TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ЗЕЛЕНА АРМИЈА

+60
Korida-NS
Баш Ништа
HoOligAn
Hordas
pdvfc
Invalidi VFC
ozloglasen
Милан-Зелена Армија
Casuals
BMSU1989
Men in Blue
Internet hool
Old school
Бинго ИБ07
cyber
fuck the police
Ултрас
BORCHA 5
LoS_mOmAk
Мегафон
consigliere
frontal unit
Prijedor
РАЗОР
istoricar
Паок*
Sub_Zero
vlaje90
medakbedak
BRONX
Dzordz
old_ultras
Lud rodjen!
bronx indjija
СИМО УЦФ
маестрално
_JuZnI_Fr0nT_1990
GreenArmy-BRONX
Gambler
PFC4ever!
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Butcher 1987 KV
kg
_BOKI_PFC_
zeleni-zub.bronx
Mentalita Ultras
siciliano
kemi
Bojan-Zelena Armija
mareee PFC
зло и наопако
ултра
Indjija BRONX
boy
Dalibor-Indjija
sukru
CasualMente
Milos_011
Косово је Србија
ФкБАЧКАпаланка
64 posters
Go down
PFC4ever!
PFC4ever!
Корисник
Број порука : 297
Локација : На Југу
Регистрован : 06.11.2008

ЗЕЛЕНА АРМИЈА - Page 3 Empty Re: ЗЕЛЕНА АРМИЈА

24/11/2008, 08:30
https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm124/aleksa_in/DSC00375.jpg
https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm124/aleksa_in/DSC00278.jpg
https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm124/aleksa_in/DSC00380.jpg
https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm124/aleksa_in/Photo-0021.jpg
https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm124/aleksa_in/DSC00379.jpg
Milos_011
Одстрањен
Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008

30/12/2008, 21:38
Косово је Србија ::STO STE ONDA KRENULI NA VREME IZ SELJACKE ZABITI?OPASNI STE.DVAPUTA SMO BILI KOD VAS A VAS NIJE NI BILO KUCI.BOLJE DA NAS IMA SVAKU TEKMU 40-50 VEC 20GOD.NEGO 100 JEDNU SEZONU.RASPASCETE SE BRZE NEGO STO SU VAS SASTAVILI.SVI STE VI JAJA CIGANSKA.IMATE VI NEKU DRUGU PESMU SEM ONE JADNE STO ZVUCI KO DA VAM JE PISALA MARINA TUCAKOVIC.IMATE DOBRE ZASTAVE AL TO NECINI GRUPU.MI SMO VAM IDOLI.A ZA UROSA NAS BOLI k***c OVAJ NAS MADJARSKI.MI KAD JE NEKO JADAN I BEDAN NEOBRACAMO PAZNJU NA NJEGA.TAKO DA NISMO NI VAS OZBILJNO SHVATILI.AL STE ZATO VI NAMA GOLICALI JAJA SA PESMICAMA.
BOLJE DA SAM HRABAR MADJAR NEGO PIZDA SRPSKA

Ово је порука коју је Зелена Армија добила од Маринаца!
Где је сад онај маринац са форума да објасни ово?
Ova poruka je sranje... u ninu sam citao, na skoro svakoj utakmici nase reprezentacije bilo da je kosarka ili fudbal marinci su bili. Svaka cast, Marinci su pravi Srbi BRAVO
zeleni-zub.bronx
Корисник
Број порука : 21
Регистрован : 03.11.2008

30/12/2008, 22:20
Ај да кажемо да су они Срби. А што су онда написали ово за Уроша???
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

30/12/2008, 23:07
Lepo vam izgleda tribina, samo jos po koji veci barjak (ako uopste furate to) i bice super, mozda je moglo vise ljudi da se skupi za ovo zadnje gostovanje, ali nema veze vidi se da ste se zajebavali dobro, valjda ce te da potrajete malo vise Yes
Milos_011
Одстрањен
Број порука : 973
Регистрован : 03.05.2008

