TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FREEDOM FIGHTERS

+48
LESKE KOCKA F.KASAPI
WTF.exe
kinaopa
Kanabis
Sajkaca
predratni.zavodnik
LimunNS
nebitan lik
fuck the police
CasualsWest
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
nebitan_lik
Kezualac
wock 031
ciksi
Ultra Azzurro
SO-LO
Hogar Stra&#353ni
Ултрас
Korida-NS
фики_кершме
Monster_ue
BORCHA 5
Panaa
consigliere
Prijedor
СИМО УЦФ
Dzordz
GreenArmy-BRONX
Mentalita Ultras
Milos_011
PuRkE
Мегафон
Gambler
FF~SINDIKALAC~FF
Балканац
cyber
Lud rodjen!
ФкБАЧКАпаланка
Butcher 1987 KV
Indjija BRONX
GiLoWaC
Ultra_klan_FF
SexyFamily031
Cicojaca
TcD_kg
CasualMente
ултра
52 posters
Go down
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен
Број порука : 19
Регистрован : 29.04.2009

FREEDOM FIGHTERS - Page 6 Empty Re: FREEDOM FIGHTERS

5/5/2009, 18:15
mislim ja sam se nasao PROZVANIM kada mi se KRALJEVO svrstava u grupu gradova ,loznica ,indjija i slicno....jer KASAPI i odnosno BUTCHERS KRALJEVO postoje od 1987 ,i ako trenutno imamo reorganizaciju,i budimo se posle godinu dana bledih izdanja,ne daje za pravo da neke skorasnje formirane grupe FF koje nemaju nikakvu tradiciju da blate nase ime i svrstavaju nas uz duzno postovanje sledece pomenutim grupama , zelenom armijom ,soluncima i nekim raspalim grupama...imam potpuno postovanje prema FF ,i oni bi trebalo da imaju prema ostalima,jer neznam cime imaju to da se ponose,jeli to sto su skinuli zastavu djavolima na krajnje kukavicki nacin i to sto od njihovog kopu od 400ljudi pobegne 350 pa vodja poziva ljude da se vrate i ne beze preko megafona...i to sve u svom gradu od tih istih djavola kojima su na svima poznat nacin skinuli zastavu..ili mozda sto su gadjali djavole palicama i motkama ,koje su djavoli pokupili i sa istim ih vijali po gradu...JOS JEDNOM SVe GRUPE MORAJU MEDJUSOBNO DA SE POSTUJU ...rivalitet je ok ,vredjanja ,shibanja na tribini,prozivke,cimanja sa murijom ... mozda je sada neka grupa ma manjem organizacionom nivou ali to neznaci da nece da se promeni...
nas ponos zove se vernost ..i da se zna 1987,ko zaboravi tradiciju,taj ne postoji..
WTF.exe
WTF.exe
Корисник
Број порука : 28
Локација : Капедунум
Регистрован : 04.05.2009

5/5/2009, 18:24
LESKE KOCKA F.KASAPI ::mislim ja sam se nasao PROZVANIM kada mi se KRALJEVO svrstava u grupu gradova ,loznica ,indjija i slicno....jer KASAPI i odnosno BUTCHERS KRALJEVO postoje od 1987 ,i ako trenutno imamo reorganizaciju,i budimo se posle godinu dana bledih izdanja,ne daje za pravo da neke skorasnje formirane grupe FF koje nemaju nikakvu tradiciju da blate nase ime i svrstavaju nas uz duzno postovanje sledece pomenutim grupama , zelenom armijom ,soluncima i nekim raspalim grupama...imam potpuno postovanje prema FF ,i oni bi trebalo da imaju prema ostalima,jer neznam cime imaju to da se ponose,jeli to sto su skinuli zastavu djavolima na krajnje kukavicki nacin i to sto od njihovog kopu od 400ljudi pobegne 350 pa vodja poziva ljude da se vrate i ne beze preko megafona...i to sve u svom gradu od tih istih djavola kojima su na svima poznat nacin skinuli zastavu..ili mozda sto su gadjali djavole palicama i motkama ,koje su djavoli pokupili i sa istim ih vijali po gradu...JOS JEDNOM SVe GRUPE MORAJU MEDJUSOBNO DA SE POSTUJU ...rivalitet je ok ,vredjanja ,shibanja na tribini,prozivke,cimanja sa murijom ... mozda je sada neka grupa ma manjem organizacionom nivou ali to neznaci da nece da se promeni...
nas ponos zove se vernost ..i da se zna 1987,ko zaboravi tradiciju,taj ne postoji..

