majka kupa Peru", "Tropico band" i Boris Režak pomogli su svojom muzikom devojčici ali ne i Beograđani.
Za malu Anđelu, osmogodišnju devojčicu koja se već dugo vodi bitku sa malignim tumorom mozga, svirali su sinoć u Domu omladine Beograda poznati muzičari, a na sramotu svih na koncertu je prodato samo 50 karata.
Dado Topić, Srđan Gojković Gile ("Električni orgazam"), "Zemlja gruva", "SevdahBABY", "S. A. R. S", Toni Montano, Nemanja Popović, Filip Pat i "Majka kupa Peru", "Tropico band" i Boris Režak pomogli su svojom muzikom devojčici ali ne i Beograđani.
- nucleo013Корисник
- Број порука : 54
Локација : 013
Регистрован : 14.10.2010
Re: Друштво, њу ејџ генерације, сајберизација, итд...
22/2/2013, 03:33
Slušajte dobro Gembu velikog mudroslova i njegove majeutske propovedi koje je preuzeo od Sokrata svoje zvezde pratilje.Uvek spreman da prosvetli nas neiskusne i zelene duše.Pošto nema kome,često Gemba kritikuje moderno društvo i kapitalizam sebi u bradu,dok sedeći mrsi muda u potkošulji i navrće balon kabeze pred televizorom EI Niš od 8 programa iz 1948e sa ubodenom viljuškom mesto antene.Šaltajući kanale naleti na Seku kako peva Aspirin,pa oplete idite bre deco u pizdu materinu...nekad nije bilo tog šminkanja,cure se umivale ladnom bunarskom vodom,malo nagare trepavice i obrve žarom,doteraju šiške viljuškom za pečenje nakon utrljane moče i spremne su za prelo. Mani me se bre Gembo u pizdu materinu,jes ljudina al si bre dosadan ko vaška sunce ti preldžijsko...da mi je samo jedan dan da sednem sa tobom na čašu domaćeg soka od bungura,tvog omiljenog...al mi se nešto ne da jebeš ga,valjda,ne znam..Odo čekaju me lignje na žaru,krompir žilijen sa blanširanim šampinjonima i malo eskobara za dezert.Ti jedeš kačamak i šta ti fali...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
22/2/2013, 04:49
Е мој Далиборе, робе весели, иначе брате сећам се кад сам добио у Тивту паре на рулету, лигње на жару са далматинским варивом, кидају, али курца, 11 евра, али шта је то за Нуклеа који има у сваком часу клинце ваншколце који вршљају ноћу, и школарце који вршљају дању, дилују, наравно за њега, у два твинга са шибером преко целог крова, 5-6 момака у 2 аута обично иде. Сине па ти си толико перверзан да те је чак и Достојевски описао у својим делима "Идиот", "Коцкар", "Двојник", а богами и Чарлс Буковски у делу "Блудни син".
Јебала те Сека Алексић, и њен отац мртви звани Србин, коме шаље 300е месечно, држи кафану у Лозници једном замало да се попегламо са човеком Јесте да је мали и никакав али сам чуо да нема проблем да се бије, мангуп цигањски из Јање, зато је и спрчио Секану и остао недоступан за јавност. Једном приликом је оставио телефон да се пуни за нашим столом, и шта мислите чији број смо му узели из именика? Није баронисање, Нуклео га већ има од пре, додуше виђали су га са дотичном у ресторану на врху Авалског Торња, Шардоне, кило јастога, Нуклео и Сека, не треба нам, не треба нам пиће и мрак, мој деколте, атмосфера и мирис јак, да би љубав водили, потребни су само мали импулси. Казанова013!
Как'и домаћи сок друже, па то нисам пио, значи то само сељаци имају, где да дају 100 динара за куповну јабуку за госте, баш сам ја жељан домаће малине, бежи бре, за тебе само Ред Бул може док ти мажем дурексов лубрикант да те не бољи гуза.
Јебала те Сека Алексић, и њен отац мртви звани Србин, коме шаље 300е месечно, држи кафану у Лозници једном замало да се попегламо са човеком Јесте да је мали и никакав али сам чуо да нема проблем да се бије, мангуп цигањски из Јање, зато је и спрчио Секану и остао недоступан за јавност. Једном приликом је оставио телефон да се пуни за нашим столом, и шта мислите чији број смо му узели из именика? Није баронисање, Нуклео га већ има од пре, додуше виђали су га са дотичном у ресторану на врху Авалског Торња, Шардоне, кило јастога, Нуклео и Сека, не треба нам, не треба нам пиће и мрак, мој деколте, атмосфера и мирис јак, да би љубав водили, потребни су само мали импулси. Казанова013!
