ЗЕЛЕНА АРМИЈА
+60
Korida-NS
Баш Ништа
HoOligAn
Hordas
pdvfc
Invalidi VFC
ozloglasen
Милан-Зелена Армија
Casuals
BMSU1989
Men in Blue
Internet hool
Old school
Бинго ИБ07
cyber
fuck the police
Ултрас
BORCHA 5
LoS_mOmAk
Мегафон
consigliere
frontal unit
Prijedor
РАЗОР
istoricar
Паок*
Sub_Zero
vlaje90
medakbedak
BRONX
Dzordz
old_ultras
Lud rodjen!
bronx indjija
СИМО УЦФ
маестрално
_JuZnI_Fr0nT_1990
GreenArmy-BRONX
Gambler
PFC4ever!
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Butcher 1987 KV
kg
_BOKI_PFC_
zeleni-zub.bronx
Mentalita Ultras
siciliano
kemi
Bojan-Zelena Armija
mareee PFC
зло и наопако
ултра
Indjija BRONX
boy
Dalibor-Indjija
sukru
CasualMente
Milos_011
Косово је Србија
ФкБАЧКАпаланка
64 posters
- old_ultrasКорисник
- Број порука : 24
Регистрован : 12.01.2009
Re: ЗЕЛЕНА АРМИЈА
15/1/2009, 21:20
momci mislim na vas indjijce nije uredu sto pljujete neku grupu koja je trenutno u losem stanju a pritom ta grupa je osnovana kad vi niste ni radjeni(nemislim bukvalno)to sto vas ima na domacoj tekmi 200 i kad uprava sredi gostovanje 100 svaka cast,a sta je sa gostovanjem u lazarevcu 8 navijaca od kojih ni jedan nema preko 20 god moze malo o tome mislim nerealno je da vas kuci ima 200 a na jednoi tako ne daleko gostovanje 8.vidim da na ovom forumu imate dosta simpatija od drugih navijaca pa da napisem da ni kod vas nije bas tako dobro stanje kao sto drugi misle....inace ovim postom nisam mislio nikog da vredjam nego da skrenem paznju da nije u redu nikog vredjti ko je trenutno u kurcu...navijacki pozdrav pravim ultrasima
- GreenArmy-BRONXКорисник
- Број порука : 87
Регистрован : 03.01.2009
15/1/2009, 21:29
old_ultras ::momci mislim na vas indjijce nije uredu sto pljujete neku grupu koja je trenutno u losem stanju a pritom ta grupa je osnovana kad vi niste ni radjeni(nemislim bukvalno)to sto vas ima na domacoj tekmi 200 i kad uprava sredi gostovanje 100 svaka cast,a sta je sa gostovanjem u lazarevcu 8 navijaca od kojih ni jedan nema preko 20 god moze malo o tome mislim nerealno je da vas kuci ima 200 a na jednoi tako ne daleko gostovanje 8.vidim da na ovom forumu imate dosta simpatija od drugih navijaca pa da napisem da ni kod vas nije bas tako dobro stanje kao sto drugi misle....inace ovim postom nisam mislio nikog da vredjam nego da skrenem paznju da nije u redu nikog vredjti ko je trenutno u kurcu...navijacki pozdrav pravim ultrasima
brate...kao prvo,ne vredjas ti nikoga svako ima pravo na svoje misljenje....kao drugo,nas u Lazarevcu nije bilo vise iz opravdanih razloga,vidim da si novi na tribinisrb,jer sam to 2-3 puta rekao,a mogu jos jednom samo za tebe...
Imali smo 1 bus,niko nije ocekivao da ce nas ici preko 50,a na stadion nas je tog jutra doslo za 3 busa,tako da panduri nisu dali da se stoji i gura u busu tako da njiko nije otisao,osim tih sto ti kazes klinaca koji su ranije isli-jednostavno NESPORAZUM...
A kao trece,kazes da nije ni kod nas tako kako svi misle,samo ajde prosvetli me kako je kod nas?
niko u Zelenoj Armiji nije u svadji,nismo u svadji sa upravom,imamo dosta navijaca ciji se broj svakim danom povecava...
kao cetvrto,ja sam rekao RESPECT za marince sto traju 20 godina,i malo citaj ostale postove pa ces videti da mi to govorimo,ali isto tako moram da te ispravim jer mi bode oci,ZELENA ARMIJA je osnovana 96 godine,imas slike na predhodim stranama...
I,mi marince pljujemo iz svojih razloga,opet ponavljam,nisi bio na toj tekmi tako da ne mozes da sudis...
ako sam nesto pogresno rekao ti me slobodno ispravi,nema problema...
pozdrav
U INAT SVIMA---ZELENA ARMIJA
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
20/1/2009, 18:51
Sto se vas tice(Zelene armije) vi kazete a postojite od 1996 ako se ne varam, zar ne?
Sad me interesuje sta je bilo sa vama od te godine pa do sad sta se desavalo u grupi, jel potojala ili sta se desavalo?
Kad odgovite na ovo pitanje svatice te da ste vi imali problema u grupi mnogo pre nas, dok je nasa grupa nastavljala sa radom vi ste se na neko vreme ugasli vi ste tad imali problema mi sad.
Nazalost tako je u svim manjim grupama.
I ako ti smeta o cemu mi pisemo u nasem delu tu je administracija zali se njima pa neka nas upozore obrisu postove, mene su upozorili za pisnje zareze i to ali nisu ni za sta drugo.
Da li nekom smeta sto nas ima malo vise na forumu zar nije to cela poenta da vise ljudi razmenjuju misljenje i iskusvo sa tribine?
Sad me interesuje sta je bilo sa vama od te godine pa do sad sta se desavalo u grupi, jel potojala ili sta se desavalo?
Kad odgovite na ovo pitanje svatice te da ste vi imali problema u grupi mnogo pre nas, dok je nasa grupa nastavljala sa radom vi ste se na neko vreme ugasli vi ste tad imali problema mi sad.
Nazalost tako je u svim manjim grupama.
I ako ti smeta o cemu mi pisemo u nasem delu tu je administracija zali se njima pa neka nas upozore obrisu postove, mene su upozorili za pisnje zareze i to ali nisu ni za sta drugo.
Da li nekom smeta sto nas ima malo vise na forumu zar nije to cela poenta da vise ljudi razmenjuju misljenje i iskusvo sa tribine?
20/1/2009, 20:50
19.1.2009 posle kraceg zimskog zatisja i kratke pauze rada grupe,prvi put u 2009 godini na BOGOJAVLJENJE okupila se Zelena Armija u velikom broju,ispred hrama CARA KONSTANTINA I CARICE MILICE u Indjiji.
Svetom vodicom iz SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE u Indjiji,je poprskana zastava kao i mnogobrojni navijaci koji su prisustvovali tome.
Nismo se bas slucajno sastali bas na BOGOJAVLJENJE,glavni cilj ovog okupljanja je bio,da se pozeli srecan i uspesan rad ove grupe na tribini,kao i van nje,kako u protekloj,tako i u prestojecoj polusezoni.
Dogovoreni su ciljevi grupe za ubuduce...
Ni pesma ni dobra atmosfera nisu izostajali kada smo odlazili svojim krajevima..
Evo jedne od slika,koje su malo losijeg kvaliteta...
Svetom vodicom iz SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE u Indjiji,je poprskana zastava kao i mnogobrojni navijaci koji su prisustvovali tome.
Nismo se bas slucajno sastali bas na BOGOJAVLJENJE,glavni cilj ovog okupljanja je bio,da se pozeli srecan i uspesan rad ove grupe na tribini,kao i van nje,kako u protekloj,tako i u prestojecoj polusezoni.
Dogovoreni su ciljevi grupe za ubuduce...
Ni pesma ni dobra atmosfera nisu izostajali kada smo odlazili svojim krajevima..
Evo jedne od slika,koje su malo losijeg kvaliteta...
26/1/2009, 18:08
poceo je novu sajt Zelene Armije sa radom,sajt jos nije dovrsen,tako da nemojte sta zameriti
http://www.zelena-armija.tk/
http://www.zelena-armija.tk/
- DzordzОдстрањен
- Број порука : 23
Регистрован : 29.01.2009
2/2/2009, 07:01
svaka vam cast...odlicno ste poceli..retko koja grupa je pocela sa ovolikim brojem clanova...
svidja mi se sto ste sinuli pesmu popaja i bas je extra...al nesto nisam cu ove ostale pesme bas...transparenti su dobri samo neznam sta vam je trebalo da kradete tudje transparente(niste trebali da uradite isti trans kao spartak)
svidja mi se sto ste sinuli pesmu popaja i bas je extra...al nesto nisam cu ove ostale pesme bas...transparenti su dobri samo neznam sta vam je trebalo da kradete tudje transparente(niste trebali da uradite isti trans kao spartak)
4/2/2009, 02:33
Dzordz ::svaka vam cast...odlicno ste poceli..retko koja grupa je pocela sa ovolikim brojem clanova...
Hvala,imas ostale pesme na klipovima,a smisljene su nove pesme,koje su jako dobre,i vec su uvezbane na prijateljskoj utakmici...
A koji smo mi to transparent ukrali od marinaca?
Jedino ako su transparent KOSOVO JE SRBIJA izmislili marinci,onda se izvinjavam ...
U INAT SVIMA-ZELENA ARMIJA
- old_ultrasКорисник
4/2/2009, 10:51
DECKO JE MISLIO SPARTAK IZ MOSKVE ...IMATE ISTU ZASTAVU KAO FRATIA ,NIJE MISLIO NA MARINCE
- BRONXКорисник
- Број порука : 4
Регистрован : 07.01.2009
4/2/2009, 11:23
GreenArmy-BRONX ::Dzordz ::svaka vam cast...odlicno ste poceli..retko koja grupa je pocela sa ovolikim brojem clanova...
Hvala,imas ostale pesme na klipovima,a smisljene su nove pesme,koje su jako dobre,i vec su uvezbane na prijateljskoj utakmici...
A koji smo mi to transparent ukrali od marinaca?
Jedino ako su transparent KOSOVO JE SRBIJA izmislili marinci,onda se izvinjavam ...
U INAT SVIMA-ZELENA ARMIJA
У његовом посту се не спомињу маринци, и не мисли на КОСОВО ЈЕ СРБИЈА него на грб.... Читај мало, не пиши напамет!
Што се тиче грба, сличност је велика али на том транс. је грб НАШЕГ ГРАДА што овај грб чини нашим!
Нас не занима то што су се поједини ухватили за грб и само серу нешто о њему, а нико не гледа шта је иза њега и шта је та екипа која је иза њега урадила за половину полусезоне!
У ИНАТ СВИМА
- old_ultrasКорисник
5/2/2009, 10:46
au pogledaj prvo sta ti je ortak iz ekipe napisao pa onda nesto pricaj...dobro procitaj post svog drugara u kome kaze ...A KOJ SMO TRANS ISKOPIRALI OD MARINACA....mada ja sam nekompetentna licnos za tebe i samo trazim dlaku u jajetu da bi vas spustio....au au....E SAMO TAJ SLOGAN U INAT SVIMA VEC POSTOJI LUNATICSI SU GA KORISTILI MA DA I TO SU ONI UZELI OD VAS I NIJE KOPIJA...DECKO DE TI ZIVIS OSVRNI SE OKO SEBE I PRIHVATI NEKE ZAMERKE A NE ODMA DA NEKOG SPUSTAS JEL TIME SAMO ISPADAS .........
- DzordzОдстрањен
- Број порука : 23
Регистрован : 29.01.2009
5/2/2009, 12:11
kad vas neko hvali onda mu se zahvalite odmah i extra ste...kad vam neko nadje zamerku onda ga odmah napadate i branite se i govorite da to nije tacno...nemoze svaka grupa cim krene sa radom da ima sve orginalno...i grobari i delije kradu melodije od drugih navijackih grupa iz evrope a i sa drugih kontinenata...trenutno u srbiji ima par ritmova na koje se furaju sve pesme...al ako ste vec radili nesto sto je p meni ispalo dobro(mislim na transparente)mogli ste da vam bude orginalan...
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
5/2/2009, 15:03
Ne zelim nista lose...Momci vi ste tek odradili jednu polusezonu i sve vam je vrhunski,imate brojnost,gostovanja i lepe zastave...Ali sacekajte malo dok problemi nedodju hteli vi to ili ne...Problemi unutar grupe,problemi sa pandurima....Jos jednom nemoj te me pogresno shavtiti,zelim vam sve najbolje ali takva situacija je trenutno i ona drma skoro sve manje grupe...
- BRONXКорисник
Регистрован : 07.01.2009
8/2/2009, 22:21
Download:
http://www.sendspace.com/file/vnnrt4
PVC Dogs - Zelena-Armija
8/2/2009, 23:21
BRONX ::http://www.sendspace.com/file/vnnrt4
PVC Dogs - Zelena-Armija
Pesma je odlicna,ne mozete je bas shvatiti jer niste iz Indjije,ali bi trebali poslusati,i malo prokomentarisati ...
- CasualMenteКорисник
- Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008
9/2/2009, 12:50
Dobra pesma, gangsta rep
- medakbedakКорисник
- Број порука : 84
Регистрован : 06.02.2009
20/2/2009, 02:13
extra pesma svaka cast
- vlaje90Корисник
Регистрован : 13.01.2009
3/3/2009, 19:44
Alo ljudi jeste li vi normalni , svadjate se zbog glupposti , svaka čast za Zelenu Armiju nema šta napredujete, nemojte se svadjati jbt umesto što se svadjate skontajte kako da unapredite svoju grupu!!!! svi imaju pobleme ali te probleme treba prevazići sa ili bez pomoći uprave , mi već vodimo rat sa upravom već 5 god ali nedamo se nego samo napredujemo i nadam se da se to vidi!!! Lešinar Banja Luka
- Sub_ZeroКорисник
- Број порука : 222
Регистрован : 06.09.2008
8/3/2009, 00:08
???
Дај неки инфо? Која утакмица, када одиграна и слично... И баци неку слику са стадиона...
Дај неки инфо? Која утакмица, када одиграна и слично... И баци неку слику са стадиона...
8/3/2009, 02:02
Indjija-Mladost Apatin
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009
8/3/2009, 11:05
Свака вам част. Добра бројност, за другу лигу. Све на свом месту. Када не буде падала киша вероватно ће вас бити много више. Чини ми се да ће од вас настати једна озбиљна навијачка група
- istoricarОдстрањен
- Број порука : 31
Локација : Tamo gde treba
Регистрован : 21.02.2009
8/3/2009, 20:15
Koliko vas bilo danas?
- Паок*Одстрањен
- Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009