Све се то лепо ја слажем са тобом али МОРАШ признати да је група звана ФФ направила већи напредак за ове 4 године колико постоје него неке групе за 24! И зашто сви форсирате то скидање заставе?!?!
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 18:53
to im ne daje za pravo da blate i svrstavaju moj grad u rang indjije celareva loznice jagodine i slicno...kw ima150000stanovnika ,i nije nalik ovim kvazi gradovima ...svaka cast za napredak njihove grupe ...nemam problem sa tim i u kraljevu se zdravo radi pravi se ekipa iz dana u dan raste brojnost ..FF propadaju ako ostanu u ovoj ligi jos 3, 4 god ,jer nece imati navijackog rivala ..oni sami velicaju svoja kukavicka dela ,ja ne ..

nas ponos se zove vernost
ko nzaboravi tradiciju taj, ne postoji...
kinaopa
Корисник
Број порука : 4

5/5/2009, 18:54
i pored molbe FK Macva,FF su bili na utakmici.Pitanje za Solunce i Kasape,hocete li ici na gostovanje u Uzice kada vas klub bude igrao protiv FK Slobode?
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:02
ja kao kasap , i hocemo,ali posto idemo u drugu ligu neznam da li ce to biti u ovom veku..i nemoj da se palis, znas situaciju za gostovanje u uzice???..ne razumam zbog cega imate fiks ideju da kasapi ne smeju da dodju u uzice ,kada se redovno pojavljujemo u kragujevcu.,jel istina mozda da je gostovanje u kg manje zajebano od uzica ... Deveous
istoricar
istoricar
Одстрањен
Број порука : 31
Локација : Tamo gde treba
Регистрован : 21.02.2009

5/5/2009, 19:05
Sta ima da traze pored 300-350 FF u UE?
istoricar
istoricar
Одстрањен

5/5/2009, 19:06
LESKE KOCKA F.KASAPI ::ja kao kasap , i hocemo,ali posto idemo u drugu ligu neznam da li ce to biti u ovom veku..i nemoj da se palis, znas situaciju za gostovanje u uzice???..ne razumam zbog cega imate fiks ideju da kasapi ne smeju da dodju u uzice ,kada se redovno pojavljujemo u kragujevcu.,jel istina mozda da je gostovanje u kg manje zajebano od uzica ... Deveous
aj mi kazi koliko je bilo vas u UE,a koliko FF u KV?
kinaopa
Корисник
Број порука : 4

5/5/2009, 19:12
niko nema fiks ideje nego se do sada ni jednom niste pojavili u Uzicu a igrali ste protiv njih prosle nedelje,koliko ja znam,ispravi me ako gresim...to koje je gostovanje zajebanije stvarno ne znam,znaju samo oni navijaci koji su dolazili i u Kragujevac i u Uzice.Vas sada ocekuje veoma zanimljiva navijacka scena u drugoj ligi pa se trudite da to odradite NAVIJACKI. Wink
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:15
ovako posto nisi upucen , imali smo dogovor za bus ,i bili smo ispaljeni od strane uprave ,a zadnji voz nam je zapalilo ....ali od sada radimo sve u svojoj reziji ..ja licno sam bio u razgovoru sa upravom ..ali zbog nereda sa djavolima u uzicu odustali su od busa u zadnjem momentu...a otisao voz ,kako da odem??? ...mislili smo da makar nas par zapali obicnim busom ,ali nismo hteli da budemo smesni ..bice dana ..
a imali smo 15 dana pre tyoga gostovanje u kg koje je mnogo zajebanije i otislo nas je 100..i zato ta tvoja spika ne pije vodu..
pa sta im vredi 300ljudi kada se svi razbeze u svom gradu,jel istina ???...i onda odu u loznicu i kao skidaju zastavu LOL
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:19
brate ja ti kazem ne svrstavaj nas sa loznicom .bas je bezveze..mnogo smo dugo na navijackoj sceni .i prosle godine smo bili u bojkotu na fudbalu i posecivali smo basket i odbojku ,sto je opste poznata stvar .a posto u basketu i odbojci nismo u istoj ligi neznam na sta sam trebao da idem u uzice ,mozda na kuglanje LOL
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

5/5/2009, 19:28
Idemo idemo... prva runda, u trci su : Fridom Fajtersi, Kasapi, Crveni Djavoli, Solunci, pominje se i Zelena Armija....

