ЗЕЛЕНА АРМИЈА
+60
Korida-NS
Баш Ништа
HoOligAn
Hordas
pdvfc
Invalidi VFC
ozloglasen
Милан-Зелена Армија
Casuals
BMSU1989
Men in Blue
Internet hool
Old school
Бинго ИБ07
cyber
fuck the police
Ултрас
BORCHA 5
LoS_mOmAk
Мегафон
consigliere
frontal unit
Prijedor
РАЗОР
istoricar
Паок*
Sub_Zero
vlaje90
medakbedak
BRONX
Dzordz
old_ultras
Lud rodjen!
bronx indjija
СИМО УЦФ
маестрално
_JuZnI_Fr0nT_1990
GreenArmy-BRONX
Gambler
PFC4ever!
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ
Butcher 1987 KV
kg
_BOKI_PFC_
zeleni-zub.bronx
Mentalita Ultras
siciliano
kemi
Bojan-Zelena Armija
mareee PFC
зло и наопако
ултра
Indjija BRONX
boy
Dalibor-Indjija
sukru
CasualMente
Milos_011
Косово је Србија
ФкБАЧКАпаланка
64 posters
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
Re: ЗЕЛЕНА АРМИЈА
15/5/2009, 20:08
Jeste li vi sigurni da je to ta slika protiv Spartaka, nema ni jedna nova zastava ili barjak, koje su uradili preko zime... ?!
15/5/2009, 20:50
Gambler ::Jeste li vi sigurni da je to ta slika protiv Spartaka, nema ni jedna nova zastava ili barjak, koje su uradili preko zime... ?!
100%
15/5/2009, 21:30
Pozzdrav svima.
Citao sam od prve stranice do poslednje reci do sada u vezi ZELENE ARMIJE.
Moji utisci su odlicni.Ovo je jedna odlicna grupa,bar tako slike kazu.Video snimci treba biti ispred kopa snimani a ne iz kopa.Ima nekoliko snimaka ispred kopa i tako to a ima i onih iz kopa snimanih.Nemojte to raditi pomocu snimaka iz kopa se najlakse panduri snadju da vas pohapse,odma oni nadju neki razlog.Indjija u SUPER LIGU ako boze zdravlja JAGODINA uspe da se izbori za opstanak dolazi u Jagodinu ZELENA ARMIJA?
Videcemo se USKORO zelembaci
Citao sam od prve stranice do poslednje reci do sada u vezi ZELENE ARMIJE.
Moji utisci su odlicni.Ovo je jedna odlicna grupa,bar tako slike kazu.Video snimci treba biti ispred kopa snimani a ne iz kopa.Ima nekoliko snimaka ispred kopa i tako to a ima i onih iz kopa snimanih.Nemojte to raditi pomocu snimaka iz kopa se najlakse panduri snadju da vas pohapse,odma oni nadju neki razlog.Indjija u SUPER LIGU ako boze zdravlja JAGODINA uspe da se izbori za opstanak dolazi u Jagodinu ZELENA ARMIJA?
Videcemo se USKORO zelembaci
16/5/2009, 00:30
njih je bilo manje u sredu na utakmici od Marinaca, odrzan im je cas navijanja...
- GreenArmy-BRONXКорисник
- Број порука : 87
Регистрован : 03.01.2009
18/5/2009, 15:19
Kao sto je vec neko rekao bilo je i boljih izdanja Armije,u svakom slucaju sreda i visoka temperatura nisu razlozi ovako slabe organizacije,vec smo se mozda malo opustili...
Drago mi je kada vidim 80 ljudi na slikama,a vi kazete mala brojnost,slaba organizacija itd.,to samo govori da ste navikli na veliku organizaciju Armije,sto ne mozete da poricete ma koliko nas mrzeli...
Parola "20 godina vs 6 meseci" je na mestu,to ne poricem,ali sto se toliko lozite da ste bili jaci brojcano,da ste nas "nadjacali" u navijanju,kada smo mi samo "klinci od 13 godina" koji trajemo 6 meseci??? ...Mislim da ima tu necega vise...
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje u daljem radu,a Indjija ce pokazati ko je i sta je vec na sledecoj tekmi protiv Vozdovca...Ne bi trebali da ulazimo u nove rasprave...
BLUE MARINES 20 GODINA GRUPA SLAVNA,CELA EVROPA VAM NIJE RAVNA!
Drago mi je kada vidim 80 ljudi na slikama,a vi kazete mala brojnost,slaba organizacija itd.,to samo govori da ste navikli na veliku organizaciju Armije,sto ne mozete da poricete ma koliko nas mrzeli...