Как'и домаћи сок друже, па то нисам пио, значи то само сељаци имају, где да дају 100 динара за куповну јабуку за госте, баш сам ја жељан домаће малине, бежи бре, за тебе само Ред Бул може док ти мажем дурексов лубрикант да те не бољи гуза.
- МантекиљаКорисник
- Број порука : 112
Локација : Myrtle Beach, SC
Регистрован : 21.10.2011
23/2/2013, 22:21
Ту је и ју-ес-еј мајичица... Али ДИВА ЈК, ја би њу стрпао у Хаг због културног геноцида над сопственим народом.У уста јој се посерем она пластична, ударао бих је курцем по оном ниском кромањонском челу.
- GamblerСолунци Лозница
25/2/2013, 01:11
Ау буразеру како ће ону Кристал Модел Агенцију неко да полупа када га зајебе за паре
Нпр: отац чији је прототип Нуклео, опампличио неку чку тигрицу, па су излегли неку сличну
Нпр: отац чији је прототип Нуклео, опампличио неку чку тигрицу, па су излегли неку сличну
- kamoraКорисник
- Број порука : 333
Регистрован : 17.09.2012
25/2/2013, 01:45
Ја мислим да је овај Гемблер у ствари Нуклео, да се регистровао два пута и да се дописује сам са собом а ми се ложимо ко млади мајмуни!
- РеакцијаКорисник
- Број порука : 661
Регистрован : 24.02.2012
25/2/2013, 01:47
kamora ::Ја мислим да је овај Гемблер у ствари Нуклео, да се регистровао два пута и да се дописује сам са собом а ми се ложимо ко млади мајмуни!
9/5/2013, 20:49
Шта рећи, морам нешто да поделим са вама, знам није ме дуго било, извињавам се, али оно морам рећи, све жене су дефинитивно курве! Пазите се, ево нашао ја неку рибу, одличан студент, добра девојка, ортаци је готиве више него кеву своју, значи слаткоречива до јаја, још ми сви говоре као где си нашао ти такву девојку, свима се свиђа, мени још више, одлепио. ЉУБАВ ЈЕБОТЕ! Бам, провалим лаже ме нешто, раскинем, видим се данас са њом, видим чује се са бившим дечком(у преводу кара), а мени плаче нешто хоће да се миримо и то. А мени долази као невина ово-оно, курац мој невина. Гурно кару, она се стегла и шатро невина, мрш у пичку материну више и девојке, срећа на време сам провалио, иначе бих је упуцао у главу да је прошло дуже времена. Значи од сад само ко цигани јебемо карамо нема везе, нема ништа... И ај у курац све. И враћам се старој теми 16 плусић, дркање и сви живци су у глави. То су те нове девојке, модерне, јебо им ја матер у уста, урбане, ложе се на љубав, али из секс и града, и то. Док не проверите до 12 колена све, и све комшије, у кућу не уводите.
9/5/2013, 20:56
Па ти нађи нешто преко 94 годишта, можда и буде нормална.
- South GuardКорисник
- Број порука : 122
Регистрован : 20.11.2012
9/5/2013, 21:02
Београд ::Шта рећи, морам нешто да поделим са вама, знам није ме дуго било, извињавам се, али оно морам рећи, све жене су дефинитивно курве! Пазите се, ево нашао ја неку рибу, одличан студент, добра девојка, ортаци је готиве више него кеву своју, значи слаткоречива до јаја, још ми сви говоре као где си нашао ти такву девојку, свима се свиђа, мени још више, одлепио. ЉУБАВ ЈЕБОТЕ! Бам, провалим лаже ме нешто, раскинем, видим се данас са њом, видим чује се са бившим дечком(у преводу кара), а мени плаче нешто хоће да се миримо и то. А мени долази као невина ово-оно, курац мој невина. Гурно кару, она се стегла и шатро невина, мрш у пичку материну више и девојке, срећа на време сам провалио, иначе бих је упуцао у главу да је прошло дуже времена. Значи од сад само ко цигани јебемо карамо нема везе, нема ништа... И ај у курац све. И враћам се старој теми 16 плусић, дркање и сви живци су у глави. То су те нове девојке, модерне, јебо им ја матер у уста, урбане, ложе се на љубав, али из секс и града, и то. Док не проверите до 12 колена све, и све комшије, у кућу не уводите.
Jesi je barem tovario ?
10/5/2013, 13:33
Браво за тебе. Апсолвент на факсу.Паранормал ::Па ти нађи нешто преко 94 годишта, можда и буде нормална.
Ма јесам боље да нисам СГ.