1/1/2009, 03:53
zeleni-zub.bronx ::Ај да кажемо да су они Срби. А што су онда написали ово за Уроша???
Pa naravno da su Srbi. TI da si malo vise informisan znao bi da samo Srbi navijaju za Spartak Suboticu, a Madjari ne navijaju. Kakve veze ima to sto su oni napisali za Urosa? Svako ima svoje misljenje...
zeleni-zub.bronx
Корисник
Број порука : 21
Регистрован : 03.11.2008

2/1/2009, 01:13
CrnaC ::
zeleni-zub.bronx ::Ај да кажемо да су они Срби. А што су онда написали ово за Уроша???
Pa naravno da su Srbi. TI da si malo vise informisan znao bi da samo Srbi navijaju za Spartak Suboticu, a Madjari ne navijaju. Kakve veze ima to sto su oni napisali za Urosa? Svako ima svoje misljenje...

У томе је фазон што нема везе с мозгом. Свака група би требало да има донекле навијачки коректно мишљење...
GreenArmy-BRONX
GreenArmy-BRONX
Корисник
Број порука : 87
Регистрован : 03.01.2009

3/1/2009, 08:28
Onu poruku jeste dobila zelena armija od Marinaca...I to vam govori koliki su oni Srbi...
Nego samo im je krivo sto nas je doslo 3-puta vise na gostovanje,nego sto je njih bilo kuci(a kazu da ih je bilo pedeset,sto ne verujem jer sam bio na tekmi,i nije ih 30 bilo),ali dobro...
Zelena Armija je u protekloj polusezoni pokazala da nasa navijacka scena ne zamire,i ove polusezove cemo to da potvrdimo...
Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен
Број порука : 19
Локација : Инђија
Регистрован : 19.08.2008
http://fkindjija.com

4/1/2009, 01:54
ЗЕЛЕНА АРМИЈА - Page 3 Marko004us4jm3.th
ђ КОМПАНИЈА!
_JuZnI_Fr0nT_1990
_JuZnI_Fr0nT_1990
Одстрањен
Број порука : 661
Локација : Будва
Регистрован : 15.11.2008
http://www.Grobari1970.com

4/1/2009, 02:17
Indjija BRONX ::ЗЕЛЕНА АРМИЈА - Page 3 Marko004us4jm3.th
ђ КОМПАНИЈА!
МОГЛО ЈЕ ОВО МНОГООО БОЉЕ!!!
Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен

4/1/2009, 02:37
С` обзиром да је то први графит који има везе са нашом групом нама је добар Smile Знам да није бог зна шта и да нисмо неки уметници али трудимо се, за који дан поставићу још једну слику графита моје екипе!!! Трудимо се и из дана у дан постајемо све бољи и све више напредујемо!!!

ЗЕЛЕНА АРМИЈА У ИНАТ СВИМА
_JuZnI_Fr0nT_1990
_JuZnI_Fr0nT_1990
Одстрањен
Број порука : 661
Локација : Будва
Регистрован : 15.11.2008
http://www.Grobari1970.com

4/1/2009, 02:52
hvala Bogu...i ja vam u tome zelim srecu.... Smile
маестрално
маестрално
Корисник
Број порука : 123
Регистрован : 01.12.2008

5/1/2009, 02:45
GreenArmy-BRONX ::Ali naravno da kada sam bio rodjen nisam za nju navijao,ALI OD NEGDE MORA DA SE POCNEEEE,i ti to dobro znas ali pricas gluposti koje nemaju veze sa zivitom,mi ovo radimo da bi digli srpsku navijacku scenu tamo gde joj je mesto,i da bi moji sinovi i sonivi drugih navijaca navijali od rodjenja za Indjiju,a ne samo zvezda-partizan...
toliko o tome...
MISLIM DA SU TI SADA JASNIJE NEKE STVARI...