Parola "20 godina vs 6 meseci" je na mestu,to ne poricem,ali sto se toliko lozite da ste bili jaci brojcano,da ste nas "nadjacali" u navijanju,kada smo mi samo "klinci od 13 godina" koji trajemo 6 meseci??? ...Mislim da ima tu necega vise...
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje u daljem radu,a Indjija ce pokazati ko je i sta je vec na sledecoj tekmi protiv Vozdovca...Ne bi trebali da ulazimo u nove rasprave...
BLUE MARINES 20 GODINA GRUPA SLAVNA,CELA EVROPA VAM NIJE RAVNA!
- CasualsКорисник
- Број порука : 585
Регистрован : 14.05.2009
18/5/2009, 19:46
зашто су биле окачене 3 заставе и зашто није била главна застава???
- CasualsКорисник
22/5/2009, 20:18
јел ће бити одговора???
- Милан-Зелена АрмијаКорисник
- Број порука : 2
Регистрован : 22.05.2009
23/5/2009, 10:35
Дечко,Застави није било из мени непонатих разлога...
Данас се игра утакмица са Вождовцем тако да очекујемо ИВ..
НЕМА СТАЈАЊА , ИДЕМО ДАЉЕ
СВИ КО ЈЕДАН!
Данас се игра утакмица са Вождовцем тако да очекујемо ИВ..
НЕМА СТАЈАЊА , ИДЕМО ДАЉЕ
СВИ КО ЈЕДАН!
- УлтрасКорисник
- Број порука : 58
Локација : Северно стајање
Регистрован : 04.03.2009
23/5/2009, 20:53
Милан-Зелена Армија ::По мени добро издање Зелене Армије...Негде око 100 нас кренуло је полако на стадион уз песму...Направљене су 2 нове песма ,и да незаборавим јако добра кореографија армије са балонима и бакљама..Инвалиди долазе у пола пет а армија је каснила за неких 5 мин..Инвалиди колико сам могао да приметим били су изненађени када су видели коп армије иза зида..5 бакљи су упаљене,на утакмицу су донете све заставе(Ово говорим због лика који је питао за прошлу текму)Један мали инцидент избио је у 15 минуту када је армија почела са песмом "Нож жица Раковица" Један навијач вождовца упалио је бакљу и кренуо да прескочи ограду,али пандури су интервенисали..
Слике ће бити постављене у току дана!
ЗЕЛЕНА АРМИЈА
Ви се тиме хвалите...
- ozloglasenКорисник
- Број порука : 3
Регистрован : 07.04.2009
23/5/2009, 21:50
Armija je dosla u 5 minutu,a izasla 20 minuta pre kraja,celu utakmicu su pevali noz,zica,rakovca.Vi momci ste najgori navijaci koje sam za sve ove godine video,nemate grama mozga,a ne mentalita ultra svest.Vi nemate n od navijaca.Stampane zastave,busevi
obezbedjeni od uprave,stvarno cirkus uzivo.Zelim vam sve najgore i da ne potrajete jos dugo.
obezbedjeni od uprave,stvarno cirkus uzivo.Zelim vam sve najgore i da ne potrajete jos dugo.
- CasualsКорисник
23/5/2009, 22:10
милан ти вероватно ниси преставник зелене армије на овом форуму! :nosad:
- Invalidi VFCОдстрањен
- Број порука : 4
Локација : Beograd
Регистрован : 29.04.2009
23/5/2009, 22:29
I da jeste predstavnik i da nije ovo sto su uradili je idiotizam cist...Al neka samo napred,oni su EXTREMNI navijaci.....
- pdvfcКорисник
- Број порука : 184
Регистрован : 26.04.2009
23/5/2009, 23:30
Jel mogu i ja da izjavim nesto za ovaj tv dnevnik.Dobro dosli u vrzino kolo iz koga nema izlaska
Sram vas bilo "huligani".
Sram vas bilo "huligani".
24/5/2009, 00:39
Nerazumem sta vi glumite, sta ste hteli s tim skandiranjem da postignete?
Nemate bukvalno nikakvo rivalstvo sa invalidima i vi ste nasli da se debilisete i da spominjete rakovicu.Cak sta vise ako se nevaram niste ni bili u prvom delu sezone na Vozdovcu.
Nemate bukvalno nikakvo rivalstvo sa invalidima i vi ste nasli da se debilisete i da spominjete rakovicu.Cak sta vise ako se nevaram niste ni bili u prvom delu sezone na Vozdovcu.
- HordasКорисник
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009
24/5/2009, 00:45
Razocarali ste me!!!Pre svega svi smo mi SRBI-PRAVOSLAVCI,da ste skandiravi protiv pazara Noz zica Srebrenica pa i da razumem ovako....STRASNO!!!!!!!!!!!