- South GuardКорисник
- Број порука : 122
Регистрован : 20.11.2012
10/5/2013, 14:10
Sta si mislio da je zenis idi u pizdu materinu !? Vazno da si ga umocio, zaboravi kurvu idi prcaj nesto drugo i tako u krug.
- GamblerСолунци Лозница
1/7/2013, 02:02
Па људи моји, ја сигурно нисам хладне главе да размислим о томе како треба, али може ли ми ико рећи где су те продавнице где се продаје одећа са принтом где је застава америке, па да одем и видим само и да видим који Далибори то узимају, шта је у њиховим главама? Јебем ти колевку у којој си гајен и црвени кончић против урока, па шта је то толико лепо и ин и кул и гламур и мода и шик носити мајицу са принтом заставе америке? Дај да и у мене уђе та Нирвана данашњице, можда ћу кренути да полажем испите како треба, да шикам креатин и трибулус, да слушам нови Цецин албум, Ин виво и Ивану Селаков, можда ћу узети мобилни од петсто евра, или истетовирати да само Бог може да ми суди или да сам против модерног фудбала и ливин ла вида ултра.
Па јебо те Пера детлић у дупе, данас толике мајице, толико брендова, ево видим свако је умислио да је Дел Бој па ваља неке мајице, пуловере, фармерке, патике и лудила, милион бутика и добављача гардеробе и онда седнеш да попијеш пиће у најпрометнију улицу у два највећа града на Дунаву у Србији и видиш па најмање 15-20 шабанотија у мајицама заставе Америке. Једино ако иде у пакету иљад динара пет мајица.
Ојој људи Божији па ти исти Американци су нам.... јебали све живо, и стварно шта је то толико кул и значајно у Америци? Њујорк јесте велики град и супер модеран али шта се ту значајно десило, сем Бин Ладенишка када је узео да се игра Генерала па срушио онај светски трговински центар? Док су тамо градили и насељавали и Њујорк и налазили те курчеве који су добили имена које су им Енглези давали, био је "Бој на Лозници" где је против 30.000 Турака под командом Али-паше Видајића, бој тукло 1200 Срба, док није дошло још 10.000 Срба и потукло Турке, све је то наравно, описао Филип Вишњић у својој песми. Јебо ме пас кад сам и читао ова срања у школи, а ово је само прича из моје околине, а ево колико је нас и колико прича можемо да испричамо? Курчина је та Америка, једино онај Лас Вегас ценим можеш да се излудираш као стока, али и то на пар дана. Па првог је мене срамота колико мало знам о тој историји, а колико може да се зна, али уопште се поставља питање за ове млађе генерације да ли уопште треба и да уче то. Ево ко брани српство, вође навијача који исте овакве Далиборе са мајицама са принтом америчке заставе имају у друштву, ако већ немају уске мајице са шљокицама и цирконима, такви могу писати пароле, графите и налепнице до сутра за Косово и Метохију, нема вајде од тога.
Па јебо те Пера детлић у дупе, данас толике мајице, толико брендова, ево видим свако је умислио да је Дел Бој па ваља неке мајице, пуловере, фармерке, патике и лудила, милион бутика и добављача гардеробе и онда седнеш да попијеш пиће у најпрометнију улицу у два највећа града на Дунаву у Србији и видиш па најмање 15-20 шабанотија у мајицама заставе Америке. Једино ако иде у пакету иљад динара пет мајица.
Ојој људи Божији па ти исти Американци су нам.... јебали све живо, и стварно шта је то толико кул и значајно у Америци? Њујорк јесте велики град и супер модеран али шта се ту значајно десило, сем Бин Ладенишка када је узео да се игра Генерала па срушио онај светски трговински центар? Док су тамо градили и насељавали и Њујорк и налазили те курчеве који су добили имена које су им Енглези давали, био је "Бој на Лозници" где је против 30.000 Турака под командом Али-паше Видајића, бој тукло 1200 Срба, док није дошло још 10.000 Срба и потукло Турке, све је то наравно, описао Филип Вишњић у својој песми. Јебо ме пас кад сам и читао ова срања у школи, а ово је само прича из моје околине, а ево колико је нас и колико прича можемо да испричамо? Курчина је та Америка, једино онај Лас Вегас ценим можеш да се излудираш као стока, али и то на пар дана. Па првог је мене срамота колико мало знам о тој историји, а колико може да се зна, али уопште се поставља питање за ове млађе генерације да ли уопште треба и да уче то. Ево ко брани српство, вође навијача који исте овакве Далиборе са мајицама са принтом америчке заставе имају у друштву, ако већ немају уске мајице са шљокицама и цирконима, такви могу писати пароле, графите и налепнице до сутра за Косово и Метохију, нема вајде од тога.
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4