FREEDOM FIGHTERS
+48
LESKE KOCKA F.KASAPI
WTF.exe
kinaopa
Kanabis
Sajkaca
predratni.zavodnik
LimunNS
nebitan lik
fuck the police
CasualsWest
XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BX
nebitan_lik
Kezualac
wock 031
ciksi
Ultra Azzurro
SO-LO
Hogar Strašni
Ултрас
Korida-NS
фики_кершме
Monster_ue
BORCHA 5
Panaa
consigliere
Prijedor
СИМО УЦФ
Dzordz
GreenArmy-BRONX
Mentalita Ultras
Milos_011
PuRkE
Мегафон
Gambler
FF~SINDIKALAC~FF
Балканац
cyber
Lud rodjen!
ФкБАЧКАпаланка
Butcher 1987 KV
Indjija BRONX
GiLoWaC
Ultra_klan_FF
SexyFamily031
Cicojaca
TcD_kg
CasualMente
ултра
52 posters
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
Re: FREEDOM FIGHTERS
25/4/2009, 21:16
koliko je ff bilo danas u loznici?>?>
- SO-LOОдстрањен
- Број порука : 26
Регистрован : 25.04.2009
25/4/2009, 21:19
oko 60...
- SO-LOОдстрањен
27/4/2009, 18:13
[img][/img]
Tuca F.F. i murije...
Tuca F.F. i murije...
- Ultra AzzurroКорисник
- Број порука : 9
Локација : Novi Pazar
Регистрован : 18.04.2009
27/4/2009, 19:28
Jel ima neki snimak ove tuce?Osecam da je to bio lud dan za F.F.
- ciksiКорисник
- Број порука : 25
Регистрован : 13.01.2009
27/4/2009, 19:54
Ultra Azzurro ::Jel ima neki snimak ove tuce?Osecam da je to bio lud dan za F.F.
Da, sta vise na pocetku imas uloge sva imena ucesnika tuce, kompletan snimak tuce sa usporenim snimcima i zumovima svih ucesnika + bonus materijal izjave FF-a posle tuce, i policijske izvestaje, naravno mozes naci snimak na svakoj trafici za samo 299 dinara...
- Mentalita UltrasОдстрањен
- Број порука : 156
Регистрован : 02.11.2008
27/4/2009, 22:41
Xaxaxax,reci mu..Jeste bio lud,ali u kom smislu?!Ako su za tebe batine od pandura neko ludilo onda ok..
- KezualacКорисник
- Број порука : 7
Регистрован : 28.04.2009
29/4/2009, 12:07
Слике, клипове и остали материјал везан за рад и идеју ФФ нестављајте по интернету!Став групе који траје већ годинама и по чему је ФФ група препознатљива, зашто га кршити ако се не мора? Исто правило важи и за youtube.com!
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
29/4/2009, 15:12
http://www.danas.rs/vesti/sport/fudbal/uzicki_navijaci_nepozeljni_u_sapcu.74.html?news_id=159898
- nebitan_likОдстрањен
- Број порука : 5
Регистрован : 05.04.2009
29/4/2009, 20:33
Kezualac je 100 % u pravu, oni furaju svoj fazon. Imaju svoje pesme ne preradjuju, imaju drugacije zastave i ne izbacuju slike i klipove i ne pisu po netu. Negde sam video da je neko napisao za njih da su fasisti, ali morate bolje da pogledate njihov znak i znak fasista.
29/4/2009, 23:13
nebitan_lik ::Kezualac je 100 % u pravu, oni furaju svoj fazon. Imaju svoje pesme ne preradjuju, imaju drugacije zastave i ne izbacuju slike i klipove i ne pisu po netu. Negde sam video da je neko napisao za njih da su fasisti, ali morate bolje da pogledate njihov znak i znak fasista.
Подсећа, али није.
- KezualacКорисник
- Број порука : 7
Регистрован : 28.04.2009
29/4/2009, 23:22
Опет молим да не стављате слике по нету... има доста навијачких група у Србији којима је једино остало то да се експонирају по нету, а не да се доказују на Трибини!
ФФ је озбиљна навијачка група и неће дозволити да неки квази навијачи каљају углед и став екипе!
Ово се мора поштовати!
ФФ је озбиљна навијачка група и неће дозволити да неки квази навијачи каљају углед и став екипе!
Ово се мора поштовати!
- wock 031Корисник
- Број порука : 8
Регистрован : 26.04.2009
30/4/2009, 10:29
slazem se, tribina je jedino mesto gde se vidi kako se bodri klub!!!
- XC-Le'bRee!x. a.k.a L'BXКорисник
- Број порука : 50
Локација : Direktno From Ghetto
Регистрован : 12.04.2009
2/5/2009, 20:07
A sta ce biti ako se eksponiraju...kao prvo imaju svoj forum...to znaci da se eksponiraju,nista se nece promeniti ako se neko exponira...samo ce se znati da postoje,i kakva su grupa...al to oni odluchuju...!
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
2/5/2009, 21:44
pa fazon je sto pola grupa se slika za internet,pozira se za slike i te varijante...
- CasualsWestКорисник
- Број порука : 11
Локација : BGD-Strasbur
Регистрован : 04.05.2009
4/5/2009, 11:57
Pa ovi FF postoje samo 4 godine,a vec su svima nabili komplekse.Solunci samo o njima pricaju(opsednuti su)Ko je god pazljivo citao postove mogao je to i da zakljuci,to vazi i za RD,Horde,da ne nabrajam vise...Vidi se da su ozbiljna navijacka grupa po mnogim elementima.Jedan Solunac cak nije mogao da se suzdrzi i popio je ban da bi im opsovao mater ili tako nesto.Mislim dosta tih gluposti njihov topic njihova stvar.FF ne komentarise na forumu i vi se nasli pametni da iznosite gluposti za koje necete dobiti odgovor od njih,samo da bi nesto napisali!
Svaka cast FF nastavite da nas odusevljavate vasim izdanjima.
- fuck the policeКорисник
- Број порука : 86
Регистрован : 09.11.2008
4/5/2009, 12:07
.... oces da kazes da nastavi njih 250 da bezi od 50 djavola ?!?!?! mozda njih ima i sve to ali dzabe kada ima njih samo 30ak spreminh na tucu ... da nije tih 30 ak do sada bi im pale sve zastave ...respect za tu grupicu FF -a ...
- SO-LOОдстрањен
4/5/2009, 12:35
CasualsWest ::Pa ovi FF postoje samo 4 godine,a vec su svima nabili komplekse.Solunci samo o njima pricaju(opsednuti su)Ko je god pazljivo citao postove mogao je to i da zakljuci,to vazi i za RD,Horde,da ne nabrajam vise...Vidi se da su ozbiljna navijacka grupa po mnogim elementima.Jedan Solunac cak nije mogao da se suzdrzi i popio je ban da bi im opsovao mater ili tako nesto.Mislim dosta tih gluposti njihov topic njihova stvar.FF ne komentarise na forumu i vi se nasli pametni da iznosite gluposti za koje necete dobiti odgovor od njih,samo da bi nesto napisali!
mi samo o njima pricamo?Decko nemoj pisati nesto kad ne znas nista!
- CasualsWestКорисник
- Број порука : 11
Локација : BGD-Strasbur
Регистрован : 04.05.2009
4/5/2009, 12:50
Nemam nameru nikoga da vredjam,ali Srga treba da gledas cinjenice.Djavolima pala zastava,Soluncima pala zastava kraj price.Kad ih je vec 30 sto smeju nesto da urade zasto ne dolazite vi i solunci u to selo uzice pokupite zastave i cao,zdravo.Koliko ja znam nijednom Kasapi nisu dolazili u uzice.
So-lo ti da nemas kompleks nebi odgovarao na moj post.(znam mnogo vise od tebe)Zasto vas niko ne pominje ako ste tako opasna grupa,100 puta ste se raspali.Obnovite se pred mec sa slobodom naravno u Loznici.
Necu vise da se prepravljam sa tobom samo procitaj pazljivo moj prvi post i prihvati istinu,onakvu kakva jeste.
So-lo ti da nemas kompleks nebi odgovarao na moj post.(znam mnogo vise od tebe)Zasto vas niko ne pominje ako ste tako opasna grupa,100 puta ste se raspali.Obnovite se pred mec sa slobodom naravno u Loznici.
Necu vise da se prepravljam sa tobom samo procitaj pazljivo moj prvi post i prihvati istinu,onakvu kakva jeste.
- ciksiКорисник
- Број порука : 25
Регистрован : 13.01.2009
4/5/2009, 12:52
A djavolima pala bas posle sjajne tuce?
4/5/2009, 13:00
nemas pojma kakvo je stanje bilo u grupi ... mozda znas vise o FFima ...ali nemoj da mi pricas o mojoj grupi ... nisamo se raspadali toliko puta kolko ti mislis nego je bila smena generacija pa treba vremena da se sve ponovo organizuje sa novom ekipom ... a niko nzna pricu u kV kada su dosli FF u zasto je tekma proiv slobode uzice proglasena utakmicom viskog rizika ... CasualsWest ne mozemo da organizujemo sve za 3 nedelje ... polako ali sigurno se vracamo !CasualsWest ::Nemam nameru nikoga da vredjam,ali Srga treba da gledas cinjenice.Djavolima pala zastava,Soluncima pala zastava kraj price.Kad ih je vec 30 sto smeju nesto da urade zasto ne dolazite vi i solunci u to selo uzice pokupite zastave i cao,zdravo.Koliko ja znam nijednom Kasapi nisu dolazili u uzice.
4/5/2009, 13:01
a i ovo je neko moje licno misljenje o njima ...da ne bude da govorim u ime grupe
- nebitan likКорисник
- Број порука : 23
Регистрован : 30.04.2009
4/5/2009, 13:03
Srga_BK87 ma upravu si sine da su pobegli od djavola. A zaboravio si da kazes da su im djavoli tada ispraznili tribinu i da su posle djavoli stajali na jugu. Nabavi snimak te tekme i pogledaj kako ljudi sede na istoku. Vi ih samo prozivate preko neta, a mislim da nisam video nigde ni 1 njihov odgovor. Sto znaci da ih ne zanimaju vasi komentari i komentari gore pomentih.
- LimunNSКорисник
- Број порука : 390
Локација : Магични свет!!!
Регистрован : 14.11.2008
4/5/2009, 13:07
Важно је да је пала на навијачи начин!ciksi ::A djavolima pala bas posle sjajne tuce?