Za nekoliko minuta dobicemo ekskluzivne kvote od Mozzart, Meridian, Balkan Bet kladionica

Runda dva... idemo prepirke, informacije, ko je pametniji, pitanje je sad ??? Da nisam cuo za Nikolu Teslu, mislio bih da ste vi izmislili struju !!!

Izvinite za off ali sam morao da se nasalim na ovo Smile
istoricar
istoricar
Одстрањен

5/5/2009, 19:31
Iskreno,FF je najbolja ekipa u drugoj i trecoj ligi.
Kakvi Kasapi bre,dzaba vam 1987 kad nikad necete imati 400ljudi u KV. .nikad!
SO-LO
SO-LO
Одстрањен
Број порука : 26
Регистрован : 25.04.2009

5/5/2009, 19:31
LESKE KOCKA F.KASAPI nemoj biti smesan i Indjija i Loznica su mnogo vise pokazali u ovoj sezoni od Kasapa zato psssssst.... Sad cu da ti okacim sliku kod nas u topic pa da vidis da smo i mi grupa sa istorijom...
WTF.exe
WTF.exe
Корисник

5/5/2009, 19:33
Еее моји ви... сад ћу вам ставити слику где су тадашњи навијачи Слободе из Ужица прослабљали улазак у Другу лигу... ви мени причате о некој традицији!
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:36
da i nikada nece nas 350 bezati to je sigurno .pa bolje da imam 100ljudi koje je uvek uz mene nego da beze njih 350 od 400 ...ovde ima ljudi punih kompleksa ..ja pohvalim djavole ,vi odma stekanje ,provociranje,pa zar je provocuiranje za FF ako pohvalim djavole ,ili obrnuto.. LOL
p.s. cuo sam da su najbolje kvote u brasilu. i vode FF u trci na 100 metara imaju najbrze sprintere i najmasovnije shprintere
istoricar
istoricar
Одстрањен

5/5/2009, 19:39
Ha ha,Kasape. . .dobar vic.
Glupo je svadjati se!
Ja sem UF podrzavam i FF jer su ORIGINALNI.
A molio bih nekog kasapa da napise neku svoju pesmu(a da nije rezimska)?
WTF.exe
WTF.exe
Корисник

5/5/2009, 19:39
https://2img.net/r/ihimizer/img57/9853/n14247127181051968200j.jpg
Еве вам га! НА!
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник
Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008

5/5/2009, 19:47
Istoricar ne bih da se ukljucujem u celu raspravu ko je koliko pokazao ko je ko ko smo mi jer mi je pun k.... tih prica, nego hoces da kazes da kasapi nemaju svoje pesme, hoces da ti pisem textove nasih pesama????
Ne pada mi napamet dodji na neku tekmu pa ces da cujes.
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:50
ja mislim da pravi UF nne gotive nikoga ..i nesto mi ta tvoje izjava deluje smesno..
mislim da je najpametnije da dodjes na tekmu i da cujes pesme ///
istoricar
istoricar
Одстрањен

5/5/2009, 19:50
Daleko mi je KV.
Pa daj neku pesmu?
Mislim sve vam je glupo:od imena kluba do imena grupe(bez uvrede).
I ostavite FF,jer koliko ih napadate u ovom topicu ispasce da vam je FF nesto nedostizno(99%tacno).BEZ UVREDE M0LIM
istoricar
istoricar
Одстрањен

5/5/2009, 19:52
LESKE KOCKA F.KASAPI ::ja mislim da pravi UF nne gotive nikoga ..i nesto mi ta tvoje izjava deluje smesno..
mislim da je najpametnije da dodjes na tekmu i da cujes pesme ///
moja licna stvar je da li cu podrzati FF
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник
Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008

5/5/2009, 19:59
Istoricar obicno kad kazes nesto sto ti se ne svidja objasnis razlog, to sto se tei ne svidja tvoja stvar, i molio bih te da postove gde se ne pominje FF ne pises kodnjih vec kod nas.
A sto se tice pesme sledece sezone igramo 2 ligu pa ce da dodjemo do bg valjda ti to odgovara strpi se do tad.
LESKE KOCKA F.KASAPI
Одстрањен

5/5/2009, 19:59
a tek sa soluncima sa zenskog basketa necu diskusiju..molim Wink-grin
BORCHA 5
BORCHA 5
Корисник
Број порука : 138
Локација : БОРЧА