- GamblerСолунци Лозница
- Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008
24/5/2009, 01:26
ВИТЕЗОВИ_ОБИЛИЋ ::izvinite za off ali zbog ceega rakovica , jel to sbog onog navijaca vozdovca koji je ubijen od strane u.f. ?
Verovatno, Bojan Majic je ubijen na zeleznickoj stanici RAKOVICA...
Ajoj Armija, pa nije cilj da zgrozite sve ostalo, nego da napravite fenomenalnu atmosferu ako imate navijacku grupu drugog kluba... Niste spremni da podnesete posledice svih ludila koje iskazujete i moguci teret tih stvari, zato spustite loptu, polako...
Kao sto rece covek, nemate rivalstvo sa IV a i da imate ovo je apsurdna pesma...
- HoOligAnКорисник
- Број порука : 36
Регистрован : 13.05.2009
24/5/2009, 01:48
Једном речју-страшно...какав идиотизам....
- Butcher 1987 KVКорисник
- Број порука : 125
Локација : Sa druge strane mosta, Kraljevo
Регистрован : 08.11.2008
24/5/2009, 02:12
Auuu ne mogu da verujem da se vi hvalite sto ste TO skandirali, neverovatno, grupa ima masu tj ljude, ali navijacka svest je ravna nuli!
- BORCHA 5Корисник
- Број порука : 138
Локација : БОРЧА
Регистрован : 04.04.2009
24/5/2009, 02:34
Stvarno ste inbecili ,da se hvalite time sto je bojan majic bzv izgubio zivot pokrite se usima.
24/5/2009, 03:37
E OVAKO!
Kao prvo ko je tebe "Milan-Zelena Armija" ovlastio ili dopustio da pises u ime Armije?!
Kao drugo to si trebao da cutis i svaki put kada pomislis na to treba da te je sramota,a ne hvalisati se time...
A ukoliko bih prokomentarisao skandiranje,u svakom slucaju ispao bih glup,nema opravdanja...
Kao prvo ko je tebe "Milan-Zelena Armija" ovlastio ili dopustio da pises u ime Armije?!
Kao drugo to si trebao da cutis i svaki put kada pomislis na to treba da te je sramota,a ne hvalisati se time...
A ukoliko bih prokomentarisao skandiranje,u svakom slucaju ispao bih glup,nema opravdanja...
- МегафонКорисник
- Број порука : 60
Локација : капела
Регистрован : 25.10.2008
24/5/2009, 10:02
Pa to je jasna slika ko su ista su oni...
Internet mafijanje...A svest 0
Internet mafijanje...A svest 0
- old_ultrasКорисник
- Број порука : 24
Регистрован : 12.01.2009
24/5/2009, 11:44
koliki malumnik treba da budes da dopustis da neko to peva pa taj isti majic je pisao na tribini protiv nozeva i tih sranja znaci da je bio pravi navijac a ne vi skandirate nesto sto pola vaseg kopa ako to tako mogu nazvati skandira nesto sto i nezna sta je....sve dok nam takvi ljudi budu bili na stadionu nece biti moguce uvesti kodekse....mada nisam iznenadjen i o zelenoj armiji nisam ni pre imao neko misljenje a tek sad....jebo slike i brojnost kad nema mentalita ultras.....
24/5/2009, 12:33
To mi je najzalije sto se obrisala arhiva tribine i sada ne mozete da vidite sta je sve pisao Majic....
- Lud rodjen!Корисник
- Број порука : 410
Локација : Трибина!
Регистрован : 03.11.2008
24/5/2009, 12:37
Sve ovo vama sluzi na cast,pozdravite mi coveka koji je zapoceo to da peva.Nemoj te se mnogo dizati u vis,jer ko visoko leti nisko pada!!!
24/5/2009, 17:57
Dosta je vise bilo tupljenja,opat kazem nema opravdanja,ali ne znate vi bas sta se juce desavalo u Indjiji,i sta se desilo sa navijacem Rada koji je dosao kod nas na tribinu,sta se sa njim i Invalidima desavalo u vozu za Indjiju...
Nije sve bas tako kao sto vi mislite...
Dalja polemika nigde ne vodi...
Ukoliko neko zeli da zna sta se zaista desavalo juce u Indjiji poslacu mu PM...
U INAT SVIMA!
Nije sve bas tako kao sto vi mislite...
Dalja polemika nigde ne vodi...
Ukoliko neko zeli da zna sta se zaista desavalo juce u Indjiji poslacu mu PM...
U INAT SVIMA!