Лепо речено!Ово што сте за сада приказали делује сасвим пристојно надам се да ће те у наставку сезоне направити један котнинуитет,па да српска навијачка сцена добије још једну групу за респект,јер то је оно што нама фали,једино ће тако и друге групе напредовати.

Јел можете да одговорите какве амбиције има ваш клуб,односно да ли би вас могли очекивати следеће сезоне у првој лиги?пошто сам негде прочитао да онај ћелави Јешић има озбиљне планове са клубом...

Само напред!Аванти Ултрас Kiss
Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен

5/1/2009, 03:02
маестрално ::
GreenArmy-BRONX ::Ali naravno da kada sam bio rodjen nisam za nju navijao,ALI OD NEGDE MORA DA SE POCNEEEE,i ti to dobro znas ali pricas gluposti koje nemaju veze sa zivitom,mi ovo radimo da bi digli srpsku navijacku scenu tamo gde joj je mesto,i da bi moji sinovi i sonivi drugih navijaca navijali od rodjenja za Indjiju,a ne samo zvezda-partizan...
toliko o tome...
MISLIM DA SU TI SADA JASNIJE NEKE STVARI...

Лепо речено!Ово што сте за сада приказали делује сасвим пристојно надам се да ће те у наставку сезоне направити један котнинуитет,па да српска навијачка сцена добије још једну групу за респект,јер то је оно што нама фали,једино ће тако и друге групе напредовати.

Јел можете да одговорите какве амбиције има ваш клуб,односно да ли би вас могли очекивати следеће сезоне у првој лиги?пошто сам негде прочитао да онај ћелави Јешић има озбиљне планове са клубом...

Само напред!Аванти Ултрас Kiss

Наравно да клуб има за цињ да уђе у прву лигу али колико ће нам то успети видећемо следеће полусезоне. У вези са тим: http://www.fkindjija.com/Jedna_vest.php?id=266

Што се тиче нас ми такође следеће сезоне планирамо да уђемо у прву лигу ако не са клубом онда сами без њих, наше намере су велике и мислим да имамо потенциала да уђемо у сам врх србске навијачке сцене!!!

Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник
Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008

6/1/2009, 02:38
svaka cast zelena armijo za brojnost ove sezone ali ne smete potcenjivati druge grupe nemate ni godinu dana postojanja prvo vase navijanje bilo je protiv nas mislim na kasape u beogradu clanove zelene armije cinili su neki obojeni momci tj romi uglavnom a imate koliko vidim i podgrupu oja se zove bronks koja je poznata po tim camugama marinci imaju 20 god iza sebe to definitivno nije za potcenjivanje sta i smatras da je vazno za navijace ako ne vernost i odanost dok su marinici bili jaki vi st svi navijali za tim iz beograda
svaka cast za ono sto ste radili ove sezone ali nemojte da potcenjujete druge jer ste tek novo formirana grupa nemate nikakvu istoriju iza sebe
i to s reprezantacije tice vidim da je pominjete moje neko misljenje da tu trebamo biti svi slozni kao englezi
GreenArmy-BRONX
GreenArmy-BRONX
Корисник

6/1/2009, 02:49
STAAAAAAAAA?????
Ja sam u BRONX-u i?Sta pricas ti kakave podgrupe bre?jel se drogiras ti reci mi?
ALoooooo grad je podeljen na 6 delova,i svi zajedno cinimo ZELENU ARMIJU( a grad je podeljen iz jednog jednostavnog razloga-ZBOG LAKSE ORGANIZACIJE...),i samo zbaog toga
a ne lupaj,da smo mi bili kod vas,ja jesam isao nekad ana gostovanja sa Injdijom ali tada nismo imali grupu,ali isli smo i u Nis,itd...
I niko ih ne podcenjuje,to sam ja vec rekao i necu da ponavljam,nego smo mi u sukobi i cao,ne tice se to nikog drugog...
nemojte nas vise ni hvaliti ni komentarisati molim vas...
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник

6/1/2009, 03:19
pa to su podgrupe jbt zelene armije ala vi nemate pojma ni o cemu to sto ti kazes da je grad podeljen na 6 delova i svi ti delovi su podgrupe zelene armije ala vi nemate pojma naravno da je lakse tako da se organizuje kad ima vise podgrupa ajoj jos vi trebate da ucite i niste bili kod nas negosmo igrali sa vama u bg baraz za ulazak u 2 ligu tako da smo igrali i neki su navijali tako da ne mozes da kazes da nisu mozda ti nisi bio ali neki likovi su navijali to ne mozes da osporis
Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен

6/1/2009, 03:46
Butcher 1987 KV ::svaka cast zelena armijo za brojnost ove sezone ali ne smete potcenjivati druge grupe nemate ni godinu dana postojanja prvo vase navijanje bilo je protiv nas mislim na kasape u beogradu clanove zelene armije cinili su neki obojeni momci tj romi uglavnom a imate koliko vidim i podgrupu oja se zove bronks koja je poznata po tim camugama marinci imaju 20 god iza sebe to definitivno nije za potcenjivanje sta i smatras da je vazno za navijace ako ne vernost i odanost dok su marinici bili jaki vi st svi navijali za tim iz beograda
svaka cast za ono sto ste radili ove sezone ali nemojte da potcenjujete druge jer ste tek novo formirana grupa nemate nikakvu istoriju iza sebe
i to s reprezantacije tice vidim da je pominjete moje neko misljenje da tu trebamo biti svi slozni kao englezi

Ти си ретардиран дали разумеш, 100х сам рекао да навијање Зелене Армије почиње од утакмице са Новим Садом то пре се не узима као рад садашње групе!!! Као друго, Бронкс као групу уопште не представљају роми као што ја закључујем из твоје приче, крај је добио име по сталним крађама, провалама, тучама и осталим срањима која се десавају по крају а те исте ствари су и дан данас одлика тог краја у Њујорку, ми се тиме не хвалимо али... Smile НАС СУ КЕРОВИ НАЗВАЛИ БРОНКСОМ ЈОС ПРЕ 15 ГОДИНА А ТА ИСТА ТРАДИЦИЈА СЕ И САД НАСТАВЉА АЛИ НЕЋУ ВИШЕ О ТОМЕ... Још нешто што се тиче традиције, навијачи из Инђије као ГРИН АРМИ се помињу у неким од нај старијих навијачких часописа старе Југе... И да... Доста момака који чине баш старију екипу групе имају више навијачког искуства више него твоје Кралјево и њихова Суботица заједно...

Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен

6/1/2009, 04:01
ЗЕЛЕНА АРМИЈА - Page 3 37594049wo5.th

ДА НЕ БУДЕ ДА МИ НЕМАМО ИСТОРИЈУ!!!

GreenArmy-BRONX
GreenArmy-BRONX
Корисник

6/1/2009, 04:20
Ne ne ne...ne mogu vise...ovo je stvarno strasno,pusti ga,i reci mu da smo bili u Bg-u kao ZELENA ARMIJA i da smo pevali,valjda ce se smriti...
Da li ti je jasno,da je rad grupe poceo na utakmici sa Novim Sadom pre par meseci...
a da te pitam nesto,da li je bila zastava tada u BG-u ZELENA ARMIJA?????
Naravno da nije,tako da nemoj da lupas gluposti...a samo da ti kazem da po onome sto sam pricitao mogu da ti drzim cas o navijanju,ali ovo nije ni mesto ni tema nase rasprave,tako da cemo prekinuti...
A ovom slikom smo dokazali da smo postojali doosta ranije,samo sto si ne upucen,ako ti treba jos dokaza ima jos slika ne brini...

