TрибинаСРБ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Навијачка свест

+62
СЦГ
tribina
Косово је Србија
ULTRAstyle
Београд
syndesmos
Ултрас КВ
pulp-fiction
Симпатизер
Lud rodjen!
psyhomaster
Инвалид
3kornerapenal
AvanGarda.
ultra munze
KB_DS
Крагујевац
spartans
навијачкаСвест!
Casual-018
Хедониста
Милош цзв
ИГОР УЦФ
НАВИЈАЧ
ГробарНС
Arcaine
Fred Perry
Blitzkrieg
Hordas
cannabis
TB_BANDIT
Alkohol bojs
ozloglasen
главнаФаца
mlad momak
_JuZnI_Fr0nT_1990
Korida-NS
nEw WavE StylE
сицилија
LimunNS
Red or Dead
Prijedor
Ултрас
ПАОКАРА
Xepoj
Uzi
Crazy
blok straha
фики_кершме
Old school
delije1989knin
Паок*
boy
Црно-Бели
Паранормал
визант
Mentalita Ultras
Gambler
РАЗОР
CasualMente
consigliere
УлтраСрбија
66 posters
Go down
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник
Број порука : 209
Локација : у твојој девојци
Регистрован : 15.02.2009

Навијачка свест - Page 5 Empty Re: Навијачка свест

3/6/2009, 21:08
Alkohol bojs ::Pusti brate to, svi znamo da pljuju po grobarima iz ljubomor, a ne zbog neceg drugog, jer je ovo najbolja sezona grobara zadnjih nekoliko godina...
без увреде, али констатација ти је јако смешна.. све ће бити да сам љубоморан на исте оне који су скрнавили име покојног навијача. уместо што тако размишљаш, боље размишљајте о томе како исправити неке ствари, ставити прст на чело и упитати се у чему је стварно проблем. но, нећемо се враћати на ту тему.
Паок*
Паок*
Одстрањен
Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009

3/6/2009, 21:34
Ovo je stvarno smesno. Pa koja grupa u Srbiji ima navijacku svest? Dokle cemo da se lazemo i foliramo? Glupost nevidjena. Kada su firmasi izbacili parolu za osvetu niko nista nije kenjao o navijackoj svesti.
Паранормал
Паранормал
Andy Capp
Број порука : 4266
Локација : Curva nord
Регистрован : 11.03.2009
http://www.tribinasrb.net

3/6/2009, 21:40
ACAB-Serbia ::Ovo je stvarno smesno. Pa koja grupa u Srbiji ima navijacku svest? Dokle cemo da se lazemo i foliramo? Glupost nevidjena. Kada su firmasi izbacili parolu za osvetu niko nista nije kenjao o navijackoj svesti.
А шта сте очекивали,честитку!?
Уосталом дижеш фрку око пароле која нит` је одрађена,нит` је спомињано било какво оружје,а Гробари да су имали бар мало достојанства признали би грешку. Roll Ово је већ 300 пута прежвакана прича,тако да нема сврхе даље се расправљати.
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник

3/6/2009, 21:41
ACAB-Serbia јел ти читаш нешто од овога што је написано на ових 7 страна? без увреде, али коментари у задње време су ти крајње смешни, добронамерно бих те посаветовао да више читаш него што пишеш.
Паок*
Паок*
Одстрањен
Број порука : 339
Локација : Фудбалски храм ЈНА
Регистрован : 01.03.2009

3/6/2009, 21:44
Samo sam rekao kako je i sta je. Sta da se lazemo kada se nista ne menja...
УлтраСрбија
УлтраСрбија
Корисник

3/6/2009, 21:49
неки теже ка већем нивоу свести и залажу се за то, док неки нарушавају свест и чине ствари горим, мисли о томе. Wink
нећемо се опет враћати на ову тему, већ дуже време се овај форум своди на бесмисленим и глупим расправама.
cannabis
cannabis
Корисник
Број порука : 37
Регистрован : 05.04.2009

15/7/2009, 01:34
gledam sta vi kenjate po ovom forumu i pitam se ko se svako od vas koliko puta nasao u zajebanoj situaciji?! kakve jebene pesnice,kakva svest u tucama?! licno sam bio protiv bilo kakvog koriscenja orudja u tucama sve dok me 10 grobara na sred kalemegdana zaustavilo i pokusalo da mi izvadi jutrasnji dorucak! pa znaci,da sam imao citavu vojnu opremu,sve bi sarzere sasuo po njima! o kakvoj svesti pricamo bre? pa mi smo imali devedesete,tada ko nije imao utoku pri sebi bio je budala!
moze bilo ko da kenja nesto po forumima,noz ce nastaviti da seva!
Hordas
Корисник
Број порука : 87
Локација : Sevojno
Регистрован : 18.03.2009

15/7/2009, 02:37
cannabis ::gledam sta vi kenjate po ovom forumu i pitam se ko se svako od vas koliko puta nasao u zajebanoj situaciji?! kakve jebene pesnice,kakva svest u tucama?! licno sam bio protiv bilo kakvog koriscenja orudja u tucama sve dok me 10 grobara na sred kalemegdana zaustavilo i pokusalo da mi izvadi jutrasnji dorucak! pa znaci,da sam imao citavu vojnu opremu,sve bi sarzere sasuo po njima! o kakvoj svesti pricamo bre? pa mi smo imali devedesete,tada ko nije imao utoku pri sebi bio je budala!
Треба радити на томе да се нож и остала срања искорене јесте да је тешко али треба се борити!!!!
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

15/7/2009, 12:33
cannabis ::gledam sta vi kenjate po ovom forumu i pitam se ko se svako od vas koliko puta nasao u zajebanoj situaciji?! kakve jebene pesnice,kakva svest u tucama?! licno sam bio protiv bilo kakvog koriscenja orudja u tucama sve dok me 10 grobara na sred kalemegdana zaustavilo i pokusalo da mi izvadi jutrasnji dorucak! pa znaci,da sam imao citavu vojnu opremu,sve bi sarzere sasuo po njima! o kakvoj svesti pricamo bre? pa mi smo imali devedesete,tada ko nije imao utoku pri sebi bio je budala!
Па због таквих итрипованих ``навијача`` као што си ти ће и наставити.
У свакој групи можеш наћи дебиле који не капирају ``фазон``.А то да би сасуо шаржер у њих показује кол`ка муда имаш Wink
consigliere
consigliere
Корисник
Број порука : 1936
Регистрован : 05.03.2009
http://www.tribinasrb.net/

15/7/2009, 13:27
То што је тебе неко напао на сред Калемегдана не значи да треба да заговараш мржњу између свих навијача. Због твог подстрекивања неко невин треба да изгуби живот? Шта ти овде покушаваш да кажеш, да си се налазио у зајебаним ситуацијама? Има овде још таквих момака, али опет им не пада на памет да напишу то што си ти написао.
cannabis
cannabis
Корисник

15/7/2009, 15:47
Acropoli ::
У свакој групи можеш наћи дебиле који не капирају ``фазон``.А то да би сасуо шаржер у њих показује кол`ка муда имаш Wink
da se u sred grada nisu nasla desetorica stocara,do svega ovoga ne bi ni doslo. ja bih se slozio sa vama,izasli bi na pivo,kad se sretnemo na betonu ponudili bi se kolacem i vinom,i tako.
ako npr. ja koristim neko orudje ne znaci da sam zec,kao sto ste to stavili na sajt. Wink zasto bi ja dozvolio da me neko usred grada osakati i psihicki poremeti?!
Blitzkrieg
Blitzkrieg
Корисник
Број порука : 227
Регистрован : 14.03.2009

15/7/2009, 16:18
Реално ако погледамо неки пример где њих 20 нападне једног лика притом они имају оружје, штангле, ножеве итд.ако тај лик који се нашао сам извади нож онда он није испао пичка већ ових двадесет што су кренули на једногWink хоћу да кажем да није битно само то што неко носи нож већ и то да треба увести кодекс фер туча и части где нема нападања 20 на једног и сл.наравно да треба искоренити ножеве али неко ко је извадио нож да би се одбранио од кукавичког напада није пичка.Wink
consigliere
consigliere
Корисник

15/7/2009, 16:27
cannabis ::
da se u sred grada nisu nasla desetorica stocara,do svega ovoga ne bi ni doslo. ja bih se slozio sa vama,izasli bi na pivo,kad se sretnemo na betonu ponudili bi se kolacem i vinom,i tako.
ako npr. ja koristim neko orudje ne znaci da sam zec,kao sto ste to stavili na sajt. Wink zasto bi ja dozvolio da me neko usred grada osakati i psihicki poremeti?!
Зашто не одговориш на оно што сам написао, већ настављаш да фураш по свом? Ти се не би нашао у таквој ситуацији, да је тај дегенерик на време размишљао и поступио исправно. Зато се такве ствари нон-стоп врте у круг, и како се обрачуни буду гомилали, број жртава ће драстично расти. Не знам шта покушаваш да покажеш својим коментарима, јасно је да својим писањем не помажеш никоме. Само одмажеш онима чија је идеја ширење свести код младих навијача, уз помоћ здравог разума. Која је онда поента ићи у тучу кад знаш да ће се неко готово сигурно ухватити за нож? Која је поента ићи у тучу са ножем? Јасно је да је поента саме туче ставити противнику до знања да си јачи од њега, a да ли ћеш то постићи потезањем ножа?
Fred Perry
Fred Perry
Корисник
Број порука : 54
Локација : Tribina
Регистрован : 09.05.2009

15/7/2009, 17:05
Pa i 20 na 1 nije strasno ako je bez oruzja,malo cimanje,npr skidanje obelezja i cao..Ali ako taj 1 ili tih 20 imaju noz ili nesta drugo,onda ce naravno doci do katastrofalnih posledica!!!
cannabis
cannabis
Корисник

16/7/2009, 01:20
Калимеро ::
cannabis ::
Зашто не одговориш на оно што сам написао, већ настављаш да фураш по свом? Ти се не би нашао у таквој ситуацији, да је тај дегенерик на време размишљао и поступио исправно. Зато се такве ствари нон-стоп врте у круг, и како се обрачуни буду гомилали, број жртава ће драстично расти. Не знам шта покушаваш да покажеш својим коментарима, јасно је да својим писањем не помажеш никоме. Само одмажеш онима чија је идеја ширење свести код младих навијача, уз помоћ здравог разума. Која је онда поента ићи у тучу кад знаш да ће се неко готово сигурно ухватити за нож? Која је поента ићи у тучу са ножем? Јасно је да је поента саме туче ставити противнику до знања да си јачи од њега, a да ли ћеш то постићи потезањем ножа?
vazi,necu nikom da odmazem. nek caruje drugarstvo,nasilje je glupost.
Gambler
Gambler
Солунци Лозница
Број порука : 1628
Локација : Loznica
Регистрован : 26.10.2008

16/7/2009, 02:38
vazi,necu nikom da odmazem. nek caruje drugarstvo,nasilje je glupost.

"U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo" Razz
consigliere
consigliere
Корисник

17/8/2009, 22:49
КОНТРА: Сами своји душмани

КАДА се до победе дође срцем и последњим атомима снаге, квалитет противника, приказаног фудбала, па чак и клупска припадност су од секундарне важности. Прошли четвртак је био идеално вече за славље свих српских љубитеља фудбала. Нажалост, тема овог текста нису драматичних деведесет и кусур минута спортског надметања на „Маракани“, већ поново крваво „треће полувреме“.
Поприште немилог догађаја је било удаљено од стадиона а резултат саме утакмице ваљан повод за, у кризи преко потребно, општенародно ликовање, па медији нису придали посебан значај вести да је навијач црвено-белих напуштајући Београд избоден ножем и у критичном стању хоспитализован. Уосталом, шта је за српску јавност ново и страшно у још једном крвавом обрачуну „хулигана“? Само ове године сте преко десетине сличних наслова прелетели брзином која се може мерити једино са оном којом читате вести о тешким саобраћајним несрећама и насиљу у породици. Важно је да није било угрожавања службених лица на дужности. То би било за насловне стране и „давање примера“.

Данас је све „професионализовано“ и комерцијализовано, не нужно и побољшано. Бројне књиге, филмови и ријалити шоуови, чији су аутори или главне личности припадници углавном острвских ултранавијачких групација, остварили су интернационални успех. Измаркетирали су све, од скупих модних детаља до прекомерне дозе насиља зарад насиља, „искритикованог“ употребом хиперреалистичких описа. Под тим утицајима су и овде стасале генерације „професионалних навијача“, које су, упркос нужди прекида континуитета безумља деведесетих, себи нашле сличне идоле у бруталним звездама великог платна. Суноврат домаћег фудбала и проневера енергије уложене у петооктобарску „револуцију“
су створиле идеалне климатске услове да семе стадионског насиља проклија, као поручено за скретање пажње са привредног криминала, којим су управе клубова махом наставиле да се баве. Прича више него јасна и прежвакана. Тврдити да ће се ту ишта системски мењати пре осетног побољшања економско-социјално-моралне ситуције у Србији је чиста демагогија.
Зашто онда трошим своје и ваше време? Зато што сам новопечени родитељ дечака који ће, пре него што будем свестан и спреман, стасати за одлазак на стадион. Зато што полицијска репресија није решење када насиље рађа ново насиље. Зато што у трци за бедним динаром не стижемо да се позабавимо онима чија је будућност. Зато што су међу младим навијачима бројни слушаоци речи „Синдиката“.

Зато им се овим путем директно обраћам питањима: Када је тачно (п)остало нормално да, после свих ратова и санкција која смо колективно преживели и етикетирања, уцена и понижавања која и даље трају, Србин Србина у српској престоници нападне, натера у бег, појури колима, пресретне и коначно озбиљно повреди хладним оружјем, само зато што носи дрес „погрешног“ српског клуба? Да ли се тако достојно представља крај и град? Да ли је ношење и употреба оружја у међусобним обрачунима израз снаге и мушкости? Какве су везе таквих акција са навијањем, фудбалом и мозгом и како се безразложно рањавање сународника слаже са патриотским опредељењем, које навијачке групе листом истичу? Зар човек који никада у животу није био на фудбалској утакмици треба да наводи пример руске браће, међу којима се и данас употреба било чега сем песница у окршајима навијача сматра кукавичлуком?
Најкраће могуће: Браћо Срби, да ли су нам потребни гори душмани од нас самих?
Аутор текста је Бошко Ћирковић, познатији као "Шкабо", члан Београдског Синдиката.
Arcaine
Arcaine
Корисник
Број порука : 188
Локација : Ваљево
Регистрован : 23.09.2009

25/9/2009, 15:52
Људи ја на утакмице идем да би навијао за свој клуб, ако треба да се побијемо ја се бијем, кад се бије ја не разликујем да ли су хрвати, срби, македонци......а зашто би ја било ког навијача хтео да убијем?Он је исти као и ја.......за убијања служе ратови, а не трибине.....
ГробарНС
ГробарНС
Одстрањен
Број порука : 215
Локација : Нови Сад
Регистрован : 23.09.2009

11/10/2009, 15:59
Пошто ја нисам био регистрован на форуму у време догађаја "Светац Деја Лонац" ево и ја да се огласим,СВАКАКО ДА НИЈЕ ТРЕБАО ДА УМРЕ И ДА ПАРОЛЕ НИСУ УРЕДУ,али..

да ли су само навијачи које гробари убију СРБИ?гробари нису Срби?како то да сте сви сада савесни одједном,како није било масовног одавања почасти ГРОБАРИМА?неки ће рећи прошлост не можемо исправити,итд,итд...ае прогутаћемо и то...Али сад ви мени реците да ли знате шта ти исти фирмаши раде да би попунили трибину,како одвикавају клинце који навијају за Партизан и Звезду и како их присиљавају да навијају за Војводину?НЕ ЗНАТЕ ИЛИ НЕЋЕТЕ ДА ЗНАТЕ?опет кажем не оправдавам убисто ма шта се десило...али бре докле ће важити НАВИЈАЈ ЗА СВОЈ ГРАД?ко даје право некоме да мени на пример одређује та кога ћу да навијам?зашто фирмине екипе по граду малтретирају клинце који су гробари и делије?Зашто нико из Новог Сада није написао да је пре годину дана нападнут и претучен човек 30-тих година на грбавици јер је носио Звездин шал при чему су га скинули голог?Зашто нико није написао да је 20 фирмаша са шипкама гађало и тукло поремећеног дечка због Партизанове мајце?? Питам ја све ФИРМАШЕ на форуму ДОКЛЕ ВИШЕ ЋЕ БИТИ ПРИСИЉИВАНИ ЉУДИ ИЗ НС-а ДА НАВИЈАЈУ ЗА ВОШУ???
Паранормал
Паранормал
Andy Capp

11/10/2009, 21:03
ГробарНС ::Пошто ја нисам био регистрован на форуму у време догађаја "Светац Деја Лонац" ево и ја да се огласим,СВАКАКО ДА НИЈЕ ТРЕБАО ДА УМРЕ И ДА ПАРОЛЕ НИСУ УРЕДУ,али..

да ли су само навијачи које гробари убију СРБИ?гробари нису Срби?како то да сте сви сада савесни одједном,како није било масовног одавања почасти ГРОБАРИМА?неки ће рећи прошлост не можемо исправити,итд,итд...ае прогутаћемо и то...Али сад ви мени реците да ли знате шта ти исти фирмаши раде да би попунили трибину,како одвикавају клинце који навијају за Партизан и Звезду и како их присиљавају да навијају за Војводину?НЕ ЗНАТЕ ИЛИ НЕЋЕТЕ ДА ЗНАТЕ?опет кажем не оправдавам убисто ма шта се десило...али бре докле ће важити НАВИЈАЈ ЗА СВОЈ ГРАД?ко даје право некоме да мени на пример одређује та кога ћу да навијам?зашто фирмине екипе по граду малтретирају клинце који су гробари и делије?Зашто нико из Новог Сада није написао да је пре годину дана нападнут и претучен човек 30-тих година на грбавици јер је носио Звездин шал при чему су га скинули голог?Зашто нико није написао да је 20 фирмаша са шипкама гађало и тукло поремећеног дечка због Партизанове мајце?? Питам ја све ФИРМАШЕ на форуму ДОКЛЕ ВИШЕ ЋЕ БИТИ ПРИСИЉИВАНИ ЉУДИ ИЗ НС-а ДА НАВИЈАЈУ ЗА ВОШУ???

Ајде не лупетај глупости. Wink
НАВИЈАЧ
НАВИЈАЧ
Корисник
Број порука : 175
Регистрован : 02.12.2008

11/10/2009, 22:50
ево једно питање за све вас који не навијате за свој клуб(мислим на онај из вашег града) КАКО ТО МОЖЕТЕ?
па зар није лепше навијат за свој клуб и град ма какав год да је.. а и запитајте се колка би била бројност делија и гробара кад им неби долазили људи из целе Србије и из Републике Српске.
ИГОР УЦФ
ИГОР УЦФ
Корисник
Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008

11/10/2009, 23:15
Pametno pitanje si postavio,u potpunosti se slazem sa tobom,ali sta ces,nekim ljudima ne mozes to utuviti u glavu,mada sam primetio da u poslednje vreme sve vise i vise ljudi napusta sever i jug....sever i jug vise nisu puni kao pre 3-4 godine....to je neko moje misljenje... :angel:
Милош цзв
Милош цзв
Одстрањен
Број порука : 159
Регистрован : 28.07.2009

11/10/2009, 23:15
ти се запитај што ЊИМА долазе а ВАМА не долазе? Wink
Милош цзв
Милош цзв
Одстрањен
Број порука : 159
Регистрован : 28.07.2009

11/10/2009, 23:16
ИГОР УЦФ ::Pametno pitanje si postavio,u potpunosti se slazem sa tobom,ali sta ces,nekim ljudima ne mozes to utuviti u glavu,mada sam primetio da u poslednje vreme sve vise i vise ljudi napusta sever i jug....sever i jug vise nisu puni kao pre 3-4 godine....to je neko moje misljenje... :angel:

реално север је доста попуњенији него прошлих сезона...
ИГОР УЦФ
ИГОР УЦФ
Корисник
Број порука : 182
Локација : Краљево,Центар
Регистрован : 09.11.2008

11/10/2009, 23:20
Popunjeniji ? Pa da li si ti normalan...pa cak na evropskim utakmicama ima dosta manje ljudi,nego prethodnih godina,mislim,ako tebi ima vise sad ljudi na severu nego pre 3-4 godine,onda ti nisi normalan Roll
A na koga to mislis,sto nam ne dolaze ??
Sponsored content

Назад на врх
Similar topics