FREEDOM FIGHTERS
+48
LESKE KOCKA F.KASAPI
WTF.exe
kinaopa
Kanabis
Sajkaca
predratni.zavodnik
LimunNS
nebitan lik
fuck the police
CasualsWest
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
nebitan_lik
Kezualac
wock 031
ciksi
Ultra Azzurro
SO-LO
Hogar Strašni
Ултрас
Korida-NS
фики_кершме
Monster_ue
BORCHA 5
Panaa
consigliere
Prijedor
СИМО УЦФ
Dzordz
GreenArmy-BRONX
Mentalita Ultras
Milos_011
PuRkE
Мегафон
Gambler
FF~SINDIKALAC~FF
Балканац
cyber
Lud rodjen!
ФкБАЧКАпаланка
Butcher 1987 KV
Indjija BRONX
GiLoWaC
Ultra_klan_FF
SexyFamily031
Cicojaca
TcD_kg
CasualMente
ултра
52 posters
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 09.11.2008
Re: FREEDOM FIGHTERS
4/5/2009, 13:07
meni je dovoljno sto su pobegli .... to sve govori !!!! a znate i sami koliko ih je bilo .... da stavimo tacku na raspravu ....
- ciksiКорисник
- Број порука : 25
Регистрован : 13.01.2009
4/5/2009, 13:12
LimunNS ::Важно је да је пала на навијачи начин!ciksi ::A djavolima pala bas posle sjajne tuce?
Tacno tako, ali kad se vec napise da je pala, onda treba reci kako, da se ne bi stekao pogresan utisak, sad bi neko ko cita to skapirao: Aha nasli se FF i CDj i ovi se razbezali i ostala im zastava... Eto samo toliko.
- CasualsWestКорисник
- Број порука : 11
Локација : BGD-Strasbur
Регистрован : 04.05.2009
4/5/2009, 13:14
Valjda je lik preskocio ogradu na utakmici uzeo zastavu i tutanj.ciksi ::A djavolima pala bas posle sjajne tuce?
Eto vidis da imas kompleks dovoljno ti je da su pobegli od nekoga i ti si sad srecan,napravite zurku povodom bega FF-a.
i Srga ako mozes onu pricu kad su dosli FF u Kraljevo,visoki rizik i to...da mi iz deklamujes na pp.
- predratni.zavodnikКорисник
Регистрован : 03.01.2009
4/5/2009, 14:06
da bi mogao da prichas o solunci trebao bi da znas kako su nas krali kad smo trebali da udjemo u prvu LiguCasualsWest ::Pa ovi FF postoje samo 4 godine,a vec su svima nabili komplekse.Solunci samo o njima pricaju(opsednuti su)Ko je god pazljivo citao postove mogao je to i da zakljuci,to vazi i za RD,Horde,da ne nabrajam vise...Vidi se da su ozbiljna navijacka grupa po mnogim elementima.Jedan Solunac cak nije mogao da se suzdrzi i popio je ban da bi im opsovao mater ili tako nesto.Mislim dosta tih gluposti njihov topic njihova stvar.FF ne komentarise na forumu i vi se nasli pametni da iznosite gluposti za koje necete dobiti odgovor od njih,samo da bi nesto napisali!
Svaka cast FF nastavite da nas odusevljavate vasim izdanjima.
i to dva puta, pa koliko je ljudi od tada vise ne gleda Loznicu
da smo zadnji u trecoj ligi, da nam je tim patetichan,a uprava jadna. da deset godina nam ni jedna uprava nije pomogla ni na kakav nachin, o busevima da ne pricham
da je liga u boksu ugasena
a da je bojnost solunaca na tim gostovanjima isla i d 500,
pa tek onda da seres..
sta je to FF uradio da je tako slavno.
- SajkacaКорисник
- Број порука : 44
Регистрован : 15.10.2008
4/5/2009, 14:32
CasualsWest ::Valjda je lik preskocio ogradu na utakmici uzeo zastavu i tutanj.ciksi ::A djavolima pala bas posle sjajne tuce?
Eto vidis da imas kompleks dovoljno ti je da su pobegli od nekoga i ti si sad srecan,napravite zurku povodom bega FF-a.
i Srga ako mozes onu pricu kad su dosli FF u Kraljevo,visoki rizik i to...da mi iz deklamujes na pp.
Valjda???? O cemu bre ti pises? E pa ja cu ti sigurno reci da nije preskocio ogradu, da je dosao sa strane, da ga nijedan redar nije pojurio, takodje ni pandur, kada je to uradio... A reci cu ti i da je jedan Djavo zbog uletanja tada u teren popio krivicnu!
O kome mi pisemo? Gde si ti video da smo mi pricali o njima?! Oni su za nas nebitna grupa, koja je po onome sto mi vrednujemo dosta iza nas! Fotosop je cudo, pa i ono zaokruzivanje likova..
Mnogi ovde prde, a da veze nemaju... Nismo ih najurili u Uzicu?! Ko je napredovao u tuci? Ko je imao vise povredjenih? Ko je napadao sa brda i povlacio se dalje u sumu? Kome je pola kopa pobeglo kada su Djavoli usli na stadiona sa FF motkama kojima su nas gadjali kada smo im prisli??? Zasto bi bezao covek sa detetom u rukama, da li je on trebao da bude meta naseg napada, da li iko sa istoka napadnut? Naravno da nije, nas cilj su bili FF, koji su bezali i skidali zastave, 5-6 likova se udostojilo da bar baci par kamena u nasem pravcu...
Ne mogu da verujem da neko prica kako smo mi opsednuti njima... Strasno...
- SO-LOОдстрањен
- Број порука : 26
Регистрован : 25.04.2009
4/5/2009, 14:40
Kao prvo mi smo se reorganizovali na utakmic Loznica-Radnicki KG. A ne protiv Slobode UE. Opet ti pisem nemoj pisati nesto sto ne znas...
- KanabisКорисник
- Број порука : 18
4/5/2009, 14:52
Uzeto sa FF foruma !
Jbg da baba ima muda bila bi djed! Sigurno da moze bolje i bice, ali za sada to nam je sto nam je! Ljudi nemojte se previse dizati i zavaravati, ne moze sve odjednom, za nake stvari treba vremena. Kako god izgledali i sta god radili svi moramo biti svesni da smo mi mala grupa koja je krenula od 0, cije godine postojanja idalje ne ispunjavaju prste jedne ruke, ciji rad se ne zasniva na uspesima kluba. Nije nasa velicina to sto smo uzeli djavolima zastavu, sto smo sanerima ili soluncima upali na tribinu ili sto nas je bilo 400 u kopu ili neka bog zna koreografija ili bakljada. Nasa velicina je u tome sto smo pokazali i dokazali srpskoj ultra sceni, tj. nekoj Indjiji, Loznici, Valjevu ili Kraljevu, kako treba da vole svoj grad, svoj klub, kako mogu imati navijacku grupu, a da za to ne idu u beograd. Takdje mogli su i da nauce: da nije net nesto sto nas cini navijacem, da nisu slike te zbog kojih ima smisla ici na utakmice, da nije cilj iskopirati tudju melodiju, da nije cilj velicati sebe,prepucavati se po forumu ili da mislis da ces biti bolji time sto ces omalovaziti drugog. E u tome ja vidim nasu velicinu! I zato smo mi mozda mali kao grupa, ali veliki kao ideja, koja je sigurno vredna paznje! FF MALA GRUPA-VELIKA DELA
Izvinjavam se FF za skidanje posta sa njihovog foruma , a ostali da ga procitaju nekoliko puta i da ne pisu u prazno vise !
Jbg da baba ima muda bila bi djed! Sigurno da moze bolje i bice, ali za sada to nam je sto nam je! Ljudi nemojte se previse dizati i zavaravati, ne moze sve odjednom, za nake stvari treba vremena. Kako god izgledali i sta god radili svi moramo biti svesni da smo mi mala grupa koja je krenula od 0, cije godine postojanja idalje ne ispunjavaju prste jedne ruke, ciji rad se ne zasniva na uspesima kluba. Nije nasa velicina to sto smo uzeli djavolima zastavu, sto smo sanerima ili soluncima upali na tribinu ili sto nas je bilo 400 u kopu ili neka bog zna koreografija ili bakljada. Nasa velicina je u tome sto smo pokazali i dokazali srpskoj ultra sceni, tj. nekoj Indjiji, Loznici, Valjevu ili Kraljevu, kako treba da vole svoj grad, svoj klub, kako mogu imati navijacku grupu, a da za to ne idu u beograd. Takdje mogli su i da nauce: da nije net nesto sto nas cini navijacem, da nisu slike te zbog kojih ima smisla ici na utakmice, da nije cilj iskopirati tudju melodiju, da nije cilj velicati sebe,prepucavati se po forumu ili da mislis da ces biti bolji time sto ces omalovaziti drugog. E u tome ja vidim nasu velicinu! I zato smo mi mozda mali kao grupa, ali veliki kao ideja, koja je sigurno vredna paznje! FF MALA GRUPA-VELIKA DELA
Izvinjavam se FF za skidanje posta sa njihovog foruma , a ostali da ga procitaju nekoliko puta i da ne pisu u prazno vise !
- kinaopaКорисник
- Број порука : 4
4/5/2009, 17:29
Sajkaca,ti hoces da kazes da su panduri namerno pustili lika da pobegne sa zastavom?
- KanabisКорисник
4/5/2009, 18:13
E pa ja cu ti sigurno reci da nije preskocio ogradu, da je dosao sa strane, da ga nijedan redar nije pojurio, takodje ni pandur, kada je to uradio... A reci cu ti i da je jedan Djavo zbog uletanja tada u teren popio krivicnu!
O kome mi pisemo? Gde si ti video da smo mi pricali o njima?! Oni su za nas nebitna grupa, koja je po onome sto mi vrednujemo dosta iza nas! Fotosop je cudo, pa i ono zaokruzivanje likova..
Mnogi ovde prde, a da veze nemaju... Nismo ih najurili u Uzicu?! Ko je napredovao u tuci? Ko je imao vise povredjenih? Ko je napadao sa brda i povlacio se dalje u sumu? Kome je pola kopa pobeglo kada su Djavoli usli na stadiona sa FF motkama kojima su nas gadjali kada smo im prisli??? Zasto bi bezao covek sa detetom u rukama, da li je on trebao da bude meta naseg napada, da li iko sa istoka napadnut? Naravno da nije, nas cilj su bili FF, koji su bezali i skidali zastave, 5-6 likova se udostojilo da bar baci par kamena u nasem pravcu...
Ne mogu da verujem da neko prica kako smo mi opsednuti njima... Strasno...[/quote
Jesu li ''panduri i ''redari'' neka podgrupa djavola pa nisu jurili lika kada im je skidao zastavu ? Skoro na svim forumima ste pisali o FF i kada vam je pala zastava i posle zadnje utakmice. Ako su ne bitna zasto je najbrojnije gostovanje djavola bilo u Uzicu ? Ja nisam cuo da je bilo povredjenih fajtersa ! Pitas zasto bi bezao covek sa detetom a posle utakmice ste gadjali simpatizere sa zapada medju kojima je bilo i ljudi sa decom ! I od tih 5-6 kako rece cim je jedan pogodio vaseg momka vratili ste se odakle ste i krenuli u ''juris''
I vi i solunci pisete na nihovom topicu i posle se cudite kad neko kaze da ste opsednuti njima !
Ne mogu da verujem da neko prica kako smo mi opsednuti njima... Strasno...[/quote
Jesu li ''panduri i ''redari'' neka podgrupa djavola pa nisu jurili lika kada im je skidao zastavu ? Skoro na svim forumima ste pisali o FF i kada vam je pala zastava i posle zadnje utakmice. Ako su ne bitna zasto je najbrojnije gostovanje djavola bilo u Uzicu ? Ja nisam cuo da je bilo povredjenih fajtersa ! Pitas zasto bi bezao covek sa detetom a posle utakmice ste gadjali simpatizere sa zapada medju kojima je bilo i ljudi sa decom ! I od tih 5-6 kako rece cim je jedan pogodio vaseg momka vratili ste se odakle ste i krenuli u ''juris''
I vi i solunci pisete na nihovom topicu i posle se cudite kad neko kaze da ste opsednuti njima !
- WTF.exeКорисник
- Број порука : 28
Локација : Капедунум
4/5/2009, 18:15
kinaopa ::Sajkaca,ti hoces da kazes da su panduri namerno pustili lika da pobegne sa zastavom?
Да, још су му помогли и да се прогура кроз масу... пребили ког Ђавола... можда чак и скинули заставу. Затим позирали за новине са све том заставом(коју толико потенцирате)...потом му дали ту исту заставу...опет пребили ког Ђавола... и отпратили га до југа. А онда отишли до оближњег елитног ресторана и частили Фридоме због украдене заставе.... пфффф...
[left]
- Ultra_klan_FFКорисник
- Број порука : 13
Регистрован : 19.10.2008
4/5/2009, 18:31
Ja sam se iskreno nadao da ce ovo stati nakon drugog posta na ovoj strani,kad ono jok,polemike o nama se nastavljaju,ocekujem uskoro zaplet,idemo braco kuvanjeee
- CasualsWestКорисник
Локација : BGD-Strasbur
4/5/2009, 19:53
Djavoli i Solunci ispisase romane na FF temi i kazu:ne lozimo se na njih,nismo opsednuti,ne drkamo bre na njih,ko bre ima kompleks.
Panduri repetirali pistolje i rekli daj bre vamo zastavu da ne bi pucali,sta ce ljudi morali su dati jebiga.
Panduri repetirali pistolje i rekli daj bre vamo zastavu da ne bi pucali,sta ce ljudi morali su dati jebiga.
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
4/5/2009, 22:31
Samo vi velicaj te sebe, kazete da necete da se expoirate preko neta postujem, ali zasto onda kopirate delove sa foruma freedoma i ukljucujete se u raspravu sa drugima ?
- LESKE KOCKA F.KASAPIОдстрањен
- Број порука : 19
Регистрован : 29.04.2009
4/5/2009, 22:36
mislim nije uredu da se brisu poruke koje pokazuju pravo lice jedne grupe..nije bilo nikakvih prozivki..strasno i zalosno
- KanabisКорисник
4/5/2009, 22:40
Nije mi jasno sta Kasapi, Solunci CDj imaju protiv ako neko pohvali rad grupe FF ? Pogledajte koliko postova imate na ovom topicu i sve ce vam biti jasno !
4/5/2009, 22:43
Замолио бих момке да се смире мало, како не би били ''стрељани''. Препознаће се сами који су.
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
4/5/2009, 23:00
Kanabis, sto se tice rada grupe Freedom Fighters svaka cast, ipak igrate 3 ligu u fudbalu koliko sam upoznat odradili ste skoro sve utakmice ako ne i sve, i iskreno voleo bi da se i vi ukljucite na ovaj sajt kao i sve grupe sem delija koji bojkotuju sve forume(iz meni nepoznatih razloga ali dobro).
Kao suparnicku grupu vas mrzim ali postujem sve sto ste uradili do sada i nadam se da ce te ili vi ili djavoli uci u 2 ligu, da bi prvenstvo bilo zanimljivije, nego da udju klupci.
Kao suparnicku grupu vas mrzim ali postujem sve sto ste uradili do sada i nadam se da ce te ili vi ili djavoli uci u 2 ligu, da bi prvenstvo bilo zanimljivije, nego da udju klupci.
- KanabisКорисник
4/5/2009, 23:12
Kralju sve je to lepo sto si napisao i sve i ja to zelim FF-ima al ja nisam njihov clan tako da relax ...
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
4/5/2009, 23:56
CasualsWest ::Djavoli i Solunci ispisase romane na FF temi i kazu:ne lozimo se na njih,nismo opsednuti,ne drkamo bre na njih,ko bre ima kompleks.
ovaj za sada vrlo dobar forum je bogatiji za jos jednog clana "navijackog zirija", majstore kada ce miss navijaca pa da se svi konsultujemo o ovima ili onima, kako bi znali kome da okacimo ime miss a kome pratilje itd ???
Ako je vama svima cilj da ovaj forum sluzi da bi neko napisao pohvalni post za FF i u istom postu okaljao neku grupu onda stvarno ne znam, i onda kao fol " ne zelim da vredjam"..."ne zelim da se raspravljam" pa se onda prebacuje ko ima kompleks, i tako te standardne price... Isto ovako i grobari i delije izginuse...
Ovaj forum je brz, i dobar informator o navijackim desavanjima, i (nekad) bio mesto gde su navijaci raznih klubova razmenjivali utiske i iskustva, gde su ljudi predstavljali svoje grupe, gde su na tolerantniji i razumniji nacin davali primedbe, ali i pohvale. Takodje razumem neciju zelju da se ispravi neka netacna informacija ali dajte nemora posle toga da se napravi citava raspravka i gadjanje medju clanovima... Ajd u im' boga
- WTF.exeКорисник
5/5/2009, 00:46
Ало бре
"Замолио бих момке да се смире мало, како не би били ''стрељани''. Препознаће се сами који су" !!!
"Замолио бих момке да се смире мало, како не би били ''стрељани''. Препознаће се сами који су" !!!
- istoricarОдстрањен
- Број порука : 31
Локација : Tamo gde treba
Регистрован : 21.02.2009
5/5/2009, 15:52
Bravo za FF.dobra grupa,bolja od vecine drugih,odmah iza Grobara,Cigana,Firme,Uf,TB
- PrijedorОдстрањен
- Број порука : 89
Регистрован : 14.11.2008
5/5/2009, 16:10
Sad ga malo pretjera
- SO-LOОдстрањен
- Број порука : 26
Регистрован : 25.04.2009
5/5/2009, 17:19
Malo vise...
- WTF.exeКорисник
5/5/2009, 17:34
istoricar ::Bravo za FF.dobra grupa,bolja od vecine drugih,odmah iza Grobara,Cigana,Firme,Uf,TB
ПреЋерао није. Реално човек прича.
Реците ми неку групу у 3. лиги која је одрадила СВА гостовања... сем овог последњег, због молбе управе ФК Мачве да ФФ-и не присуствују текми.
- istoricarОдстрањен
- Број порука : 31
Локација : Tamo gde treba
Регистрован : 21.02.2009
5/5/2009, 17:35
Sto sam preterao?
Momci furaju svoje ritmove,svoje pesme,bez kopiranja.Samo Napred!
Momci furaju svoje ritmove,svoje pesme,bez kopiranja.Samo Napred!