U INAT SVIMA---ZELENA ARMIJA
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник

6/1/2009, 17:11
imala je neka zastava u bg ali nemam pjma sta je pisalo na njoj zeleno crno bela ako se ne varam ok niste vi bili bili su nekidrugi ljudi iz indjije a da imate vecu istoriju od nas i tih vasih marinaca zajedno to se varate mozete proveriti kod svakog na tribini to sto samo sebe gledate to je druga stvar
ti vasi stariji ljudi kako kazes imaju vece iskustvo mozda ali na tekmma zvezde i partizana a ne indjije nasi stariji momci navijaju za slogu i ni za jedan klub vise
Indjija BRONX
Indjija BRONX
Одстрањен

6/1/2009, 18:07
Ментолу глупави дали разумеш да пре овога Инђија није имала навијаче од 98 па до сад навијачи Инђије нису постојали то су били момци који су исли на текме због зезања или неке спонтане туче... Заставу нису имали немој да лупаш. Да имамо већу историју од вас ја нисам рекао... А то што кажеш да ти момци навијају само за слогу то је ок али дали су они први навијачи слоге одма заволели ваш грб, онако одједном? Тек ће за неколико година да се појави та љубав према Инђији као клубу за 2 или 3 сезоне, што не значи да је сад нема али немогу да кажем није то то свако од нас преферира још неки клуб али кад се код нас стане у коп није битно ко је са друге стране или против кога играмо тад смо ЗЕЛЕНА АРМИЈА И НИШТА ВИШЕ!!! А ти што си искомплексиран то је друга ствар (љубомора)...

Престани да вређаш друге, или ти следи бан!
АДМИНИСТРАЦИЈА
СИМО УЦФ
СИМО УЦФ
Корисник
Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009

6/1/2009, 23:07
Зеленој армији свака част на приказаном у последње време, али да би се разликовали од низа других група које су трајале по (полу)сезону а затим нестајале са сцене, потрбно је да наставите тако у континуитету. Што се тиче Маринаца они су група за поштовање пре свега због историје, а сад што су у ситуацији у којој јесу( сличној као и моја група) то је друга ствар.
CasualMente
CasualMente
Корисник
Број порука : 5426
Локација : Београд
Регистрован : 29.07.2008

6/1/2009, 23:52
СИМО УЦФ ::Зеленој армији свака част на приказаном у последње време, али да би се разликовали од низа других група које су трајале по (полу)сезону а затим нестајале са сцене, потрбно је да наставите тако у континуитету. Што се тиче Маринаца они су група за поштовање пре свега због историје, а сад што су у ситуацији у којој јесу( сличној као и моја група) то је друга ствар.

U potpunosti se slazem...
Butcher 1987 KV
Butcher 1987 KV
Корисник

7/1/2009, 00:30
ljubomora na koga na one koji ma je tek grupa na pocetku ustvari da ne mlatim ja mnogo sledece sezone igrace mo protiv vas jer ce mo da udjemo u 2 ligu pa ce mo i mi vas i vi nas da vidimo na delu ovo blebetanje preko neta ne znaci nista vidmo se sledece sezone mi jesmo u losoj situaciji trenutno ali vratice mo se jaci nego ikada
СИМО УЦФ
СИМО УЦФ
Корисник
Број порука : 142
Локација : Краљево
Регистрован : 06.01.2009

7/1/2009, 01:18
Butcher 1987 KV ::ljubomora na koga na one koji ma je tek grupa na pocetku ustvari da ne mlatim ja mnogo sledece sezone igrace mo protiv vas jer ce mo da udjemo u 2 ligu pa ce mo i mi vas i vi nas da vidimo na delu ovo blebetanje preko neta ne znaci nista vidmo se sledece sezone mi jesmo u losoj situaciji trenutno ali vratice mo se jaci nego ikada
Ти си баш оптимиста! Biggrin
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics